Multiculturalisme belangrijker dan het beschermen van vrouwen tegen verkrachting

Screenshot_57

(Door: Dennis Prager – Vertaling: E.J. Bron)

Sinds het aantal seksuele overvallen met Oud en Nieuw op vrouwen in Duitsland door honderden Arabieren of Afrikaanse mannen bekend werd, staat links in Duitsland voor een dilemma: waarvoor moet men eerst strijden – voor de rechten van de vrouw of voor het multiculturalisme?

Het is hetzelfde dilemma als waarvoor de Britse autoriteiten tussen 1997 en 2013 stonden. In deze zes jaar werden 1.400 meisjes in de leeftijd vanaf 11 jaar in slechts éen enkele enjgelse stad (Rotherham, 275.000 inwoners) door bendes verkracht. Bijna alle mannen waren migranten (hoofdzakelijk uit Pakistan) of hun zoons. Maar de Britse autoriteiten zwegen. Waarom?

In het jaar 2014 kwam de reden aan het licht: de daders waren moslims en de Britse autoriteiten waren daarom bang om de misdaden openbaar te maken – of ze zelfs te onderzoeken. Ze waren bang om als “islamofoob” of “racist” bestempeld te worden. Politici van zowel links als rechts keurden dit feit domweg goed.

In het jaar 2002 klaagde de afgevaardigde Ann Cryer van de Labour Party er bij de politie over dat jonge Aziatische mannen meisjes in haar kieskring verkrachten. Ze zei letterlijk dat ze daarom door “elementen uit haar partij gemeden” werd. En nog iets is opmerkelijk, namelijk dat zij, zoals door links in Groot-Brittannië werd geëist, zelfs niet eens noemde dat de verkrachters Pakistani of moslims geweest zouden zijn. Het waren “Aziatische jongens”.

De Britse minister van Binnenlandse Zaken, Theresa May, zei in het parlement dat de “geïnstitutionaliseerde politieke correctheid” ervoor verantwoordelijk geweest zou zijn dat de groepsverkrachtingen geen aandacht kregen.

Met andere woorden, bij de keuze tussen de bescherming van meer dan duizend meisjes tegen herhaaldelijke bendeverkrachting en de bescherming van moslims als geïdentificeerde geweldplegers hebben de Britse autoriteiten besloten om multiculturalisme en “diversiteit”te beschermen. “Bij de competitie tussen multiculturalisme en een van de meest elementaire instincten en plichten van een hoger ontwikkelde beschaving – de bescherming van meisjes en vrouwen tegen seksueel geweld – heeft de beschaving verloren.

Natuurlijk is het niet alleen Groot-Brittannië, waarin het multiculturalisme en de angst om als ´racist´  of ´islamofoob´ bestempeld te worden voorrang heeft boven de bescherming van meisjes en vrouwen. De reactie van enkele Duitse autoriteiten op de gebeurtenissen in Oudejaarsnacht in Keulen bewijzen dat.

Na de overvallen in Keulen stelde de burgemeester van Keulen voor (met de woorden van de “New York Times”) ´dat vrouwen zichzelf tegen mannen op straat kunnen beschermen door op een armlengte afstand te blijven´.”

Bron:
http://de.europenews.dk

Bron oorspronkelijk artikel:
www.frontpagemag.com
Auteur: Dennis Prager

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, betutteling, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, Eurabië, Europa, gezond realisme, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Mensenrechten, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, propaganda, Racisme, Rotzakken, Seks, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

37 reacties op Multiculturalisme belangrijker dan het beschermen van vrouwen tegen verkrachting

  1. Harry Kooistra zegt:

    Ik ben geen Islamofoob of racist, omdat ik dat niet mag zijn.

    Like

    • Edjan zegt:

      Ik ben het wél. Omdat het mij niet meer kan schelen waarvoor gekken mij uitkrijten als ik het niet met hun waanzin eens ben.

