De haat heeft nu ook een gezicht: D66

Screenshot_26

(Door: “Weethetwel”)

In hun kwaadaardige onnozelheid hebben de gevestigde politieke partijen de asielzoeker een “gezicht” gegeven. Door eendrachtige samenwerking tussen de politici, de NOS en de overige “kwaliteitsmedia” weten we nu dat ons land overspoeld wordt door tandartsen, kernfysici, artsen, chirurgen, ingenieurs, economen en overige academici. En dan zijn er nog die moeders met die vele lieve kindertjes die in hun nieuwe toekomst geen schattig klein bomgordeltje meer hoeven te dragen, maar na een gedegen academische opleiding de verantwoordelijkheid voor onze toekomst gaan dragen. Wat een prachtige toekomst voor ons land en voor ons allemaal. Als de politici in hun eigen leugens konden stikken, zou er spoedig weer volop plaats zijn in dit land.

Er is echter één maar: de meeste van deze kanjers zijn opgevoed met de godsdienst van de haat, de islam. En die haat brengen ze mee naar ons land. Voor hen is het heel  normaal dat ze niet-moslims mogen verachten, bestelen en verkrachten. Dat ze homo’s en Joden en ook hun eigen vrouwen en kinderen kunnen discrimineren.

Je zou verwachten dat een land waar diefstal , verkrachting en discriminatie lange tijd als een misdaad werden gezien en bestraft hier keihard tegen zal optreden. Maar in Nederland hebben de D66-rechters het inmiddels voor het zeggen en die kunnen erg met daders en zeker ook met de moslims meevoelen. Bovendien koesteren ook de D66-politici een diepe minachting voor het gewone volk. In een gruwelijk realistische toekomstroman beschrijft Houllebecq dat het voor dit soort lui zeer aantrekkelijk wordt om straks gewoon moslim te worden, want dan is zo’n beetje alles toegestaan wat ze nu nog op papier moeten bestraffen, maar waar ze zelf wellicht al verlekkerd naar zitten te kijken.

Daarom is het zaak de oorspronkelijke bevolking nu nog een tijdje rustig te houden met leugens en bedrog. En als die verdomde moslims meteen al bij aankomst beginnen met roven, verkrachten en treiteren van christenen en homo’s, dan is dat wat te vroeg, want er is nog steeds een weg terug, zeker als het volk in opstand zou komen.

Dus kies je voor de enige weg die er te vinden is: zet de homo’s en christenen in aparte centra en hoop daar weer tijd mee te winnen. Dan zijn ze daar later ook weer gemakkelijk terug te vinden als het eenmaal zo ver is. De kongsi van de godsdienst van de haat en de haat tegen het Nederlandse volk heeft een duidelijk gezicht: D66 .

Door:
“Weethetwel”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in D66, Dhimmitude, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamofilie, landverraad, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

28 reacties op De haat heeft nu ook een gezicht: D66

 1. En het ergste is nog, dat het zo’n simplístisch soort kwaadaardigheid is, want zeker het grootste deel van de achterban van D66 is te oppervlakkig om hun eigen haat en arrogantie jegens de autochtone Nederlander te zien. Sterker: Ze zijn ervan overtuigd dat ze alles goed doen en als anderen geschaad worden door hún opstelling is het nooit hún schuld.
  Blinde ezels, die zichzelf, juist door die blindheid, fantastisch vinden; wat begin je daarmee?
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

  • semper fi zegt:

