Hameln: Vurige “asielzoekers” willen vakantie naar hun vaderland

Screenshot_26

(Vertaling: E.J. Bron)

Hameln – Het kantongerecht heeft een arrestatiebevel uitgevaardigd tegen twee “asielzoekers”, die hun onderkomen in brand hebben gestoken om zodoende een vakantie naar hun vaderland af te dwingen. Tegen de beide Libanezen werd een onderzoek ingesteld wegen zware brandstichting. De districtscommissaris van Hameln, Tjark Bartels (SPD), bevestigde het incident op donderdag. De Libanezen wilden vanwege een sterfgeval in hun familie naar hun vaderland terugkeren.

De beide 21 en 26 jaar oude mannen waren voor het onderkomen gaan staan en ieder een mes op hun keel gehouden. Ze eisten hun paspoorten en de komst van de politie. Nadat deze was gekomen, merkte ze dat de beide “asielzoekers” brand hadden gesticht in een van de kamers, die snel kon worden geblust . . . (Deze mannen zijn duidelijk zwaar getraumatiseerd. Ze moeten onmiddellijk asiel krijgen, omdat ze zwaar bedreigd worden in hun vaderland, zoals iedereen kan zien! Ook zou er moeten worden nagedacht over vakantiegeld!).

“Door eerdere pogingen om de brand te blussen en bij de evacuatie van het gebouw raakten vier medewerkers van de beveiligingsonderneming licht gewond. De medewerkers werden uit voorzorg naar ziekenhuizen in de buurt gebracht op verdenking van rookvergiftiging”, deelde de politie mee.

De beide brandstichters hadden daarvoor al aangekondigd dat zij “een auto en een huis in brand zouden steken als zij hun paspoorten niet zouden krijgen”. Ze werden inmiddels overgebracht naar een gevangenis.

Bronnen:
www.pi-news.net en https://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Duitsland, Islam, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

25 reacties op Hameln: Vurige “asielzoekers” willen vakantie naar hun vaderland

 1. DonnaDolce zegt:

  Uhhhhh, gevlucht toch??? En op vakantie willen in…….huh!!!!!!!!!!! Je wordt belazerd waar je bij staat.

  Like

 2. Tistochwat zegt:

  Ach, ‘getraumatiseerde’ ‘vluchtelingen’ die zó vurig verlangen naar een reisje naar hun land van herkomst, gun je toch wat?!

  *mompelt iets over krankzinnige idioten en belastinggeld over de balk smijten*

  Like

 3. C.A.Barstow zegt:

  Als wij niet oppassen en er niet snel maatregelen komen tegen de hordes islamieten die ons overspoelen dan worden/zijn wij toerist in ons eigen land!

  Like

  • N.E. Derlander zegt:

   Lijkt mij zich al onomkeerbaar te voltrekken, met dank aan Rutte II en de 138 (alle Tweede Kamerleden, met uitzondering van de PVV).

   Bij de verkiezingen kunnen mensen weer eens aangeven wat ze werkelijk willen.

   Ik blijf PVV stemmen.

   Like

 4. Cathja zegt:

  Dit zijn nog maar twee gevallen van het grote aantal gelukszoekers wat Europa op oneerlijke gronden zijn binnengekomen. En als ze ooit een zielig verhaal hebben opgehangen over vervolging, het moeten vluchten voor oorlogsgeweld etc., dan is het nu toch wel duidelijk dat daar geen snars van klopt, en dat deze gasten onmiddellijk uitgezet dienen te worden?
  Ik denk dat als álle gelukszoekers en illegalen Europa uitgezet zouden worden, en we alleen de échte vluchtelingen (die nu nog steeds in het oorlogsgebied zitten) zouden opnemen, dat we dan waarschijnlijk niet van een immigratiecrisis zouden spreken.
  Helaas zitten er honderdduizenden foute figuren tussen de gevluchte Syriërs, en ik kan maar niet begrijpen waarom men die niet oppakt en uitzet.

  Brussel wil daar uiteraard niet aan, want dan valt hun sinistere plan in duigen.

  Like

 5. exmarineman zegt:

  Je wilt een auto en ook op vakantie naar dat o zo onveilige land waaruit je bent “gevlucht”……. veel duidelijker wat dus de ware redenen zijn waarom je bent “gevlucht” kan het niet zijn. Je bent géén vluchteling voor gevaar en dus kan je asiel/aanvraag verblijfsvergunning onmiddellijk worden afgewezen en je wordt uitgezet….. hoe simpel kan het soms toch zijn. En dan weten wij ook gelijk dat WIJ het GELIJK aan onze kant hebben en N I E T die linksche gutmenschen ……

  Like

 6. Pieter zegt:

  Treffend voorbeeld van de zwakbegaafdheid die wij importeren.

  Like

 7. Muurbloempje zegt:

  Prima toch?! Laat ze terug gaan. Maar wel met een one way ticket. Is tevens de voordeligste oplossing.
  Het is geen verrassing dat ze niet uit onveilige gebieden gekomen zijn maar puur als gelukzoeker.

