Na aanranders dienen burgerwachters zich aan

Screenshot_65

DÜSSELDORF – De gemelde aanrandingen rond Nieuwjaar in meerdere Duitse steden leiden tot de vorming van burgerwachten op internet.

Dit meldde de Rheinische Post donderdag vanuit Düsseldorf. Een groep op het sociale medium Facebook wil bij grote evenementen zoals het carnaval en in de weekends gaan patrouilleren in Düsseldorf ,,om vrouwen in nood bij te staan”.

De Telegraaf


In slechts één dag sinds de lancering van dit initiatief hebben zich al duizend vrijwilligers voor deze burgerwacht gemeld. Volgens de organisatie is die niet politiek en niet gewelddadig. Uit de aangemelde leden wordt een groep geselecteerd die zaterdag als eerste op patrouille gaat.

De politie van Düsseldorf is niet blij met het initiatief. Een woordvoerder beklemtoonde dat het de politie is die voor openbare veiligheid moet zorgen. Het is niet de bedoeling dat burgers naar overtreders van de wet gaan zoeken

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t “Sjaak”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, burgermoed, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Islam, Islamisering, islamofascisme, Moslims, Patriottisme, tolerantie/intolerantie. Bookmark de permalink .

37 reacties op Na aanranders dienen burgerwachters zich aan

  1. Johan zegt:

    “De politie stond machteloos in Keulen”. Dat geven ze zelf toe. Dan moet men niet verbaasd staan als er burgerwachten opgericht worden. Dat had al veel eerder moeten gebeuren.

    Like

  2. Verwarde Man zegt:

    Een woordvoerder beklemtoonde……………….etc, etc.

    Sodesakkerjuu, doe dat dan ook, zorgen voor de veiligheid.

    Like

  3. oud-marinier zegt:

    “” De politie van Düsseldorf is niet blij met het initiatief. Een woordvoerder beklemtoonde dat het de politie is die voor openbare veiligheid moet zorgen. Het is niet de bedoeling dat burgers naar overtreders van de wet gaan zoeken. “” Dan mag de politie wel eens wat beter hun werk doen ! En ALLE gevallen van aanranding , verkrachting en/of andere criminaliteit MELDEN + openbaar maken . Zodat de WAARHEID boven tafel komt. Anders zou ik de politie adviseren om vooral NIET tussenbeide te komen op ’t moment van ingrijpen door de burgerwachten. En trouwens , waarom zouden die burgerwachten niet mogen…??? Die mssls hebben toch OOK de sharia politie , die officieel gezien WEDERRECHTELIJK is en NIET erkend door de Duitse staat als zijnde wettelijke wets-/ordehandhavers. Dus wat let die burgerwachten ….. De politie zou zich DOOD moeten schamen dat men ueberhaupt de “hulp” van burgerwachten nodig heeft. men geeft dus blijkbaar al aan , dat men het NIET aankan als politie zijnde .

    Like

    • Tom Hendrix zegt:

      @oud-marinier: 13.36. uur, op 07/01. De politie kan het inderdaad niet aan. En net als in Duitsland is het in Nederland niet anders. Het is zelfs in Nederland zo erg, dat de “linksen”, de politie volkomen hebben geïnfiltreerd. Kijk maar wat er loos is omtrent de demonstraties van- Pegida – in ons land. En met Demonen 66 rechtspraak erbij, verwacht ik helemaal niets meer van Politie en Justitie.

      Like

      • oud-marinier zegt:

        Ik zie het ook zwaar in Tom Hendrix , maar TOCH zullen mensen zich moeten gaan bewapenen cq op de e.o.a. manier gaan beschermen. Dit kan zo niet langer. En zoals de politie zelf aangeeft , men kan de TAAK niet (meer) aan. Het is denk ik mijns inziens geen onwil van de politie , maar meer een combinatie van bepaalde wet-/regelgeving + laag operationeel budget + te weinig manschappen en ontoereikend materieel (incl. wapens) . Verder staat er in de NLse wetgeving , dat iedereen zich mag verdedigen, indien politie cq militair of andere orde handhavers NIET in staat zijn om adequate hulp te bieden. Dus …wat rest je dan nog ??? Jezelf beschermen …..Er staat nergens dat men geen burgerwachten mag organiseren cq bepaalde wapens aanschaft ivm zelfverdediging. Daar de poltie , krijgsmacht en andere orde diensten NIET in staat zijn om de VEILIGHEID van de burger te garanderen. Indien het er WEL staat , vraag ik me af hoe het kan dat de “sharia-politie” WEL gedoogd wordt. Is een TEGENSTRIJDIGE zaak. Verder , voor zover mij bekend , neem ik aan dat een RECHTER , van iedere NLer verwacht , dat hij / zij , zijn / haar gezond verstand gebruikt…..Wat men bij deze dan ook doet.

