Amsterdamse openbare scholen voeren Suikerfeest en Offerfeest in

Screenshot_46

(Door: Joost Niemöller)

In Amsterdam, zo lees ik in Het Parool, willen de basisscholen vrij geven op islamitische feestdagen zoals het Offerfeest en het Suikerfeest. Ook de besturen zijn akkoord:

Het Breed bestuurlijk overleg van Amsterdamse basisscholen wil er zeker over praten. ‘Naast bestaande tradities is het belangrijk open te staan voor andere tradities,’ zegt voorzitter Herbert de Bruijne. ‘Als een groot deel van de bevolking er behoefte aan heeft, moet je daar op zijn minst over praten.’

Ze hebben er niets van begrepen.

Joost Niemöller

 

 

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Amsterdam, Appeasement, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, sharia, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

16 reacties op Amsterdamse openbare scholen voeren Suikerfeest en Offerfeest in

 1. sammy zegt:

  ja woorden schieten te kort. het beste zou zijn om de veroorzakers in een kleine oorlog allemaal op te ruimen. anders gaan ze het zeker met ons doen.

  Like

 2. koddebeier zegt:

  De grootste landverraders wonen in Amsterdam !!

  Like

 3. Joshua zegt:

  Alles wordt hier door autochtone IMBECIELEN over geleverd aan het kanker gezwel islam.
  Eigen wetten en regels aanpassen opdat die tere zieltjes niet op hun tenen getrapt mogen worden.
  Wat een IDIOTEN hebben we hier in NLD.

  Like

 4. Japio zegt:

  Ik zou willen dat ze zich zo zouden inzetten voor de armlastigen, bejaarden en daklozen. Door dit soort gespuis gaat je land finaal naar de klote.

  Like

 5. Pieter zegt:

  De islam-lobby schuifelt voetje voor voetje verder en wij laten alles over ons heenkomen.
  Laat de autochtone kindertjes eerst maar eens kennis maken met het ritueel schlachten en zinloze doodmartelen van weerloze dieren in plassen bloed van de abbatoirs.
  Kunnen zij zich een eerlijke mening vormen.

  Like

 6. paulzwueste zegt:

  Amsterdam…. Afzagen en in de Noordzee laten afdrijven!!!!!

  Like

 7. Hendrik M. zegt:

  We hebben wettelijk geregelde officiele feestdagen; die wil ik behouden.
  Alle mensen die hier zonodig willen wonen passen zich daar maar bij aan.
  Willen ze aparte vrije dagen, gaan ze maar naar een land waar ze de door hen gewenste vrije dagen hebben.
  Aanpassen of oprotten!

