PvdA, GroenLinks en SP Amsterdam betalen Vluchtelingenwerk voor elke Pegida-aanhanger

Screenshot_45

(Door: Annabel Nanninga)

Linkse partijen Amsterdamse gemeenteraad nu echt doodeng

De Amsterdamse fracties van de SP, GroenLinks en PvdA hebben besloten om voor iedere demonstrant, aanwezig bij de Pegida-demo aanstaande zaterdag in de hoofdstad, vijf euro aan Vluchtelingenwerk te doneren. SP-raadslid Peter Kwint: “Zo maken we van de nood een deugd. Pegida is een fascistische organisatie die gerund wordt door racisten, wapenhandelaars en veroordeelde vrouwenmeppers. Die hebben ook recht om te demonstreren, maar op deze manier laten ze ook nog iets moois in Amsterdam achter: een cheque voor Vluchtelingenwerk Amsterdam.”

Ook GL-fractievoorzitter Rutger Groot Wassink is blij met het plan, hij noemt Pegida een verzameling hele en halve nazi’s. PvdA-voorvrouw Marjolein Moorman stelt: “Vluchtelingen zijn welkom, racisme niet.”

Lees verder>>>
(h/t “Bert G.”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "PEGIDA", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Amsterdam, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, burgermoed, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Eurabië, Groenen, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, PvdA, Rotzakken, Socialisten, SP, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

69 reacties op PvdA, GroenLinks en SP Amsterdam betalen Vluchtelingenwerk voor elke Pegida-aanhanger

 1. Bas zegt:

  Quote: Pegida is een fascistische organisatie.
  Dar gaat ie weer, gelijk proberen te krijgen door protesten te marginaliseren !

  Like

 2. Rutte: 130 km rijden op meer stukken snelweg ‘heerlijk’ en ‘fantastisch’

  Like

 3. R.Kroonenberg zegt:

  gezellig dokken dan maar mensen….. ik kom met 44 familieleden…
  .
  Jasterke
  .

  Like

 4. R.Kroonenberg zegt:

  .
  WIJ ZIJN HET VOLK….dat Volkje vol problemen
  en signaleren wat er fout gaat….wij zijn braaf !
  en verbazen dagelijks Volk & Vaderland dat wij dit némen,
  maar eerst nog even Carnaval hé…dus Alaaf !
  .
  en steeds meer gruwel komt ons daaglijks onder ogen
  maar ja…WIJ zitten vol compassie weet je wel…
  en worden vast wel door die Machthebbers bedrogen
  dus sputteren maar wat, want dat is immers ’t spel ?
  .
  WIJ ZIJN HET VOLK….een onvergefelijke schande
  en later beseffen onze eigen kinderen onze rol
  dan baat niet het excuus dat dit ons overmande
  wij waren lafaards en geen leugen was te dol !
  .
  Jasterke
  .

  Like

 5. Driek zegt:

  “Ook GL-fractievoorzitter Rutger Groot Wassink is blij met het plan, hij noemt Pegida een verzameling hele en halve nazi’s. PvdA-voorvrouw Marjolein Moorman stelt: “Vluchtelingen zijn welkom, racisme niet.”

  Dus, als ik het nu goed begrijp, zijn Joodse mensen, die sympathisant zijn van Pegida en hebben meegelopen in een demonstratie, allemaal nazi’s en racisten. Nu, ik vind dit weer een ongelooflijk staaltje van domheid, erger kan het niet worden. Maar dat denk ik iedere dag. En iedere dag ben ik weer verbijsterd door de berichten over de islam.
  Die GL-fractievoorzitter Rutger Groot Wassink moet eens de koran ter hand nemen, doch dit soort onontwikkelde lieden lezen amper een boek. Och och, wat een domheid, hoe verzin je het.

  Like

  • Bas zegt:

   Daar zeg je me wat !

   Like

  • Anneke zegt:

   Hoe kan je in Godsnaam discussiëren als je niet uit mag komen voor je mening. Hoe durft dit zooitje links correct ons nazi’s en fascistisch te noemen. Zij zijn waarschijnlijk vergeten dat WO 2 begonnen is door met name het socialisme en nu zoveel jaar later blijkt er niets veranderd te zijn. Weer stuurt de links correcte socialist ons naar een oorlog toe. En heel veel onwetende mensen hobbelen daar achterna

   Maar aan de andere kant heb ik het idee dat zij bang aan het worden zijn, vandaar deze kwetsende en belachelijk uitspraken.

