Politie stelt onderzoek in tegen agenten, omdat zij de nacht van Keulen openbaar hebben gemaakt

Screenshot_24

(Vertaling: E.J. Bron)

De Duitse media hebben vier dagen nodig gehad om te berichten over de massale overvallen. De Keulse politiek probeerde de publieke opinie te misleiden. Zonder lekken vanuit de politie zou de omvang van het exces niet bekend zijn geworden. En nu hebben de autoriteiten niets beters te doen dan erachter zien te komen wie de klokkenluider is. Dat is absurd.

DWN

Na de massale overvallen op vrouwen in Oudejaarsnacht in Keulen stelt de politie volgens de “Süddeutsche Zeitung” de een onderzoek in wegens mogelijke schendingen van het dienstgeheim. Er zou onderzocht worden hoe bijvoorbeeld actieprotocollen en foto´s van bewijsmiddelen in de openbaarheid konden komen, schrijft de ”Süddeutsche Zeitung” onder verwijzing naar een woordvoerder van het Keulse openbaar ministerie.

Een intern actierapport van de federale politie had de situatie in Oudejaarsnacht als volgt omschreven: Vrouwen zouden een spitsroeden lopen hebben meegemaakt. Bovendien zouden de agenten wegens de vele incidenten “aan de grens van frustratie” zijn gekomen. De Keulse politie daarentegen had de sfeer in een persmededeling op nieuwjaarsmorgen “vreedzaam” genoemd en het publiek pas twee dagen later over de overvallen geïnformeerd.

De landelijke Duitse media hebben pas dagen later over de gebeurtenis in Keulen bericht. De autoriteiten hebben geprobeerd de draagwijdte van de gebeurtenissen te bagatelliseren. De verantwoordelijke politieke instanties – de Keulse burgemeester, de minister van Binnenlandse Zaken van de deelstaat Nordrhein-Westfalen, de minister-president van de deelstaat – hebben zich achter de autoriteiten verborgen. De president van de politie werd ontslagen. Niemand heeft politieke consequenties getrokken uit de toestand van anarchie en de doofpotpolitiek. Tot nu toe is de zaak nog steeds niet helemaal opgehelderd.

Als niet enkele politieagenten door lekken de waarheid aan het licht zouden hebben gebracht, dan zouden de verantwoordelijke regeringsinstanties en partijideologen vermoedelijk nu nog steeds halve waarheden en onwaarheden verbreiden.

Met het oog op de aanzienlijke omvang van het geweld – niet alleen in Keulen – vraagt men zich af of het openbaar ministerie niets belangrijkers te doen heeft dan een “mol” te zoeken.

De collega heeft de politie geen schade toegebracht. Die wordt haar toegevoegd door diegenen die wegens opportunistische motieven sprookjes vertellen en de realiteit verdraaid voorstellen. Daarmee schaden ze niet alleen de politie, maar de hele publieke opinie. De klokkenluider die de feiten bekendgemaakt heeft, heeft daarentegen de samenleving een grote dienst bewezen. De “mol” van Keulen is geen zaak voor het tuchtgerecht. Hij (of zij) is een held.

Bron:
http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Nuttige idioten", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, Maghreb/Noord-Afrika, Marokkanen, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, Overheid, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

28 reacties op Politie stelt onderzoek in tegen agenten, omdat zij de nacht van Keulen openbaar hebben gemaakt

 1. Edjan zegt:

  Dit kon je verwachten. Er is 1, zegge éen, aanrander veroordeeld tot 6 maanden VOORWAARDELIJK niet wegens aanranding want dat kon uiteraard niet bewezen worden (!) maar wegens diefstal van een mobieltje.

  Justitie, een verlengstuk van de overheid (net als in een kalifaat), heeft dus laten zien dat zij de daders (meerdere honderden) keihard heeft bestraft (kuch) en daar mag wat tegenover staan. Per slot van rekening moeten we genuanceerd en objectief zijn (uche). Dus nu wordt met man en macht die “vuile verrader” gezocht die “Keulen” in de openbaarheid heeft gebracht. En reken maar dat die ervan zal lusten. Gerechtigheid zal hem geschieden …

  Ik hoop de tijd nog mee te maken dat het met die volgevreten strontzakken heel slecht afloopt.