   Met het zien van deze foto welt er een woede in mij op!!
   Kom ik deze narcist tegen dan ram ik hem voor zijn koker! En geloof me ben meteen van de agressie af!!
   Door die drukke studentjes die veelal de terrassen vervuilen ,NEE??echt wel! is d66 gekomen tot te veel zetels!!Deze volgevreten teringtubies betaalden nooit belasting ,ergo ze huilen tranen met tuiten als ze hun geleende studieschuld moeten terug betalen!
   Nemen veel plaats in de treinen en maken misbruik van hun gratis O.V.Als je als realist het millieu aanhaaltis leiden in last,he?/Daar is weer een andere grafzooi partij zo goed in,met klaverblad als leider,zo goed!!!!
   Kortom ik zit te koken van woede als ik deze graftakken zie en hoor!!
   Nog ff iets leuks, gisteravond in hart van nederland!1een oudere sopekip zat al reeds in oranje gehuld te geilen voor als de oranjes in zwolle komen voor koningsdag!! GVD zalje ma zijn zeg!!
   Mensen die zoals deze tut lyrisch kwalmen over de oranjes zijn helaas in de meerderheid!!
   Laatmensen eens wakker worden en nadenken ,want zoals eerder gezegd je praat tegen een muur!
   Doe ik alleen als ik jood wordt, lullen tegen een klaagmuur!!
   We zijn nog niet van die oranjelikkers af,ik ga ze haten net als dat zooitje verraders die regeren!!
   Zag zondag mijn moeder vegeteren in leed!!Ze wordt 95 en is het zat,altijd gebuffeld voor onze luxe en dan als te dure ouderen afgeserveerd! GVD!
   leve de republiek en dood aan de verraders en??ja die ook!!
   AMEN

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ semper fi 8 maart 2016 om 12:56

    [quote] Zag zondag mijn moeder vegeteren in leed!!Ze wordt 95 en is het zat,altijd gebuffeld voor onze luxe en dan als te dure ouderen afgeserveerd! GVD! [/quote]

    U ook al?
    Ik herken uw gevoelens; vreselijk om zoiets te moeten meemaken!
    En dan wil die smerige nicht Rutte nóg meer ‘bezuinigen’ op de ‘zorg’; want daar zal het wel weer op uitdraaien!

    De haat die ik voel jegens de ‘elite’ valt met geen pen te beschrijven!
    Kwaadaardige graaiers in ONS geld!
    Alleen al het woord ‘BELASTING’!!!

    LAST
    AANSLAG

    Like

 2. Tistochwat zegt:

  Moet je de kop van die verrader eens zodanig bedekken, dat je alleen z’n ogen ziet.
  Die zijn zó kil; het zijn de ogen van een psychopaat.

  Like

 3. wauso zegt:

  Ieder heeft zijn PechKereltje verhaal. Hier het mijne !

  Like

 4. wauso zegt:

  Het Gezicht van de Asielzoeker !

  Like

 5. carthago zegt:

  D666, het beest van nederigland. De sluimerende en sluipende nieuwe nazi’s.

  Like

 6. exmarineman zegt:

  Tja die D66’ers dat zijn allemaal van die omhoog gevallen studentjes die ook zijn opgegroeid en gestudeerd hebben in die linkse doctrine van de Mammoetwet. Allemaal “managers” die het allemaal veel beter weten dan de echte werkenden, nooit zwaar, hard en vuil werk hebben uitgevoerd. Deze zichzelf verhevendvoelenden hebben dezelfde streken gekregen als de VVD’ers. En ze noemen zich ook nog eens democraten……ja voorzover je het met hun eens bent , Maar ben je het niet met hun eens en ze kunnen een discussie niet winnen met argumenten enz dan begint men te dreigen en schelden en bashen en demoniseren, zoals dat trouwens bij de meeste socialistische partijen gebeurt. Dat men in de 2e slaapkamer een cordonsanitaire heeft tegen de PVV toont al aan dat men bang is en ook de discussies in de 2e slaapkamer blijvcen altijd gespeend van echte argumenten……..want men heeft ze simpelweg ook niet. Hoe goed en logisch de voorstellen, amendementen de PVV ook heeft en welke motie ze ook indienen……ALLE partijen zijn – puur gewoon omdat het van de PVV afkomt – tegen. Men probeert de PVV zelfs bij commissievergaderingen te “weigeren”, nodigt ze niet uit of anderswege. En dan allemaal maar brullen: wij zijn een democratisch land en wij zijn democratische partijen enz enz. Maar kennelijk weten deze partijen niet wat echte democratie is en D66 met name heeft zijn eigen ontstaan al jaren verloochend en zijn “roeping” afgeschaft. Was D66 niet de partij die een gekozen burgemeester wilde, die referenda wilde om 2 voorbeelden te noemen. En nu de laatste 10 jaar…….alles verdwenen, sterker nog men is tégen……..hun eigen bestaan-/onstaansrecht.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @exmarineman:03.17. uur. Deze club, Demonen666/D66, is de grootste LANDVERRADERSCLUB van Nederland. Verder ben ik het geheel met uw reactie eens!