   Ik ben geen racist, ik ben geen fascist, maar ik ben wel een realist….

   Like

 6. Heer M zegt:

  Marjolein Moorman bedoelt dus. Aanrandingen, intimidatie, Islam, Halal, Sharia, meer Opsporing Verzocht op tv zijn welkom, racisme niet…

  Like

 7. Oh, beginnen we zó, stelletje slijmende engerds? Nou,jullie dóen maar!
  Alleen maar een stimulans voor óns, om in nog groter getale aan te treden: Hoe groter ons aantal, hoe meer júllie kunnen dokken! Ha Ha!
  En verbeeld je niets: al jullie vieze, smerige geld van de hele wereld kan niet verhinderen, dat die lieve asieligerds van jullie van dit land de allergrootste puinhoop gaan maken, te beginnen met de AZC’s! En dan zullen jullie niet kunnen beweren,dat Pegida, de PVV of zelfs die verschrikkelijke Wilders (die trouwens wel over de hele wereld gehoor krijgt, toevallig) daar voor ook maar een fractie schuld aan hebben! Ze hebben daar integendeel voor gewaarschuwd!
  Dokken, hoor, jongens: De Farizeeërs gingen jullie ooit al voor, onder andere met ene Judas, weet je nog wel?!
  Mijn God, dat was nu eerst al met die schoonmaakactie in Apeldoorn en nu dit weer; ze weten van idioterie niet meer wat ze doen moeten, Godverdomme!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

  • Ad de Koning zegt:

   Theresa, op zaterdag 27 februari komt Pegida demonstreren in Almere, van 13.30-16.30.
   waar precies wordt pas later bekend gemaakt. Ik zal er in ieder geval bij zijn.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Theresa Geissler: 17.40. uur. Beste Theresa, hou maar voor ogen wat Churchill over deze LINKSE ACHTERLIJKEN wist te vertellen, al 10 tallen jaren terug. Churchill zei: “De Fascisten van de toekomst zullen zich anti-fascisten noemen”. Deze linkse hele en halve achterlijken heulen juist met de meest verwerpelijke en verwerpelijke ideologie, te weten de ISLAM!

   Like

 8. Perfide Albion zegt:

  Een stelletje dieven (ook wel socialisten genoemd) heeft dus het gore lef om de slachtoffers van hun criminele activiteiten verwijten te maken..!?

  Het moet allemaal niet gekker worden. Wat mij betreft krijgen ze allemaal een enkele reis naar een eilandje ergens in Noorwegen.

  Like

 9. kraftavilqa zegt:

  “Pegida is een fascistische organisatie die gerund wordt door racisten, wapenhandelaars en veroordeelde vrouwenmeppers.” & “hij noemt Pegida een verzameling hele en halve nazi’s. PvdA-voorvrouw Marjolein Moorman stelt: “Vluchtelingen zijn welkom, racisme niet.”” Zie toch weer ’s die demonisering dat wegezetten van een aanzienlijke groep bezorgde burgers. Die rooien beschuldigen Wilders toch altijd van het wegzetten van groepen mensen, kijk’s wat ze zelf doen als ’t zo uitkomt.

  Like

 10. Frerik zegt:

  Het wordt wel steeds duidelijker dat de krankzinnigen nog krankzinniger worden. Je zou denken dat kan niet maar wel bij deze genoemde partijen. Het weekend is alweer verknald door deze idioten.

  Like

 11. fransdewit zegt:

  Zo gaan we al voor eigen rechter spelen politieke partijen? Betalen jullie dat uit eigen zak of zo? Dat moet toch niet mogen zeg, dat is gemeenschap geld

  Like

 12. carthago zegt:

  Zo begon ook de ss in Duitsland in 1933.
  Beetje bij beetje gaan de linksextremisten van Gl en pvda over tot een blitzkrieg. Het wordt heet in Amsterdam, ook gij vanderlaan? Het thee drinken gaat beginnen met gifbekers doorgeven, en de pvda kokosnoten en kalifaatgangers rijden spoedig als nazguls door de stad. I not Amsterdam.

