Alan Dershowitz vernietigt in 4 minuten de wereldwijde leugen van “mensenrechten”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, demoniseren, Hypocrisie, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Mensenrechten, Verenigde Naties. Bookmark de permalink .

16 reacties op Alan Dershowitz vernietigt in 4 minuten de wereldwijde leugen van “mensenrechten”

 1. Driek zegt:

  TELEGRAAF

  Israëlische premier Benyamin Netanyahu:
  Plan voor hek om Israël
  Tel Aviv –

  De Israëlische premier Benyamin Netanyahu wil een hek gaan bouwen dat het hele land omsluit. Het moet Palestijnse militaire groepen en burgers van omringende Arabische landen tegenhouden. Die groepen bestaan volgens de premier uit ’wilde roofdieren’.

  De plannen werden door Netanyahu onthuld tijdens een tour door de grensstreek met Jordanië, meldt The Guardian. Het miljoenenproject zou ook het probleem met tunnels van Hamas kunnen opvangen. De bouw van het hek is een meerjarenplan, stelde Netanyahu.

  Israël raakt steeds verder geïsoleerd, zegt de premier. „In onze gebieden moeten we onszelf beschermen tegen wilde beesten”, zei hij bij de grensstreek. Daar staat al een hek, dat gebouwd is tegen vluchtelingen. „Uiteindelijk zal er een hek rond heel Israël lopen.”

  Het plan van Netanyahu stuit op kritiek uit eigen hoek. Een lid van het kabinet, onderwijsminister Naftali Bennett, hekelt het idee dat „Israël zich in hekken wikkelt”.

  Like

  • Cathja zegt:

   Ik vind het een uitstekend idee! Als de vijand op de verovering van je land uit is, je burgers wil uitmoorden, om vervolgens het land in eigendom te nemen, dan ben je een wijs man als je een plan bedenkt om je land en zijn bevolking te beschermen.
   Niemand heeft het recht om dit te bekritiseren. Israël mag doen wat ze zelf wil. Het is een soeverein en democratisch land. Laat de hele wereld hun ongenoegen maar spuien. Dat doen ze zonder een hekwerk ook wel. Israël kan bijna nergens meer iets goeds doen.
   Lap een eventuele veroordeling van de VN maar aan de laars. Die organisatie heeft al lang bewezen zeer partijdig te zijn, en daarom van geen enkel nut.

   Ik heb veel respect voor Netanyahu. Hij is een man uit één stuk, die zich niet laat ombuigen door dreigementen van over de hele wereld.

   Israël, ga zo door!

   Shalom!

   Like

 2. lilith zegt:

  Halelujah!!!! Zolang de do-gooders van deze wereld verstrikt blijven in de manipulatieve energie van de heersende narcisten, krijgt de duisternis meer vat op de wereld. Een narcist valt niet te redden maar een do-gooder moet zijn eigen “domheid’ onder ogen zien. Het joodse volk gedraagt zich tenminste naar de oude Wijsheid om de eigen energie te kennen en te bezitten. De rest is nog steeds afhankelijk van wat een ander van hem vindt en/of denkt.

  Like

 3. boorzalf zegt:

  Respect voor Israël, het enige land in de wereld dat goed op komt voor zijn bevolking.

  Like

 4. Japio zegt:

  Het is triest zoals Israël behandeld wordt maar deze man heeft het zo bij het rechte eind. Ik sta 100% achter Israël en 100% tegen de islam.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Meneer Dershowitz heeft volledig gelijk. Israël is de enige democratie in het Midden-Oosten. En wat de VERENIGDE NAZIES betreft, deze lafaards worden geregeerd en beheerst door de MOSLIMLANDEN, namelijk de OIC! Leve Israël!

  Like

 6. C.A.Barstow zegt:

  De Joden haat is nog steeds springlevend, aangewakkerd en gefaciliteerd door een verachtelijke, kwaadaardige, haatdragende, dood en verderf zaaiende, barbaren ideologie genaamd islam en hun wereldwijde verraderlijke hielenlikkers bende.
  De islam verschilt op geen enkel punt van de nazi ideologie ten tijde van WW II, de nazi’s kozen Hitler als hun kwaadaardige god, de islamieten kiezen voor een kwaadaardige allah en zijn smerige pedofiele en haat zaaiende profeet mohamed.
  Naast het nucleaire wapentuig is de islam het grootste gevaar dat de mensheid bedreigd.
  Net als het nationaal socialisme ten tijde van WW II moet ook de islam zonder enige terughoudendheid met alle mogelijke middelen bestreden en met wortel en tak uitgeroeid worden, de Russen hebben dat goed begrepen, zie hoe zij die smerige islam ratten in Syrië aanpakken, genadeloos en bikkelhard, daar kunnen die stekeblinde islamknuffellaars in politiek Den Haag nog wat van leren.

  LEVE HET JOODSE VOLK, LEVE ISRAËL!

  Like

 7. Ricardo zegt:

  Is dit niet in strijd met de Religie van Haat , een meisje haar haar aan iedereen laten zien!
  Wie kan mij nou vertellen wat kan zo’n meisje uitgevreten, kan hebben om gestenigd te worden!

  Ali, Hassan, Mo lopen vrij uit ”Familie eer gered”? Binnenkort zullen we dit soort dingen stap voor stap ook in Europa krijgen wie had dat ooit gedacht?
  Ik zie dat al voor me: Ja wij willen onze gasten niet beledigen , als zij vinden dat dit nodig is moeten wij ”vluchtelingen” ruimte voor bieden om hun ” tradities gewoontes” op een ”vredige” manier uit te voeren! En natuurlijk vrouwen moeten mannen niet uitdagen en zich zedelijk gedragen en seksueel gedrag uitlokken!

  Wat verlang ik toch terug naar de rustige jaren 80/90 toen de ”Wereld nog normaal was”!
  Deze wereld word met de dag gestoorder/zieker we doen er niets tegen en vinden steeds meer Satanistische praktijken uit verre oorden hier normaal!

  Dacht er iemand dat er ooit in Europa Onthoofdingen zouden plaatsvinden , zie Zweden ,Frankrijk we kijken er al niet eens meer van op!

  Like

  • C.A.Barstow zegt:

   Wat de ”rustige” jaren betreft ga ik met jou goed vinden nog iets verder terug namelijk de jaren 50/60 en 70, heerlijke tijden, als de mogelijkheid er was ging ik er direct naar terug, Beatles, Hippies, Flowerpower, Jimi Hendrix, Woodstock enz, enz.
   Ik droom helemaal weg:)

   Like

  • Cathja zegt:

   Mee eens, @ Ricardo!

   Like

 8. koddebeier zegt:

  Dat hek zouden we ook om Nederland moeten hebben !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s