VIDEO John Cleese: Politieke correctheid kan leiden tot een Orwelliaanse nachtmerrie

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan Wandelaar”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in meningsdictatuur, political correctness, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

10 reacties op VIDEO John Cleese: Politieke correctheid kan leiden tot een Orwelliaanse nachtmerrie

  1. linda bakker zegt:

    geweldige man en zoals altijd weer, een rake zienswijze.

    Like

  2. John Cleese: Politieke correctheid kan leiden tot een Orwelliaanse nachtmerrie, natuurlijk heeft deze grapjas gewoon gelijk, de hele wereld behalve die van de moslims en de policor der nationale staten willen dat niet weten. Bijna ieder nadenkend mens weet wat voor een ellende de islam in de westerse wereld oproept. Bravo voor John Cleese hij durft het toch maar te verkondigen en dat staat in schril contrast met de policor van Engeland…

    Like

  3. Treintrien zegt:

    Das nou ook wat. Ik had die man hoog zitten, tot vorige week:
    Die man tweette laatst iets over domme DailyMaillezers en dat hij blij was dat die hem niet meer volgden op twitter. Heb hem vriendelijk vaarwel gezwaaid en ook ontvolgd.
    Hypocriet figuur.
    Politiek incorrect als het hem uitkomt.
    Alle andere momenten de domme linkserd uithangen.
    Hoe noem je dat ook alweer? Opportunist? Toch?

    Like

  4. Ja, als íemand dit onmiddellijk èn feilloos doorziet, is het uiteraard iemand als John Cleese.
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

  5. janchik zegt:

    Deze echte artiest en humorist heeft het dus weer voor de volle 100% juist.
    Deze uitspraak laat ook het lichtjaren grote verschil zien met onze hedendaagse politiek correcte cabaretiers die alleen maar in hun eigen ogen leuk zijn door hun humor over de rug van anderen te brengen en alleen maar met de bij BN’ers grote PC massa pro islam meepraten.
    Vandaar ook dat bij ons 99% van de cabaretiers alleen maar hun performance bij de ultra linkse en PC en pro islam omroep VARA geven.
    En zo trachten zij ons allemaal 24/7 politiek correct en pro islam te indoctrineren
    Alleen de mensen met een bredere interesse en een meer mondiale kijk op de wereld zien hoe de massa bespeelt wordt. De massa zelf heeft niet eens door, dat zij al compleet gehersenspoeld in een Orwelliaanse maatschappij leven, hetgeen bv zeer sterk te zien was bij die mutsen die met hun bordjes “refugees welcome” langs de weg stonden, waarbij ik 1 van de ergste uitingen vond die van 2 meisjes met een bord van beter een “rapist “dan een “rascist”. Als je je kinderen zo opgevoed hebt, moet je ook niet zeuren als ze slachtoffer worden van een groepsverkrachting door rapefugees. Dit soort mensen leven in een door de MSM gepropageerde linkse droomwereld.
    Levensgevaarlijk !!!

    Like

  6. Bas zegt:

    Met alle respect voor John Cleese , er is al een Orwelliaanse nachtmerrie !

    Like

  7. sammy zegt:

    we zitten er al aardig in massa werkeloosheid en dreigende oorlog afluister praktijken manipulatie totale controle op alles ze hebben overal inzicht wat je op de bank hebt staan je word dagelijks gefotografeerd ook video de media die met zijn allen uit een mond spreekt dus orwell zat er niet ver naast

    Like

Plaats een reactie