Op “vluchtelingen”vakantie met Sunweb

Screenshot_49

AMSTERDAM – Sunweb organiseert in samenwerking met luchtvaartmaatschappij Transavia en stichting Movement on the Ground “vluchtelingen”hulpreizen naar Lesbos. De reisorganisatie biedt in februari en maart vakanties van een week aan voor vrijwilligers die op het Griekse eiland de handen uit de mouwen willen steken.

De Telegraaf

Sunweb zegt dit zonder winstoogmerk te doen. Normaliter biedt de reisorganisatie pas vanaf mei vakanties naar Lesbos aan. „Dit is dus een unieke kans om de helpende hand te bieden in deze bijzondere situatie.”

Vrijwilligers gaan ongeveer een week lang aan de slag. Op de eerste dag worden ze rondgeleid langs de verschillende “vluchtelingen”kampen op Lesbos en tijdens de daaropvolgende dagen werken ze op het strand en in de kampen. Na een week vliegen de vrijwilligers dan weer terug naar Nederland.

De “vluchtelingen”hulpreizen kosten tussen de 419 en 459 euro.

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t “Driek”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Appeasement, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Multiculti, Naïviteit, Nederland, onwetendheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

34 reacties op Op “vluchtelingen”vakantie met Sunweb

 1. E.J. Bron zegt:

  Krankzinnig! Nog nooit eerder vertoond in de geschiedenis: We appeasen diegenen die komen om ons te onderwerpen!!

  Like

  • Wachteres zegt:

   Sunweb boycotten lijkt me de enige logische handeling!

   Like

  • …….In de eerste plaats gepromoot door even halfzachte als snobistische goedmenschen (of minkukels) als D66 en GL. Tja, dan krijg je zoiets.
   Alle links-liberalen naar de verdommenis; ze zijn een regelrechte bedreiging voor de Geestelijke Volksgezondheid!
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

  • Thom zegt:

   Ho Ho ho, niet zo negatief, want ik was meteen enthousiast. Hoie kan ik nog ooit de sfeer van vroeger meemaken toen er nog geen riolering was en de beerput elk jaar leeggeschept werd in de mozzegoot. Op Lesbos ligt al die stront zo maar in de vrije natuur. Terug naar het verleden, ik zie dat wel zitten. alleen ik wil er niet voor betalen, dus blijf ik maar thuis

   Like

  • koddebeier zegt:

   Het zijn de nieuwe NSBers !!! Walgelijke Landverraders.

   Like

  • Fred Roij zegt:

   Beste E.J. Bron, u heeft volkomen gelijk! Het is absoluut van de zotte om deze financiële gelukzoekers te gaan helpen. Binnen 10/20 jaar overheerst het Islam tuig geheel West Europa incl. Nedeland, en worden wij en onze kinderen door het IS schorem afgemaakt! Wij gaan steeds meer belasting betalen om al dat buitenaardse schorem dat hier niet thuis hoort, aan de vreet te houden en te onderhouden, terwijl vele oudere Nederlanders in armoede leven en de verzorgingshuizen per direct dienen te verlaten ten faveure van al dat moslim schorem.

   Like

 2. Thoth zegt:

  Sunweb, daar ga ik dus nooit meer mee op vakantie. Gvd, vrijwilligers, die de mensen van hun bootje afhalen die uit Turkije komt. Klojo’s zijn het…

  Like

 3. delamontagne zegt:

  Mochten , t reizen zijn om uit “liefdadigheid” de oorspronkelijke GRIEKSE bewoners van dit eiland te helpen, zo zou ik er nog begrip voor hebben.
  Ik moest gelijk denken aan die arme Griekse vrouw, die stond te huilen om de invasie [iets anders is ,t niet ] van dat canaille dat zelfs geen respect heeft voor andermans eigendommen……..

  Like

 4. Ad zegt:

  Denk je dat je alles al gezien hebt
  Bedankt Sunweb

  Like

 5. ophEUffen zegt:

  Mag ik gratis wapens meenemen in mijn bagage? Ik ben best bereid de bevolking van Lesbos te ontzetten.

  Like

 6. Japio zegt:

  Nooit geen Sunweb meer, hoe stom kun je zijn. Wederom een bewijs dat men geld verdient aan de zgn vluchtelingen.

  Like

 7. Die mogen ze van mij met een bukraket het luchtruim uit schieten…………………

  Like

 8. bigljohn zegt:

  Nog een stap verder, en Sunweb gaat lijndiensten onderhouden om moslims naar hier te brengen…..

  Like

 9. ophEUffen zegt:

  @bigljohn, hopelijk met Julio Poch aan de knuppel.

