Arib verbiedt de term “fopcommissie”

Screenshot_37

(Door: A. Kamphuys)

Een term als ‘nep-parlement’, gebezigd door Geert Wilders (PVV), zou ze niet slikken. Dat kondigde PvdA-Kamerlid Khadija Arib aan voor ze werd gekozen tot Kamervoorzitter. Vandaag maakte ze de belofte al waar. Ze riep Tunahan Kuzu (Groep Kuzu/Öztürk) tot de orde toen hij van een ‘fopcommissie’ sprak. Hij bedoelde de commissie-Schouten, die met verouderde wetgeving op zoek moest naar het lek in de Commissie Stiekem.

Lees verder>>>
PowNed

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in betutteling, Hypocrisie, Krankzinnigheid, Marokkanen, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, political correctness, PvdA, Rotzakken, verloedering, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

39 reacties op Arib verbiedt de term “fopcommissie”

 1. Johan zegt:

  Deze Marokkaanse fop-voorzitster moet zo snel mogelijk verdwijnen.

  Like

  • jungleelephant zegt:

   Dat vind ik een goeie!Mee eens!Dat zullen nog eens debatten worden,waar je alleen nog met meel in de mond mag praten!Mag ze zelf eerst wel eens fatsoenlijk Nederlands leren!

   Like

 2. Thoth zegt:

  Maar eh, wanneer deze rare gast ‘allah akbar’ zegt, dan mag het natuurlijk. Het tenslotte het geloof van deze Marokkaanse die een nep-voorzitter is

  Like

 3. carthago zegt:

  Lone wolf arib spuit elf.
  De roodkapjes in ons nepparlement blijven maar appeltjes en taarten toeschuiven aan deze verklede islam wolf, het moet toch niet moeilijk zijn bij de volgende verkiezingen.

  Like

 4. Islamist Khadija Arib deze gore Marokkaanse teef doet wat ze op voorhand gezegd heeft, namelijk dhr. Wilders interrumperen en op z’n ‘parlementaire’ taalgebruik wijzen dus deze rooie Marokkaanse slet zoekt spijkers op laag water. Geheel in lijn met het besmettelijke, vermaledijde cordon sanitaire tegen G. Wilders.

  Like

 5. rs zegt:

  Zij zal vandaag of morgen wel de biezen pakken als Geert haar met zijn woorden even zachtzinnig zal toespreken………….hahahahha
  Wat denkt dat gorgggggggggelende wel niet !!!!

  Like

 6. Ze herinnert zich natuurlijk, wat ze van tevoren heeft aangekondigd en nu denkt ze: “Ik moet geloofwaardig blijven.” Maar op deze manier houdt ze binnen de kortste keren geen medestander meer over: Je kunt namelijk ook nog té zijn.
  Persoonlijk bind ik het al stuitend: Een twee-paspoorten-serpent op die stoel! Hopelijk zullen al die multikul-knuffelaars daar hun keuze nog beróuwen!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 7. Edjan zegt:

  Jaja, eerst onderzoekt een commissie een zaak. Dan gaat het in de doofpot. Nu wil die doofpot wel eens gaan lekken. Oplossing? Een tweede commissie onderzoekt de lekkende doofpot en … plaatst hem in een grotere doofpot. Oplossing!

  De tweede commissie een fop-commissie noemen druist dus in tegen de waerdighèd van unze parlementaire democratie! Die tegenwoordig wordt aangevochten door turken en verdedigd door een Marokkaanse.

  Arm Nederland …

  Like

 8. Het is nog veel erger. Bij de 390 gemeentes is er wellicht sprake van 390 nep-gemeenteraden. Dus NEP houden we er gewoon in. Het terecht boze volk wordt immers bijna nergens relatief vertegenwoordigd.

  Like

 9. Japio zegt:

  Alles behalve de PVV is fop, nep en stiekem aan dit parlement. Arib spant de kroon met haar marrokaanse roots en inborst. Geen moslims in de 2e kamer, geen moslims op bestuurlijke functies en het liefst helemaal geen moslims in Nederland. Waar deze lui ook wonen ze hebben binnen no time de boel gereduceerd tot een getto. Geen respect voor Nederland, Nederlanders, leefomgeving, normen en waarden, wetten enz. Ze hebben werkelijk schijt aan alles en iedereen. Ik zeg, eruit met die islam-rapefugees.

  Like

 10. Hendrik M. zegt:

  Waar leven we?
  De “Nederlandse” 2e Kamer waar een onderdaan der Marokkaanse koning een Turks knechtje van Erdogan onterecht terechtwijst…

  Like

 11. anna zegt:

  nieuws van het “politbureau”, dat Mocro’s de Turken niet moeten is dan ook weer duidelijk …..