  Like

 2. jungleelephant zegt:

  Er zullen straks heel wat landverraders moeten gehangen worden;hopelijk is er genoeg touw,want de lijst groeit en groeit en groeit!Dagelijks!

  Like

 3. Hendrik M. zegt:

  “De verantwoordelijke politieke instanties – de Keulse burgemeester, de minister van Binnenlandse Zaken van de deelstaat Nordrhein-Westfalen, de minister-president van de deelstaat – hebben zich achter de autoriteiten verborgen. De president van de politie werd ontslagen.”
  Denk dat er nog wat van die kwakbollen ontslagen moeten worden…

  Like

 4. M.A.L. Sion zegt:

  Volgevreten strontzakken is nog veel te mild uitgedrukt. Het is puur LANDVERRAAD.
  Er zijn tijden geweest dat de galgen klaar stonden om LANDVERRADERS hun terechte loon toe te delen. Waarom kan dat niet alsnog?
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 5. In misdaadkringen wordt dit lekken inderdaad als verraad aan de bende gezien dus logisch dat ze ‘m nu zoeken ‘om een ritje te maken’. Alleen hieraan kun je al zien dat we met een zooi criminelen te doen hebben. En dan nog wel criminelen die misdaden plegen tegen Het Volk. In andere tijden was er een schilderachtige figuur die ze allemaal tegen de muur had gezet of auf der Flucht voor d’r flikker had laten schieten. Ja, precies, die met dat handje en van die fiets die je toen rustig zonder slot buiten kon laten staan. Maar ja, hij heeft ze later wel allemaal op laten halen.

  Like

 6. Elena zegt:

  Niet te geloven…de omgekeerde wereld.
  Hulde aan de mensen die deze nacht bekend gemaakt hebben.
  Hun meerderen zijn DE volksverraders.
  Dood aan alle volksverraders !

  Like

 7. Frans Brassens zegt:

  De waarheid wil men gaan bestraffen, de leugen moet worden beschermd.
  Het lijkt daar Nederland wel.
  Idioten teisteren Europa.
  En nog altijd niet allemaal wakker?

  Like

 8. Theodoor zegt:

  Die SS ist wieder da.

  Like

 9. Ron zegt:

  @E.j.bron
  De verkeerde link naar het originele artikel staat hierin.
  De link naar Deutsche Wirtschaftsnachrichten wijst naar een stuk over verspilling van belastinggeld bij integratie.

  Like

 10. Cathja zegt:

  De politie(top) begint ‘m te knijpen, want nu is aan het licht gekomen dat ze voornemens waren om de Duitse bevolking te bedonderen, door alle ellende van die nacht onder de pet te houden. Maar de waarheid verzwijgen is hetzelfde als liegen. En dat schaadt het imago van de Polizei, en dat voelt natuurlijk niet goed. Ze beseffen dat ‘het volk’ nu toch wel een beetje anders aankijkt tegen ‘de sterke arm’, die toch heel wat minder sterk bleek te zijn dan menigeen dacht.

  Het optreden van de politie is een afgang, een aanfluiting en een schandaal! Ook al degenen die wegkropen achter een dijk van verontschuldigingen hoeven zichzelf nooit meer op de borst te kloppen, want ze deugen net zo min als de wegkijkende politieagenten. Ze hadden pal achter de slachtoffers moeten staan, en zich niet vertwijfeld afvragen wie er ‘gelekt’ heeft (zoals nu).
  Okee, het was een onhoudbare situatie in die Oudejaarsnacht. Maar de politie had alarm kunnen slaan en het Domplein kunnen laten ontruimen, in het belang van ieders veiligheid. Ze hebben dat verzaakt. Met meer dan duizend aanrandingen van vrouwen en meisjes als gevolg!

  Dan is minachting je verdiende loon. Zie nu maar weer eens van je slechte imago af te komen als politie.

  Like

 11. Bas zegt:

  Er achter komen wie de klokkenluider is, geeft aan dat de Duitse overheid behoorlijk in de rats zit. Mogelijk kunnen ze individuele opstandige eigen burgers bestuurlijk niet meer in de hand houden. Deze reactie duidt op onderdrukking van het individu. We leven dus in een EU systeem met verregaande controle op het dagelijks leven van mensen. Van dit systeem moeten we zo snel mogelijk af !

