Valls: ‘Franse noodtoestand van kracht tot oorlog tegen IS voorbij is’

Screenshot_55

De Franse minister-president Manuel Valls.

Frankrijk is van plan de noodtoestand in het land te handhaven tot de ‘totale en wereldwijde oorlog’ tegen terreurorganisatie Islamitische Staat ten einde is. In een interview met de BBC zei Franse premier Manuel Valls dat Frankrijk ‘in staat van oorlog’ is, wat betekent dat het land zijn inwoners zal beschermen ‘met alle middelen die onze democratische rechtsstaat toestaat.’

Lees verder>>>
(h/t “Vederso”)
De Volkskrant

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Frankrijk, ISIS, Islam, Terrorisme. Bookmark de permalink .

14 reacties op Valls: ‘Franse noodtoestand van kracht tot oorlog tegen IS voorbij is’

 1. Adriaan Jansens zegt:

  Valls: ‘Franse noodtoestand van kracht tot oorlog tegen IS voorbij is’ Ja dat duurt net zolang als Pasen en Pinksteren op een dag valt. Dus wanneer de sharia in heel Europa ingevoerd is en alle ongelovigen als dhimmi door het leven gaan. En voor de overige problemen kun je gewoon bij je lokale imam terecht…

  Like

  • Dicksy zegt:

   Inderdaad Adriaan, ginder de oorlog tegen IS beëindigen maar ondertussen IS hier importeren. Dus de noodtoestand blijft voor eeuwig en één dag.

   Geliked door 1 persoon

   • kraftavilqa zegt:

    “Dus de noodtoestand blijft voor eeuwig en één dag.” Vanzelfsprekend want zolang de noodtoestand van kracht is kan men gangbare democratische mechanismen zoals verkiezingen (zo bang is men voor Le Pen) onbeperkt buiten werking stellen en iedere denkbare vrijheidsbeperkende maatregel (bv. permanente telefoontaps, opheffen briefgeheim enz) invoeren, verwacht ook algehele censuur einde vergader- en demonstratierecht, permanente tracking van iedere burger al dan niet d.m.v. een chipje. Kortom een totalitaire dictatuur op nooit eerder vertoonde schaal.

    Like

 2. Luchtpint zegt:

  “Franse noodtoestand van kracht tot oorlog tegen IS voorbij is”. Zegt Valls. Foutief linken van oorzaak en gevolg om mensen hier een vals gevoel van veiligheid te geven. Zoals gewoonlijk.

  Van een leuk ontkenningseffect gesproken: IS zit in Syrië en moet daar worden plat gebombardeerd en al wie HIER gevaarlijk is of het nog ZAL gaan worden, zit gewoon bij ons zijn plannen uit te broeden en heeft op de koop toe ook nog eens de (dubbele) nationaliteit. Het gaat over de Islam, geachte heer Valls, en niet over een lokaal conflict dat lokaal met de grond moet worden gelijk gemaakt. Dat kan wel helpen, maar lost het probleem in zijn geheel niet op.

  Like

 3. carthago zegt:

  De Verenigde nazi’s vinden dus alles wat tot definitieve ruiming van terreur leidt disproportioneel, dat is ook de reden hoe de meeste terreur ontstaan is. De linkse zieligheidsindustrie geeft juist de terreur elke motivatie tot instandhouden, zoals hier de sp,gl,pvda, D666, en dus ook vvd. Deze standvastige Franse premier zal hopelijk de oren gesloten houden voor de linkse terreurboodschappen van de Verenigde nazi’s.

  Like

 4. Nou, Valls, wat dacht je er dan van om allereerst de banlieues uit te gaan kammen, alle moslims te registreren en de hele zwik over de grens te mieteren? Islam= islam, weet je wel?
  Maar néé, dat hoort dan weer niet tot de “democratische middelen…..”
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Theresa.
   Daarom verwacht ik in Frankrijk ook geen revolutie. Het is daar zo’n rotzooi.
   Het volk leeft al vanaf de achttiende eeuw met extreem linkse beginselen die de massale immigratie van alle mogelijke soorten arabische en aanverwante immigranten ten gevolge hebben gehad. Fraternité, égélité, kom maar binnen dégénéré… En nu zitten ze in de puree.
   Van de overheid hoef je absoluut zeker niet te verwachten dat ze groepen criminelen zullen deporteren want per slot zijn het beroepspolitici en het Franse volk…
   Ach het Franse volk lijkt nog niet bekomen van de laatste revolutie in een ver verleden.

   Like

 5. joopklepzeiker zegt:

  Libië wordt overgenomen door isis, is dat nu niet aardig dat destabiliseren van de USA en haar handlangers .

  Like

 6. hendrikush zegt:

  En wéér lappen de Fransen alle EU-afspraken over begrotingstekorten en schuldenquotes aan hun laars. Waarom doen wij dan niet? Gekke Henkie??

  Like

 7. Guardiacivil zegt:

  Dit is een goed voorbeeld voor België en Nederland om over te nemen, maar ik denk niet dat dit gaat gebeuren, dus voor de twee genoemde landen zal het alleen maar erger worden. Ik wacht op de grote klap.

  Like

 8. kauwe kak zegt:

  men weet waar het I.s schuim zich ophoudt,paar mooie paddestoelen boven hun laten zien ,ja waterstofbom !!!NEEEEE de goede zitten al elders hoor,exept duizenden ellendebakken die ons in nemen,zeg de islam veroverd de wereld,en links maar badinerend roepen ,valt wel mee hoor!!
  hoe wil je anders onkruid verdelgen??met boehhh roepen…..
  Hoo niet boos worden ,het is maar een idéé
  brr ik ril van deze invasie!!

  Like

 9. joopklepzeiker zegt:

  De zuurstok voor de bevolking !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s