Zweedse regering: duizenden overheidsbanen voor migranten

Screenshot_54

(Door: Emile Kossen)

Zweden heeft grote problemen met de opvang van de 160.000 asielzoekers die in 2015 het land binnenkwamen. Om de migranten zo snel mogelijk te integreren in de samenleving, wil de Zweedse regering duizenden laagbetaalde overheidsbanen voor ze creëren.

‘We zien al een aantal mooie initiatieven in de private sector, maar het is belangrijk dat de publieke sector ook zijn verantwoordelijkheid neemt,’ zei minister van Publieke Zaken, Ardalan Shekarabi, zondag op Zweedse radio.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Krankzinnigheid, landverraad, Multiculti, Naïviteit, Overheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

26 reacties op Zweedse regering: duizenden overheidsbanen voor migranten

 1. Edjan zegt:

  ZO! Zweden gaat Griekenland achterna, en Turkije en al die derde-wereldlanden. Veel werkeloosheid: maak ze soldaat of laagbetaalde ambtenaar. Geen opleiding nodig, niet te duur en geen rotzooi op straat.

  Griekenland heeft ze van de eu moeten ontslaan, weet u nog? Niet lang geleden? Nu zijn ze aan de bedelstaf. Maar als het om “the precious” gaat, beginnen ze op Gollum te lijken.

  https://www.google.nl/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiz1o2CjOvKAhVF6xQKHUvHAiYQjRwIBw&url=https%3A%2F%2Fen.wikipedia.org%2Fwiki%2FGollum&psig=AFQjCNHda6ib20zkcRoMfzCuFw9_TI7pXg&ust=1455121465399849

  Like

 2. Ad de Koning zegt:

  Welja. banen die eerst niet meer nodig waren worden nu in ere hersteld om vluchtelingen aan het werk te helpen. Zijn ze nu dan ineens wel nodig. Ik heb al eens verteld dat ik in het Weesperplein ziekenhuis naar een hogere verdieping moest toen ik iemand ging bezoeken en een portier in de lift mij in een of ander Surinaams iets vroeg, Nederlands kende hij niet, trouwens in een lift is een bediende helemaal niet nodig, je kunt toch zelf op het knopje drukken, maar hij moest aan werk geholpen worden. Dit was er zeker een die niet hoogopgeleid was. Ik heb er wel over geklaagd omdat ik dat niet kon laten, maar daar wordt natuurlijk niets mee gedaan

  Like

 3. carthago zegt:

  Zozo, de kokosnoten en werken, uniek. Wellicht dat vanwege die maatregel de uitstroom groter gaat worden dan de instroom, of hallicuneer ik maar wat?

  Like

 4. Hendrik M. zegt:

  Ze kunnen natuurlijk ijsblokjes gaan snijden uit echt noordpool ijs, iets wat geëxporteerd kan worden en zo de Zweedse economie helpen…

  Like

 5. Pieter zegt:

  Sorry, ik krijg weer een lachstuip van een krankzinnige over me als ik dit lees…

  Like

 6. Sjaak zegt:

  Ziek-zieker-het ziekste-het allerziekste-dood !

  Like

 7. “wil de Zweedse regering duizenden laagbetaalde overheidsbanen voor ze creëren” Natuurlijk is dit het begin van het einde voor de Zweedse ‘democratie’ weet niet precies hoeveel Zweden momenteel werkeloos zijn, het Zweedse kabinet denkt dat in 2015 nog altijd 7,3 procent thuis zal zitten. Er zijn 160.000 asieleisers in 2015 Zweden binnen gestroomd (het is net zoals met sperma ze komen met 100.000 den en er is er maar 1 die werkt) Zweden heeft 9.723.809 (2014) inwoners kun je nagaan hoe beroerd Nederland er voor staat met 17 miljoen inwoners en in 2015 zijn er ruim 60.000 binnen gelaten, Nederland heeft momenteel een werkeloosheid percentage van 8,4 procent van de beroepsbevolking. Men behoeft niet veel verstand van deze cijfers te hebben om voor je zelf uit te kunnen maken hoe funest deze immigratiegolf in feite is. “Een fundamenteel onderdeel van het Zweedse model is dat iedereen werkt,’ zei premier Stefan Löfven over het voorstel”. Ja tijdens de koudeoorlog had iedereen in het Oostblok werk, kijk alleen maar naar de voormalige DDR, in het Oosten van Duitsland zijn ze de communistische klap nog steeds niet te boven gekomen, ondanks de geweldige inspanning welke Duitsland na de val van de muur heeft geleverd. Enfin Hans Spekman zei in 2012 dat nivelleren een feest is en helaas moet ‘k hem toegeven dat hij gelijk had, de Noordelijke EU landen betalen de nivellering van Europa, goh wou dat de zon nu eens ging schijnen…

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Inderdaad. Zet ze maar achter de kassa’s om de kassabonnen na te tellen.
   Oh nee, dat kon wel in Oost-Duitsland maar deze primaten kunnen niet lezen en rekenen. Ja wat gaan we er dan mee doen?
   Dit werpt een éxtra dramatisch licht op de situatie.

