De goed gefinancierde islamitische invasie van Europa

Screenshot_10

Op deze manier kwamen meer dan een miljoen islamitische “vluchtelingen” (waar zijn de vrouwen en kinderen?) in 2015 Europa binnen. In 2016 verwacht men 3 miljoen. Deze boten met buitenboordmotoren kosten meer dan $ 15.000,- per stuk en na één reis worden ze achtergelaten. Vraag: Wie betaalt de islamitische invasie van Europa? 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Vederso”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", Europa, Islam, Islamisering. Bookmark de permalink .

31 reacties op De goed gefinancierde islamitische invasie van Europa

  1. joopklepzeiker zegt:

    o/a soros en consorten betalen dit .

    Like

  2. Joshua zegt:

    De door en door verrotte eu en vn bonzen financieren deze infasie van ons belasting geld.

    Like

  3. realist zegt:

    onze niet door het volk verkozen EU politici bekostigen dit,met de dertig miljoen euro die turkije eist door middel van chantage,daar kan men veel zo een bootjes met kopen?de eu politici betalen met ons belastingsgeld onze ondergang?
    indien alle europeanen,grofweg een half miljard,weigeren om nog belastingen te betalen tot de invasie omgekeerd word,wat gaan ze dan doen?miljoenen deurwaarders uitzenden om iedereen zijn inboedel in beslag te nemen?
    de makke politici denken hun veiligheid te kunnen afkopen terwijl net het omgekeerde gebeurd,bewust of onbewust betalen ze voor hun eigen ondergang en die van hun kinderen en kleinkinderen ook

    Like

  4. boorzalf zegt:

    Amerika en Saoedi-Arabië? misschien?

    Like

  5. Jan Wandelaar zegt:

    ++

    Malmö is Europe’s seventh happiest city, according to a new survey

    http://www.thelocal.se/20160209/five-reasons-why-malm-is-swedens-happiest-city

    Malmö is Sweden’s happiest city

    +++

    Like

  6. Jean zegt:

    Hoe zou dat nu toch komen dat ik automatisch naar die EU misdaadorganisatie kijk?
    Zij hebben tuig nodig dat hun vuile werk opknapt want voor die EU lafaards kan de dictatuur niet snel genoeg ingevoerd worden want de Europeanen willen maar niet buigen voor hun smerige dictatuur.
    Hopelijk brengt 2016 de redding van de Europese identiteit en de verschillende nationaliteiten, een samenleving die NOOIT de achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam zal tolereren.

    Like

  7. M.A.L. Sion zegt:

    Wij, Europeanen, hebben dat jarenlang betaald met door OPEC vastgestelde veel te hoge prijzen voor olie. We betaalden dat graag want onze snelle bolides moesten rijden. Onze arbeidsproductiviteit was hoog en dus konden we het ons veroorloven en meer dan dat. We gaven namelijk schatten uit aan onnodige zaken. De afzet wereldwijd van onze producten was booming.
    We verooloofden het ons om veel meer uit te geven dan we aan inkomsten hadden. We bouwden een enorme staatsschuld op die we achter gaan laten aan onze kinderen.
    In de waan dat we steenrijk zijn nodigen we nu miljoenen nekafsnijdende moslims binnen, boven op de miljoenen die al eerder waren binnengeslopen. Nadat de oliesjeiks mateloos hebben geprofiteerd van onze oliedollars en – euro’s komen nu hun arme(re) landgenoten op onze zak teren. Wat zijn wij ‘oliedom’.
    malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

    Like

  8. Edjan zegt:

    Dat vragen veel mensen zich al lang af. Ik verdenk Turkije en Saoedie-Arabië. Over Turkije heeft ooit een artikel in Bron gestaan dat hij goedkope chartervluchten heeft geregeld van Centraal-Afrika naar Noord-Afrika waar dan ook druk gebruik van wordt gemaakt … door “dobbernegers”.

    Dat Amerika er achter zou zitten, daar geloof ik weinig van. Hoewel ik sterk het idee heb dat Amerikanen op Europeanen neerkijken, denk ik toch niet dat ze Europa als bondgenoot en afzetgebied zouden willen missen.

    Like

    • geentvkijker zegt:

      maar Edjan tochhh ……wa zeg je nou ???
      “dat Amerika er achter zou zitten, daar geloof ik weinig van“….

      tuuuurluk…..iedereen mag zijn mening hebben…..

      Like

  9. Nikki zegt:

    Grote delen van Syrië zijn inmiddels schoongeveegd van terroristen, er is daar opvang. Maar ze willen naar Europa en Europa laat ze om onbegrijpelijke redenen toe.

    Like

  10. Japio zegt:

    Het zijn allemaal rubber bootjes, die kunnen toch lek geschoten worden?

