Geen plaats en geen geld meer: Zweden staat op instorten

Screenshot_25

(Door: Birgit Stöger – Vertaling: E.J. Bron)

Zweden kan geen immigranten meer onderbrengen. Het land zou op grond van de massale instroom op instorten staan. Of de immigranten alsjeblieft willen terugkeren naar Denemarken of Duitsland.

De Zweedse minister van Buitenlandse Zaken, Margot Wallström, deelde volgens Europe News mee dat Zweden niet nog meer immigranten zou kunnen onderbrengen. Mochten de aantallen op het huidige peil blijven, dan zou dit ten koste gaan van de sociale uitkeringen, aldus de sociaaldemocratische politica. Het land zou op punt van instorten zijn als er jaarlijks 190.000 mensen naar Zweden zouden migreren. Dan zou het sociaal stelsel niet in stand gehouden kunnen worden.

Naar Denemarken of Duitsland terugkeren

Minister van Migratie Morgan Johansson bevestigde de uitspraak van zijn partijgenote Wallström en deelde op een persconferentie mee dat nieuwkomers de keuze zouden hebben om of naar Denemarken of Duitsland terug te keren of zelf een onderkomen te zoeken. “We hebben de grens van het haalbare bereikt”, aldus de minister. Hij zou de hoop hebben dat dit nieuws een dempend effect zou hebben.

Intussen komen er dagelijks 1.500 nieuwe migranten in Zweden aan. Onder hen zouden zich veel mensen bevinden die daarvoor in Duitsland in tenten ondergebracht waren en met het oog op de strengere opnamevoorwaarden besloten zouden hebben door te reizen naar Zweden, aldus Johansson. Tot het eind van vorig jaar zou Zweden naar schatting 190.000 migranten hebben opgenomen. In de eerste maanden van het jaar 2015 stroomden meer dan 73.000 mensen het voormalige multiculti voorbeeldland binnen.

Zweden overweegt, zoals bekend, de massa-uitzetting van tot 80.000 migranten. Mocht dit niet op vrijwillige basis te regelen zijn, dan zou er een “terugkeer onder dwang” plaatsvinden, aldus de officiële aankondiging.

€ 50 miljard immigratiekosten

In Duitsland werden in januari van dit jaar ongeveer 92.000 immigranten geregistreerd. Dat zijn driemaal zoveel als in januari het jaar daarvoor.

Volgens het Keulse Instituut van de Duitse Economie (IW) zullen de onderbrenging, verzorging en integratie- en taalcursussen voor immigranten de Duitse belastingbetalers in 2016 en 2017 bijna € 50 miljard kosten.

Dit jaar zullen de kosten voor onderbrenging toenemen naar € 22,6 miljard als het aantal migranten naar 2,2 miljoen zou stijgen. Samen met de integratiekosten zouden dit in 2017 € 27,6 zijn, aldus de prognose van het instituut. Ondanks deze enorme, niet alleen financiële, belastingen voor Duitsland ziet de partijchef van de Duitse Groenen, Simone Peter, “überhaupt geen probleem” wanneer Duitsland dit jaar nog eens een miljoen immigranten zou opnemen.

Bron:
http://info.kopp-verlag.de
Auteur: Birgit Stöger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, Multiculti, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

25 reacties op Geen plaats en geen geld meer: Zweden staat op instorten

 1. Bas zegt:

  Als het ene na het andere land economische gaat bezwijkt, komt als een domino effect de interne volksverhuizingen binnen de EU ook op gang.

  Like

 2. Thom zegt:

  Binnenkort in dit theater. Ik vraag me af hoeveel mijn eigen bijdrage voor mijn ziektekosten zullen stijgen? Nou betaal ik 750 euro per jaar voor twee personen. Achter die 750 euro per jaar zal wel een 0 komen te staan en wordt het 7500 euro per jaar voor twee personen. Iemand moet toch betalen voor onze “zieke kolonisten”?

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Thom: 22.48. uur, op 16/02. Niet vergeten Thom, dat ook onze Pensioenen eraan gaan, en de rest van de hele sociale zekerheid. Dankzij de RODEN! En dat gaat gewoon door, de hele massa-immigratie, en de moslim invasie. De ZUIPLAP JUNCKER der EUSSR, en de totaal ontspoorde waanzinnige MERKEL, vinden dat nodig! Tja, de NWO, en de Bilderbergbende moet wel tevreden gesteld worden. Europa naar de verdommenis, daar gaat het heen! En dan zijn er in ons land nog klootviolen die blijven stemmen op LINKS en op de VVD,CDA en D66! Knotsgek is Nederland aan het worden!