   Like

 7. Jan zegt:

  Als verraad een gezicht heeft

  Like

 8. Theodoor zegt:

  D’eklootzakjes zijn stiekemerds verpakt in een net omhulsel.

  Like

 9. koddebeier zegt:

  D66 is nog een grotere berg shit dan de PvdA.

  Like

 10. Dit is op Ronnydeemobile's Blog herblogden reageerde:
  Pechtold, landverrader.

  Like

 11. Alexander Pechtold lijdt niet aan onnozelheid in tegendeel Pechtold is een uiterst geslepen politiek figuur een Bilderberger, intrigant, hij is evenmin naïef hij is verrekte goed voorgelicht. Pechtold is kwaadaardig net zoals veel van zijn collega’s in de Tweede Kamer en het is heel erg jammer dat dit kwade genius en zijn partij zo hoog in de peilingen scoort. Pechtold en veel van zijn collega’s hebben hun politieke bestaansrecht alleen te danken dat ze stelselmatig de orders van de NWO of wat voor instantie dan ook uitvoeren, moet er niet aan denken dat er ooit een kabinet komt met aan het hoofd A. Pechtold, dit zou beslist het einde van Nederland betekenen zoals men Nederland nu voor ogen heeft…

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Adriaan Jansens 8 maart 2016 om 14:42

   Dat kabinet Pechtold komt er heus wel, want dat wil Bea ook heel graag.
   En let dan, als het zover is, eens op hoe het kereltje zal opzwellen van trots!

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Adriaan Jansens: 14.42. uur. Inderdaad, maar niet alleen D66 en Pechthold. Ik kan verder noemen: VVD,CDA,PvdA,GL,CU,SP,!

   Geliked door 1 persoon

 12. Pingback: HET DOORGEEFLUIK (41) | voorzieners

 13. Jules Vismale zegt:

  Laten we het anders zo citeren: deze linkse blauwe jakhalzen van D66 gedragen zich haast bijna hetzelfde in het Oude Testament als de koningen van Israël en Juda: zij deden wat God of Jahwe mishaagden met valse afgoderij, moordlustige regeringsperiodes, overtreden van de Tien Geboden en het zich vermengen met heidense volkeren die later hun ondergang werden waar zij na hun dood eens de rekening toch voor gepresteerd kregen!
  Het is trouwens nog erg opvallend dat in de roman ‘Moby Dick’ drie personages typische bijbelse namen dragen: Ismaël, een matroos en verteller (Bijbel: oudste zoon van Abraham en stamvader van de Arabieren), Achab, de wraakzuchtige walvisvader die Moby Dick opjaagt (Bijbel: een goddeloze koning van Israël) en Elia, een sjofele onheilsprofeet (Bijbel: een trouwe profeet van Jahwe die afgoderij haatte en koning Achab goede raad gaf maar uiteindelijk ook vervloekte). D66 vertegenwoordigt voor een deel deze opgenoemde figuren al mag er van mij desnoods een witte potvis opduiken zoals Moby Dick die de EU-leiders, moslimextremisten, criminele economische “vluchtelingen” etc. eventueel in hun schip ‘de EU-Pequod’ naar de bodem van de zee toe jaagt!

  Like

 14. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg zegt:

  Dit is op IdentitairVerzet ozL herblogd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s