Geloof de linkse mediahetze niet: Donald Trump is een verademing

Screenshot_10

(Door: “Bart Bohemen”)

Het recente succes van de Amerikaanse presidentskandidaat Donald Trump komt voor velen als een verrassing. Succes is daarbij nog zacht uitgedrukt. De vastgoedmagnaat walst over zijn medekandidaten heen, tot grote ergernis van de gevestigde orde. Na het winnen van de voorverkiezingen in New Hampshire, Vermont en Massachusetts kan Trump eveneens een hele serie zuidelijke staten op zijn conto schrijven. Toen de miljardair afgelopen juni zijn deelname aan de verkiezingen bekend maakte, werd hij bij voorbaat als kansloos aangemerkt door de media. De Amerikaanse kiezer zou zich niet laten misleiden door Trump´s ‘populistische’, ‘gevaarlijke’ en ‘racistische’ praatjes. Niets bleek echter minder waar.

Lees verder>>>
Curiales

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in demoniseren, Linkse media. Bookmark de permalink .

33 reacties op Geloof de linkse mediahetze niet: Donald Trump is een verademing

 1. jungleelephant zegt:

  Alhoewel ik Trump af en toe als een botte hond vind overkomen,waar Wilders een gentleman bij vergeleken is,vind ik de standpunten van Trump glashelder en goed!En demoniseren is hier het ,helaas,logische gevolg van!Net als hier,in Frankrijk,etc.Maar hopelijk kijkt het gros van de mensen daar door heen!

  Like

 2. Ik hoop het. Ik hoop het echt! Trump lijkt zo op het oog alles mee te hebben: Ook dat laatste, ter sprake gebrachte punt is een verbetering, want inderdaad moet Amerika eens van dat neoconservatisme af: Het vertroebelt al decennialang de hele Amerikaanse politiek! als toeschouwer nam je het tot nu toe vaak voor lief, omdat het alternatief met o.a. te veel concessies aan het communisme en dergelijke, nog erger was, maar het is een zegen, als Amerika eens iemand aan het roer zou krijgen, die er een trap tegen geeft. De VS zouden daarvan opknappen!
  En dan iemand, die de betrekkingen met Rusland op een evenwichtige manier zou weten te reguleren, zonder dat de hele westerse wereld zich daar kritiekloos aan zou hoeven verslingeren……Ideaal!
  Als Trump de volgende president zou worden, kortom, zou de Islam wel eens in kunnen pakken en wegwezen, hier! En de EU erbij!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  Als hij de VS net zo verdienstelijk runt als z’n eigen zaakjes, zal het wel goedkomen met die Amerikanen.

  Like

 4. delamontagne zegt:

  Hij heeft in ieder geval niet veel op met islam/muslims.
  Maar zou hij net zo corrupt zijn als Hillary Clinton ?

  Bilary Clinton

  Hillary’s agribusiness ties give rise to nickname in Iowa: ‘Bride of Frankenfood’

  Behalve $ 500.000 die mevr. Clinton van de muslim Paki/Amerikaan “Tahir Javed” ontving om vooral aardige dingen over de islam te zeggen, heeft zij van de Firma Monsanto ook een aardig bedrag ontvangen.
  In de Noordelijke U.S.Staat Iowa heeft ze de nickname “Bride of Frankenfood”gekregen.
  \
  http://www.washingtontimes.com/news/2015/may/17/hillary-clinton-gmo-support-monsanto-ties-spark-ba/?page=all

  Like

 5. kruisridder zegt:

  De puinhopen van 8 jaar democraten heeft Amerika heel wat gekost. O.a. de vriendschap met Israel. Ze zijn openlijke wederzijdse vijanden door toedoen van Obama / Kerry geworden. Dat wordt zo maar niet meer rechtgetrokken. Israel heeft genoeg geleerd uit het verleden.

  Like

 6. Elena zegt:

  De weinige keren dat ik Trump gehoord heb…viel het mij op dat hij niet politiek correcte uitspraken deed….dat mag ik graag horen.