        Like

  4. Driek zegt:

    TELEGRAAF

    Politie Parijs schiet messentrekker dood
    PARIJS –

    De politie in Parijs heeft donderdag een man doodgeschoten die gewapend met een mes een politiebureau binnen wilde komen. De man droeg tevens een bomgordel, maar die bleek volgens een politiebron nep te zijn. Bij het betreden van het gebouw zou hij Allahu akbar (Allah is groot) hebben geroepen, aldus een woordvoerder van het ministerie van Binnenlandse Zaken.

    Het incident vond plaats bij een bureau in het achttiende arrondissement in het noorden van het Parijse centrum, nabij Montmartre en niet ver van Gare du Nord. Het was donderdag exact een jaar geleden dat gewapende islamitische terroristen de redactie van het tijdschrift Charlie Hebdo binnendrongen en in totaal twaalf mensen vermoordden.

    De aanslagpleger van donderdag werd voor de deur van het politiebureau doodgeschoten. Een robot controleerde hem op de stoep op explosieven. De politie zette de straat af en gebood mensen naar binnen te gaan en ramen en rolluiken te sluiten. Ook de aangrenzende Boulevard Barbès werd afgesloten.

    President François Hollande hield kort voor de verijdelde aanslag donderdag een toespraak ter gelegenheid van de herdenking van de aanslagen van een jaar eerder. Hij sprak op het hoofdbureau van de politie in Parijs de ordediensten toe.

    Like

    • anna zegt:

      Nederlanders die met de trein naar Parijs gaan en als eindpunt op de Gare du Nord aankomen kunnen gerust opletten, het ziet er “zwart” van de mensen en het voelt er zeer onveilig ….

      Like

  5. Sjaak zegt:

    In hun herkomstlanden krijgen deze Primaten een kogel
    in hun rotkop !
    En omdat ze middels i-phone weten wat een lakse aanpak
    in Europa het geeft, leven ze hun primatendom hier vol uit !

    Like

  6. frank de bakker zegt:

    Logisch gevolg…

    Like

  7. Iedereen heeft het recht zichzelf te verdedigen Laat de politie het afweten dan zeker Van Aartsen kunnen ze ook bellen die heeft nog wel een salafisten team voorhanden.

    Like

  8. Knight of Kadosh zegt:

    “Een woordvoerder beklemtoonde dat het de politie is die voor openbare veiligheid moet zorgen.”
    Uit de mediaberichten blijkt dat de politie hier niet toe in staat is, dat een agente zelf ook is aangevallen (ik zou de term ‘lastig vallen’ niet willen gebruiken) en dat veel agenten bang waren. Het leger is mogelijk wel in staat om voor openbare veiligheid te zorgen, maar dat is voor een nieuwjaarsviering, carnaval, o.i.d. wel een zwaar middel. Wanneer de overheid niet langer in staat is om te zorgen voor het basisrecht veiligheid door wegkijken, negeren, bagataliseren of algehele lafheid, dan dreigt zij haar geweldsmonopolie te verliezen en trekt de burger eigen conclusies.

    Like

  9. joopklepzeiker zegt:

    Als de politie het niet kan , wat dan ?

    Like

  10. gielah zegt:

    Burgerwachten?
    Als die slim zijn, gaan ze gekleed in burqa.
    Dan worden ze zowel door de echte politie als door het islam-tuig met alle égards behandeld, kunnen overal komen ( zeker als ze af en toe allah aqbar piepen of mompelen) en ook nog flink wat pepperspray en andere nuttige zaken meenemen.

    Like

  11. henk der niederlander zegt:

    Een idioot die zich woordvoerder mag noemen weet dus te vertellen dat de ordehandhaving bij de politie hoort. Je zou je toch te pletter lachen als het niet zo triest zou zijn. Een andere woordvoerder wist namelijk te melden dat de Keulse politie niet in staat was om de zaak onder controle te krijgen. Wat te denken van een schijnveiligheid creeren. Overal hoor je de zelfde kwatsers die zich woordvoerder noemen.

    Like

  12. elisah zegt:

    De politie durft niet op te treden en het zijn ongelofelijke slapjanussen. Laatst nog een filmpje gezien waar een agent zich liet uitkafferen en uitlokken door een aso-schoft, als hij op zou treden zou hij meteen een klacht aan zijn broek krijgen en voor racist uitgemaakt worden.

    Like

    • Willie zegt:

      Zij MOGEN dat niet , opdracht van hogerhand om dat gespuis te ontzien : zit in dat plan ( Coudenhove-Kalergi) vervat. Maar t zegt genoeg over degenen die ons zg moeten beschermen : DIE ZULLEN DAT NIET DOEN !!!!! Help yourself ,so helps you God (oud gezegde)

      Like

  13. C.A.Barstow zegt:

    Het wordt echt hoog tijd dat de politie dezelfde bevoegdheden krijgt aangaande vuurwapen gebruik als in de VS. bevelen niet opvolgen?, schieten!, en meteen raak graag.
    Ook burgers moeten het recht krijgen zich met een vuurwapen te verdedigen tegen het islamitisch barbarendom dat ons nu overspoelt.