  Like

  • Edjan zegt:

   In rijen lopen de goedmensen gearmd door de straten. Samen zingen zij de internationale. Vanonder hun gepermanente krulletjes werpen ze smeltende glimlachjes in het rond. De hele wereld is van hun, ze kunnen doen en laten wat ze willen. Zij stellen de bazen aan bij de Nederlandse Propaganda Omroep en de krantenbazen schrijven, in het kader van de vrije meningsuiting, precies wat zij willen. Het is hier potjandrie Polen niet! Windmolens en democratie en rechtsstaat alom, kleurige verrijking zover het oog rijkt! De wereld is zo kwaad nog niet, op een paar kleine smetjes na maar daar wordt voor gezorgd.

   Ze gaan ehhh, wat gingen we ook alweer doen? O ja, een klacht indienen tegen Wilders op het politiebureau, het is immers vrijdag! Anti-Wildersdag!

   Like

 13. Japio zegt:

  Laat ze lekker de tyfus genieten dat zooitje NSBers. Het zijn zelf een stelletje hele nare rascistische islam-knuffelaars. SP, GL en PvdA moeten opgedoekt worden voordat het giga uit de hand gaat lopen. Onbegrijpelijk dat er nog één Hollander op die fascisten gaat stemmen, door de plee er mee.

  Like

  • Ja, ze kan een bepaalde drempel niet nemen. Net als Ebru: die moet nog steeds eens uitleggen, wat ze precies bedoelde met dat “PVV-gekkies.”
   Raar toch, dat met name vrouwen nog steeds blijven dralen in de hoek van “tóch niemand willen wegzetten, dus maar geen PVV…..”
   Sentimenten! Blij dat ík ze intussen allang overwonnen heb.
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

 14. Vederso zegt:

  Iedereen die Pegida een warm hart toedraagt, weet nu in welke hoek hij/zij door Annabel is gezet: dat van de malloten. Weg met Annabel, ze wordt een beetje eng.

  Like

  • BertG. zegt:

   Juist, en daar is ze dan ook zeer duidelijk in.
   Een soort van demo-gekkies.
   Een marginaal groepje treurburgers, mallotenkermis.

   Like

  • Harry zegt:

   Inderdaad Vederso , ze is een beetje halfslachtig , Annabel .
   Het is dat ze zulke lekkere tieten heeft , daarom heb ik haar nog een tijdje het voordeel van de twijfel gegeven , maar het is allemaal waterverf .

   Idem met die Wierd Duk , ik noem hem voortaan Weird Duck .
   De ene keer lijken ze een beetje normaal , even later zijn ze weer minstens half politiek correct .
   Het Tim Engelbart syndroom .

   Mijden maar die halfslachtige zolen .
   Snap eerlijk gezegd niet waar ze mee bezig zijn .
   Of je bent voor die aanrandersbende of faliekant tegen , niet ergens er tussenin , dat is minstens zo gevaarlijk als die pro-gekken .
   Een soort vijfde colonne op persoonlijke titel .

   Like

 15. fransdewit zegt:

  Dit is op fldewit herblogden reageerde:
  Hoe kunnen hun dat nu beslissen, ze gaan wel over gemeenschapsgeld. Dat moet toch niet kunnen zeg!

  Like

 16. Thoth zegt:

  Gütmenschen, ze zijn zelfs bereid om de autochtone mensen gewoon om te leggen voor de ‘vluchtelingen’ of ‘asielzoekers’…

  Like

 17. bronlezer zegt:

  In een eerder commentaar hier https://ejbron.wordpress.com/2016/01/23/protesten-mogen-alleen-als-elites-het-er-stiekem-mee-eens-zijn/ schreef ik dit.

  ‘Vrees voor tegendemonstraties of wanordelijkheden gepleegd door tegendemonstranten zet het recht op demonstratie niet opzij. Als die vrees er is hoort het gemeentebestuur tegendemonstraties te verbieden en is zij verplicht te zorgen voor voldoende aanwezigheid van politie om de demonstranten te beschermen tegen geweld van tegendemonstranten. Ook mogen demonstratie beperkingen, zoals alleen op een statische locatie of vlagverboden, niet disproportioneel zijn. Dit volgt uit arresten van de ECHR; Christians against Racism and Fascism (1980) , Artze für as Leben (1982).’

  Of dit wel kan, wat Sp + GL + PvdA, is twijfelachtig. Deze partijen willen immers tegendemonstranten, en ook tegendemonstranten die wanordelijkheden plegen tegen demonstranten, financieel motiveren een andere demonstratie te verstoren en tegen te houden. Tegendemonstraties verbieden is van een andere orde dan wanneer politieke partijen tegendemonstraties financieren. Dat zet het recht op demonstratie niet opzij maar ondermijnt wel het democratisch bestel. Met de vijf-euro actie willen deze partijen bereiken dat er meer tegendemonstranten op komen draven.