  Trump is niet afhankelijk van sponsors, die hij naar de bek MOET praten… hij kan zeggen wat hij wilt.
  Zijn politieke standpunten vind ik super.

  Trump for President !!

  Like

 7. Geronimo zegt:

  De gemene aanvallen van partijgenoten bewijzen hoezeer het gevestigde Amerikaanse establisment, en niet in het minst het republikeinse deel, davert op zijn grondvesten uit angst voor Trump, die als een aan niets en niemand gebonden kandidaat aan deze voorverkiezingen kan deelnemen, en dat ook duidelijk laat merken door zich van de eigen partijlijn niets aan te trekken. Geen politieke correctheid bij die man, maar de eigen standpunten, zelfs al zijn ze helemaal niet welgevallig binnen de eigen partij. Eindelijk, wat een verademing zou ik zeggen.

  Alleen begreep ik zijn laatste reactie niet zo goed op de lage en gemene aanvallen van de andere kandidaat-partijgenoten, waar het in geen enkel opzicht meer ging om inhoud, maar alles zich beperkte tot kinderachtige opmerkingen en gemene slagen onder de gordel, dit alles duidelijk bij gebrek aan andere, politiek valabele argumenten. In zijn plaats had ik dit gewoon opgemerkt, mij daar boven gezet door te zeggen dat ik daar als ernstig kandidaat niet aan wilde meedoen, met de simpele vraag of de tegenstanders het bij een inhoudelijk debat wilden houden of dat anders verder praten geen zin had. Dat had hem, denk ik, meteen boven de anderen getild als verantwoordelijke politieke persoonlijkheid en president in spe.

  Maar goed, dat zijn nu eenmaal typisch Amerikaanse toestanden zeker, en misschien is het ook ergens wel zijn handelsmerk. Trump is absoluut niet de boerenkinkel, en al zeker niet de volslagen idioot, waarvoor de anderen, en niet in het minst de velen binnen zijn eigen partij, hem willen doen doorgaan. Een zakenman als hij, die dergelijk imperium weet op te bouwen, kan moeilijk een van beiden zijn, laat staan alle twee. De geschiedenis herhaalt zich hier duidelijk opnieuw, want destijds toen de latere president Reagan kandidaat was, werd ook hij van alle kanten geridiculiseerd en o.a. geduid als een ordinaire derderangs filmacteur. We kennen ondertussen allemaal de verdiensten van Reagan als president.

  De kansen van Trump om president te worden zijn dus bijlange nog niet verkeken. De verenigde linkse maffiamedia overal ter wereld hopen daar wel op, maar ze zijn er overduidelijk niet gerust in. Hoe groter hun ongerustheid, hoe groter hun onredelijke en ronduit schandalige hetze tegen een kandidaat als Trump, en hoe lager hun gemene slagen onder de gordel. Het zijn zovele wanhoopspogingen om de man alsnog te compromitteren. Het typische verhaal van de pot en de ketel als altijd.

  Hopelijk blijkt hun ongerustheid op het einde van de rit terecht, en wordt Trump, de man die de politieke correctheid aan zijn laars lapte en die zei wat hij te zeggen had, de nieuwe president. Alles immers beter dan een gevaarlijke trut als de linkse Hillary Clinton aan het Amerikaanse roer, zou ik zeggen, want dan is de wereld weer bij af na de twee rampzalige ambtstermijnen van Odrama, de zwarte ongelukskater. Genoeg is nu eenmaal genoeg, en dat is het met deze laatste zeker geweest. Meer van dat kan de wereld niet meer aan.

