VIDEO: Kersttoespraak 2015 van de Tsjechische president Miloš Zeman

 

(Vertaling: E.J. Bron)

. . . en zo is er in de buitenlandse politiek sprake van een zwarte schandvlek, en dat is de migratiegolf. De politici die er hun ogen voor sluiten dat de migratiegolf ons nog niet heeft overrompeld en dat er geen reden is om ons zorgen te maken, doen me herinneren aan een voormalige burgemeester van Praag. Deze burgemeester, die bij de overstromingen op de brug stond en zei: “De situatie is uitermate gunstig.” En twee uur later stond de metro van Praag onder water.

Vaak voel ik me net als Cassandra, die voor het binnentrekken van het Paard van Troje in de stad waarschuwde, maar ik ben er diep van overtuigd dat hetgeen waar wij ons tegenover zien geplaatst een georganiseerde invasie en geen spontane beweging van vluchtelingen is.

Diegenen die voor immigranten pleiten, spreken van medeleven en solidariteit. Medeleven heeft men bij oude, zieke mensen en vooral bij kinderen. Maar het grootste deel van de illegale immigranten zijn gezonde jonge mannen zonder kinderen. En ik vraag me af: “Waarom nemen deze mannen de wapens niet op om voor de vrijheid van hun eigen land en tegen de ´Islamitische Staat´ te vechten?” Hun vlucht maakt objectief de ´Islamitische Staat´ sterker.

En ik kan me niet voorstellen dat in de tijd van het Protectoraat Bohemen en Moravië en onze jonge mannen gevlucht zijn, dat zij vluchtten om in Groot-Brittannië sociale uitkeringen te krijgen. Die zijn gevlucht om voor de vrijheid van het eigen land te vechten. En dat geldt uiteraard ook voor diegenen die de landen verlaten waar geen oorlog heerst. Omdat hun vertrek uit hun eigen landen tot meer achterstand leidt.

Toen de demonstratie van 17 november van de ondersteuners van de migratie werd voorbereid, kreeg ik van onze inlichtingendienst informatie dat er op een van de spandoeken van deze demonstratie het volgende zou komen te staan: “Dit land is niet van ons. Refugees Welcome”. Toen heeft iemand aan de organisatoren het advies gegeven dat dit opschrift heel dom is en dus hebben ze het veranderd in een iets minder domme uitspraak: “Dit land is van iedereen. Refugees Welcome”.

Tot slot van mijn kerstboodschap zou ik graag twee dingen duidelijk tegen u willen zeggen:

“Dit land is ons land. En dit land is er niet, en kan er ook niet, voor iedereen zijn.”

Beste vrienden, een gelukkig en vrolijk Nieuwjaar.

Vertaald uit het Duits/Tsjechisch door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, gezond realisme, Immigratie, Tsjechië. Bookmark de permalink .

8 reacties op VIDEO: Kersttoespraak 2015 van de Tsjechische president Miloš Zeman

  1. Als je aan een linkse, socialistische, communistische of ronduit het facistische ideologische kenmerk van een PvdA, GL, D66, CDA of VVD’er vraagt om met zijn argumenten te komen waarom de EU en de massa-immigratie goed voor de individuele burger zou zijn krijg je gelijk een blik of ze een zeldzaam insect zien.

    Maar om door te vragen om antwoord te geven komen zij meestal met tegenzin met standaard voorgekookte antwoorden, zo als goed voor de export, vrij verkeer van goederen en burgers, geen wisselkoersen meer, en om de vergrijzing tegen te gaan. Even op de vergrijzing van Nederland terug te komen, die is ontstaan na de Tweede Wereldoorlog de zogenaamde ‘babyboom’ die heeft hooguit 15 jaar geduurd. Toch wordt door onze bestuurders en graaiers in elke vorm, het als argument aan gevoerd dat de pensloensgerechtigde leeftijd opgevoerd dient te worden tot 67 jaar.

    Daarbij vertellen deze elitaire fascistische graaiers u niet dat de vergrijzingsgolf ook verdwijnt na 15 jaar, maar dan komen zij met het nieuwe flut argumenten dat de mensen langer leven dus dan moeten hun onzalige plannen doorgaan ten koste van alles en iedereen. Terwijl het werkloosheid spook in Nederland ruim 600.000 mensen treft, begrijpt u het nog? Hebt u nog vertrouwen in u volksvertegenwoordigers?

    Like

  2. Ad de Koning zegt:

    Mooier kan het niet gezegd worden, hadden wij maar zulke leiders i.p.v. die slappe lacher Rutte die ons rustig verkoop aan de islam en alleen wat stoere taal uitslaat om de mensen gerust proberen te stellen maar overal over liegt en zich aan geen enkele belofte houdt.

    Like

  3. Tistochwat zegt:

    Kijk, naar ZO’N kersttoespraak wil ik wel luisteren; daar héb je wat aan!
    Heel wat anders dan dat gezwets van die moslimvriend, ‘zijne majes’ van ‘oranje, met wie wij opgescheept zitten.
    Die bazelt maar wat.

    Kan ook makkelijk als je lekker verdient aan islamitische olie en NIET tussen de mohammedanen opgehokt hoeft te zitten.
    EN als je geen cent hoeft mee te betalen aan het onderhoud van de ‘vluchteling’!
    Is-ie onderhand niet toe aan een nieuwe speedboot en heeft z’n Argentijnse gemalin al een tuin van 4.000.000,00 euro? Dat zijn tenslotte eerste levensbehoeftes, toch?

    WAAROM WORDEN WIJ HIER VERDORIE ALS NUTTELOZE SLAVEN BEHANDELD DOOR EEN STEL LINKSE LANDVERRADERS?! Door een kluwen graaiende gluiperige valse slangen?!
    Waarom hebben WIJ geen verstandige doortastende bestuurders?

    [quote] “Dit land is niet van ons. Refugees Welcome”. [/quote]
    Ik ben met stomheid geslagen door het lezen van deze kruiperige onderdanige tekst!
    De ‘vluchteling’ lacht zich helemaal lek!

    Like

  4. louis-portugal zegt:

    Ik zie die man opkomen met steun van een stok.
    Als ik hem dan hoor en hoorde praten heeft hij meer in zijn mars dan ongeveer al onze rondhuppelende volksverraders.

    Like

  5. jungleelephant zegt:

    Respect voor deze realist!

    Like

  6. Pingback: Het “Paard van Troje” in het systeem: Een commentaar van Ester Seitz op de kersttoespraak van de Tsjechische president Miloš Zeman | E.J. Bron

  7. Dit Kabinet zadelt onze kinderen over een aantal jaren op met een burgeroorlog en zo kan ik hun ook betitelen als criminelen ..de moslimcultuur past nu eenmaal niet in Europa en heeft nog nooit iets positiefs voortgebracht ..alleen het KAPITAAL floreert bij een oorlog en dat is waar de Amerikanen op aan sturen…oorlog met Rusland en de moslims …ik kan alleen maar braakneigingen krijgen , wanneer ik miezerige kereltjes zoals Pechtold etc zie

    Like

Plaats een reactie