      Like

      • Mee eens Edjan het interesseert mij geen biet of ‘k een racist genoemd wordt, in dit geval is de stormvloed van feiten uit mijn mond niet meer te stoppen. Ze kunnen mijn rug op al deze gutmenschen met hun hypertolerantie en cultuurrelativistische houding welke onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn in de breinen van deze rooie linksmenschen. Die decennia lang onophoudelijk door calvinistische schuldgevoelens gedreven arrogantie etaleren en deze smerige door zelfhaat gedwongen ideologieën de gewone burgers opdringen.

        Like

    • hendrikush zegt:

      Je bent niet goed wijs als je geen islamofoob bent.

      Like

    • kouwe kak zegt:

      Harry
      Ben liever raccist dan landverrader!!
      nogmaals de vraag
      IS REALISME RACCISME ????
      Neem ff lekker een jodekoek en een bak pleur,en geniet van de reacites op deze site!
      Iemand schreef op FB als de klager maar daadwerkelijk PVV gaan stemmen enz!
      Men zag het bij die eerstekamer verkiezing,veel klagers maar wel thuisblijven!!!
      F*cking jammer,ik hoop bij de echte verkiezingen dat allen aantreden om dit verraderszooitje weg te blazen!
      Die mulikolerezooi ??daar heg ik niet voor gekozen,evenmin als die zalige E.U.
      Gaan wij ooit meer doen dan BOEHHH roepen??Stemmen dus op de PVV
      mooie overdenking mensen
      /K/K

      Like

    • frank de bakker zegt:

      Iedereen die naar mijn mening vraagt krijgt hem.
      Ik zeg dan ook tegen iedereen dat islam een religie is van haat/terreur.
      Als ze me daarna een racist/islamofoob noemen of whatever ”i dont care”.

      Like

  2. delamontagne zegt:

    Ophef in de Franse krant over Charlie Hebdo.

    Wat zou er zijn geworden van de kleine Aylan als hij volwassen was geweest ?
    [Yalan, het kleine jongetje dat verdonken op het strand lag.]
    BILLENKNIJPER IN DUITSLAND !

    Like

    • leefbarbaar zegt:

      Een doordenkertje, maar er zit wel wat in
      Leuk trouwens dat de linxe kerk krijst dat het ziek is om misbruik te maken van de dood van een onschuldig kind (en daar hebben ze een punt, vind ik). Maar het is dezelfde linxe kerk, die maar wat graag misbruik maakte van de dood van dit kind door hem te gebruiken voor hun linxe doeleinden; de massa-immigratie en de islamisering (en dat vind ik dan weer walgelijk hypocriet).
      Want de vader van het kind is een geldturk / mensensmokkelaar en moslim, die gratis naar de tandarts wou en zijn kind liet verzuipen voor een beter gebit.
      Daarbij mag je je afvragen wat de toekomst van het kind hier zou zijn geweest. Tot nu doen kansenparels het niet zo goed. Voorzichtig uitgedrukt.
      Als het aan mij lag woonden hier geen moslims en was dat kind gewoon thuisgebleven om een potje te voetballen met de buurjongens.

      Like

    • Edjan zegt:

      En opeens is Charlie Hebdo dus niet lief meer en zijn de linksen opeens niet meer “je suis Charlie” want opeens is Charlie weer een extreem-rechts kutkrantje en waarschijnlijk hebben ze het over zichzelf afgeroepen.

      Like

  3. JooJootje zegt:

    Het waren toch vijf stappen achter de man blijven volgens de islam?

    Like

  4. Hendrik M. zegt:

    Hoe verrot kun je zijn….

    Like

  5. rightie zegt:

    Het zal je kind maar wezen.

    Like

  6. rightie zegt:

    Misschien moeten we eerst naar de volgende fase, onthoofdingen, voordat links eindelijk wakker wordt?

