Steeds meer Britten gewonnen voor “Brexit”

Screenshot_47

45% van de Britten wil nu dat Groot-Brittannië de Europese Unie verlaat. 36% van hen is tegen. Dat blijkt uit een nieuwe Britse peiling van YouGov voor de krant The Times.

Sinds de Britse premier Cameron onderhandelt met EU-president Donald Tusk over de manier waarop Groot-Brittannië in de toekomst binnen de Europese Unie zal functioneren, is het aantal voorstanders voor een “Brexit” alleen maar gegroeid, zo leert de nieuwe peiling. Intussen is het kamp dat de EU wil verlaten al aangegroeid tot 45% van de Britten, 9% meer dan het kamp dat binnen de EU wil blijven.

Lees verder>>>
DeMorgen.be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in democratie, EUSSR, Groot-Brittannië. Bookmark de permalink .

4 reacties op Steeds meer Britten gewonnen voor “Brexit”

 1. Luchtpint zegt:

  streepje muziek er onder

  XTC – Making Plans For Nigel

  Like

 2. Taljaard zegt:

  Wanneer zelfs een rood vod als ”de Morgen” al objectief begint te worden over deze materie is er echt iets aan de hand.

  Like

 3. Jules Vismale zegt:

  David Cameron en Londen waren ooit in 2013 juist in shock nadat een Britse militair wass vermoord door twee extremistische moslimterroristen? Dan zal die kerel samen met de (linkse) Britse politici, die het decennia’s lang toestonden dat moslims en talloze allochtonen gastvrij werden ontvangen in Engeland, óók moeten bedenken waarom steeds meer autochtonen die lui gaan haten! De laatsten zijn jarenlang voorgetrokken boven de eigen bevolking die verplicht werden (net als in Nederland, Duitsland, Frankrijk enz.) zich aan hén aan te passen. Wie daar kritiek op leverde werd meteen door die afschuwelijke linkse islamvriendjes verketterd tot neo-nazi, rechtsextremist, xenofoob en nog meer van zulke onfraaie benamingen!
  De échte rechtsextremisten voelen zich door deze terreur zelfs zo verraden dat ze (samen met meerdere islamhaters) nou moskeeën gaan aanvallen, allochtonen en moslims bedreigen en dadelijk dezen op hun beurt zullen afslachten!
  Ik wens haast bijna dat die moslimextremisten hun linkse politieke “bondgenoten” gaan belagen om zo te laten merken hoe vreselijk dankbaar de eerstgenoemden zijn voor een omgekeerd discriminatieproces, jarenlange overbetuttelingen en onderwerpingen! Laten die moslim-, links- en rechtsextremisten elkaar maar bevechten op leven en dood want de fatsoenlijke burgers zijn hen allemaal liever vandaag dan morgen kwijt! Naar de bliksem met al die lelijke extremistische mensenhaters, overbetuttelende Europese politici en Engeland meteen via een Brexit voorgoed uit de gehate EU, gevolgd door Nederland en alle Europese landen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s