  Like

 8. Sjun Demartelaere zegt:

  Ik nam een wijs besluit door mijn HK te verplaatsen en daardoor niet langer te hoeven meetalen via de gemeentebelasting aan zulke D66/GL/SP/VVD en PvdA strapatsen. Natuurlijk probeert men wel om de lasten van leuke dingen voor eigen mensen verder in het land te parkeren door een initiatief als provincie Noordvleugel. Maar niet aan de PvdA of Amsterdam gelieerde bestuurders van elders kijken wel link uit zich dat in de maag te laten splitsen. Het leidde er zelfs toe dat in Flevoland bij de gemeenten die de begrotelijke afromingsbui al zagen hangen fluks de blik gericht werd op Overijssel en haar hoofdstad Zwolle.
  .
  In Amsterdam bestaat er al jaren een soort eenpartijstaat van waaruit vooral PvdA-politiek bedreven wordt. Veranderen doet er niks hooguit slinkt het gemeenschapsgeld, Islamisering van de stad gaat gestaag verder en zo nu en dan wisselen er wat poppetjes de wacht omdat mensen zich volkomen ongeloofwaardig gemaakt hebben. Zo was er een Ahmed Aboutaleb als wethouder samen met zijn voorganger Rob Oudkerk verantwoordelijk voor het in het zand zetten van 400 miljoen aan mislukte banenplannen. Ter verantwoording kon hij niet meer worden geroepen omdat hij tijdig een staatssecretariaat kreeg aangeboden waarop hij ook al geen potten brak. Daarnaast verspilde Job Cohen 2 miljoen gemeenschapsgeld -nog los van de kosten van ambtenarenuren- aan de Westermoskee. En dan was er nog de zeer kostspelige poging van de vooruit gevluchte Lodewijk Asscher om de Wallen op te doeken. Het liep uit op een geste aan islamitische opvattingen en voordelige grachtenpandjes voor partijgenoten terwijl de rosse stadseconomie en haar volgeconomie de nek werden omgedraaid. Uiteraard werd de rekening voor de experimentendrift bij de gemeenschap geparkeerd.
  .
  Nu zit de PvdA dan eindelijk in de oppositie, voeren D66 en de VVD gewoon dezelfde politiek uit. Het wordt dus niet beter in Amsterdam, hooguit drukker, onveiliger en duurder. Bovwenstaande islamiseringspoging is een zoveelste om zelfstandig denken bij kinderen vergiftigd te krijgen. Een politiek alternatief dat zich aandiende werd overreden door een vrachtwagen nog voor dat hij politiek mandaat kon vergaren. Verstandige mensen doen er wat mij betreft goed aan om zich heen te kijken. Wie om een of andere reden aan de stad verknocht is bereidt zich maar het beste voor op bewerking van een verdedigbaar onderkomen, een goed georganiseerd netwerk en een uitstekende persoonlijke conditie. Laten we hopen dat dit in Amsterdam voorlopig nog geen randvoorwaarde voor overleven wordt.
  .
  Zeker en vast staat dat er betere voorlichting naar gewone mensen moet uitgaan dan vooral roodverpolitiekte massamedia hen bieden. Dat wordt een uitdagend proces maar het is niet onmogelijk nu er bijna overal een computer met internetaansluiting in huis staat. Mensen kunnen zichzelf nader gaan informeren zoals dat ook al rondom het gedonder in Keulen gebeurde.

  Like

 9. Elena zegt:

  Natuuuuuuuuurlijk….was dat te verwachten !

  Like

 10. BigLjohn zegt:

  Als een groot deel van de bevolking er behoefte aan heeft, moet je daar op zijn minst over praten.
  Sinds wanneer bestaat het grootste deel van onze bevolking uit Islamieten ??? Zover zijn we dus al aangeland met de Islamisatie van Nederland. En Maxima die beweert dat de Nederlander niet bestaat ! In Frankrijk kennen we Marseille dat compleet verloren is aan de Islam. Hier in Nederland volgen alle grote steden, met Amsterdam voor op. Goed dat mijn vader en moeder deze rottijd niet meer hoeven mee te maken. Ze leden, zoals zovelen, onder de tweede wereldoorlog, en waren blij dat de Duitsers eenmaal verslagen werden. Maar welk leger gaat ons van de Islam verlossen ? Eenmaal Islam is blijvend Islam, gelijk het midden Oosten en in andere delen van de wereld. Door dat gore landsverraad van de politiek gaan wij allemaal de Hel op aarde tegemoet. En misschien wel voor een periode van honderden jaren !

  Like

 11. Leo zegt:

  Gotfer, de Gotfer, de Gotfer !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 12. leefbarbaar zegt:

  Binnenkort ook joelfeesten, vanwege al die NSB-ers daar?

  Like

 13. Charles Martel zegt:

  Offerfeest? Rituele slachterij, in het christendom 2000 jaar geleden afgeschaft. Er wordt meer ritueel geslacht voor allaaa dan voor alle heidense godinnen samen!

  Like

 14. Ron soeverein mens zegt:

  Wat heeft openbaar onderwijs te maken met religie. Openbaar onderwijs kies je als ouders omdat er geen godsdienst onderwijs wordt gegeven. Verder is Amsterdam nog steeds de hoofdstad van Nederland en dus van een Europese en christelijke samenleving. Wie dat niet accepteerd en/of bevalt moet niet gaan wonen en leven in zo’n samenleving maar daarheen gaan waar dezelfde ideeën zijn over een bepaald geloof en cultuur die anders (middeleeuws )zijn dan de vrije christelijke westerse cultuur.

  Like

 15. Kees zegt:

  Nou mij kinderen komen nooit op die school schanden dit word gewoon geen Nederlands meer.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s