    Like

  7. bert jasperse zegt:

    dit mag toch niet langer door gaan. dit nepparlement doet maar wat ze willen ten koste van de belasting betaler en de werkende mens. de zorg moest zo nodig gereorganiseerd worden. ziet niemand de gevolgen daarvan? het is ook in uw familie niet waar dat iemand daar de dupe van is?? meer blauw op straat en ja, vooral tegen u. en een referendum komt er over oekraine maar vooral niet bindend. banen creeren maar vooral het het ontslagrecht eenvoudiger maken. sinterklaasfeest afschaffen en het suikerfeest invoeren. democratie is gewoon weg uit nederland. het is democratie tegen sharia. en de regering kijkt toe… staat erbij en kiest de sharia wetgeving. is ook wel oke maar dan alleen maar voor de aanhangers daarvan. ik weet het niet hoor maar ga jij nog stemmen? of vraag je je af ga je nog wel je stem uitbrengen? heeft het nog wel zin? ik wel alleen op de pvv .krijg al het idee dat ik kansloos ben maar goed toch voor de pvv. maar dat zal ook wel gemanipuleerd worden door de kansloze , stemmen tellendende linkse zooi in den haag. iedere realiteit zijn ze uit het oog verloren. azen alleen op mooie goedbetaalde banen in brussel. want ach , ja, die domme burger betaalt toch wel. U leeft van ons belasting geld en word eigenlijk overbetaald. too blind to see en dat is met alles zo. naiviteit. eindeloos vergaderen en er komt niets maar dan ook niets zinnigs uit. dan heb je nog die geheimzinnige bilderberg bijeenkomsten. denken ze nou echt dat de burger niet weet wat daar besproken word. grappige is dat de deelnemende politici dat blijkbaar ook niet weten . natuurlijk weten het wel maar zijn poppetjes in een veel groter spel. mondje dicht want anders…. en indien u niet dan zullen wij… begrijpt u. het gaat echt allemaal om het geld en macht . niet om de burger of de echte asiel zoekers(die worden nl net zo makkelijk wel uitgezet). deze mensen ten goede . we hebben de politiek van verdeel en heers. je moet blind zijn wil je dit niet zien. en het lukt ze ook nog. maar voor hoe lang?? misschien moeten we dat torentje wel als eerste opblazen. ik ben misschien wat grof geweest maar hoop oprecht dat mensen mijn mening kunnen begrijpen. want de vrede en de voor wat nog overgebleven democratie is momenteel ver te zoeken. mede te danken aan onze thee drinkers , moslim knufferlaars , liegende psychopaten muliculti, eigen volk uitzuigende ,geldzuchtige , manipulerende in de doofpot stoppende criministers . en ik probeer het netjes te houden. waar dit naar toe leid? alleen pechtold, rutte en die andere bilderberg kliek weten het. kan je wel vertellen dat het niet in ons voordeel is. laatste vraag… hoe lang houd u het nog uit in nederland? heeft u ook al de neiging om te vluchten? voor uw eigen volks verlakkers? waar moet u heen? niemand ontvangt u met open armen nergens bent u welkom. u heeft geen huis , uitkering , auto, of bezit. u mijn vriend staat er net als ik alleen voor. we kunnen natuurlijk nog een syrisch paspoort kopen. met dank aan onze politiek,maar dan zouden we terug naar Europa gaan eh ik pass .we moeten rationeel denken.de echte vluchtekingen ten goede maar de rest ..tja vul maar in . ik zeg zo snel mogelijk het land uit en er NOOIT meer in
    dank voor het lezen. ik wens iedere nederlander een goed leven toe. nu moeten wij het doen. genoeg van die nikszeggende politieke gang. geloof me dit kunnen ze niet lang meer volhouden.of ben ik nou naief?

    Like

  8. Jan zegt:

    ‘waarvoor moet men eerst strijden – voor de rechten van de vrouw of voor het multiculturalisme?

    Global warming!

