Salafisten-fan Van Aartsen moet aftreden

Screenshot_35

(Door: Peter van Dijken voor “OpinieZ. Com”)

Eerder dit jaar heb ik meerdere artikelen gewijd aan mijn stad, Den Haag. Een prachtige stad om te wonen: er is veel groen, we hebben een prima strand. Het centrum is dik in orde. Een stad zoals een stad hoort te zijn.

Zoals zo vele steden moet Den Haag elk moment weer inspelen op veranderende omstandigheden. Met name de doorlopende allochtonisering van de bevolking trekt een zware wissel op de stad en haar bestuurders. Het is geen gemakkelijke opgaaf.

Screenshot_36

Lees verder>>>
OpinieZ.com

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Appeasement, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, Moslims, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, Salafisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, VVD, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op Salafisten-fan Van Aartsen moet aftreden

  1. Thoth zegt:

    (..)Hem ontbeert elke vorm van gezag.(..)

    [sarcasme]

    Maar toen was hij op vakantie, hoor…

    [/sarcasme]

    Like

    • Thoth zegt:

      Btw, toen daar IS- manifestatie was hebben een aantal mensen een petitie opgestart dat hij moest aftreden. Zo’n 8000 mensen hebben het getekend. Maar hij bleef… De enige manier is bij de volgende verkiezing in 2017 de VVD te minimaliseren…

      Like

  2. R.Kroonenberg zegt:

    Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
    .
    Het klopt steeds vaker, deze titel: Burgervader
    met zo’n door de Clubjes aangestelde Landverrader
    We moeten hier veel nauwgezetter op gaan letten
    er zijn steeds méér van dit soort duidelijk foute petten
    en verontrustend teveel fout omhangen ketens…
    WILLENS & WETENS !
    .
    Jasterke

    Like

  3. Berthe zegt:

    Mag elke buurt nu zijn eigen ordetroepen samenstellen?? Alvast een stapje dichter bij de door Mekka (geplande) burgeroorlog in Europa……..

    Like

  4. C.A.Barstow zegt:

    van Aartsen is een opperverkwanselaar.

    Like

  5. Tijl Uylenspiegel zegt:

    Ondanks dat ik het met conclusie wel eens ben; van Aartsen is een incapabele bestuurder en de burgemeesterspost van een grote stad is te hoog gegrepen voor hem. Toch denk ik dat er wel een kanttekening bij hoort. Ik ben in 1950 geboren (en getogen) op de rand van Laakkwartier en Spoorwijk beiden destijds arbeiderswijken. En in mijn jeugd was het elk jaar weer raak, kerstbomenjachten waarbij ze mekaar nog net niet de hersens insloegen en elk jaar grootscheepse rellen op de Gouverneurlaan en het Lorenzplein waarbij zelfs trams omgegooid werden en de politie op grote schaal moest worden ingezet. Jaar na jaar was Den Haag de trieste aanvoerder van alle steden waar tijdens oud en nieuw rellen uitbraken. Alle wat grotere kruispunten werden misbruikt voor grote kerstbomenverbrandingen waarbij bij ons in de straat elk jaar de vlammen ver boven de daken uit kwamen.

    Like

  6. Pingback: Salafisten-fan Van Aartsen moet aftreden | Rechtsaf doorzee

  7. Pegidafan zegt:

    Van Aartsen is een van de grootste landverraders die we hebben , als je zo heult tegen je eigen volk ben je een vreselijke lafaard en verrader.

    Like

Plaats een reactie