VIDEO: Nieuwjaarsboodschap van Nigel Farage

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Wachteres”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme, Groot-Brittannië, Nigel Farage, UKIP. Bookmark de permalink .

11 reacties op VIDEO: Nieuwjaarsboodschap van Nigel Farage

  1. Pingback: VIDEO: Nieuwjaarsboodschap van Nigel Farage | Rechtsaf doorzee

  2. Pieter zegt:

    Mooie toespraak. Het Britse volk moet deze kans grijpen of slaaf worden onder de politieke unie van de EU, nog meer islam importeren, een vazalstaat worden met politici die leeghoofden zijn en voorgoed zijn identiteit verliezen.

    Like

  3. Sjun Demartelaere zegt:

    Europese politiek is bar weinig waard zolang je niet op zo’n man kunt stemmen. Ook in Nederland kunnen we best vrienden blijven en handelsovereenkomsten afsluiten zonder Brussel ons land te laten brandschatten en besturen. Sterker nog, ik verwacht dat het beter met Nederland gaat als het niet langer blind voor Amerikaanse geopolitieke belangen hoeft te gaan omdat dit in Brussel sommige mensen beter uitkomt. Ik denk dat het beter met Nederland zal gaan als het weer baas wordt over eigen grenzen, eigen toelatingsbeleid, eigen toelatingscriteria, eigen rechtspraak, eigen wetten en eigen munt. Dat klaatste voorkomt in elk geval forse geldontwaring van gespaard vermogen door bijdrukken van Euro’s in Frankrijk, Spanje, Portugal en Italië om de iegen waardeloze schuldpapieren op te kunnen kopen.

    Like

  4. paulzwueste zegt:

    Geweldige man….!!!!!

    Like

  5. Hendrik M. zegt:

    Wacht nog steeds op de Kerstwens en het gelukkig nieuwjaar van Rutte voor alle Nederlanders.
    De moslims dacht hij wel aan met de ramadan….

    Like

  6. Avidia zegt:

    Ik was altijd een VVD stemmer, maar nu niet neer. Ik ben een stemmer van nu af aan, Geert heeft mij getroffen door zijn redevoering, ik sta niet achter de E U !!!!

    Like

  7. Avidia zegt:

    Rutte is een watje, naar voren gebracht door de elite van Nederland, hij moest de toegang van al die moslims toelaten, dat was de programmering, dat was de eis, En hij deed het, we zitten er mee opgescheept, we hebben er dagelijks mee te maken. Honderden onrendabele bevinden zich onder ons, zijn we mooi klaar mee, uitkeringen, de een na de ander, te erg voor woorden!!!!!!!!!!!!!

    Like

  8. Avidia zegt:

    Weg met Rutte en zijn aanhang, ik ben rechts, maar Rutte is links wat betekend dat???? Dat is oorlog!!!

    Like

Plaats een reactie