   Like

   • Het gekke is Paul dat ze laagbetaalde ambtenaren worden, ergo het ambtenaren apparaat wordt groter en groter, duurder en duurder. Je zou toch verwachten dat ze een beter betaalde baan in de schoot geworpen wordt. Het zijn toch per definitie hoogopgeleide Syriërs welke met minimale inspanning de Zweedse taal machtig kan worden en zo met gemak notaris, chirurg, tandarts of in de gemeenteraden van verschillende Zweedse steden plaats kunnen nemen. Zweden is Redeloos, radeloos, reddeloos en mi. verloren…

    Like

  • paulzwueste zegt:

   Ben het met je eens Adriaan. Zweden gaat terecht komen in een situatie waarin armoede, ziekte, werkeloosheid, analfabetisme dus onderontwikkeling en geweld de boventoon zullen voeren…

   Geliked door 1 persoon

 8. danny zegt:

  Tuurlijk als er maar voor die ‘ zogenaamde vluchtelingen’ gezorgd kan worden en men laat de autochtonen gewoon barsten. Met dank aan de europese policor partijen.

  Like

 9. Jade zegt:

  Welja, stop ze toch meteen in de regering…
  Wanneer worden die idiote zweden wakker?

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  En eigen volk mag stikken! O….wacht, die mogen van de RODEN der ROVERHEID, het gelag betalen, dat dan weer wel! Stapelgek daarzo in Zweden!

  Like

 11. louis-portugal zegt:

  Goed idee van die zweden.
  Ze hebben waarschijnlijk gespiekt in Nederland bij de Melkertbanen, ook zo’n geweldig succes.
  Misschien ook wel in Rotterdam waar men probeerde 1000 uitkeringstrekkers tewerk te stellen in de kassen.
  Als ik me goed herinner zijn er geen 10 “TIEN” overgebleven.

  Like

 12. Thoth zegt:

  Dat is in Nederland al veel eerder aan de hand. Ga maar eens naar het gemeentehuis, SD, een departement, etc., daar wordt je ‘geholpen’ door een allochtoon. Nederlanders kunnen oprotten…

  Like

  • Roeland zegt:

   Troth, een verademing uw reactie! Ik kan er inmiddels een boek over schrijven. U spreekt wellicht uit ervaring? Ik helaas ook! U heeft 100% gelijk! Het zal wellicht niet gelden voor elke gemeente, maar zeker wel veel gemeentes. Over heel Nederigland verspreid!
   Maar het is nog erger de asielzoeker van 25 jaar geleden heeft vanwege de “positieve discriminatie” van de jaren 90 veel macht gekregen in de gemeentes en de daarbij behorende instanties. De oorspronkelijke bevolking wordt zodoende steeds meer vreemde in eigen land ,weggedrongen en veroordeelt tot de bijstand etc.

   Like

 13. Japio zegt:

  Dit gaat in heel Europa gebeuren ben ik bang. Ze wilde hier toch ook vluchtelingen in de (ouderen) zorg laten werken. Autochtonen eruit en allochtonen in de zorg. Er moet wereldwijd een verbod komen op linkse partijen. Ze brengen alleen maar kommer en kwel die moslim-knuffelaars. Verbieden, verbannen en uitroeien dat linkse gedachtengoed.

  Like

 14. Thoth zegt:

  In Nederland b.v. Haifa. Zei twitterde : “ISIS bestaat helemaal niet uit radicale moslims. De terreurorganisatie is opgericht en wordt gerund door zionisten om de islam zwart te maken.”
  Die even bizarre als racistische complottheorie komt uit de koker van Yasmina Haifi, een ambtenaar die bij het ministerie van Justitie werkt als projectleider van het Nationaal Cyber Security Centrum.

  Maar goed, onder leiding van Cohen heeft ze weer haar baantje teruggekregen, maar wel een andere. Want er ontslaan, dan kan nimmer, nooit…

  Like

 15. koddebeier zegt:

  Zal een fijn land worden met zo’n overheid, het was al niks en nu wordt het nog minder dan niks !

  Like

 16. Na de Melkertbanen bedenken ze nu de Dobberbanen. Binnenkort ook hier in het theater.

  Like

 17. leefbarbaar zegt:

  Net als hier; iedere islamist krijgt een fraaie baan als directeur van een fopstichting. Er zijn er duizenden. Vooral integratie doet het goed op die markt, bruggen bouwen en overleg stimuleren.
  Zodoende past de islamist beter in de grafiekjes van het CBS en is het net alsof de bijstandsmigrant iets toevoegt aan onze maatschappij.

  Like

 18. Dicksy zegt:

  En dan maar klagen dat er teveel vluchtelingen hun land binnen komen. Volgens mij is Zweden één grote wietplantage waardoor ze alles door een roze bril zien.
  Ben weg mensen, ik ga ook wonen op de wietplantage.

  Like

 19. Bas zegt:

  Ze moeten ze wel aan het werk zetten, om de kost terug te laten verdienen.. Bovendien om alle bijkomende kosten terug te laten betalen, Hebben ze afleiding naar ik hoop !

  Like

 20. biebie zegt:

  Dan zal uiteraard binnenkort arabisch een verplicht schoolvak worden in Zweden anders kun je zo moeilijk praten met ambtenaren.
  En de Zweden moeten natuurlijk zo snel mogelijk intrigeren om het de arme “vluchtelingen” zo makkelijk mogelijk te maken.
  En hun vrouwen aanbieden om deze hard werkenden s`avonds wat ontspanning te verschaffen.
  Maar misschien valt morgen in Brussel in de Navo-top het besluit om de derde wereldoorlog te beginnen door een invasie van grondtroepen in Syrie goed te keuren.
  (een aanval op een soevereine staat met de smoes om IS te bestrijden die ze zelf financieren)
  Hiervoor had Merkel ook de steun van de Navo marine nodig i.v.m. zogenaamd ondersteuning in de grensbewaking.
  10-2-2016 misschien wel een datum voor in de geschiedenis boeken ?????????

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s