VIDEO – Inwoonster van Calais spreekt: “Dit is de dood van de beschaving”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, burgermoed, cultuurrelativisme, Eurabië, Frankrijk, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Maghreb/Noord-Afrika, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Patriottisme, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

28 reacties op VIDEO – Inwoonster van Calais spreekt: “Dit is de dood van de beschaving”

 1. C.A.Barstow zegt:

  Inderdaad, overal waar het ultieme kwaad dat zich islam noemt nestelt wordt de beschaving in zijn geheel vernietigd, onleefbaar voor ieder normaal en weldenkend mens, het wordt letterlijk een hel.

  Like

 2. Nikki zegt:

  Misschien kan deze mevrouw beter verkassen naar betere oorden.

  Like

 3. fransdewit zegt:

  Wat heb ik een medelijden met al die inwoners daar, het gaat eigenlijk het zelfde als na de oorlog in Israël en de Palestijnen. Want ik vind het een soort landje pik, je moet me niet kwalijk nemen. Natuurlijk hadden ze die muur in Duitsland moeten plaatsen maar dan gewoon de Joodse mensen laten terug keren naar 1 kant van Duitsland. Niet samen leven, dan maar naast elkaar. Want in feite hebben de aanhangers van Hitler toen gewoon hun zin gekregen om van de Joodse mensen af te zijn. Ik vind dat ze ergens in Afrika best wel een groot gebied vruchtbaar kunnen maken en daar een heel nieuw bestaan op te laten bouwen, daar is ruimte zat. Waarom allemaal hierheen, is net als dat je de dieren in een dierentuin allemaal op 1 hoop gooit. Dat werkt ook niet

  Like

 4. Japio zegt:

  On-ge-lo-fe-lijk wat daar aan de hand is, arme arme mensen van Calais. Wat is dat EU-schorem toch een minderwaardig stelletje randdebielen. Ik zat net op YouTube wat video’s te bekijken van Nigel Farage, deze man is een held. Hoe hij die Juncker en zijn partners in crime ff de waarheid verteld. Ik hoop voor de Britten dat Brexit werkelijkheid wordt en vele landen zullen volgen. WEG MET DAT islam-TUIG.

  Like

 5. jungleelephant zegt:

  Binnenkort in dit theater!

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  En de RODEN zijn de grootste pleitbezorgers van de onmenselijke ISLAM en de volgers van de pedo-profeet, karavanenberover en “zonnesteekgek”, Mo de WAANZINNIGE!

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  De Franse politie ook in handen van LINKS. Daarom ondernemen ze NIETS tegen de criminele, ongenode gasten! De LINKSEN en de ISLAM zijn onze grootste vijanden! De rode EUSSR kan tevreden zijn, de gehele Europese bevolking gehersenspoeld en op een zijspoor gezet. Sterf EUSSR, sterf!! De inwoonster van Calais heeft volkomen gelijk.

  Like

 8. Marc zegt:

  Ik kan in deze Franse vrouw in de verste verte geen racist of fascist ontdekken.

  En daarmee kan ik geen enkele geldige reden vinden haar het recht van spreken te ontnemen, en al helemaal niet het recht van leven.

  Like

 9. Wachteres zegt:

  Dit staat ons ook te wachten en dan zegt Rutte trots dat Turkije weer een stap dichter bij de EU is gekomen.

  Als dat land erbij komt ligt heel Afrika open en miljoenen mensen met achterlijke opvattingen zullen hier binnenstromen.

  Mogen we van tevoren uit de EU zijn, anders zal het slecht met ons aflopen.

  Like

 10. Feniks zegt:

  Ik ben totaal sprakeloos!
  Het enige dat ik wel kan zeggen is dat al de verantwoordelijken voor deze situatie vroeger of hun Neurenberg zullen gaan meemaken. Wat de bevolking van Calais op dit moment moet ondergaan is een misdaad van de eerste orde.

  Like

 11. Jade zegt:

  Dankzij de politiek straks in elk dorp en stad in europa het geval…
  Mijn complimenten voor die dame en haar toespraak.

  Like

 12. jan jan zegt:

  Een inwoonster ziet dat de beschaving naar de klote gaat met al die moslims die hier naar europa komt en hebben scheit aan de bevolking en de regeringen kijken de andere kant op , ik zou wel eens willen weten waarom ze dat doen , waarom worden die geluk/asielzoekers zo geholpen overal is er ineens geld voor terwijl wij jaren gekort zijn en het ea moeten inleveren , snap jij het nog ik niet!!

