Moermansk: “Het spijt ons, maar Keulen ligt 2.500 km verder naar het zuiden.”

Screenshot_46

(Vertaling: E.J. Bron)

In de Russische regio Moermansk zijn migranten te ver gegaan met Russische meisjes: enkele van de “vluchtelingen” liggen nu in het ziekenhuis en anderen zitten in de gevangenis.

Schweiz Magazin

Migranten uit het Midden-Oosten en Afghanistan hebben afgelopen zaterdag in een nachtclub in de regio Moermansk,  in de stad Polar Zori, jonge Russische vrouwen lastiggevallen en kregen te laat in de gaten dat ze niet in de EU waren. Hoewel de politie geen nadere inlichtingen wilde geven, was er sprake van vele gewonden.

Media berichtten dat Noorwegen daarvoor ongeveer 50 “vluchtelingen” uit het Midden-Oosten en Afghanistan wegens hun “slechte gedrag” weer naar Rusland uitgezet zou hebben. In Polar Zori aangekomen, besloten de “vluchtelingen” een beetje lol te maken in de lokale discotheek “Gandvik” en begonnen daar toen Russische meisjes lastig te vallen en seksueel te intimideren.

Het was echter hun pech dat in Moermansk niet de tolerantie van het Verlichte Europa heerst. De autochtonen maakten hen heel snel duidelijk waar ze zich bevonden: “Het spijt ons, maar Keulen ligt 2.500 km verder naar het zuiden.” Volgens commentatoren op de sociale netwerken probeerden ze te vluchten en zich te verstoppen, maar ze werden gevonden en door de inwoners van de stad “opgevoed”. Als er niet enorm veel politieagenten gekomen zouden zijn, dan was de situatie absoluut heel slecht voor ze afgelopen, vooral gezien de winterse kou in Moermansk.

Het gevecht tussen de “vluchtelingen” en in de inwoners van stad Polar Zori vond echter niet plaats in de club “Gandvik”, maar op straat, waar zich voor zulke gasten plekken bevinden waarop men “als mannen onder elkaar kan praten”, bericht FlashNord.

Het resultaat: 18 migranten in het ziekenhuis, 33 in de lokale gevangenis en een grote wens bij hen om zo snel mogelijk weer naar huis terug te kunnen keren. Officiële bevestigingen van het Openbaar Ministerie waren er niet, omdat die er blijkbaar geen zin in heeft om nog meer voeding te geven aan de door het Westen gevolgde koers van “het wilde Rusland”.

Bron:
www.schweizmagazin.ch

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", asielwaanzin, Barbarisme, Immigratie, Patriottisme, Rotzakken, Rusland, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

51 reacties op Moermansk: “Het spijt ons, maar Keulen ligt 2.500 km verder naar het zuiden.”

 1. Japio zegt:

  Wat een mooi verhaal, dit geeft de mens weer moed. Ik denk dat die rapefugees heel lelijk op hun islamitische donder hebben gekregen.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Kijk, die Russen weten van aanpakken! Ze weten precies wat ze met de mossels “in huis hebben”. Russen zijn GEEN WATJES, kom daar maar eens in Europa om!

  Like

 3. Elena zegt:

  Wat een geweldig bericht.
  Wel jammer de “vluchtelingen” afgevoerd zijn naar het ZH.
  Beter zou geweest zijn hen op straat te laten liggen…het dood(/be)vriezen is een zachte dood.
  De Russen pikken het niet dat hun vrouwen en dochters verkracht worden door barbaren die geen enkel respect hebben voor vrouwen/meisjes.
  De Europeanen kunnen hier een voorbeeld aan nemen.

  Like

 4. Cathja zegt:

  Zo pak je dit met succes aan. De ‘vluchtelingen’ hebben nu aan den lijve ondervonden dat je niet alles buiten de Arabische wereld zomaar kunt pakken.
  Het was een vergissinkje, met pijnlijke gevolgen voor de ….. eh ….. patiënten, en vrijheidsberoving voor de gevangenen!

  Nee jongens, leuker wordt het niet.