  Like

 10. Tjohan zegt:

  Oh ik ga wel helpen hoor… Ik duw gelijk elke mannelijke vluchteling boven de veertien jaar terug de zee in, “ga vechten voor je vaderland, moslim”!!

  Like

 11. wim zegt:

  Ken ook zo’n figuur die een dag of tien ging ‘helpen’. Kwam teleurgesteld terug. Het weer was erg slecht en daarom waren er niet zoveel vluchtelingen als gehoopt. Kan het gekker?

  Like

 12. Republikein zegt:

  Ojee, mijn vorige reactie 2 topics terug was voorbarig.
  [van die eilandjes]

  Like

 13. Cathja zegt:

  Het gaat Sunweb helemaal niet om de hulp aan ‘vluchtelingen’ (veroveraars), maar om de eigen bankrekening! Dat geldt ook voor vliegmaatschappij Transavia!
  Hebben beide bedrijven zich afgevraagd hoe de Griekse bevolking hier tegenaan kijkt? Ik vind het een schandaal dat men op deze wijze probeert een graan(tje) mee te pikken van de goed lopende asiel-industrie!

  Nooit Sunweb en nooit Transavia meer. Boycot is de snelste methode om dit walgelijke gedoe bij hen onder de aandacht te brengen.

  Like

 14. jungleelephant zegt:

  Zal stil worden hier:links kan massaal op vakantie met Sunweb om hun ego’s op te poetsen!

  Like

 15. Nee mensen, dit zijn gewoon de bekende verkrachtingsreizen; met verrkrachting 459 per week en zonder met 359. http://breinbrouwsels.nl/oefenen-voor-verkrachting-kan-nu-ook-op-vakantie/

  Like

 16. SeeMore zegt:

  Misschien kan Dhr. Bron voor ons, als trouwe reaguurders, een groepskorting bedingen.
  Gaan we gezellig met z’n allen 😉 ROFLOL 🙂

  Like

 17. Elena zegt:

  Toch leuk, dat men 1 week mag werken tegen betaling van ruim 400 a 450 euro.
  Hopelijk vliegt het toestel over Oekraïne…vanwege kosten besparing.
  Reken maar dat de linkse mens massaal in de roze gloria zal zijn en zich met honderden zullen aanmelden.
  Hopelijk nemen allen een moslim gezin of een bende asileratten in huis.

  Like

 18. Hendrik M. zegt:

  Daar gaan een massa goed wijven heen met uitgedroogde verwaarloosde kötten hopende een rij asieldreigers van hun seksuele problemen te ontdoen…
  Oww, natuurlijk ook enkele goed kereltjes voor wat anaal genot of loerende op kleine meidjes.
  Een weekje onderdak in de toeristloze hotels tegen behoorlijke betaling helpt toch de Grieken nog een beetje.
  Denk niet dat er door dit goede winstbrengende initiatief van Sunweb meer asieldreigers de oversteek zullen maken; misschien schrikken ze zelfs wel terug…

  Like

 19. Henk eindhoven zegt:

  Ik ga nooit meer met sunweb bah bah wat een verschrikkelijke organisatie het slaat helemaal nergens op de gutmensch uithangen doe dat maar in eigen land voor eigen volk.dit is echt landverraad

  Like

 20. leefbarbaar zegt:

  Geweldig voor de gutmensch. Leuk een selfie maken met dobberende vaginatoeristen op de achtergrond. Je facebook vullen met je goede daden. Dat is eens wat anders dan belangrijk lopen doen bij de voedselbank. Het zal storm lopen.

  Like

 21. Jökendeköt Reizen nu met Vingergarantie!

  Like

 22. Wat zouden wij erven gedacht hebben moesten bv vreemde “vrijwilligers ” naar onze streken gekomen zijn om hier de nazis te ” helpen ” tijdens WO II ? Hoe moeten de inwoners van Lesbos zich daarbij voelen ? Een idee voor de touroperators : voor 500 euro een reis naar Syrie of Irak of … Om de gevechten te zien…

  Like

 23. BertG. zegt:

  Dit weekeinde werd bekend dat Sunweb speciale vluchtelingenreizen aanbiedt naar het Griekse eiland Lesbos. Een week lang kun je daar als vrijwilliger geheel georganiseerd de handen uit de mouwen steken. De reisorganisatie verwacht veel van het initiatief. Vandaag ging de eerste vlucht. Wij waren erbij. Wij wel…
  http://www.powned.tv/nieuws/media/2016/02/video_dagboek_vluchtelingenrei.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s