LIVE-VIDEO: PEGIDA – “Vesting Europa”

 

Aanhangers van de “Patriottische Europeanen tegen de Islamisering van het Avondland” (PEGIDA) zullen vandaag opnieuw in Dresden demonstreren. Ook zullen er in talrijke andere Europese steden demonstraties worden gehouden door anti-islam en anti-vluchtelingen bewegingen. Overal worden tegendemonstraties verwacht. De Europese protesten volgen op de ondertekening van de zogenaamde “Praagse Declaratie”, een overeenkomst tussen anti-islamitische groeperingen in Europa die eind januari 2016 tijdens een bijeenkomst in Praag werd opgesteld. De coalitie met de naam “Vesting Europa” ontstond tijdens de bijeenkomst en verplicht de groeperingen ertoe zich te verzetten tegen de “politieke islam”, hun Europese centrale regering af te wijzen, het recht alle Europese naties te verdedigen en hun soevereiniteit en hun grenzen te bewaken.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "PEGIDA". Bookmark de permalink .

26 reacties op LIVE-VIDEO: PEGIDA – “Vesting Europa”

 1. BertG. zegt:

  Trouwens best spannende beelden live uit Amsterdam van de PEGIDA demo.
  De link zoeken jullie zelf maar op. Hij staat er in ieder geval.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Er zal wel weer sprake zijn van door de rooien ingehuurde neo NSB’ers om de mensen van PEGIDA in een kwaad daglicht te stellen!

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Tistochwat: 15.26. uur. Dat weet ik wel zeker. Het is een schande, dat ongeruste burgers door PvdA,SP, en GL, worden weggezet als hele of halve nazi’s. Is het niet altijd de linkse scene geweest, die met geweld hun mening wilden en willen doordrukken? Tijdens de Republiek van Weimar, waren het ook de rode knokploegen, die straatgevechten leverden in Berlijn! De kogel voor Fortuyn, kwam ook van links. De bomaanslag die de vrouw van Janmaat beide benen kostte, kwam ook van links. Steeds is het links, die als ze het niet kunnen halen met argumenten, overgaan op het toepassen van geweld! Ik roep in herinnering de Rote Armee Fraktion in Duitsland, de Brigada Rossa in Italië!

    Like

  • BertG. zegt:

   Zet een schoenendoos op straat en je sloopt iedere demonstratie tegenwoordig.
   Zo simpel is het.

   Like

 2. Tistochwat zegt:

  Waarom trappen ze die ‘pro vluchtelingen’ landverraders niet de gracht in?!!!

  Die linkse fascisten mogen zeker wél na 16.00 uur doorgaan?!!!

  Like

 3. SP en GroenLinks: Pegida zijn fascisten en hele en halve nazi’s

  door Servaas van der Laan 6 feb 2016

  Een demonstratie van protestbeweging Pegida zorgt voor reuring in de hoofdstad. Linkse partijen zetten de actievoerders weg als ‘fascisten’, ‘vrouwenmeppers’ en ‘hele en halve nazi’s’. lees verder >>> http://www.elsevier.nl/Nederland/achtergrond/2016/2/SP-en-GroenLinks-Pegida-zijn-fascisten-en-hele-en-halve-nazis-2757681W/?masterpageid=158493

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  Nou jongens, jullie hebben gezien dat de fascistische linkse landverraders wéér gewonnen hebben!
  Een PEGIDA demonstratie verhinderd en dat zal niet de laatste keer zijn!

  Ach ja, ze zijn en blijven in de meerderheid, de stommelingen!.

  Like

 5. 76 Limburgse gezinnen zijn dakloos

  In Limburg leven er 76 gezinnen die dakloos zijn en niet terecht kunnen bij noodopvang.Dit maakte Maatschappelijke Opvang Moveoo afgelopen zaterdag bekend. Voor deze gezinnen is er geen plaats meer in een noodopvang en ze zijn dus gedwongen om onderdak te zoeken bij vrienden, familie of kennissen. Lees verder >>> http://www.budgetmiep.nl/verhalen-uit-het-nieuws/76-limburgse-gezinnen-dakloos/

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  De ‘vluchtelingen welkom-heters’ gaan gewoon door!
  Tja, asocialen met een grote bek bereiken het meest.

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  De tweedeling in Nederland is een feit. Dankzij de “linkse kerk”. Deze mensen van links, dulden alleen een mening in Nederland, als die overeenkomt met hun mening, anders ben je een nazi, racist en bruinhemd. Deze achterlijken steunen een ideologie- de islam- die iedereen wenst te vermoorden, die geen moslim is. Amsterdam is een geheel verloren stad, volkomen verrot door de linkse bende. Schande, schande, dat verontruste Nederlanders door dit linksvolk, worden gedemoniseerd. Door lichamelijk ongemak kan ik niet meelopen bij PEGIDA, maar mijn steun hebben ze voor 100%. Ik hoop dat PvdA,GL en de SP worden weggevaagd bij de komende verkiezingen. Het zijn de NSB partijen geworden, landverraders van het zuiverste soort. Ik walg van deze partijen.

