Wilders en Zijlstra tussen massamoordenaars op poster

Screenshot_78

(Door: Maarten Ritman)

ROTTERDAM – Alle banden tussen de Essalam moskee en de gemeente Rotterdam moeten per direct worden verbroken. Leefbaar Rotterdam roept burgemeester Ahmed Aboutaleb een eind te maken aan de samenwerking.

Al jaren stoort de partij zich aan de houding van de mensen die de dienst uitmaken in de moskee. ,,Terwijl het een partner van de gemeente is in de strijd tegen radicalisme’’, verzucht raadslid Tanya Hoogwerf.

Gisteren was er de druppel die de emmer deed overlopen. Komende zaterdag wordt een jongerenavond gehouden in de moskee voor ‘weerbare moslims’. In de aankondigingsposter worden Geert Wilders, Halbe Zijlstra en onder meer Ahmed Marcouch tussen ‘massamoordenaars’ weggezet zoals Anders Breivik.

,,Hoe kun je zo’n lont in een kruitvat stoppen? Hoe haal je het in je hoofd om in de kwetsbare tijd waarin we nu leven zo’n vergelijking te maken? Hiermee zeggen ze simpelweg tegen alle jongeren dat iedereen die kritiek op je heeft een terrorist is’’, stelt Hoogwerf.

Lees verder>>>
(h/t “Edjan”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Wilders en Zijlstra tussen massamoordenaars op poster

  1. “Al jaren stoort de partij Leefbaar Rotterdam zich aan de houding van de mensen die de dienst uitmaken in de moskee”(einde citaat) Ik vraag me dan ook af wàt Leefbaar Rotterdam al die jaren heeft gedaan met haar ergernissen? Het komt bij mij allemaal veel te afwachtend over…

    Like

  2. Jan zegt:

    Mooi, Wilders stijgt in de peilingen. Bedankt kutmoslims.

    Like

  3. “Ze snapt niet waarom de gemeente de Moskee als een serieuze partij ziet om radicaliserende moslimjongeren op het rechte pad te krijgen…..”
    Eh…….in hoeverre zou dat tevens aan de burgemééster liggen, denkt U?
    Heeft hij eigenlijk al op de oproep gereageerd….?
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

  4. Pingback: Nu gaan we echt ervaren, wie deze Aboutaleb is… | Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite

  5. leefbarbaar zegt:

    Citaat: ” Terwijl het een partner van de gemeente is in de strijd tegen radicalisme’’, verzucht raadslid Tanya Hoogwerf.
    Ja hoor eens, hoe stom kun je zijn? Een moskeet kan geen partner zijn van een gemeente. We hebben in Nederland scheiding van haat en staat.
    Bovendien helpt een moskeet niet tegen radicalisering; de moskeet is de basis van radicalisering.
    En ja, Leefbaar Rotterdam is tegenwoordig D66-light.

    Like

  6. Tom Hendrix zegt:

    De islamitische aap komt uit de mouw!

    Like

  7. OphEUffen zegt:

    Een haathut als serieuze partij? Ik noem het capitulatie voordat de slag begonnen is. Appeasement, ongeschikte weekdieren waarmee wij de oorlog gaan verliezen.

    Like

  8. Elena zegt:

    Wilders en Zijlstra zouden direct aangifte moeten doen wegens beledigen en/of laster.
    Liggen de voorgedrukte formulieren al gereed op elke hoekstraat?
    Wat een smerige mentaliteit van die haatbaarden.
    MINDER, MINDER, MINDER !!!

    Like

  9. Hendrik M. zegt:

    Gewoon al die haatpaleizen sluiten.

    Like

  10. ildiko zegt:

    waarom kunnen ze NL van deze haathutten niet schoonvegen????waar een wil is daar is ook een weg.

    Like

Plaats een reactie