  Like

 12. paulzwueste zegt:

  Deze arabische arib zal net als de vorige Voorzitter van de Kamer wenend vertrekken…

  Like

 13. kauwe kak zegt:

  Schandelijk verraad dat zo,n mormel kamervoorzitsters is geworden,ja democratisch gekozen !
  ik verwacht nog wel )( of het helpt om velen de ogen te openen !!???))wat vuurwerk aan de PVV kant!!
  De islam is verworden tot een ernstige ziekte!!
  We gaan er terminaal van ten onder!
  Iedere nieuwe dag lees je weer de updates van dit abjecte geloof,vaak tegen onze samenleving gekeerd en haatdragend!
  Ondersteund door linkse grafplanten in de media en op de buis is het weer vaak afzien met dat enge goedpraterij,de verrijking en noemt u maar op ,,,,,,
  Ik ben er helemaal klaar mee en zo zat dat ik veel mensen ga haten!
  Zolang de verraders nog regeren is het een suikerfeest in nederland,maar niet voor jou en mij!!
  K./K

  Like

  • Joshua zegt:

   kauwe kak ,
   27 januari 2016 om 16:32
   De islam is niet verworden tot, de islam was en is een ernstige ziekte die steeds meer om zich heen slaat, overheden in diverse landen hebben deze ziekte al op gelopen.

   Like

 14. Teevendoofpot toont totale onvermogen van ministerie

  Het gaat van kwaad tot erger: het ministerie van Veiligheid verliest in recordtijd elke geloofwaardigheid.

  Door: Raoul du Pre
  Het ministerie van Justitie is van oudsher het meest brisante departement. Maar sinds de openlijke opstand van de procureurs-generaal tegen minister Sorgdrager in 1998, is het niet meer zo uit de hand gelopen als nu. Het ministerie heeft de fase bereikt dat het buiten de eigen muren vooral wordt uitgelachen vanwege het totale onvermogen om nog enige betrouwbaarheid uit te stralen. Alleen de Tweede Kamer lacht niet mee, omdat het daarvoor te ernstig is.

  Het onderzoek van de commissie-Oosting naar de Teevendeal was al niet mals over de cultuur op het departement: te weinig gevoel voor urgentie om de waarheid te achterhalen, te weinig ‘politieke sensiviteit’ in de top en de eeuwige neiging om alles in eigen kring te regelen. Lees verder >>> http://www.volkskrant.nl/opinie/teevendoofpot-toont-totale-onvermogen-van-ministerie~a4232666/

  Like

 15. Theoden zegt:

  Het Nederlands woordenboek zal weer een paar taalverrijkers moeten missen omdat goed gedrag belangrijker is dan de waarheid. Deze mevrouw is een vrijheidsbeperker van de mening. Dat gaat leuk worden met Geert Wilders. Kan ze als moslima, en bruine vrouw het superslachtoffer uithangen.

  Like

 16. Sjaak zegt:

  bwahahahaaaa.. peppie en kokkie uit turkenland
  zijn geen foppers??? iets met pot en ketel !
  Wacht maar af tot Geert zich weer meld !

  Like

 17. Japio zegt:

  Ze kan beter samen met Aboutaleb hun geloofsbroeders gaan aanspreken op hun gedrag. Vertellen dat het niet normaal is dat je vrouwen verkracht, aanrand, mensen beroofd en in elkaar slaat. Gewoon ff alle AZCs langs gaan en dreigen met uitzetting als ze zich niet houden aan de wet. Geen zachte heelmeester meer spelen maar de ploertendoder er overheen bij geen gehoor.

  Like

  • Heeft Aboutaleb zich dan al uitgesproken tegen die verkrachtingen? Nog niets over gehoord of gelezen!
   (Die is veel te blij, dat het in Nederland vooralsnog zo’n vaart niet loopt, dan hoeft-ie tenminste z’n bek niet open te trekken.)
   Wat een illusie, dat je zoiets aan dergelijke figuren zou moeten toevertrouwen; dat kunnen we toch veel beter zèlf doen!
   Anders kunnen we ook nog dank je gaan zeggen tegen die rot-Marokkanen! Lijkt me geen goed idee!
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

 18. kraftavilqa zegt:

  Anagram pret: fopvoorzitster -> ZOT OVERTROF PIS, VIS PROEFT ROT ZO.