  Like

 13. janchik zegt:

  Dit smerige laffe islamtuig had thuis moeten blijven om zich tegen IS te verdedigen. Dit zijn zulke laffe honden dat ze gewoon deze strijd door hun vrouwen laten doen.
  Kijk maar wie in Syrië tegen de moordenaars van IS vechten, Koerdische en Jahezi vrouwen.
  Deze smerige honden noemen zichzelf vluchteling, maar een betere naam zou schijtlijsters zijn.
  Wat een laf volk is dat/ Blijkt ook hier, ze voelen zich alleen sterk als ze met meerdere zijn. Ze zijn zelfs te laf om zich voor hun daden te verantwoorden, dus dan maar zichzelf opblazen.
  Ik heb intens medelijden met die inwoners van Calais, maar niet vergeten ook met de Nederlandse inwoners van mijn Vogelaarwijk.

  Like

 14. biebie zegt:

  Zeebrugge binnenkort jungle-2 en men doet eveneens NIETS.

  Like

 15. Wiliaan zegt:

  je wordt er echt bang van, is dit onze toe komst?

  Like

 16. Drs.P. zegt:

  Afbranden die smerige linkse hoer van een boergemeister van Calais, min. tot aan haar enkels!!
  De upper kwaadaardige kanker zit mede in de zogenaamde ongekozen “elite” ook in NL.
  En daarna het illegale asielkanker gezwel bestrijden, de fik in dat zwarte rattedorp!!!
  De asielratten zelf ook naar allah sturen, opruimen die handel zo snel mogelijk want voor je het weet zitten er 50.000 van die door de overheid beschermede asielratten in dat dorp!!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 17. Martijn_G zegt:

  Ik had moeite om deze video af te kijken, zo’n pijn doet het.
  Het is droevig om te moeten constateren dat de politie overal in Europa zich gedraagt als een bezettingsmacht.

  Like

 18. Chapeau voor deze vrouw, en wat heeft zij gelijk!
  Wij en de andere landen van het voormalige beschaafde westen worden nu al flink onderdrukt zodat dit vredelievend, welgemanierde, hoog opgeleide, behulpzame en vriendelijk volkje( netjes uitgedrukt dus) hun gang kunnen gaan met eisen, stelen, martelpartijen, aanrandingen, verkrachtingen en bedreigingen, en als zij ingeburgerd zijn kunnen zij hun hobby uit gaan breiden met koppensnellen (mits wij ons eigen laten bekeren tot de islam).
  Het is toch te gek voor woorden, de man van die vrouw lijdt aan een rot ziekte waarvan ik de naam niet door mijn strot krijg, maar dat is niet belangrijk, maar zodra dat er een griepvirus onder die lui uit breekt, rukt de politie, ambulance en de brandweer uit en krijgen ze alle hulp die er is.
  Kinderen kunnen niet meer veilig naar school want zij worden van hun fietsen getrokken, mishandeld en/of aangerand, vrouwen kunnen niet meer veilig over straat want zij zijn niet fatsoenlijk gekleed en worden uitgescholden, mishandeld, aangerand en verkracht, en alles wat westers is is haram want wij eten ook varkensvlees en alcohol verkoop is hier toegestaan.
  Hoe ver moet dit nog gaan voordat dit echt te laat is? hoever moet dit nog gaan voordat zij overal gelijk in krijgen? hoever moet dit nog gaan voordat hun eisen werkelijkheid wordt? en hoever moet het nog gaan voordat onze vrijheid van meningsuiting helemaal van de baan is en de sharia wet een feit is?

  Like

 19. Astrid zegt:

  Grote grijpkranen inzetten, letterlijk de onruststokers oppakken, in een container vastzetten. Vervoeren naar en dumpen midden in de Sahara?
  Wat moeten we anders, deze lieden zijn immers totaal niet voor rede vatbaar.

  Ik begrijp ook niet waarom dit allemaal heeft kunnen ontstaan en al die tijd toegelaten is geworden. Inmiddels staan er containerwoningen en zijn er winkeltjes etc.
  Terugdraaien is nu veel lastiger dan voorkomen, maar dat begrijpen ze in Brussel niet helemaal. Of liever, dat willen ze helemaal niet begrijpen, want ze weten er natuurlijk al jaren van.
  Nee, liever buigt men zich daar over het type lamp dat in uw huiskamer brandt en over speciale etiketjes op olijfflesjes in restaurants. Waan je nu nog maar de treiterende baas van Europa, jullie koppen gaan weldra rollen. We konden zo ontzettend goed zonder jullie en dat kunnen we weer. Let maar op.

  Like

 20. Pieter zegt:

  De laffe linkse regering laat zijn eigen landgenoten verrekken.

  Like

 21. Republikein zegt:

  Wat een moedige vrouw, een zeer triest verhaal, maar de waarheid.
  Heb met haar te doen.
  Onmenselijk bestaan.