    Like

  14. Ron soeverein mens zegt:

    De verkoop van pepperspray en tasers gaat explosief stijgen in Duitsland, temeer daar het in Duitsland volkomen legaal is om dit te kopen. Zelfs bij tankstations langs de Autobahnen is dit vrij te koop mits je 18 jaar en ouder bent. Dit geldt trouwens ook voor Frankrijk en België.

    Like

  15. tjonge zegt:

    gut gut, de politie is bang voor concurrentie ?
    concurrentie die WEL kordaat gaan optreden bij islamitische onlusten zodat de politie voor lul staat ?
    .
    ik vind het een prachtig initiatief, mag hopen dat er vele burger”milities” worden gevormd. daarmede zal politie maar vooral de politiek/autoriteiten volledig met de handen in het haar zitten, want geen controle meer over het volk!
    .
    hoop echt dat die burger”milities” groot gaan worden, zal het einde van merkel en de islamisering kunnen betekenen..

    Like

  16. Koos zegt:

    Een mooie naam voor de burgerwacht: Pegida.

    Like

  17. Pingback: Na aanranders dienen burgerwachters zich aan | Rechtsaf doorzee

  18. Dat krijg je als de politie zijn taak niet naar behoren uitvoert , ze zijn drukker met het beschermen van de zogenaamde vluchtelingen , dan met het beschermen van hun eigen land genoten

    Like

  19. paulzwueste zegt:

    Aanrandingen…. Burgerwachten……. Aanslagen…… Onlusten…….. Burgeroorlog!!!!!!!!

    Like

    • joopklepzeiker zegt:

      Dat zie ik dus echt niet gebeuren , geen enkele kans op .

      Like

      • paulzwueste zegt:

        Ha die Joop! Tijd geleden.
        Laten we hopen dat het niet zo ver komt doordat de politici naar het volk gaan luisteren.
        In beide gevallen kan het allèèn maar beter worden.

        Like

      • joopklepzeiker zegt:

        Ha die Paul, hoe is het leven voor jou ?
        Mijn Gruwelijke Berta en ik hebben het goed .

        Die hoop heb ik al een lange tijd geleden verloren zoals jij weet, we zij oud gedienden en hebben heel wat afgeklept .

        Like

      • paulzwueste zegt:

        Gruwelijke Bertha, geweldig!
        Ik mag niet klagen van mijn lustige Florianne aus Öisterreich. Ze kan reuzegoed koken en de braadlucht van het schweinenvleisch houdt de moslims uit de straat.

        Like

      • joopklepzeiker zegt:

        Top Paul, goed om te horen, ik mag ook niet klagen hoor , ben nu 8 kilo varkens ribben aan het voorbereiden voor morgen , gaan ze hout oven in eerst 2 uurtjes roken en dan af barbecueën, dan een uurtje in mijn speciale prut de koelbox in, lekker laten rusten en op knaag temperatuur laten komen.

        En dan, met wat vrienden kluiven, hemels , met knoflook aardappelen , en wat bier, nou laat dat ” wat” maar weg .

        Like

      • paulzwueste zegt:

        Top! Ja, een mens kan genieten… De goede tijden van vroeger toen een man nog gewoon kon doen waarvoor hij geboren was. Gewoon met de vrienden aan het hoog oplaaiend vuur de komende jacht of kampf nog eens doornemen. Ondertussen massaal vlees eten en bier drinken. De vrouwen schoven schichtig door het struikgewas om de weggeworpen botten van de laatste resten te kluiven. Verder geen gezeur van blijf van mijn lijf en ik moet hoognodig emanciperen. Trouwens hoofdpijn kenden die vrouwen in die tijd niet. En demonstreren in Utrecht kwam al helemaal niet in hun gedachten op…
        Zo hoort het. Wat is er mooier…
        Maar goed. Wat je daar schrijft over die varkensribben is fantastisch! Kip aan het spit of met bier is ook goed. Alles is goed als het maar veel rauw vlees is waar met liefde tijdenlang allerlei kruiden zijn ingetrokken. Maar stoofpotten zijn ook hemels.
        Ik maak dat buiten klaar op een gasvuur.

        Like

  20. OphEUffen zegt:

    Apparaatjes ter verdediging nu aanschaffen Bronners! Dankzij huidig klimaat, spoedig duurder met oplopende levertijden.

    Like

  21. Elena zegt:

    DE huichelaar van Aartsen vond het wel prima om moslims tot burgerwacht te benoemen.

    Like

Plaats een reactie