  Like

 8. Helena zegt:

  Kom in (geweldloos :-)) verzet nu het nog kan!! Morgen: Pegida Nederland in Rotterdam, mocht je nog niks gepland hebben loop mee!!!!!!! Hou de azc alerts in de gaten laat je niet verrassen want er staat er zo eentje in je achtertuin , kom weer in (geweldloos) verzet. Kortom blijf je verzetten tegen elke vorm indoctrinatie door de politiek ‘correcten’. Onze ouderen hebben hier geen leven meer en onze kinderen geen toekomst als het zo doorgaat en dat willen we niet!! We willen niet ons leven lang betalen voor asieleisers die hier zonder papieren (of met valse papieren) de ‘vluchteling’ komen uitgangen (na door tig veilige landen gekomen te zijn) en de samenleving komen ontwrichten en never nooit een bijdrage zullen leveren aan onze maatschappij!! We zijn boos en verontwaardigd en dat is logisch!!!

  Like

  • Helena, ik plaatste vandaag ook al ergens een oproep….Met als enige reactie die van Tistochwat om me te verzekeren, dat ze wou, dat ze mijn ‘moed’ had.
   Ik zeg je, -maar dat weten jij en Ton inmiddels wel- met moed heeft het amper te maken; eerder met verontwaardiging: De antifa noch de kit eten ons op, maar we zijn het zat en we willen gehóórd worden, toch?
   Tot morgen!
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

   • Helena zegt:

    Ja zeker, we gaan er voor! Tot morgen Theresa.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Theresa Geissler 18 december 2015 om 21:54

    Heel veel succes en sterkte toegewenst voor jou en de andere deelnemers. Ik ben er lichamelijk niet toe in staat om bij dergelijke evenementen aanwezig te zijn; ook kan ik niet tegen mensenmassa’s (mijn aanwezigheid bij de demonstratie van Geert Wilders op de Koekamp was een grote uitzondering). Bovendien ben ik door al het gedonder in mijn leven heel erg depressief, hetgeen ik altijd probeer te verbergen. Ik denk heel vaak: was ik maar dood, want dit houd ik niet vol. Die gedachte blijft altijd in mijn hoofd zitten, maar ik probeer mijn gevoel voor humor te behouden. Dat hoort bij me tot aan mijn laatste seconde.
    Jij zit vol levenslust (denk ik) en ook daarom noemde ik je moedig. Jij kunt het leven nog aan (denk ik).
    Jij hebt veel meer veerkracht dan ik…
    Ik ben psychisch niet sterk en als voorbeeld noem ik mijn reactie op de droefenis omtrent mijn ouders (je weet daar inmiddels wel één en ander van). Als ik in hun ‘verzorgingstehuis’ bij hen ben geweest, ben ik zéker drie dagen van streek.
    Als één van mijn huisdieren doodgaat, ben ik er maanden kapot van. Eén dier, dat al jaren dood is, roept nog steeds tranen op in mijn hart.
    En als ik over dierenmishandeling lees, OOK OVER DAT DUIVELSE ISLAMITISCHE SLACHTEN, ben ik stuk. De wereld is gewoon te hard en te kil voor mij.
    Tegenwoordig is daar nog bijgekomen dat ik me opgejaagd voel door de ‘overheid’, die ons wil dwingen, dwingen, dwingen….
    En dáár kan ik al helemáál niet tegen, tegen drang en dwang!!!!!

    Like

 9. Sjun Demartelaere zegt:

  Ze kunnen meteen terug naar hun land en er nooit meer in. Libanon was eind jaren zestig van de vorige eeuw een welvarend en beschaafd land. Zo snel kan het dus gaan.
  http://het-ander-klokje.blogspot.nl/2006/07/20-toen-arafat-en-zijn-bende-uit.html

  Like

 10. Sjoe! zegt:

  Chantage! Men moest hen hun kelen doorsnijden laten hebben. Duitsland is een vrij land, ne? Immers is iedereen de meester van zij eigen leven.

  Like

 11. Hendrik M. zegt:

  Libanezen; waarom waren die nog niet uitgezet?

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Hendrik M: 22.52. uur, op 18/12. Uitzetten? Door deze regering? Door ons nep-parlemement? Whoehahahaha, er gaat er niet één uitgezet worden, Hendrik. Daar zorgen PvdA,SP,CU,D66,GL,PvdD,CDA en VVD wel voor!

   Like

 12. ildiko zegt:

  omdat ze de smerige Palestijnen zijn. Kut volk

  Like

 13. Karin zegt:

  Ik hoop zoooooo dat dit een grapje is?!?!?!
  Anders direct terug sturen, zelfs zonde van ons belastinggeld om gevangen te houden

  Like

 14. Hans zegt:

  Van mij hadden ze geen arrestatie bevel gekregen maar een castratiebevel.
  Onverdoofd, halal.
  En dan gauw naar huis.
  Enkele reis.
  Zonder paspoort en zonder ballen.

  Like

 15. giel zegt:

  Het moet toch ni gekker worden jonge jonge wat voor een land leven we eigenlijk . En ze krijgen alles voor elkaar die ratten . Terwijl er zo veel Nederlanders in armoede moeten leven. Bedankt denhaag stelletje zakkenvullers

  Like

 16. Pingback: Hameln: Vurige “asielzoekers” willen vakantie naar hun vaderland | Rechtsaf doorzee

 17. paulzwueste zegt:

  Niet te geloven! Wat ’n tuig! Haal ze maar binnen!
  Maar het is slechts, maar, gelukkig, natuurlijk, vanzelfsprekend, wat ze ook beweren, een zeer kleine minderheid. En het heeft ook niets met de islam te maken.

  Like

 18. Gewoon terug stuuren zonder pardon, moeten wij eens doen, als je hier tegen een muur pist krijg je een boete van 140 euro.zij!!!! Mogen alles..ach zielig
  ,

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s