  Verstandiger is de tegendemonstratie te verbieden. Gelijk eerder ook in bijvoorbeeld Utrecht gebeurde. Daar werd een tegendemonstratie (tegen Pegida) verboden. Bij alle plaatsen waar dit niet gebeurde, vonden relletjes, geweld en vernielingen plaats. Gepleegd door tegendemonstranten.

  Getuige de vijf-euro actie van de 3 linkse partijen denk ik dat in Nederland het verstandig is als het politieke partijen verboden word tegendemonstraties te financieren. Een verbod, ja.
  Zo’n verbod kan gezien de positie van politieke partijen gesteld worden in het belang van de openbare orde, de veiligheid van de (Pegida) demonstranten, het voorkomen van wanordelijkheden gepleegd door tegendemonstranten, en het waarborgen van randvoorwaarden voor democratische besluitvorming waar ook dat recht op demonstratie toe behoort.

  Zouden hier nog kamervragen over gesteld worden? Iedereen rolt over elkaar heen en schreeuwt om het hardst ‘racisme!’ of ‘linkse verraders’, terwijl de mensen zich druk zouden moeten maken om het fundamenteel grondrecht dat hier in geding is: het recht op demonstratie.

  Like

 18. Jan zegt:

  Je kunt echt merken dat je linksdraaiende nitwits te maken hebt want zij kunnen geen echt wapen van een nepwapen onderscheiden.
  Pegida+Waffenhandel leverde deze site op: http://der-hollander.de/index.php
  en dan zie ik CO2 pistolen en paintballpistolen, niets anders. Linksdraaiende geschiften menen dus dat je een Walther PPK voor €33 kunt kopen, terwijl deze tussen de €300 en €800 kost
  http://der-hollander.de/wapens-div-kal/airsoft-vanaf-14-jaar/pistolen-spring/airsoft-walther-ppk-s-bicolor-orgineel-walther.php
  http://www.gunbroker.com/Walther-PPK/Browse.aspx?Keywords=Walther+PPK
  http://der-hollander.de/wapens-div-kal/wapens-kal43/index.php
  Andere wapens: boemerang, katapult, boog, mes, blaaspijp. Ja, daarmee trekt je de oorlog in.

  Like

 19. GT zegt:

  PvdA, GroenLinks en SP Amsterdam is een facistische organisatie die onmiddelijk het veld moet ruimen de linkse facisten!

  Like

 20. Marc zegt:

  “Pegida is een fascistische organisatie die gerund wordt door racisten, wapenhandelaars en veroordeelde vrouwenmeppers” en “Pegida een verzameling hele en halve nazi’s”, zeggen SP en GL.

  Mijns inziens is dit pure smaad dat voor de rechter kan en moet worden gebracht!

  Like

 21. Jade zegt:

  Het is gewoon verbijsterend hoe hier de zaken verdraaid worden.
  Als links zelfmoord wil plegen, laat ze dat dan vooral doen, maar
  trek niet heel Nederland mee in de afvoerput.

  Like

 22. Treintrien zegt:

  Toch wel van hun eigen geld hoop ik?
  Zolang het geen belastingcenten zijn vind ik het prima.
  Wist u trouwens dat het meeste geld voor die ss-ers (slappe ‘syriers’) van de postcodeloterij komt?
  Ideetje om die alvast op te zeggen ?

  Like

 23. Scheerzeep NU zegt:

  PvdA, GroenLinks en SP zijn volksmenners die bestaan uit hele en halve anti-zionisten.

  Like

 24. Scheerzeep NU zegt:

  Pegida Nederland heeft 14.661 likes op haar Facebook pagina. Als ze allemaal komen opdagen dan kunnen die partijen 73.305 euro overmaken.

  Like

 25. Treintrien zegt:

  Even gegraven nog maar dat verdient goed hoor, dat landverraden:

  Klik om toegang te krijgen tot financiele_verantwoording_2014.pdf

  blz 77:
  Raad van toezicht harkt met vier man (Om maar gelijk even te namen en shamen: Mevrouw mr. N.A. Kalsbeek-Jasperse De heer mr. H.A. van Brummen De heer drs. R.J.M. Hopstaken en Mevrouw E.L. Snoeij) 50.000 eurootjes per jaar. Neem tenminste aan dat deze bedragen in tegenstelling tot de rest van het rapport niet in 1000-tallen staan.

