Kritische Turkse tv-zender uit de lucht

Screenshot_7

De Turkse president Recep Tayyip Erdoğan.

De Turkse autoriteiten hebben vandaag de kritische televisiezender IMC TV uit de lucht gehaald. De programma’s van IMC kunnen hierdoor alleen nog via internet worden bekeken, zei programmadirecteur Eyüp Burc.

Volgens de zender is het signaal van IMC in opdracht van het Openbaar Ministerie in Ankara door de satelliet- en kabelprovider Türksat uit het programma gehaald. De reden is niet bekend.

Lees verder>>>
(h/t “geentvkijker”)
DeMorgen.be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Censuur, dictatuur, Islam, Persvrijheid, Rotzakken, Turkije, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

8 reacties op Kritische Turkse tv-zender uit de lucht

  1. Turkije hard op weg om een totalitaire staat te worden, natuurlijk onder het bewind van de sultan Erdoğan het wordt tijd dat er een burgeroorlog uitbreekt dan heeft Merkels haar geliefde partner sultan Erdoğan wat anders aan zijn hoofd om zich en z’n familie van de geroofde olie uit Syrië zich te verrijken en zijn achterlijke plannen over een groot sultanaat even in de koelkast te leggen. Of zal de NAVO hem helpen wanneer Turkije en Saudi Arabia met 350.000 man Syrië binnen valt om daar de koerden die tegen de IS(IS) vechten uit te schakelen? In het verleden heeft men gezien hoe de NAVO optreedt en alles wat deze misdadige organisatie aanraakt verandert in een grote economische en menselijke ellende.

    Joegoslavië: een Europees succesverhaal, geruïneerd door de NAVO
    Als de NAVO Joegoslavië niet had verwoest, zou het land het nu net zo goed doen als de Europese grootmachten. Dat stelt de Amerikaanse politiek analist Phil Butler in een artikel voor New Eastern Outlook, toevoegende dat de ontmanteling van Joegoslavië onderdeel was van een groter plan in het Westen om potentiële rivalen te veranderen in derdewereldlanden.

    Butler wijst erop dat de economie van Joegoslavië tussen 1960 en 1980 een grote groeispurt doormaakte. De gezondheidszorg en het onderwijs in het land waren gratis, er was geen werkloosheid, werknemers hadden recht op een maand vakantie per jaar en de alfabetiseringsgraad bedroeg ruim 90 procent. Lees verder >>> http://www.ninefornews.nl/joegoslavie-een-europees-succesverhaal-geruineerd-door-de-navo/

    Like

    • paulzwueste zegt:

      Adriaan.
      Met wat zou de NAVO ingrijpen als de Turken en Rusland slaags zouden raken?…
      In de jaren 90 was Rusland militair niet in staat om haar Servische broeders te helpen. Nu ligt de zaak even anders en is het diezelfde NAVO die militair niets meer voorstelt.
      Ik ben er dan ook van overtuigd dat Turkije fantasieverhalen produceert en nooit ’n militaire confrontatie met Rusland aan zal durven. Temeer daar ze er ook van overtuigd zijn dat Amerika eveneens niet zal ingrijpen met ’n “vleugellamme” president.
      Dit houdt in dat Turkije ’n burgeroorlog wacht. Erdogan kan namelijk alleen nog maar meer gezichtsverlies oogsten bij alles wat hij verder zou ondernemen.

      Geliked door 1 persoon

      • Paul hier nog wat wetenswaardigheden over de Amerikaanse geopolitieke doeleinden en Sultan Erdogan

        In de voetsporen van Hoessein? “Erdogan loopt regelrecht in val van Washington”
        Washington heeft een val uitgezet voor de impulsieve Turkse president Recep Tayyip Erdogan. Dat schrijft de Amerikaanse journalist Mike Whitney.

        Op 19 februari wees Washington een ontwerpresolutie van de hand die door Rusland was ingediend bij de VN-Veiligheidsraad om een Turkse invasie van Syrië te voorkomen. De regering Obama geeft dus eigenlijk groen licht voor een Turks grondoffensief in Syrië, aldus de journalist.

        “Als de resolutie was aangenomen, zou de dreiging van een Turkse invasie gelijk zijn verdwenen,” schrijft Whitney in zijn analyse voor CounterPunch.org, toevoegende dat het tegenhouden van de resolutie een duidelijk signaal is dat Washington geen vrede wil in Syrië. Lees verder >>>>> http://www.ninefornews.nl/in-de-voetsporen-van-hoessein-erdogan-loopt-regelrecht-in-val-van-washington/

        Like

  2. Tom Hendrix zegt:

    En de oppermoefti Erdogan, maakt stukje bij beetje, alles stuk waar Atatürk voor gevochten heeft. De seculiere staat, vervangen door een perverse, islamitische dictatuur!

    Like

    • BertG. zegt:

      Die ataturk was ook niet zo’n lieverdje.
      Maar ik zit nog steeds met smart te wachten op een artikel hierover van Fubar waar hij al een tijdje mee bezig is om 1 en ander in te verklaren.

      Like

  3. Edjan zegt:

    “Türksat uit het programma gehaald. De reden is niet bekend.”

    In een land waarin de heersende dictator de halve legertop in de bak heeft gestopt, honderden advocaten, schrijvers, journalisten en studenten opgesloten, zelfs kinderen die een onwelgevallig gedichtje hebben gemaakt: in zo’n land hoef je je niet af te vragen wat de reden is.

    In Europa gaat het heel hard dezelfde kant op. Europa waar je gearresteerd wordt voor het dragen van een onwelgevallig mutsje, waar kinderen door de politie van school gehaald worden omdat ze voor een opstel de site van de democratische UKIP hebben bezocht, waar referenda genegeerd worden, waar iedereen zijn bek heeft te houden terwijl miljoenen mohammedanen het land binnen gebracht worden: is het daar beter?

    En dan: Türksat was een kritische zender: die zijn hier toch al lang uit de lucht gehaald?

    Begrijpt links wel dat ze niet alleen ons verraden maar ook al die mensen die in Turkije en de rest van de moslimwereld in de bak zitten? Smeerlappen!

    Like

  4. Republikein zegt:

    Nasa en Esa, wie zijn daar “de baas”van.
    De grote der aarden neem ik aan.

    Like

Plaats een reactie