Professor die oproept tot bombarderen van Israël mag Israël gaan “onderzoeken” voor VN-mensenrechtenraad

Screenshot_13

Professor Penny Green

(Door: Paul van der Bas)

Een nieuw dieptepunt voor de partijdige VN-mensenrechtenraad.

Waar zouden we toch zijn zonder de VN-mensenrechtenraad? De meeste Nederlanders kennen dit VN-orgaan van de beruchte Verene Shepherd, die een aantal jaar geleden Nederlanders kwam vertellen dat Zwarte Piet racistisch is, en dat we het sinterklaasfeest maar gewoon moeten inruilen voor de Kerstman.

Maar het kan nog veel gekker. De VN-mensenrechtenraad wil nu namelijk een radicaal anti-Israëlische professor benoemen tot speciale rapporteur over… Israël. Na gesprekken met tien kandidaten, kwam de Britse Penny Green als nummer één naar voren. De VN noemt “onpartijdigheid” en “objectiviteit” in de functieomschrijving, maar dat blijkt niet bepaald uit de uitspraken van mevrouw Green: ze steunt een boycot tegen Israël, dat zij een “crimineel” land noemt. Ook geeft ze leiding aan een instituut dat anti-terrorismemaatregelen wegzet als “islamofobie”.

Lees verder>>>
(h/t Aukina D.)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, demoniseren, Hypocrisie, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, meningsdictatuur, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Verenigde Naties, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

24 reacties op Professor die oproept tot bombarderen van Israël mag Israël gaan “onderzoeken” voor VN-mensenrechtenraad

 1. De nieuwe kritische theorie eist ook een bevordering van massa-immigratie en multiculturalisme om zo de saamhorigheid van bevolkingen te ondermijnden.

  Ook eist de nieuwe kritische theorie dat landen hun grenzen opgeven en hun bevoegdheden overdragen aan internationale organisaties zodat bevolkingen uiteindelijk niet langer over hun eigen toekomst kunnen beslissen.

  De Frankfurter Schule en haar vertakkingen zijn nu de leidinggevende filosofische stroming binnen de academische kringen van zowel Europa als Noord-Amerika.

  Juist daarom zal de ondemocratische EU gesteund blijven worden tot het bittere einde door de huidige linkse elite. Maar ook daardoor zal de huidige politiek ten aanzien van het multiculturalisme en de massa-immigratie niet veranderen. >>>>> http://joostniemoller.nl/2014/09/de-eu-is-het-kind-van-de-frankfurter-schule/

  Like

 2. BigLJohn zegt:

  De toorn Gods zal haar treffen. Want wie aan het uitverkoren volk komt…..Ze noemt zich professor.
  Alweer een professor in de weetnikskunde, gelijk al die professoren die uit Noord Afrika Europa overspoelen. Hun intellect staat gelijk als die van een zwaar dementerende aap. De omringende landen van Israel, dat zijn de echte schurkenstaten. Worden er in Israel mensen gestenigd, onthoofd, gemarteld ? Neen ! Worden er ledematen afgehakt, vrouwen als ongedierte behandeld, en kinderen op grote schaal zwaar sexueel misbruikt ? Neen ! Deze professor zou bij mij eens college moeten komen lopen. Dan zal ik haar eens pittige lesstof voorschotelen over hoe het werkelijk in het midden Oosten gesteld is !

  Geliked door 1 persoon

 3. Pogo zegt:

  Je verwacht het niet hè?
  Maar met Iran en SA als voorzitter in bepaalde raden kijk ik hier niet eens meer van op.

  Like

 4. exmarineman zegt:

  Ach met een voorzitter van die commissie afkomstig uit het zeer democratische en mensenrechten respecterende en vrouw- en homovriendelijke Saoedi-Arabië weet je zeker dat er neutraliteity bestaat…….net zo goed als dat je in dat land je geloof als christen mag beleven en ook een kerk mag bouwen en de klokken mag luiden op zondag…… en je als vrouw mag autorijden etc etc

  Like

 5. carthago zegt:

  Hoe kun je anders verwachten van de Verenigde nazi’s.Het zijn allemaal voortekenen van een grote oorlog. De nazi elite heeft een plan, daar past dit besluit uitstekend in. De bedoeling van het plan is controverse en haat te creëren om vervolgens vanuit de geschapen chaos, ineenstorting en oorlog,een eigen enclave te creëren waarbinnen zij zich veilig denkt te wanen,niet voor lang echter. De vrijheidsminnende mens zal zich nooit laten ringeloren. We will never surrender.

  Like

 6. sammy zegt:

  een professor dan ook nog vrouw. moet je met een korreltje zout nemen. ze zit tussen ongesteld en de overgang in. nee dit moet je wel heel serieus nemen verschrikkelijk wat een figuur.

  Like

 7. Anneke zegt:

  Green = GIF GROEN

  Like

 8. Anneke zegt:

  De hele politiek lijd aan islamofobie. Zij hebben zich laten inpalmen en blijven dit doen. Zij zijn zelf als de dood voor de hete huurlingen van allah en mohammed.