  Like

 5. Benesha zegt:

  De geboortestad van mijn vrouw. Ja, daar zijn er nog echte mannen. Had ik geen kinderen uit een eerste huwelijk, die ik niet in de steek kan laten, ik was al lang naar ginder verhuisd. Een beetje fris, dat wel.

  Like

   • super zeg, elke inheemse blanke man in Europa moet zo leren vechten, met stokken en bijlen.

    NOg even en WOIII kan beginnen en dan mag wat mij betreft het Russische leger verder gaan dan Oost Berlijn zoals tijdens WOII, doormarcheren tot het verre noorden om daar alles eens schoon te maken.

    Men moet in Europa maar het oudgermaanse stammenrecht invoeren, en die onzin democratie maar oprotten.

    Like

 6. ieznogoedh zegt:

  Chapeau voor de Russen!!!

  Like

 7. wim zegt:

  Zo zien die gasten het toch graag? Sterke mannen.

  Like

 8. Jean zegt:

  Hopelijk is hun verkrachtingsapparaat verwijderd? Ik hoop het toch…

  Like

 9. Mr D. Umass zegt:

  Superrr!!! de russen hebben tenminste ballen.

  Like

 10. Pieter zegt:

  Ik gier het uit !
  Gelukkig zijn er nog mensen die wel wat doen tegen onopgevoede islamitische kleuters.
  Hoop dat ze ieder bot in die smerige lijven gebroken hebben.

  Like

 11. Drs.P. zegt:

  Geweldig daar wonen nog echte mannen blijkbaar, zouden we hier ook moeten doen, maar ja wij NL-ers zijn nogal laf uitgevallen met veel debiele welkom heters, zoals nu weer in A-dam, man, man, man wat een slinkse debielen zijn er toch in NL
  Daarnaast kregen/krijgen hele groepen marocs gratizzzzzz kickboksles en bedreigen ze de autochtone bevolking.
  Gister nog filmpje gezien van dire hondsbrutale afgaanse ratten in het openbaar vervoer in Duitsland die twee rechtgeaarde Duitse bejaarden bedreigden vanwege een Duits meisje, mijn handen jeukten zeg maar en je zou ze als dolle honden moeten afknallen met in varkensbloed gedoopte kogels.
  Uiteindelijk zullen wij zelf ook op vechtsport moeten gaan om deze soort smerige asielratten helemaal de tering te kunnen slaan!!
  Ik ben ook helemaal niet agressief aangelegd, maar door al dit gedonder met die bruine ratten zou je het zomaar worden!!!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 12. delamontagne zegt:

  Met die Russen moet je natuurlijk niet de draak steken………!
  Migrants in Murmansk go too far with Russian girls: Some in hospital, some in jail


  Kunnen die “korte-rokjes” ni-racistes/ni sexistisch demonstranten van 2 weken terug in Amsterdam nog wat van leren………

  Like

 13. Luchtpint zegt:

  Russen kunnen nog gespierd zijn. Zoveel is duidelijk. Zo politiek correct zijn ze gewoonlijk niet, om alles zomaar te ondergaan zoals wij.

  Like

 14. mijn-idee zegt:

  Huuhhh? Ken dit? Blijkbaar wel..!!!!!

  Like

 15. Willie zegt:

  Heheheh, de ENIGE goeie reaktie !!!

  Like

 16. M.A.L. Sion zegt:

  Wij zijn geen Russen maar Nederlandse kaaskoppen. Wij lopen op klompen en zij op bontlaarzen. Wij kunnen echter even goed de vluchtelingen (??) van repliek dienen. Ook hier kunnen ze na afloop verzorgd worden in onze ziekenhuizen en ook wij hebben gevangenissen.
  Vrijwel zeker zijn er Nederlanders wiens handen jeuken.Zou het er van komen of blijven we wegkijken en onze vrouwen en meisjes aan hun lot overlaten?
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

  • Thom zegt:

   Ik denk niet dat wij dat kunnen. Er zijn er genoeg hier met jeuk aan hun handen want de wachtkamers van de dermatologen zitten vol.
   Alle gekheid op een stokje. Wat hier op de t.v. komt, wat de krant schrijft en wat er op school geleerd wordt, dat is voor watjes. Wij zijn niet allemaal “Charlie” maar allemaal “Watjes”, een paar uitzonderingen daargelaten.
   Als je in een willekeurige Russische stad als kleurling rotzooi trapt dan moet je blij zijn als je het kunt navertellen. Dat is niet alleen zo in Moermansk, dat is overal zo daar. In West-Europa terroriseren de lichtgetinten en kleurlingen het hele land en wie doet er wat tegen? Niemand, niemand. In Zweden heeft de baas van de politie medelijden met de moordenaar van een hulpverleenster. Man, man die kolonisten lachen zich een krol in hun lol.

   Like

  • Duchesne zegt:

   Iedereen die ik ken heeft jeukende handen, zelfs de meest zachte persoon (mijn zusje) wil er met de bijl opaf, maar liever met het geweer. Het is niet de moed die ontbreekt, maar de middelen en ik denk de druppel op de gloeiende plaat, of die de emmer doet overlopen. De afgelopen 30+ jaar heb ik constant last gehad van moslims, noord afrikaanse om exact te zijn. Altijd met een groep en altijd uitdagen, maar altijd in groepsverband. Ik denk dat de boosheid zo hoog ligt in Nederland, opgestapeld door de jaren dat als hier de bom barst het ook heel hard zal gaan, en ik denk dat daarna een hele lange stoet auto’s zuidelijk gaat om nooit meer terug te komen. Ik denk dat vooral door het gedrag van de noord afrikanen onze gastvrijheid en tolerantie weg is. Ik weet het wel zeker. Het vooral agressieve ren respectloze gedrag van onze “gasten” heeft een keerpunt bereikt, ieder mens in dit land die zelf kan nadenken weet dat het nu klaar is.
   “De kruik heeft te lang in het water gelegen, of zoiets”

   Over geen kansen hebben als noord Afrikaan of van die afkomst met twee paspoorten, bedank je vader en je broers en je opa voor hun gedrag en kijk wat je zelf doet! noord afrikanen hebben denk ik het voor alle moslims verpest, en nu voor de echte vluchtelingen die er ongetwijfeld zullen zijn.
   De enige optie voor ons om te overleven en niet constant te worden geconfronteerd met verkrachtngen en misdaad is zelf het heft in handen te nemen. Opsporing verzocht is bijzonder als er een blanke in voorkomt, tot hoever pik je iets?
   Ondertussen gebeurd het steeds meer in Europa dat mensen zelf de zaken gaan regelen, maar doordat hier de pers zwijgt en doodzwijgt weten we dit vaak niet.
   Internet legt de censuur bloot waar wij in Nederland mee hebben te maken. En de enorme corruptie die wij regering noemen….maar ik denk dat we kort na 6 april een storm gaan krijgen die we maar zelden zien in de gesxhiedenis.

   Eigen landgenoten laten vermoorden en dan de waarheid wegstoppen onder de onderste steen en de boel voorliegen en de moordenaars tot bondgenoot willen maken, dat kan geen enkele regering volhouden, er waren revoluties voor minder….

   met je handen kun je alles eten, maar biefstuk met een mes snijden is toch net even anders. Wapens is wat het volk nodig heeft, onze ingevoerde criminelen hebben er garageboxen vol mee liggen en per container halen ze onze ondergang binnen.

   Like

 17. Johan zegt:

  Ik zou graag een paar honderd inwoners van deze plaats willen uitnodigen voor een vakantie bij mij in de gemeente.

  Like

 18. janchik zegt:

  Ook de Russische moslims weten goed hoe zich te gedragen, omdat ze anders een pak op hun donder krijgen. Zelfs moslima’s doen in veel gevallen hun kopvod af als ze naar steden als Moskou of St.Petersburg gaan. Je kan daar beter niet opvallen weten ook zij, want de Russen zijn nog steeds niet de aanslagen in o.a Moskou en Beslan vergeten. Harde bolster,blanke pit.