  Like

 8. Jan zegt:

  Trump is zolang goed zolang hij tegen het verrotte politieke establishment aan schopt, maar de slechtste keus als president omdat hij niets van politiek af weet en zelfs de antisemiet David Duke in bescherming neemt terwijl hij intussen zijn stompzinnige mantra’s herhaalt bij zijn optredens zoals ‘You are great people’. En als er joden in de bijeenkomst zijn ouwehoeren over zijn dochter die met een jood is getrouwd en intussen de meest debiele opmerkingen maken over het ‘joodse karakter’: “Stupidly, you want to give money. …You’re not going to support me because I don’t want your money.”
  http://www.vox.com/2015/12/3/9843670/donald-trump-anti-semitic

  Eerst zeggen dat Jeruzalem de hoofdstad is van Israël en later terugkrabbelen:
  http://www.washingtonexaminer.com/trump-declines-to-recognize-jerusalem-as-capital-of-israel/article/2577559

  Over Israël zelf: “A lot will have to do with Israel and whether or not Israel wants to make the deal — whether or not Israel’s willing to sacrifice certain things. They may not be, and I understand that, and I’m OK with that. But then you’re just not going to have a deal.”
  http://www.theatlantic.com/politics/archive/2015/12/donald-trump-gop-israel/418737/
  Geen verschil dus met de antisemiet Obama

  Trump is een vreselijk kinderachtig ventje als zijn ego, in zijn ogen, een krasje oploopt want dan dreigt hij direct met rechtszaken zoals tegen Ted Cruz:
  http://www.theguardian.com/us-news/2016/feb/17/ted-cruz-dares-donald-trump-to-sue-him-over-negative-campaign-advert

  Of zoals 10 jaar terug tegen Rosie O’Donnell die Trump’s hypocrisie toen ook aan de kaak stelde wat vrouwen betreft en terecht:
  O’Donnell: “He’s the moral authority? Left the first wife, had an affair, left the second wife, had an affair. Had kids both times, but he’s the moral compass for 20-year-olds in America.”
  Trump: “She ought to be careful because I’ll send one of my friends to pick up her girlfriend and I think it would be very easy,” en “This woman is totally out of control,” he told the New York Daily News. “I’m worth billions of dollars, and I have to listen to this fat slob?”
  http://www.popsugar.com/celebrity/Trump-Rosie-Crazy-Feud-91355

  Een vastgoedmagnaat is de kat op het spek binden.

  Trump de hypocriet en leugenaar:
  Ben Shapiro: Donald Trump Is A Liar

  Ted Cruz is de enige goede keuze.

  Like

 9. marcelvl1976 zegt:

  Het probleem is de enorme oncontroleerbare staatsschuld veroorzaakt door o.a. het flitskapitaal en de kunstmatige kredietmaatschappij. Die geldt in ieder Westers land ook Nederland, echter als je kijkt per hoofd per bevolking en dus ook in totaal steekt de U.S. daar in kop en schouders boven uit. Zie ook http://www.theusdebtclock.com/ Wie deze cijfers tot zich laat door dringen en beseft dat China de grootste schuldeiser is van de U.S. zal uiteindelijk tot de conclusie moeten komen dat er een nieuwe wereldorde nodig is, want deze wereldorde kan onmogelijk de volgende eeuw halen! Zowel Trump als Clinton kunnen hier niets aan doen. Het zwartmakerij-spelletje (verdeel en heers-systeem) is een spel wat al jaren gespeeld wordt aldaar.

  Like

 10. Jan zegt:

  This is what happens if Republicans face a brokered convention
  https://www.washingtonpost.com/news/the-fix/wp/2015/12/12/what-happens-if-republicans-face-a-brokered-convention-explained/

  What exactly is a brokered convention?