  Like

 8. Sjaak zegt:

  Demonstratie opgelost zonder dat er gesproken is !
  Amsterdam dat vol van linkse arbeidschuwe elementen zit,
  is ook denkbaar de ongunstigste stadt om zoiets af te houden !
  En omdat het verzamelingsrecht hier met voeten getreden is,
  zal de eigenlijke storm van pegida alleen maar vesterken en de
  eerste schlachtoffers in het linkse lager spoedig vallen !
  GARANDEERD !

  Like

 9. M. Devrindt zegt:

  Het Hippie-fascisme van alles wat links is of zich links noemt heeft zich weer eens zijn ware fascistoïde gezicht laten zien vanmiddag.

  Like

 10. Jan zegt:

  Experte fordert Arabisch als Pflichtfach

  Deutschland ist ein Einwanderungsland – und immer mehr Menschen kommen aus dem Nahen Osten. Ein Universitätsprofessor fordert deshalb: Wenn arabische Kinder Deutsch lernen müssen, sollten deutsche Kinder auch Arabisch lernen.

  Auf diese Weise würde den jungen Deutschen “ein Zugang zur arabischen Welt” ermöglicht. “Wir würden damit anerkennen, ein Einwanderungsland und eine mehrsprachige Gesellschaft zu sein”…

  http://www.n-tv.de/politik/Experte-fordert-Arabisch-als-Pflichtfach-article16923231.html

  Nach Forderung von BildungsexpertenCDU-Politiker Krishnan: „Arabisch als Pflichtfach wäre das völlig falsche Signal“

  Was halten Sie von diesem Vorschlag?

  Jenovan Krishnan: Gar nichts. Dieser Vorschlag gießt Öl in eine ohnehin schon hitzige Debatte. Es darf nicht sein, dass wir deutsche Schüler zu so etwas zwingen. Arabisch als Pflichtfach wäre das völlig falsche Signal. Es klingt, als würde von uns erwartet, die Kultur jener Leute anzunehmen, die zu uns ins Land kommen und hier Schutz suchen. Dabei geht es in erster Linie darum, dass die Flüchtlingskinder aus dem Nahen Osten Deutsch lernen, um sich zu integrieren.

  FOCUS Online: Könnte es nicht zur Integration beitragen, wenn die Mitschüler auch die Sprache der Neuankömmlinge lernen?

  Krishnan: Ich fürchte vielmehr, dass die Möglichkeit, Arabisch zu sprechen, dazu führt, dass die Kinder sich nur in ihrer Muttersprache unterhalten und sich Parallelstrukturen bilden. Ich glaube sogar, dass es nur zur Verwirrung der Kinder beitragen würde. Wir haben solche Fehler in der Vergangenheit gemacht, zum Beispiel bei Gastarbeitern. Dadurch haben sich teilweise Parallelstrukturen gebildet.

  http://www.focus.de/politik/deutschland/nach-forderung-von-bildungsexperten-cdu-politiker-krishnan-arabisch-als-pflichtfach-waere-das-voellig-falsche-signal_id_5259835.html

  Like

 11. OphEUffen zegt:

  Mijn plicht roept en ik ben geen lafaard. Toch durf ik niet naar de PEGIDA demonstratie te gaan. De voornaamste reden daarvoor? Mijn werk.

  Indien ik met mijn kop op een foto sta en een collega ziet deze is het schluss. Berufsverbot! En daar heb ik het momenteel verdomd moeilijk mee. Die vieze vuile lafaard ben ik zelf. Dus toch een lafaard terwijl ik bij het verzet wil horen. Het zijn moeilijke tijden mensen. Soms weet ik het zelf niet meer. Maar, ik bedoel het goed. Leve het Nederland zoals ik dat als kind, 4 decennia voorheen, gewoon was. Het hart weent waar het ooit heeft gelachen.

  Like

 12. Avidia zegt:

  Ik weet niet wat dat is bij de linksen, ze zijn zelfvernietigers, jaloerse mensen naar rechtsen, ik weet daar alles van, heb altijd een eigen winkel gehad, het pand was ook mijn eigendom, heb heel hard gewerkt, ook in de avond, door de drukte kon ik niet prive genieten, na 20 jaar heb ik mijn winkel verkocht. In die tijd werd mij geadviseerd het geld te beleggen bij vie’dore, jullie herkennen dat nog wel. ik was de meest gedupeerde en de Avro kwam aan huis voor een interview, dat werd uitgezonden, sinds toen kon ik de straat niet meer op, iedereen kwam naar me toe. Ik kreeg veel steun, dat heeft me goed gedaan. Maar als onderneemster kon ik niet stil zitten, ging naar de bank om geld te lenen voor een museum die ik in gedachten had, de bank kende mij goed en ik kreeg onmiddellijk geld om mijn museum te financieren, en mijn museum is nog steeds een succes. Hiermee wil ik zeggen dat rechtse mensen altijd wel iets vinden om onafhankelijk te zijn, terwijl linksen aan de uitkeringen blijven hangen.

  Like

 13. OphEUffen zegt:

  Ik heb de knoop doorgehakt en ga naar de volgende PEGIDA demonstratie. In mijn nette pak en mogelijk met een grote pleister over mijn mond. Maar het is een ondankbaar karwei omdat ik mijn baan daarmee kan verliezen. Overigens, dat wil niet zeggen dat er binnen de organisatie waarin ik werkzaam ben geen medestanders zijn. Die zijn er wel degelijk maar men heeft terecht angst voor de gevolgen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s