    In Response to Trump, Obama Defends Saying Climate Change Bigger Threat than Terrorism
    http://www.breitbart.com/big-government/2015/12/04/response-trump-obama-defends-saying-climate-change-bigger-threat-terrorism/

    Echoput, beroepsimbeciel en presidentskandidaat 2016 Bernie Sanders: ‘Absolutely’, Global Warming a Worse Threat than Terrorism”

    http://www.nationalreview.com/corner/427094/sanders-absolutely-global-warming-worse-threat-terrorism-tom-s-elliott

    Like

  9. Bernardus zegt:

    Het hele multiculti idee is één grote farce. Al vanaf het begin van het binnenhalen van andere mensen uit werelddelen die geen binding hebben met onze cultuur is het al raak. Toen de mensen uit Indonesië binnen werden gehaald was er al binnen de kortste keren stront aan de knikker en met elke bevolkingsgroep is dat min of meer gebeurd. Ook het hele samenleven is niet aan de orde, al de bevolkingsgroepen blijven bij elkaar, waar niks mis mee is, en wonen in aparte wijken. Een uitzondering daargelaten is het dus een totaal uit de hand gelopen proces wat niet werkt en nooit zal werken. Helaas denken mensen dat het allemaal wel meevalt en nu door de afgelopen tijd binnengehaalde hordes uit de desbetreffende ‘oorlogsgebieden’ krijgen we de deksel op de neus.

    Like

  10. Cathja zegt:

    Hebben de Europese landen zich decennia lang tot de beschaafde volkeren gerekend, dan zien we nu dat zich iets geheel anders aftekent. Wat is er beschaafd aan als je niet ingrijpt als jonge meisjes door barbaren uit een andere cultuur worden misbruikt? Waarom is de asielzoeker belangrijker dan de veiligheid van vrouwen en meisjes? Waarom mogen we misdrijven niet langer benoemen zodra er mensen van Arabische of Afrikaanse afkomst bij betrokken zijn?
    Misdrijven zijn misdrijven. Als een Nederlander een misdrijf begaat, staat er gewoon in de krant dat het gaat om een blanke Nederlandse man. Is dat dan geen discriminatie ten opzichte van de vele (veel te vele) zwarten die we inmiddels in Europa (en dus ook hier) hebben?

    De wereld is totaal verrot en verziekt. Kwaad mag niet meer benoemd en afgestraft worden, want dat doet men niet omdat men dit kwaad niet ziet, maar omdat er vele (handels-)belangen een rol spelen. We hoeven alleen maar terug te denken aan de jaren ’70 van de vorige eeuw, toen ons olie voor immigratie werd geleverd. Een bewijs dat we onze handel en industrie veilig wilden stellen, maar onze cultuur langzaam aan zouden verliezen. Zéker toen de gastarbeiders een verblijfsvergunning kregen en recht hadden op gezinshereniging!

    Het gaat nog veel slechter worden! Kijk hoe de situatie in Duitsland verhardt. Wat daar gebeurt staat ook ons te wachten. We moeten ons voorbereiden op toenemend geweld en een verdere achteruitgang van onze welvaart. We ontspringen die dans niet.

    Like

  11. Sjaak zegt:

    Geen dag zonder aanslagen dank zij de Islam !
    Oosturkije 5 doden
    Indonesien 17 doden
    Bombe Stimmung !
    Wir schaffen das !

    Like

  12. leefbarbaar zegt:

    We hebben nog een lange weg te gaan. De dames ook: http://www.trouw.nl/tr/nl/4328/Opinie/article/detail/4223768/2016/01/13/Ook-onze-mannen-kunnen-viezeriken-zijn.dhtml
    In het CDA-vod (on)Trouw het zoveelste jamaarverhaal. Totdat ze zelf verkracht worden, blijven ontkennen dat de islam niet deugt. Want dus: Nederlandse zijn mannen zijn ook vies !! Foei ik.