  Like

 11. Pogo zegt:

  Eén ding wordt wel weer pijnlijk duidelijk gemaakt; De gevestigde orde heeft helemaal niks met ‘democratie’.
  Overal kom je het tegen, in de politiek, bij de multinationals/de financiële wereld en in de media.
  Iets wat afwijkt van het gangbare of hun visie, dat moet bestreden worden. Dat kan niet en moet gedemoniseerd worden.
  Terwijl het aanbod (i.d.g. Trump en in Nld is dat Wilders) pas kan ontstaan nadat er vraag voor is (een roep vanuit het volk).
  Het is een ander geluid maar een ander geluid is ook een geluid.
  In een democratisch systeem heeft dat andere geluid ook nog eens een stem.
  Een stem van het volk wat de gevestigde orde/de elite niet zomaar weg kan zetten als ‘racistisch’ of ‘populistisch’ en daarom bestreden dient te worden.
  Alsof de mening van een deel van de bevolking een enge ziekte is wat uitgebannen moet worden.
  Een grote speler in dat hele proces is die f-ckin’ MSM met hun propaganda-journaals en mind-controle-mediaprogramma’s.
  Zij staan in dienst van die gevestigde partijen/de elite om dat andere geluid maar te kunnen demoniseren.
  Waar het werkelijk over zou moeten gaan (de inhoud) daar gaat het niet over.
  De poppetjes die dreigen macht te verkrijgen (Trump of Wilders) die moeten worden bestreden terwijl zij zich bezig houden met zaken die van groot belang zijn.
  Zij denken verder over vraagstukken die iedereen belangrijk vinden en komen ook nog eens met oplossingen en maatregelen.
  I.p.v. daar op in te haken en bezien of er bruggen gebouwd kunnen worden, toenadering gezocht kan worden in elkaars beleid, worden zij afgeschilderd als ‘populisten’ en ‘racisten’ die je moet negeren en vermijden.
  Let op; Het gaat hier dus niet over de poppetjes (Trump en Wilders) maar over de mening/de stem van een groot gedeelte van een volk.
  Dat wegzetten als iets ‘achterlijks’ of ‘idioot’, komt op mij niet erg democratisch over.
  Eerder fascistisch.

  -Ik ken de beste man niet zo goed maar gezien zijn standpunten en wat ik hierboven heb opgeschreven mag hij van mij de nieuwe president van de VS worden.
  En hopelijk komt die gevestigde orde en freemasons (Skull&Bones) en wie nog meer nooit meer van de plee af van het angst-schijten.-

  Like

 12. Jan zegt:

  LOL: Therapy sessions on the rise in liberal cities thanks to Donald Trump

  It appears that Donald Trump is already creating new jobs in the field of psychology. He is at least improving the economy in the D.C., area with patients visiting their therapists more often due to experiencing a new source of stress because of the political rise of Donald Trump. According to an article in the Washington Post, psychologists in the D.C. area catalogue the anxieties felt by their patients and describe how they whine at length about being disturbed by the things that Trump says…

  …one posted two weeks ago by Emma Taylor as she lay in bed in Los Angeles: “I literally can’t sleep because I just thought about how Trump may actually win the Presidency and now I’m having a panic attack.”


  http://www.americanthinker.com/blog/2016/03/therapy_sessions_increasing_in_liberal_cities_thanks_to_donald_trump.html#ixzz421lhl5ud

  Like

 13. Edjan zegt:

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/25330552/___Rechtspopulisten_gevaar_voor_welvaart___.html

  Sigmar Gabriel (SPD): “Rechtspopulisten als Donald Trump, Marine le Pen en Geert Wilders zijn niet alleen een gevaar voor de vrede en de maatschappelijke samenhang, maar ook voor de economische ontwikkeling.”

  Hij was de AfD nog vergeten …

  Like

 14. Geronimo zegt:

  Wel Jan, stem jij in gedachten maar voor het politieke onbenul Ted Cruz, dat is tenslotte uw goed recht. In de al even bedenkelijke aard van uw commentaar lijkt u trouwens Ted Cruz zelf wel. Soulmates blijkbaar. Ikzelf blijf Trump ruim prefereren boven de politieke grijze muis Cruz, uit alles wat hij zegt duidelijk een mannetje van het establishment, oerconservatief en politiek correct tot in de toppen van zijn tenen. Misschien valt hij daarom wel zo in uw smaak. Maar, zoals gezegd, dat is uw goed recht. Ik heb daar geen problemen mee. Ieder diertje zijn pleziertje, zeg ik altijd.

  Maar…, en gelukkig maar zou ik zeggen, het is het Amerikaanse volk dat uiteindelijk zal kiezen wie het wordt bij de republikeinen. En dat is tot nu toe nog altijd duidelijk in het voordeel van het door u blijkbaar zo vermaledijde politiek onbenul Trump. Ook allemaal onnozelaars, hele en halve idioten waarschijnlijk, al die Amerikaanse kiezers pro Trump, althans volgens uw mijns inziens nogal simplistische redenering pro Cruz?