  Dan nog de directie:
  De heer dr. mr. G.M. Bakker : 10.886 euro (december)
  Mevrouw drs. J.H. Helder : 100.942 euro
  De heer drs. P.L. Siebers: 100.887 euro
  De heer drs. J.C. Goet: 179.891 euro (jan-half september)

  Merk ook de vrijwillige sociale lasten op. Ik heb geen idee wat dat is maar het klinkt zo raar.

  De manager van een bijzondere opvang mag 130,00 euro per uur ontvangen, dat zijn externen.

  blz 92 financiele jaaroverzichten 2010-2014
  Totale lasten 2014: 485.546.000 euro.

  Wat hier opvalt is dat er in 2013 nog bijna drie miljoen onvoorziene ziektekosten waren en 2014 helemaal geen?

  Like

 26. Tom Hendrix zegt:

  En het RODE en ander LINKS en GROEN TUIG, gaat weer helemaal los, op de rode fascistische JOOP! En daar dwingt de ROVERHEID ONS om aan mee te betalen! kots!

  Like

 27. paulzwueste zegt:

  Die lellebel Anabel Nanninga heeft een verwrongen geest!
  Ze is zogenaamd zeer critisch en rechts georiënteerd maar Pegida vindt zij een “malloten-kermis”!!!!
  Dat dikke wijf is totaal gestoord!!!!

  Like

 28. paulzwueste zegt:

  Is het niet mogelijk om tegen die Amsterdamse ordinaire leugenaar, dat zogenaamde “raadslid”
  een aanklacht in te dienen wegens eerroof en smaad!!!???

  Like

 29. Tistochwat zegt:

  [quote] De Amsterdamse fracties van de SP, GroenLinks en PvdA hebben besloten om voor iedere demonstrant, aanwezig bij de Pegida-demo aanstaande zaterdag in de hoofdstad, vijf euro aan Vluchtelingenwerk te doneren. [/quote]

  Wat een smerige rattenstreek; hiervoor moet je echt bij de rooie neo NSB’ers zijn!
  Dan zal er straks wel beweerd gaan worden dat er héél veel PEGIDA demonstranten aanwezig waren! Doorgaans wordt het aantal demonstranten flink naar beneden bijgesteld om de boel te ontmoedigen, maar nu moet dat aantal natuurlijk juist omhoog!
  Dat wordt een leuk bedragje voor ‘Vluchtelingenwerk’!
  Ach, dat geld wordt uiteindelijk toch door de belastingbetaler opgehoest, dus die ‘socialisten’ kunnen ‘m flink uit de broek laten hangen om goede sier te maken.
  Want jullie denken toch zeker niet dat die linkse rakkers ook maar één cent uit eigen zak gaan betalen voor de ‘vluchtelingen’?!

  Like

 30. alidas1 zegt:

  Ze denken hoe meer moslims we binnen halen hoe meer stemmen we krijgen.
  Als za stemrecht krijgen

  Like

 31. OphEUffen zegt:

  Deze partijen zaaien een voedingsbodem onderwijl represailles uitlokkende. Men kan lang aan een elastiek trekken maar er komt een moment dat het knapt. In Noorwegen al een voorbeeld van gezien enige jaren terug. Ik sluit niet langer uit dat zoiets in Nederland ook kan gebeuren.

  Like

 32. Republikein zegt:

  kut

  Like

 33. leefbarbaar zegt:

  Dat is ziek; de linxe kerk heeft geld genoeg, maar ze geven het pas aan de vluchteling, als hun AFA-tuig komt opdagen.
  Een gul gebaar met een zwart randje.

  Like

 34. Onno zegt:

  Die socialisten missen iets tussen de oren. Moreel besef. Het zijn allemaal kleine ijskoude Mao’tjes, hoewel ze dat inmiddels meesmuilend ontkennen nu Mao herkend is als ordinaire Chinese psychopaat met miljoenen doden op zijn…….op zijn, ja wat. Geweten hebben psychopaten niet en ze lijken (!) dus brandschoon.

  Net als Hillary Clinton gaan psychopaten schaamteloos en buitengewoon energiek (normale emoties vreten energie) door. Want als je geen geweten hebt, dan heb je ook geen schaamte.