   Like

   • Anneke zegt:

    AL ruim twintig-jrn. wordt er ONGEPAST omgegaan met ons pensioengeld. Heb dit op de werkvloer bij één van ‘onze’ grootste verzekeraars zo mogen / – moeten ervaren. WALGELIJK, ‘k spreek nu over begin jaren-’90 !!!

    Like

 3. carthago zegt:

  Het is allang duidelijk dat Zweden failliet gaat, vervolgens Duitsland en Denemarken,maar om te voorkomen dat de vijf miljoen teleurgestelde kokosnoten nederigland als hun laatste paradijs zullen gaan zien lijkt me het wijs de hulp van het Poolse leger alvast in te roepen,voor het te laat is. Bovendien heeft onze vaderlands liegende plisie alleen nog maar klapperpistolen, die met sinterklaas cadeau worden gegeven.En aldus is het dat de vierde wereldoorlog uiteindelijk toch nog in nederigland begint ,ouderwets man tegen man, de geschiedenis herhaalt zich met de befaamde goeiedag.En dat allemaal dankzij een paar dementerende monsters in Den Haag

  Like

 4. Jade zegt:

  Verbeter de wereld, begin bij jezelf de grenzen te sluiten…

  Like

 5. Klukkluk zegt:

  Sociale uitkeringen? Het zijn toch allemaal hoogopgeleide mensen die de economie gingen ondersteunen?

  Like

 6. wim zegt:

  Ergens gun ik het de vingerwijzende, politiek correcte, jarenlang weg-met-ons-partij stemmende Zweden van harte (en die gek Wallstrom helemaal) , ware het niet dat als Zweden in de afgrond gestort is de volgende landen aan de beurt zijn…

  Like

 7. semper fi zegt:

  Ergo,al de landen die financeel omvallen door de ASIELIGEN !!!l
  De nieuwkomers zullen vanuit dit gegeven opzouten naar een land waar het heerlijk vertoeven is ,nederland dus!!
  De linkse verraders beweren dat alles kan hier,yes we can,wir shaffen das !
  Uiteraard kunnen we trots zijn wederom als beste jongetje van de klas bekend te blijven,vooraan in mensen liefde,oo nee ik denk weer hardop nu,de autochtone nederlander kan de kolere krijgen,liefst sterven op zijn pensioengerechtigde leeftijd,en anders bij ziek worden eutenasie!!
  Hoe wil men alles bekostigen??
  De eu??ja we storten 5 miljard in de brusselse pot en krijgen er 4 terug in de vorm van subsidies!!
  vergeet geen dank u te zeggen hoor?!!!
  Overbevolking is ook debet aan de ellende .milieu en andere drogredenen!
  Samen met de asieligen en de overbevolking,ja ook hier gaan we naar de knoppen,of zijn wij dat al??
  Nee er is plaats genoeg hoor ,nederland is nog lang niet vol. hoor ik vaak zeggen, gooi maar eens 10 goudvissen in een bierglas!!ja u snapt hem??
  Ik wens u allen een mooie overdenking ,
  zonnetje schijnt ,o dear is dat een ecotaksje???
  S/F

  Like

 8. Bas zegt:

  Men zal zich opnieuw moeten verdedigen, net als vroeger, nu tegen de kolonisators uit het Midden-Oosten.

  Like

 9. Theodoor zegt:

  En dat allemaal onder druk van de socialisten.
  De geschiedenis heeft geleerd dat dergelijke systeemveranderingen ten koste gaat van heel veel bloed.
  Sociaal zijn is keurig, socialist zijn is foute boel, of er nu democratisch bijstaat of niet.

  Bijvoorbeeld; PvdA burgemeester Schouten van Oldenzaal krimpt 71% van het aantal stembussen in. Hij wel burgemeester, maar de PvdA daar heeft de kleinste fractie. Voelt u hem, hij is een socialist pur sang.
  Aan mijn hoela, democratie.

  Like

 10. Pieter zegt:

  Treffend plaatje bij dit artikel. Brengt de schijnheiligheid goed aan het daglicht.
  Met Zweden heb ik geen medelijden, met Duitsland ook niet en uiteindelijk ook niet met Nederland
  Met zoveel domme mensen die op de verkeerde partijen stemmen kun je niet anders verwachten..