  Like

 22. Geronimo zegt:

  Wereldverbeteraars, de gekende ‘Gutmenschen’, hebben altijd de grote, hoofdzakelijk ‘links geörienteerde’, bek vol van menselijkheid en humanitaire hulp. Die het niet eens is met hun waandenkbeelden, wordt meteen weggezet als een harteloze extremist, racist, vulgaire egoïst…zo overtuigd zijn ze altijd van hun eigen grote gelijk. Nadenken komt er niet meer aan te pas. Daardoor is de stap naar diepe haat jegens andersdenkenden zo gezet.

  De hele rotzooi die deze lieden nu overal in Europa teweeg brengen, verhalen ze evenwel schaamteloos op hun medemensen. De gewone mens zeg maar, die de middelen niet heeft om uit het door hun toedoen ontstane maatschappelijk puin weg te vluchten. Zoals o.m. daar in Calais. Het zijn altijd de anderen die het door hen veroorzaakt gelag, zwaar moeten betalen, nooit zijzelf. Hen is het er enkel om te doen om zoveel mogelijk voor de camera hun onnoemelijke menselijkheid en medevoelen met dit ‘schorremorrie’ te etaleren, zoveel mogelijk in de schijnwerpers te staan als de moreel superieuren, hoog verheven boven het zogezegd asociale en meedogenloze krapuul van rechts. Voor de rest beperkt hun medeleven met de vluchtelingen zich tot het afleveren van een of ander hulppakketje(s), en daarmee is de kous af. Op het terrein, de mouwen opgestroopt, midden in de miserie, zal je de ‘Gutmenschen’ niet vlug tegen komen. Dat laten ze liever over aan de weinige naïevelingen onder hen. Makkelijk toch.

  Een ander de rekening laten betalen voortspruitend uit je eigen gedrag, is evenwel geen menselijkheid, geen sociaal engagement, maar puur verwerpelijk egoïsme van het laagste soort.
  De ‘Gutmenschen’ zijn ordinaire egoïsten, niet meer dan dat. De uitzonderingen, enkele naïevelingen, niet te na gesproken, want zo zijn er wel degelijk.

  Like

 23. Petecoole zegt:

  Tjaa. mevrouw.. beter opletten en de volgende keer “beter” stemmen… Niet bang zijn voor ‘waardedaling van je huis, anarchie, enz..
  Geen linkse sharia-likkers geloven, dat ze moslims kunnen veranderen. Om maar de lieve vrede te bewaren..
  Al die bange dromen worden straks echt en als je huis wordt afgefikt, geen verzekering die het vergoed (helaas mevrouw we zijn in oorlog, dus geen vergoeding).
  Met de handkar mag je dan met wat ‘geredde’ spulletjes op zoek naar eten…

  Like

 24. elisah zegt:

  Het is te gruwelijk en waanzinnig voor woorden wat daar zo maar kan gebeuren, leeghalen en opruimen die puinhoop, afbranden tot op de grond die jungle en allemaal retour sturen.

  Like

 25. Scarlatti Bombatti zegt:

  Als WIJ àllemaal weten wat er gebeurt dan zou toch íedere politieke figuur dat op zijn minst OOK moeten weten?
  Dus waarom dóen de politici niets dan praten praten praten en hun woordsteekspelletjes op elkaar richtend en dan tot overmaat van ramp ook nog eens dat stomme volkomen misplaatste ‘diner’! Volkomen gespeend van enig moreel besef of wat dan ook dat die lui denken zich dat te kunnen permitteren terwijl wij, het volk, naar de afgrond worden geduwd!
  Onbegrijpelijk! Ténenkrommend gewoon!

  Wat mij nu meer en mee t meest verbijstert eigenlijk is dat er maar steeds geen Burgerlijk Arrest wordt uitgevoerd en al die politieke smeerlappen die ons uitleveren aan de #eu en de #islam niet voor een Tribunaal gebracht en berecht worden en als volgende stap of gelijktijdig alle gutmenschen mèt de islamieten het land uit gejaagd!

  Ik snàp het niet, ik ben tegen al dat rond de pot gedraai, daar is t toch veel te ernstig allemaal voor?
  Iedere dag wéér dat besef wat ons ààngedaan wordt en ons te realiseren dat er in weze NIETS tegen ondernomen wordt door wie dan ook

  Hele groepen van ons volk van allerlei leeftijden maar t valt me op dat vooràl ‘de jongeren’ zich hier helemaal niet mee bezig lijken te houden en maar ‘gewoon door leven alsof er niets a d hand is’ alsof er niets bezig is

  en die alcoholist juncker, de druggie merkel en al die dhimmie bediendes die denken dat hèn niets zal overkomen als ze maar gehoorzaam alles uitvoeren…
  alleen al die intens domme kop v koenders bijv doet me rillen…

  Wanneer oh wanneer zijn wij met genoeg om daadwerkelijk de boel te keren?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s