VIDEO David Wood: “De Jihad komt naar Philadelphia”

 

Onlangs probeerde Edward Archer in Philadelphia de politieagent Jesse Hatnett te vermoorden. Archer verkondigde zijn trouw aan ISIS en zijn verlangen om de sharia te promoten door middel van Jihad. Toch blijft de burgemeester van Philadelphia, Jim Kenney, volhouden dat de aanval niets met de islam had te maken. Kunnen we de commentaren van de burgemeester serieus nemen? Het antwoord van David Wood.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Appeasement, Barbarisme, Censuur, Desinformatie, Dhimmitude, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, Moslims, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, sharia, verloedering, Volksvijandigheid, VS, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

4 reacties op VIDEO David Wood: “De Jihad komt naar Philadelphia”

 1. koddebeier zegt:

  Met dank aan Obama en z’n kliek !!

  Like

 2. Wim H zegt:

  Prachtig hoe duidelijk en goed begrijpbaar David Wood het altijd weet uit te leggen, iedereen zou zijn filmpjes verplicht moeten kijken….misschien komen ze dan tot de conclusie dat het allemaal wel heel veel ( alles ) met islam te maken heeft.
  Helaas lopen er nog heel veel mensen met een dik stuk staal voor hun hoofd rond en willen ze het niet zien…..dus binnenkort zullen we zulke acties ook hier kunnen verwachten, kwestie van tijd.

  Like

 3. Pingback: VIDEO David Wood: “De Jihad komt naar Philadelphia” | Rechtsaf doorzee

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s