  Like

 11. OphEUffen zegt:

  Wie horende doof is en ziende blind moet op de blaren zitten. Zweden heeft zichzelf afgeschaft. Ik gun het ze van harte. Ga maar klagen bij uw socialistische politici. O wacht, daar heeft u zelf met uw volle verstand op gestemd. Nou ja, dan luidt mijn credo, niet klagen maar dragen. Succes ermee.

  Like

 12. OphEUffen zegt:

  Overigens, hoe kan een land nu failliet gaan aan verrijking? Of is er in het verleden wellicht gelogen tegen het onnozele deel van het volk? Het is tenslotte een stuk makkelijker tegenstanders die terechte kritiek uiten, weg te zetten als nazi’s, fascisten, xenofoben, islamofoben etc. Zweden heeft zichzelf laten verkrachten door politici en linksvolk. Daar plukken de Zweedse dames inmiddels de wrange vruchten van.

  Like

 13. Steven zegt:

  In de volksmond heet dat “Hoogopgeleide Landverziekers” Want zeg nou zelf..daar zijn ze meester in…

  Like

 14. Taljaard zegt:

  80.000 eruit zetten?
  Dan zullen ze er in Stockholm achter komen dat flink wat landen dankbaar gebruik maken van de asiel-exodus om figuren te lozen die ze daar maar al te graag kwijt wilden. Het zou mij niks verbazen wanneer veel Afrikanen thuis voor de keuze zijn gesteld van wegwezen of bajes en dat de autoriteiten van zulke landen Europa als een ideale dump voor hun criminelen beschouwen.
  Dus dat wordt erg moeilijk en gaat ze in Zweden nog een keer flink wat geld kosten, wat ze zich hadden kunnen besparen door ze er om te beginnen al niet eens in te laten.

  Like

  • Edjan zegt:

   Ze zetten er NIET EEN uit. Dat willen ze niet (want ze hebben plannen om hun volk te knechten) en als ze het zouden willen kunnen ze het niet (want de ontvangende landen zullen weigeren ze op te nemen) en als ze het zouden willen en kunnen, dan mógen ze het niet want dan wordt de VN boos en al die andere “humanisten”.

   NIET EEN.

   Like

 15. OphEUffen zegt:

  Zo moeilijk was deze exodus niet te stoppen. U bent door meerdere veilige landen gekomen alvorens in Zweden te belanden. Toedeledokie, maar hier is geen plaats voor u.

  Verder de EU aanklagen voor de volstrekte wanprestatie om de buitengrenzen te bewaken ondanks torenhoge contributies van de netto-betalers. In de toekomst kunt u de EU ook aanklagen omdat ze niet in staat bleken te zijn oorlog op ons continent te voorkomen. Om over de voorspelde groei van uw welvaart maar te zwijgen.

  Behalve dan indien u voor de EU werkt. Dan betaald u geen belasting, mag u op jonge leeftijd met pensioen en krijgt u salarisverhoging terwijl de lidstaten de broekriem noodgedwongen aantrekken. Voor het klootjesvolk geldt, wie niet steelt of erft moet werken tot hij sterft.

  Like

 16. Anneke zegt:

  OOIT een van de rijkste Europese landen !!! Als zij de EU BOLDER KAR niet meer kunnen mee- trekken, dan volgt de rest vanzelf !!! Het EU-sprookje loopt ten einde !!! Komt er nu eens een REALIST aan het roer te staan ???

  Like

 17. paulzwueste zegt:

  Zweden is het land dat zeer vroegtijdig zelfstandig heeft besloten om massaal vreemdelingen toe te laten.
  Geen enkele complottheorie waarbij Amerika, de wereldbanken, de Bilderberg-maffia etc. zouden hebben besloten de bevolking en de identiteit van Zweden te vernietigen, heeft hiermee te maken.
  Ik kan er niet bij dat bestuurders die bij hun volle verstand zijn het besluit konden nemen om Zweden onder de voet te laten lopen door louter gespuis, dat Zweden van een rijk welvarend land heeft veranderd in een enclave waarin armoede, oorlog, ziekte, hongersnood en onderontwikkeling haar deel zijn!…
  Ze hebben toch van te voren kunnen weten dat Zweden financieel ten onder zou gaan en dat de samenleving verwoest zou worden!…

  Like

 18. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg zegt:

  Dit is op IdentitairVerzet OZL herblogd.

  Like

 19. Peter Blok zegt:

  Als ik al die zogenaamde vluchtelingen zonder enige vorm van controle binnen zie lopen komt bij het wpord “koekoeksjong” boven.

  Like

 20. koddebeier zegt:

  :-). Linkse achterlijkheid staat op instorten……………….wat jammer 🙂 .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s