Socialistisch raadslid: “Mijn gedachten gaan uit naar de man die deze misdaad heeft begaan.”

Screenshot_7

(Door: “rommel”)

Na de moord op een 22-jarige vrouw in een accommodatie voor de zogenaamde “alleenstaande minderjarige asielzoekers” in Mölndal op maandag duurde het weer niet lang voordat een goedmensch met zijn verwrongen visie op de wereld naar buiten kwam en een vulgaire uitspraak moest doen. En vandaag was het een socialistische gemeenteraadslid (Sociaal Democraten) die zich gedwongen voelde een vieze stinkende linkse keutel te leggen.

“Dit is voor iedereen een tragische en traumatische ervaring, speciaal voor de familie, maar natuurlijk ook voor collega’s. En toch kan ik het niet helpen, mijn gedachten gaan uit naar de man die deze misdaad heeft begaan, dat is ook maar een mens”, zegt Marie Östh Karlsson, gemeenteraadslid van de stad Mölndal tegen Mölndals-Posten.

Lees verder>>>
Fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Barbarisme, Hypocrisie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op Socialistisch raadslid: “Mijn gedachten gaan uit naar de man die deze misdaad heeft begaan.”

 1. koddebeier zegt:

  Een echte linkse randdebiel !! Links is een ziekte vergelijkbaar met gekke koeziekte, de hersens worden sponsachtig en verweken !

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Er moeten natuurlijk wel hersenen aanwezig zijn.
   Maar laten we aannemen dat er in dit duidelijke resultaat van 150 jaar lange linkse overheersing, na openen van de schedel inderdaad, zij het in rudimentaire vorm, een gedegenereerde substantie zou kunnen worden aangetroffen.

   Like

 2. Pingback: Socialistisch raadslid: “Mijn gedachten gaan uit naar de man die deze misdaad heeft begaan.” – Rechtsaf doorzee

 3. Tistochwat zegt:

  Laat deze “vieze stinkende linkse keutel” me nou HELEMAAL niet verbazen?
  Deze kromme reactie was te verwachten.
  Maar… wát als IK bijv. Pechtold zou vermoorden?
  Hoe zouden de linksen dan tegen MIJ aankijken?

  Niet dat ik die vieze landverrderlijke eurofiel iets zou aandoen; stel je voor zeg, dat je de bak in zou draaien voor zo’n vileine NSB’er!

  Like

 4. Elena zegt:

  Waaaaattt??? zijn gedachten gaat uit naar dat smerig stuk moordenaars stront?
  Dat stuk stront verdient de doodstraf !
  Die gek die medelijden heeft met dat walchelijke stuk stront van 15 a 16 jaar…mag gerust wat mij betreft er naast bungelen.
  Hierbij meld ik mij als vrijwilliger aan het touw aan te reiken.
  Mijn bloed geraakt aan het kookpunt..

  Like

 5. Ad de Koning zegt:

  Je staat nergens meer van te kijken, zou er nou niemand zijn die haar even op haar nummer zet, het is de omgekeerde wereld. Nee, dat is niet “ook maar een mens”, dat is een duivel in mensengedaante en die moet je ook als zodanig behandelen.

  Like

 6. Zo zijn hele hordes studenten,die rechten gingen studeren gehersenspoeld, op de Erasmus universiteit had je Prof.Louk Hulsman ,hoofd strafrecht en bij hem werd ingebroken en veel vernield,hij nodigde de inbrekers uit en had zo met ze te doen,dat hij zich schaamde voor al zijn dure spullen,naar daders moest je kijken,niet naar slachtoffers,dat was in de jaren 80 de trend,Hetzelfde ervaarde ik in 1992 bij een moordenaar,alles werd van deze leugenaar geloofd en al die laster stond ook nog in de krant,de vermoorde was misdadig werd maar aangenomen en de crimineel is nog steeds bezig,hij tracht nu Holleeder vrij te pleiten.Zielig natuurlijk zijn ouders waren beiden drugsdealers,hij had een slechte jeugd.Die Hulsman was gewoon knettergek en heeft veel volgelingen.Rechters lopen over van meelij vooral voor daders nemen maar aan ipv bewijs.Dat was niet de enige universiteit,zo zijn de meesten.