  Like

 15. Theodoor zegt:

  Ik heb het vrij gemakkelijk in de keuze, het is ALTIJD tegengesteld aan de linkse kerk.

  Like

 16. Theodoor zegt:

  Linkse mediahetze, nog nooit zulke domme mensen meegemaakt, ze blaten elkaar allemaal na.
  Och, als ze daar plezier in hebben, ik heb er geen last van.

  Like

 17. Jan zegt:

  Admiraal (bd.) Ace Lyons duidt Obama, de Muslim Broederschap connectie, waarom de F-35 waardeloos is en nog meer

  Like

 18. Jan zegt:

  Hoe steden door socialisten worden verwoest: voorbeeld Detroit

  Like

 19. Pingback: DOORGEEFLUIK (39) | voorzieners

 20. Geronimo zegt:

  Wat de keuze voor al dan niet ‘Trump for president’ betreft, kan men alles herleiden tot deze elementaire keuzevraag: Willen we het op zijn Merkels of op zijn Trump’s?

  Like

 21. Jan zegt:

  De GOP gaan de verkiezingen saboteren. Niet verwonderlijk want zij zijn nagenoeg allen RINO’s

  Judge Jeanine: Mitt Romney awoke a sleeping giant

  Like

 22. Jan zegt:

  De totaal zieke geest van socialisten in Amerika:

  Mass Public Schools To Ask 12-Year-Olds If They’ve Had Anal Or Oral Sex…

  Here are questions from the actual “Youth Risk Behavior Survey” surveys given to children in Massachusetts schools, grades 7-12.

  How old are you?
  A. 12 years old or younger
  B. 13 years old
  C. 14 years old
  D. 15 years old
  E. 16 years old
  F. 17 years old
  G. 18 years old or older

  === Sexual Behavior ===

  Which of the following best describes you?
  A. Heterosexual (straight)
  B. Gay or lesbian
  C. Bisexual
  D. Not sure
  ….
  === Family and personal life ===

  How often does your parent/guardian(s) wear a seat belt when driving or riding in a car?
  A. Never
  B. Rarely
  C. Sometimes
  D. Most of the time
  E. Always

  Do your parents text, e-mail or use any other form of social media while driving a car or other vehicle?
  A. Yes
  B. No
  …..
  === Suicide ===

  During the past 12 months, did you ever seriously consider attempting suicide?

  A. Yes
  B. No

  During the past 12 months, did you make a plan about how you would attempt suicide?

  A. Yes
  B. No

  During the past 12 months, how many times did you actually attempt suicide?

  A. 0 times
  B. 1 time
  C. 2 or 3 times
  D. 4 or 5 times
  E. 6 or more times
  …..
  https://www.lifesitenews.com/opinion/unbelievable-surveys-given-to-children-in-massachusetts-and-schools-across

  Like

 23. Jan zegt:

  En daar is de volgende aandachtshoer alweer, tevens werkzaam in de pornoindustrie, begeleid door de Gloria Allred (wie anders) die er een beroep van heeft gemaakt anderen aan te klagen en vervolgens de publiciteit te zoeken en het ‘slachtoffer’ een potje te laten grienen en natuurlijk een dikke bril laten dragen want dat staat ‘intelligent’. Fail.

  Porn Star Who Had Sex With Strangers for Years on Camera Claims Trump Propositioned Her: “This is Not Acceptable”

  Hillary Clinton DNC convention delegate Gloria Allred dragged out a former porn star to accuse Donald Trump of upsetting her by his words.

  Jessica Drake, who had sex with strangers for years on camera, told reporters today she was upset with Trump’s words.

  Woman who has sex on camera for $ says Trump propositioned her. “This is not acceptable behavior.” Please. https://t.co/EpQ04PcuTO

  — Brit Hume (@brithume) October 23, 2016
  …..

  http://www.thegatewaypundit.com/2016/10/porn-star-sex-strangers-years-camera-claims-shes-upset-trump-propositioned/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s