Forum start kort geding tegen Plasterk

Screenshot_14

(Door: Thierry Baudet)

Forum voor Democratie heeft minister Plasterk van Binnenlandse Zaken voor de rechter gedaagd. Wij eisen voldoende stembureaus voor het referendum op 6 april: in alle gemeenten! Nu zijn er meer dan honderd (!) gemeenten waar aanzienlijk minder stembureaus gepland staan – tot wel 70% minder dan normaal.

Wij vinden dit onaanvaardbaar. Alleen al vanwege ouderen, minder-validen en mensen in dorpen op het platteland.

Dit worden de eerste verkiezingen met een opkomstdrempel. Bij een opkomst van minder dan 30% is de uitslag van 6 april ongeldig. Door nu het aantal stembureaus drastisch te verminderen, pleegt de regering machtsmisbruik en sabotage van de democratie. Neem de gemeente Son en Breugel: het aantal stembureaus is daar teruggebracht van de reguliere tien naar… drie! Een daling van 70%. We hebben mensen gesproken die meerdere kilometers te voet moeten afleggen om überhaupt te kunnen stemmen.

Lees verder>>>
(h/t J.B.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in democratie, kwaadaardige opzet, Nederland, Overheid, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Forum start kort geding tegen Plasterk

  1. jungleelephant zegt:

    Alles doet deze smerige nep-regering om het referendum te saboteren!Alles!

    Like

  2. Hoe een linkse gedachtenpolitie de Nederlandse journalistiek veroverde
    Schokkende geschiedenis van de mediapolitie der politiek-correcte Nederlandse journalistiek
    In september 1984 publiceerde weekblad Vrij Nederland het artikel De bestuurders van lijn zestien, een beroemd geworden reportage over Amsterdamse trambestuurders. Nog geen dag later plofte er aan de Raamgracht een brief in de bus van de werkgroep Media en Racisme waarin Elma Verhey en medeauteur Gerard van Westerloo werden beschuldigd van ‘het verspreiden van racistische propaganda’.

    Wie waren de aanklagers destijds en wie gaf hen dat recht? Ruim dertig jaar later zocht Elma Verhey het uit. Lees verder >>> http://politiek.tpo.nl/2016/03/01/hoe-de-linkse-gedachtenpolitie-de-nederlandse-journalistiek-veroverde-en-wij-zelfs-gidsland-voor-europa-werden/

    Like

  3. Tientje gedoneerd maar nu lees ik dat de advokaten die van van der Laan zijn. Is dat die Pegida plagert, die daar vennoot in is zodat mijn poen naar die lul gaat? Dan wil ik m’n poen terug!?

    Like

    • Pieter zegt:

      ach joh, advocaten zijn net hoeren.
      met droge ogen en een vurig verhaal verdedigen ze moordenaars, pedofielen en wat dan ook.
      alles voor de poen.

      dat vd laan cluppie is nu eenmaal een cluppie dat dr reedt leuk in het etablissement gedraait heeft en maakt nu eenmaal meer kans zoiets te winnen dan een eenzaam rechts eenpittertje die zn hart misschien nog wel rechts van het midden heeft.
      in deze zaken is een toewijzing van de eis wel gewenst per slot van rekening.

      laat de hoer zn werk maar doen als hij betaald word.

      Like

  4. C.A.Barstow zegt:

    Het stelletje land en volksverraders in Den Haag wil natuurlijk koste wat het kost voorkomen dat een heel groot deel van de Nederlandse bevolking tegen het associatie verdrag stemt, dat proberen ze natuurlijk met allerlei smerige ondemocratische trucs te voorkomen, maar zij vergeten één ding, een heel groot deel van de Nederlandse bevolking is niet gek, blind of doof, die vergeten echt niet wat hen allemaal geflikt wordt.
    in het volgend verkiezingsjaar zal de rekening gepresenteerd worden, dat stelletje verraders zal met pek en veren Den Haag uitgejaagd worden.

    Like

  5. Edjan zegt:

    – Door te roepen dat “het toch niet uit maakt want dat verdrag komt er sowieso” laat de overheid de voor-stemmers thuis blijven.
    – Door weinig stemhokjes te plaatsen, idem + maakt de overheid het de tegen-stemmers moeilijk.
    – Daar bovenop nog een propaganda-campagne op kosten van de overheid op kosten van de belastingbetaler.

    En diezelfde overheid (de onze, moet ik helaas toegeven) gaat de Polen waarschuwen en bedreigen omdat de democratie daar gevaar zou lopen …

    Like

  6. sjuad zegt:

    Oplossing is stemchauffeur spelen.
    Voor 6 April zorgen dat je niet een maar twee ritten naar de stembus doet door vooraf af te spreken.
    Wil je een volk zijn dan moet je als volk handelen.
    En vooral dat laten zien aan de pluche neukers van VVD CDA D66 PVDA SGP CU GL.
    Geef hen een koekje waarvan zij een jaar hardlijvig zijn om daarna eeuwige schijterij te krijgen.

    Like

  7. koddebeier zegt:

    en uiteraard getekend .

    Like

  8. leefbarbaar zegt:

    Door de sabotage van de gemeenten / de overheid wordt het onmogelijk om vast te stellen wat de juiste waarde is geweest van dit referendum. De regering heeft het referendum mogelijk gemaakt en dat heeft jaren geduurd. En nu proberen ze er weer vanaf te komen.
    Alles zou precies hetzelfde moeten zijn om te kunnen vergelijken, ook het aantal stembureaus.
    Overigens heeft D66 de subsidies voor dit referendum verdeeld en dat is ook debiel. D66 is hopeloos onbetrouwbaar en totaal eurofiel.

    Like

Plaats een reactie