  Testen op psychopathie die politici zegt dr. Martha Stout…..als je leven je lief is.

  Like

  • Edjan zegt:

   Inmiddels is psychopathie de norm voor politici. Er is al 15 – 20 jaar geleden voor gewaarschuwd dat dit zou gaan gebeuren. Van politici kun je alleen nog maar onheil verwachten. Maar zolang de psychopaat je nodig heeft, is hij bijzonder charmant en charismatisch. Een echt “gezicht” op de TV.

   Like

 35. hans zegt:

  ach, ja, de linkse zijn als we klaar komen met het uitwerpen van hun vuilnis het volgende wat we dumpen.

  Like

 36. Petecoole zegt:

  “Ook GL-fractievoorzitter Rutger Groot Wassink is blij met het plan, hij noemt Pegida een verzameling hele en halve nazi’s. PvdA-voorvrouw Marjolein Moorman stelt: “Vluchtelingen zijn welkom, racisme niet.”

  Maar 1 mogelijkheid.. Nuremberg 2 en tegen de muur met democratie haters.

  Like

 37. Petecoole zegt:

  Denk zo maar in mijn onschuld dat Marjolein Moorman een vettige vrouw is van middelbare leeftijd, die gek is op mediterrane jongens en Rutger Groot Wassink ook iemand die gek is op minderjarige mediterrane knapen.
  Mag ik toch wel denken ?

  Weet ook (wel) zeker dat deze dappere verzetstrijders die meelopen in een Pegida-demonstratie geen halve nazi-zwijnen en rassisten zijn.

  Ondanks alle pogingen om de moedige demonstranten te demoniseren en te frustreren door de Nederlandse Stasi, in opdracht van socialistische burgervaders.

  Weet ook (zeer) zeker dat deze demonstranten niet tegen vluchtelingen zijn, en deze van harte welkom heten.
  Waar ze wel tegen zijn, het importeren van criminelen en gelukzoekers door die imbecielen van GL-SP-PvdA

  Als GL – SP – PvdA zo tegen “halve nazi’s” en “rassisten” zijn ?
  Waarom zijn ze dan zo voor het binnen laten van bewezen “terroristen” , “criminelen” , “hele nazi’s” en “rassisten” ???
  Bewezen feiten !!! geen lul of verzonnen verhaal, overal in Europa.. Goh.. en wat gek toch.. allemaal met een islamitische achtergrond..

  Vlak voor de 2e wereldoorlog was er ook een socialistisch blok aan de macht in Nederland. Tijdens de inval door de moffen was 80-90% NSB’er.. Na de oorlog was ineens iedereen verzetstrijder.

  Diepe buiging voor de demonstranten die ondanks alle tegenwerking en verdachtmakingen, de moed opbrengen om te gaan demonstreren..

  Like

 38. Edjan zegt:

  Ik kan er niet bij zijn, kan heel slecht staan, maar kijk nu naar de live beelden.

  Gefeliciteerd, “burgemeester” Eberhard van der Laan. Goed gepland, goed uitgevoerd! Pegida en antifa expres op dezelfde tijd op dezelfde plek zetten. Dan een “verdacht pakje” neerleggen op het Pegida-plein en het plein afsluiten. De Pegida demonstratie insluiten en onmogelijk maken.

  Wat heb je nou bereikt in je geslaagde poging mensen het recht op demonstratie te ontnemen? Weer een stap dichterbij de burgeroorlog. Nogmaals gefeliciteerd, Anti-democraat.

  Like

 39. Tom Hendrix zegt:

  SP,GL en de PvdA, waren dat niet de partijen, die HOSANNA riepen over de dictators als Pol Pot, Stalin, Mao Tse Tung. Deze massa-moordenaars gehuldigd door deze partijen. Zijn het niet deze partijen, die voorop liepen met hun acties tegen Shell, de Makro, het woonhuis van Aad Kosto, met geweld en bomaanslagen. En deze partijen, durven een ander de maat te nemen? Het is juist LINKS geweest tijdens de Republiek van Weimar, die door straatgevechten met anderen, Hitler aan de macht hebben geholpen! Het is juist LINKS die ervoor zorgde dat Pim Fortuyn werd vermoord, het is een linkse ex. hoofdcommissaris RIESSEN die opriep om Wilders te vermoorden, en PVV kiezers te deporteren. EN DIT ZIJN ALLEMAAL FEITEN!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s