  Like

  • Thom zegt:

   De vader van Holleeder was beroepswielrenner. weliswaar geen beroemde maar zeker geen drugsdealer of crimineel. Hij was zeer ambitieus en zeker niet slecht. Willem jr. moest van pa ook wielrenner worden. Na zijn wielercarriere werd Holleder sr. chauffeur van Heineken. We weten wat Willem junior met de bierbrouwer gedaan heeft. Willen senior had op latere leeftijd een drankprobleem, maar was altijd een hard werkende man en zeker geen drugsdealer.

   Like

 7. rightie zegt:

  Tjonge jonge. Je houdt het niet voor mogelijk. Die trut vindt zichzelf vast heel geweldig. Ik zeg het al zo lang, de westerse wereld heeft twee vijanden, links en de islam. Ik weet niet welke erger is, maar er moet nodig grote schoonmaak gehouden worden.

  Like

 8. Jean zegt:

  Waar blijft het schavot voor dergelijk krapuul?

  Like

 9. Marie? Dus het is een vrouw? Nou, dan vermoed ik alweer, welke drijfveren er -voor mijn part onbewust- achter deze walgelijke, misplaatste opmerking zitten!
  ’t Is nog erger dan het er eerst naar uitzag: Het hele vrouwelijke goedmenschendom geilt op asielzoekers!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 10. Joshua zegt:

  Er komen steeds meer ziekelijke gekken aan het woord vanuit de politiek,dat zulke idioten nog een te dik salaris krijgen begrijp ik niet.

  Like

 11. elisah zegt:

  Ze zou wel anders denken als het haar eigen dochter was die koelbloedig vermoord was.
  Ik moet ook aan de dader denken……….maar dan op een manier van: wat is de beste manier om deze maniak langzaam dood te martelen zodat hij schreeuwt om genade en huilt om zijn moeder.
  Het zal wel aan mij liggen dat ik geen masochistische en onderdanige gedachten krijg bij zo’n gebeurtenis.

  Like

  • elisah zegt:

   Zojuist gelezen dat het hier gaat om een 15 jarige Somalier. De hulpverleenster had alleen nachtdienst toen het gebeurde. Wie laat nou een jonge vrouw helemaal alleen nachtdienst draaien in zo’n opvang?

   Like

 12. aquarius4422 zegt:

  Socialisme is een ziekte die de hersenen aantast.

  Like

 13. Pieter zegt:

  Hopelijk wordt zij binnenkort verkracht of half dood geslagen, dan kan zij aan den lijve ondervinden wat “ook maar eens mens” je kan aan doen.

  Nee mevrouwtje dit is geen mens, er zijn inmiddels teveel ernstige dingen gebeurd in Zweden om nog over mensen te spreken.

  Like

 14. Guardiacivil zegt:

  Mag hij zijn zwaartekracht verliezen en loskomen van deze aardkloot en de kouwe ruimte ingaan.

  Like

 15. Petecoole zegt:

  Als je dit zo leest… Arm meisje, maar in de ogen van de linkse khmer “collateral damage”
  Mijn gedachtes gaan uit naar Anders Behring Breivik …

  Like

 16. paulzwueste zegt:

  Het is typerend voor de volkomen afgedwaalde samenleving in Zweden dat daar overheidsfunctionarissen publiekelijk dit soort uitspraken denken te moeten doen.
  Dit getuigt van een onpeilbare afstand tussen het volk en de overheid.
  Deze vrouw zal zich pas realiseren wat ze gezegd heeft als haar kinderen verkracht of erger worden door dit ingestroomd tuig.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s