  Like

 19. OphEUffen zegt:

  Zo simpel is het dus. Goed voorbeeld doet volgen? Oh, op politie en Justitie hoeft de NL autochtoon niet te rekenen. Die zitten niet bij het verzet. Neemt niet weg dat wij nu nog in de meerderheid zijn. Geweldige actie van de mannen uit Moermansk. Jammer dat er geen beelden van zijn.

  Like

 20. kruisridder zegt:

  Ik had graag de beelden gezien van die Russen die deze figuren de tyfus hadden geslagen en ze hadden gecastreerd zonder verdoving ( houden de moslims toch al niet van ). En inderdaad. In Moskou hebben de Moskovieten net zo’n hekel aan moslims als ik die er ook meer dan van heeft meegemaakt dan dat me lief is als veteraan. Ze kunnen daar dus maar beter niet in islamitische kledij of met een kopvod oplopen want die wordt hen zo van hun kop getrokken heb ik al gezien op tv.

  Like

 21. Antivenin zegt:

  Daar kunnen onze rokjesdragers een voorbeeld aan nemen!

  Like

 22. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Tja, hier beland je dan bij opsporing verzocht. 😦 Mag nie hè?

  Like

 23. jungleelephant zegt:

  Als het daar niet zo verdomd koud was,vroeg ik er asiel aan!

  Like

 24. Ron zegt:

  Aan die Russen kunnen de Nederlandse mannen een voorbeeld nemen. Duidelijk geen watjes.

  Als het hier nog eens nodig is om rapefugees mores te leren kan het zo georganiseerd worden dat politie (die immers aantoonbaar aan de verkeerde kant staat) tevens naar andere plaatsen gelokt wordt.
  Op meerdere plaatsen tegelijk toeslaan dus. Politie kan namelijk maar naar een paar plaatsen tegelijk gaan. Een korps van 50 man kan mogelijk maar 3 tot 4 verschillende plekken tegelijk aan. Versterking of ME moet dan namelijk van elders komen, en als die ook bezig zijn komt die versterking niet.

  Like

 25. Petecoole zegt:

  Zou ook maar 1 keer moeten gebeuren in West-Europa. Dan kijken die lafaards in het vervolg wel uit.
  Maar in het Westen lopen de rapefugees vrij rond, en de (weinige) verdedigers van het vrouwvolk en verdedigende dames zitten vast op het “buro”.

  Like

 26. Mirjam zegt:

  De regeringen en de politie moeten veel meer optreden in Europa en hetzelfde doen als in Rusland en gewoon de wet volgen. Laten merken aan dit soort…, tja ik heb er geen echte woorden voor, dat we dit in Europa niet tolereren en daarin in geheel Europa dezelfde lijn trekken. De ‘wilden’ hebben totaal geen respect voor de wetten, regels en voor normen en fatsoen. Elke keer dat zoiets gebeurt is één keer teveel. Ze moeten al meteen reageren bij de éérste keer dat zoiets gebeurt. En dan ook het land uit, Europa uit. Als de landen weigeren ze terug te nemen, dan ontwikkelingshulp stop zetten aan die landen. Dan worden ze heel graag teruggenomen, geloof dat maar.

  Like

 27. Jan zegt:

  Straatgevecht tussen Russen en moslims

  Like

  • janchik zegt:

   M’n dag is gelijk weer goed Jan !! Ik ken dit en ik weet hoe Russen voor hun land opkomen.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Jan. Dank voor die motiverende video!

   Like

  • mooi rusland is tenminste een zuiver germaanse democratie met oudgermaans stammen recht. zo hoort het.

   Europa is het beloofde heilige land van de Arctische Germanen en wie hier komt moet zich aanpassen, onderwerpen, genetisch assimileren via vrouwelijke lijn of oprotten.

   Preventief alle buitenlandse en uitheemse mannen maar castreren of steriliseren bij binnenkomst zou perfect integratie politiek zijn. Buitenlandse mannen die dit weigeren worden NOOIT genaturaliseerd en krijgen remigratie verplichting.