  Like

  • janchik zegt:

   We moeten niet alleen van dit systeem was, maar van die hele vermaledijde EU met hun ongekozen leiders en hun dictatoriale USSR beleid, zoals zo netjes verwoord door Nigel Farage.
   Alleen de dikverdienende ambtenaren, die zich alleen druk maken over in welk duur restaurant ze die avond op onze kosten zullen eten, zijn in hoge mate voor die dictators.
   Mijn vrouw die in de SovjetUnie geboren is, ziet in ieder geval geen verschil.

   Like

 12. Frans de Wit zegt:

  Het is toch wat i.p.v. dat ze onderzoek doen hoe het mis is kunnen gaan en hoe dat ze die aanranders kunnen berechten. Nee de klokkenluiders pakken ze liever op.

  Like

 13. Noord-Afrikaanse bendes terroriseren Berlijn ‘Wat in Keulen gebeurde, gebeurt hier elke dag’

  Noord-Afrikaanse bendes beheersen de straten bij de Kottbuser Tor in de Berlijnse wijk Kreuzberg. Voor de winkels hangen dealers rond en schrikken klanten af, er wordt gevochten. De winkeliers spreken van een klimaat van angst.

  ‘Wat in Keulen gebeurde, gebeurt hier elke dag’
  De Noord-Afrikaanse bendes zijn gewelddadig, mensen die op een terrasje zitten worden aangevallen en beroofd, er vinden steekpartijen en zelfs moorden plaats. Een speciale manier van zakkenrollen ‘’Antänzen’ vormt een groot probleem. Een anonieme buurtbewoner: ‘wat in Keulen gebeurde is nog niets, dat gebeurt hier elke dag’.

  Wethouder: ‘criminaliteit niet erger, dat is subjectieve beleving van bewoners’
  De sfeer in de wijk is uiterst gespannen, burgers willen overgaan tot eigenrichting. De politie heeft alle controle verloren. De bendes zijn volstrekt niet onder de indruk van de politie. Brandbrieven van winkeliers en bewoners aan de autoriteiten maken geen enkele indruk. De betreffende wethouder laat weten dat de criminaliteit niet is toegenomen, ‘Dat is alleen maar een subjectieve beleving van de bewoners’. De bewoners voelen zich in de steek gelaten door de politiek en de politie.
  Op één plein in Kottbus vonden in 2015 tenminste 2116 berovingen plaats. Het aantal gewelddadige overvallen steeg in 2015 met 30%, het aantal berovingen met 55%. Volgens de politievakbond is dit het gevolg van jarenlange bezuinigingen op de politie.

  Geen camerabewaking want SPD ligt dwars
  Een agent die anoniem wil blijven: ‘Als we Antänzer (zakkenrollers) en dealers vasthouden, soms wel 20, 30 of 40 keer, laten de rechters hen direct weer gaan. Dus ze lachten ze zich dood als we hen arresteren, ze weten dat ze zo weer op straat staan. Het gevolg is dat berovers steeds gewelddadiger worden, zowel tegen hun slachtoffers als tegen de politie. Zakkenrollen en drugs dealen worden gebagatelliseerd. Dat is hier in Berlijn al lange tijd het beleid. Het gevoel van veiligheid van burgers wordt fundamenteel aangetast.
  De CDU wethouder kan alleen maar een voorbeeldproject voor camerabewaking van de grond krijgen, omdat coalitiepartner SPD dwarsligt’.

  Bron
  http://www.nieuwreligieuspeil.net/

  Like

 14. Tom Hendrix zegt:

  Ziedaar het verraad, met voorop LINKS maar ook de huichelaars van de volgende partijen; CDU/CSU,FDP,Linke, B90/die Grüne. En nog zijn er hele volksstammen die daar op blijven stemmen!

  Like

 15. N.E. Derlander zegt:

  De werkvloer moet weer geslachtofferd worden? En de echte boosdoeners gaan weer de dans ontspringen? Sterker nog, die slaan zich straks op de borst dat zij de “onruststokers” binnen het korps hebben weten te ontmaskeren? Gatver de gatver.

  Ik blijf PVV stemmen. Weg met die “weg met ons” politici, bestuurders en andere gezagsdragers..

  Like

 16. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s