  Like

 19. koddebeier zegt:

  Een Nep kabinet en een Nep parlement kunnen toch alleen maar fop commissies hebben ?? 🙂

  Like

 20. Jean zegt:

  Waarom blijven die stoelenvullers niet buiten die zaal tot die moslima daar verdreven is?
  Antwoord: de postjes en de poen zijn véél belangrijker dan zelfrespect en de toekomst van eigen volk.
  Een klotencommissie is een klotencommissie en kun enkel nog een kutcommissie noemen maar het blijft een klotencommissie die veel geld kost aan de gemeenschap “zonder toegevoegde waarde”.

  Like

 21. Republikein zegt:


  Parlement in Marokko.
  De vleesgeworden achterlijkheid.

  Like

 22. Mirjam zegt:

  Integriteit is in alle lagen van de regering ver te zoeken. De tweede kamer is een farce geworden en wordt niet meer serieus genomen door de burgers. Er is teveel gebeurd. Vooral ook omdat gebeurtenissen die voor alle burgers in Nederland belangrijk zijn, niet op waarde geschat worden en worden behandeld, terwijl het woordgebruik, vaak ook om de ernst van een situatie te onderschrijven en te versterken, als hoofdpunt op de agenda wordt gezet en meer aandacht krijgt dan het onderwerp zelf. Waarom dergelijke woorden gebruikt worden, ontgaat dan de meesten en iedereen is meer geschokt van het gebruikte woord, dan van het waarom.
  Onnodige ophef ontstaat dan en de elite reageert geschokt. Het woord racisme valt weer (want onder die noemer wordt in de tweede kamer bijna alles geplaatst) en over de spreker wordt weer schande gesproken.

  Waarom ik dit vertel? Omdat altijd om de brij heen gesproken wordt, net als bij dit onderwerp.
  Hoofpunt is dat er vrijheid van spreken is in Nederland. Over en weer worden scheldwoorden/nepwoorden gebruikt. Als dit de onderbuik blootlegt dan: so be it.
  En wie zonder zonden is, moge de eerste steen gooien. En dan komen we erachter dat niemand dit is. Kijk eerst maar eens naar jezelf en weer eerlijk.
  Een dubbele nationaliteit in de regering is not done. Het heeft geen pas en verstoort de rechtvaardigheid van het bestuur. Je kunt maar één land dienen: het land waar je wilt leven en sterven en als dat ook je intentie is, dan moet het niet moeilijk zijn om je tweede nationaliteit op te geven. Het is een kwestie van integriteit en eerlijkheid. En deze twee dingen zouden op de eerste plaats moeten komen voor volksvertegenwoordigers. Anders worden ze met de nek aangekeken en niet meer vertrouwd/serieus genomen en kunnen ze beter vertrekken. Maar bovenal zou de regering sowieso niemand in de regering moeten opnemen die een tweede nationaliteit heeft. Het zou wettelijk verboden moeten zijn.

  Like

 23. C.A.Barstow zegt:

  Die nep Nederlandse Khadija Arib maakt zich vanzelf onmogelijk als voorzitter, let maar op.

  Like

 24. Republikein zegt:

  WIJ BLIJVEN HIER.
  Bedoeld wordt RIF!
  Wat een opluchting.

  Kunstmatig rif.
  Dus ook nep.

  Like

 25. Avidia zegt:

  De regeringsleiders (lijders) zijn volkomen de weg kwijt, wat doet zo een buitenlandse met buitenlandse papieren als voorzitter in ons parlement????? Rebalie tegen ons volk!!!!!!!! De regering is niet meer te vertrouwen, ik trek me er niets meer van aan, ik doe wat ik zelf wil, geen wetten, helemaal niets!!!!!!!! Als een buitenlandse trut mij de wetten voorschrijft of de PVV in een hoekje drijft, ben ik wereldvreemd en doe waar ik zin in heb, Ik ben vogelvrij, ik word niet vertegenwoordigd door Nederland maar door Marokko of waar ze vandaan komt. Ik stem tegen!!!

  Like

 26. Mirjam zegt:

  Eigenlijk is het een ingebouwde zekerheid voor dubbele paspoorthouders. Als het in het ene land niet lukt, kunnen ze altijd terug vanwaar ze vandaan komen. De vraag is toch altijd: welk land heeft je loyaliteit. En eigenlijk kun je deze vraag niet beantwoorden, want deze mensen bevestigen het spreekwoord: ‘Zoals de wind waait, zo waait mijn jasje’.

  En met die instelling kun je nooit een volksvertegenwoordiger zijn van één land, laat staan dat andere mensen je werkelijk 100% kunnen vertrouwen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s