   EUROPA VOOR DE INHEEMSE EUROPEANEN.

   omdat Europeanen toch overal buiten Europa gehaat worden en de zwarte piet op hun kop krijgen.

   Respect voor deze Russische Germaanse broedervolkeren zou ik zeggen.

   Europa is trots op de Russische beren.

   Like

 28. Bas zegt:

  Wie niet luisteren wil, moet kennelijk voelen in Rusland. Korte metten dus !

  Like

 29. Nikki zegt:

  33 zitten er dus vast op verdenking van een ernstig misdrijf, de 18 die nu in het ziekenhuis liggen volgen. Ze staan straks voor de Russische rechter. Als ze geluk hebben worden ze uitgezet, als ze pech hebben mogen ze zich doodwerken in een strafkamp.

  In Nederland gaat dat anders.

  Like

 30. 1957johan1957 zegt:

  respect voor de Russen.

  Like

 31. Pieter zegt:

  Ik zeg ophangen.
  Dat is wat ze begrijpen.

  Like

 32. Roeland zegt:

  Ik voel mij geroepen om ook een reactie te geven. In Moermansk is het drie maanden donker. De zon komt er drie maanden niet op. Daar wonen mensen uit de (voormalige sovjet unie) , die door keihard te werken in bijna onmenselijk barre omstandigheden een redelijk bovengemiddeld russisch bestaan sinds 1945 wisten op te bouwen. Duidelijk?

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   @Roeland

   Rustig maar. Je zult hier niemand aantreffen die het niet geweldig vond dat die asieligzoekers uit Noorwegen op hun flikker kregen van die mannen uit Moermansk. Integendeel!

   Webmaster

   Like

   • Roeland zegt:

    Beste Webmaster, daarom voel ik mij ook thuis op deze site!

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    MOOI ZO!

    Webmaster

    Like

   • Miaauw, miaauw, namastiaauw Roeland,

    Vergeet niet dat de schatrijke islamitische oliestaten (koeweit, ver arab emiraten, saoedie arabie enz) al deze arabische vluchtelingen bij de grens al neerschieten en fusilleren dus de Russen hebben groot gelijk om dit arabisch afval maar eruit te meppen.

    Ik wil toch werken aan een super oplossing ism Wieroe, en zal met een eigen apenclubje moeten komen eind dit jaar.

    Principieel geven Wieroe en ik onze oude Profeet drs. Hans Janmaat Toch gelijk:

    ‘Vol is vol’.

    Wieroe miaauwde het al jaren geleden naar mij:

    ‘miaauw dewa het ideale percentage buitenlanders en indiase koelie apen in Nederland is het aantal van 5 mei 1945 en dit moet het heilige streefpercentage worden, het calibratie percentage Auslanders voor alle Avondlanden en alle katten in Europa vinden dit een prima zaakje.’

    Like

  • Nikki zegt:

   ‘In Moermansk is het drie maanden donker. De zon komt er drie maanden niet op.’

   De zon komt in de winter niet boven de horizon uit omdat Moermansk net boven de poolcirkel ligt, maar het wordt wel licht. Daar staat tegenover dat de zon in de zomer niet achter de horizon verdwijnt. Door de warme golfstroom blijft het toch nog een beetje behaaglijk en blijft de haven ijsvrij.

   De etnische Finnen woonden daar al, lang voordat de etnische Russen naar Moermansk kwamen bij de stichting in 1915, een relatief nieuwe stad dus. De mensen die daar wonen zijn gewend aan het klimaat en de korte of juist lange dagen.

   Ze zijn daar geboren, opgegroeid en sterven er. Als ze geld hebben boeken ze soms een vakantie naar het zuiden, naar Egypte bijvoorbeeld, Turkije is nu voorbij. Ook Israël is populair omdat er daar veel Russisch gesproken wordt. Sommige vliegen in de winter naar Sint Petersburg, want daar is het warmer en komt de zon boven de horizon.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s