    Like

    • Cathja zegt:

      Wat een misleidend artikel! Om te beginnen kan ik zeggen dat ik van mijn echtgenoot niets te vrezen heb, en nooit heb gehad ook. Bovendien herken ik deze bewering ook in mijn familiekring, mijn kennissenkring, en in mijn leefomgeving totaal niet. Dus die eigen familiekring-opmerking moet geplaatst worden in de moslimwereld. Verkrachtingen zijn daar ‘normaal’. De koran, hun hobbyboek, zegt niets kwaads over mannen die ‘de akkers van andere vrouwen betreden’.
      Massale verkrachtingen zijn wel dégelijk toe te schrijven aan moslims, die voorál sinds de uitnodiging door Frau Merkel met duizenden tegelijk naar Europa zijn gekomen en hier door haar met open armen zijn ontvangen.
      Natuurlijk kunnen ook onze eigen mannen zich schuldig maken aan verkrachtingen, maar zo massaal als binnen de islam? Nee, in de verste verte niet.

      Het is echt niet toevallig dat met het ongecontroleerde binnenhalen van massa’s mannelijke immigranten, er Europabreed massaal wordt verkracht! Zo was het eerder nooit. Vrouwen konden over het algemeen rustig over straat, en zonder partner.

      Dit ontkennende verhaal in Trouw is rijp voor de vuilnisbak. Jammer dat er nog teveel abonnees dit misleidende verhaal als waarheid aan zullen nemen!

      Like

  13. Pingback: Multiculturalisme belangrijker dan het beschermen van vrouwen tegen verkrachting – Rechtsaf doorzee

  14. Hansfree zegt:

    Ter overdenking toch even het volgende. Is het echt wel het multiculturalisme waar wij tegen te hoop lopen? Heeft u er echt bezwaar tegen, als er mensen uit allerlei landen en culturen hier tussen ons komen leven? Voor mijzelf is het antwoord: nee, als ze zich aanpassen en zichzelf kunnen onderhouden, dan zeker niet.
    Het verwarrende is dat diegenen die zich op de borst slaan zo multicultureel te zijn, er voor zorgen dat er juist een bij uitstek mónoculturele cultuur wordt binnengehaald en gefaciliteerd. De islam, zodra hij de overhand heeft gekregen en het niet meer nodig heeft om van de positieve discriminatie ervan te profiteren, moet niets maar dan ook helemaal niets hebben van multiculti.
    Het zou dus eigenlijk zó moeten zijn: ‘Ik ben multicultureel en DUS tegen de islam’! Maar ja, tegenwoordig is alles wat recht is krom, en omgekeerd.
    Het is maar een gedachte hoor… Gr. Hans.

    Like

  15. Guardiacivil zegt:

    Weten jullie dat jullie van mij een echte razzzzziiiisssst hebben gemaakt met al die berichten hier? ggggrrrrrr

    Like

    • Cathja zegt:

      Sorry, @ Guardiacivil

      Ik bied u hierbij mijn verontschuldigingen aan. Ik heb het niet zo bedoeld! 😉

      Like

      • Guardiacivil zegt:

        Lieve Cathja, ik bedoelde het als grapje, niet persoonlijk hoor. Ik kreeg gewoon even deze ingeving door iedereen die hier op dit moment over rascisme spreekt en toen bedacht ik mijn opmerking, een soort van humor in barre tijden. Fijne dag Cathja.

        Like

      • Cathja zegt:

        @ Guardiacivil om 10:11

        Ja, ik had uw reactie begrepen, en er daarom ook een knipoogje bij gezet.
        In deze tijd is het prettig om ook eens wat humor toe te voegen aan alles wat we schrijven. Een leuke kwinkslag mag ik wel! Er is al genoeg waarover we bezorgd (moeten) zijn.

        U ook een hele fijne dag, Guardiacivil!

        Like

      • Guardiacivil zegt:

        Ha ha Cathja dei hyrogliefen op het net zijn mij vreemd, * 😉 * ik wist niet dat dit een knipoog is.

        Like

  16. Guardiacivil zegt:

    Ha nee nou wordt ie leuk hier Cathja, ik typ jouw knipoog na en het veranderd spontaan in een smily met knipoog, krijg nou wat, mijn laptop gaat een eigen leven leiden ha ha.

    Like

Plaats een reactie