    Like

  11. Tom Hendrix zegt:

    De smerige mossellanden, met voorop Saoedie-Arabië. Het land wat het meest de mensenrechten schend.

    Like

  12. Cathja zegt:

    Wat dachten jullie van Saoedi-Arabië, de VS misschien….?
    Er wordt een smerig plan uitgevoerd om Europa te destabiliseren, en dat mag best wat kosten!

    Like

  13. elisah zegt:

    1000 dollar per passagier en je draait winst.

    Like

  14. Jade zegt:

    ” Wie betaalt de islamitische invasie van Europa? ”
    Ik denk wij zelf…
    Vrijwel al onze belastingcenten gaan naar de eu,
    (denk aan de naheffingen) en deze betalen o.a.
    mensensmokkelaars en botenboer.
    Als het anders is hoor ik het graag.

    Like

  15. rightie zegt:

    The Islamitische Staat en George Soros. Met andere woorden links en de islam.

    Like

  16. Ricardo zegt:

    De enige hoop die er altijd is , is dat aan al het slechte altijd een einde komt!
    Zie Nazi Duitsland, Het ottomaanse rijk, de Faraoh ! Geen een Satanistische macht/invasie/rijk zal blijven ze vallen allemaal hoeveel macht ze ook hebben! Het goede overwint altijd! Echter helaas gaat alles veel te langzaam, gaan er altijd miljoenen onschuldige slachtoffers mee!

    Er is nou eenmaal weer eens een hele duistere macht opgestaan! Die ons naar de afgrond wil brengen , echter zal ook deze Duitstere macht keihard worden gestraft zonder enige genade!

    Liefde en hoop zullen altijd overwinnen!

    Like

    • Driek zegt:

      Ricardo zegt: Liefde en hoop zullen altijd overwinnen!

      Nu, beste Ricardo, ik vind dat een mooie gedachte van u, maar ik ben er niet zo zeker van. De mensheid heeft veel te lang die duistere macht onderschat. Ik vrees dat dit wel eens het eind onzer beschaving kan worden. We hebben wereldleiders van niks.

      Like

    • @Ricardo: ik wil je graag geloven maar wat hebben al die doden daar aan. Als het ene kwaad is uitgeroeid staat een ander kwaad ons weer te wachten. Het kwaad zit nu eenmaal in de genen van de mens en zolang de mensheid bestaat zal het kwaad niet uit te roeien zijn. Vrede op deze aarde is er nog nooit geweest en zal er ook nooit komen. Helaas kan ik niet positiever antwoorden.

      Like

  17. Jan zegt:

    Master forger arrested in Thailand over fake passports for migrants to Europe

    Thai police say they have busted an international fake passport syndicate and arrested an Iranian master forger known as “The Doctor” who was wanted in several countries including Britain.

    His expertly counterfeited travel documents were custom-ordered from the Middle East to be used by thousands of people fleeing conflict zones to try to reach Europe and Australia, officials said.

    Thailand has a flourishing market in bogus passports that supplies human trafficking gangs and crime and terror networks. The danger that terrorists could use fake documents to reach Europe and stage atrocities was highlighted by the Paris attacks in November.

    http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/asia/thailand/12149720/Master-forger-arrested-in-Thailand-over-fake-passports-for-migrants-to-Europe.html

    Like

  18. De moslimbroederschap, financieel gesponsord door diverse fundamentlistische Oliesheiks, de KoHo’s van Saoedi-Arabië voorop?
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

  19. Republikein zegt:

    Slim en co.

    Like

  20. geentvkijker zegt:

    Wie betalen deze toestand :
    2 linken geplaatst vannacht om 02,48 en om 03.03 op “ geplande invasie Syrie “ van Bron
    van gisteren.

    Like

  21. Pingback: DOORGEEFLUIK (14) | voorzieners

  22. Sjakie zegt:

    de vluchteling zelf ze betalen 2 a 3 duizend per persoon, 30 man in een bootje en reken maar uit.
    Kan de smokkelaar ook een mooie auto rijden

    Like

  23. Jan zegt:

    Geen zin is seks met een aangespoelde zwarte Afrikaan(se)? Vuile racist!

    Like

  24. André Hofman zegt:

    Beste mede-nadenkers,

    Het is idereen bekend, dat het olie-dollars zijn die deze invasie betalen. Want de verrotte islam moet en zal verbreid worden, niet goedschiks dan maar met geweld! Feit is dat het nu op deze manier gaat, dus onder het mom van “vluchteling” zijn. Doordat de meer als de helft van Nederland gewoon te dom is om te zien wat er gaande is en dan nog een substantieel deel van onze bevolking enorme laffe “schijtbakken”zijn kan onze ondergang gewoon doorgaan…..
    En via internet kan alles binnen een mum van tijd geregeld zijn, dus niets houd dat verrotte tuig tegen, jammer dat wij met zo weinig zijn.

    Like

Plaats een reactie