  Like

 9. Elena zegt:

  Wat een huichelaars zijn die lui van de VN.
  Dat antisemitische kudtwijf… moet niet tot Israel toegelaten worden.
  Die hele VN…is een door moslims gefinancierd lachertje !

  Like

 10. Thoth zegt:

  De Saudische Faisal bin Hassan Trad, is de voorzitter geworden van de VN-mensenrechten. Tss…

  Like

 11. Anna zegt:

  Met deze ” benoeming” zien we duidelijk tot welk laag alooy het voorzitterschap , en de hele mensen rechten raad van de VN is gedegradeerd…….
  Het is voor Israël uiterst gevaarlijk wat er momenteel gebeurt, Obama die via de VN twee staten wil afdwingen en z’ on mens wat bombarderen propageerd……. Het net sluit zich steeds dichter rondom Israël…. Het gaat soms sluipend soms openbaar maar eenmaal gaat de val dicht……
  En dan zal Israel aangevallen worden….. Door ALLE LANDEN VAN DE WERELD…… Want Jeruzalem is een steen des aanstoots voor de volken maar deze zelfde volken zullen zich aan deze ” steen “Jeruzalem vertillen……. Dit zijn al heel oude profetieën die steeds ” zichtbaarder” worden…… Ze worden ( zonder dat ze / en met ze bedoel ik alle mensen die de Profetien logenen of als leugens bestempelen/ zij zullen zonder dat ze het willen en nog nooit van deze profeten gehoord hebben) deze profetieën zullen uitgevoerd worden door mensen die heel kwaadaardig zijn tegen dit al heel oude verbondsvolk…… Het is een duivelse agressie tegen het volk van Israël……….

  Dit volk is niet zomaar na vele eeuwen weer in hun eigen land terug gekomen….. We zullen op termijn zien waarom dit nodig is/ was……. Lees de profetieën er maar op na……..De Joden zullen nooit meer uit hun land verwijderd kunnen worden ook al gaat Missis Green op haar kop staan dame weet een ding…….als je God tart zul je daar de consekwenties van moeten dragen…….. Dit geldt voor deze dame, dit geldt voor de VN, de EU, met hun boycotten dit geldt voor de haat er verderf spuitende islamitische landen, dit geldt voor individuen dit geldt VOOR ALLE VOLKEN……

  Like

 12. Philippine zegt:

  Diep treurig en beangstigend.

  Like

 13. Perfide Albion zegt:

  Misschien moet zij maar eens meemaken wat het is…een bom in haar auto.

  Like

 14. Tom Hendrix zegt:

  Dat hele SS monster, deze VERENIGDE NAZIES, kan wat mij betreft DOODVALLEN! Gore vuile huichelaars, dat zijn het. Maar vergis je niet MAFDOOS GREEN, ieder die de hand opheft tegen Israël, zal zwaar op de koffie komen. Bij de profeet Zacharia staat: Zach. 2:8: Wie U aanraakt, raakt zijn OOGAPPEL aan.

  Like

 15. Jan zegt:

  Die ‘speciale rapporteur’ over ‘Special Rapporteur on the situation of human rights in the Palestinian territories’ mag niet eens een positief bericht schrijven over Israël, alleen een negatief bericht. http://www.ohchr.org/EN/HRBodies/SP/CountriesMandates/PS/Pages/SRPalestine.aspx

  Richard Falk was de laatste en daarvoor John Dugard die nu samenwerkt met antisemiet van Agt
  http://www.rightsforum.org/over-ons/raad-van-advies

  Green werkt ook samen met antisemiet Chomsky:

  en met John Pilger, beroeps-antisemiet:
  http://www.kcl.ac.uk/law/newsevents/newsrecords/Pilger-screens-The-War-you-Dont-See-at-Kings.aspx
  He describes it as hopeful that Hizbollah are fighting Israel: “But there is hope. After all these years of terrorising an occupied people, eventually driving them to the despair of having to commit their own atrocities, the rogue regimes in Washington and Tel Aviv may, … just may, have met their match.” He claims that Palestinians were driven to suicide bombing Jewish women and children by oppression, rather than by Islamist Jew-hatred.
  His weasel words about Hizbollah deliberately targeting civilians, as if this is some unfortunate collateral damage rather than the intended target itself: “The resistance to rapacious power, to epic crimes of invasion … is humanity at its noblest; yet the paradox warns us that no resistance is pretty; that each adds its own form of violence in order to expel an invader (such as the civilians killed by Hizbollah rockets)”
  http://markhumphrys.com/modern.leftists.html#pilger


  Dr Kristian Lasslett (Ulster), John Pilger (ISCI Honorary Fellow), Prof Noam Chomsky (ISCI Honorary Fellow), Prof Penny Green (King’s College), Dr Tony Ward (Hull)

  In een van haar rapporten maakt zij gebruik van verslagen van Mondoweiss, Ma’an News Agency (beide anti-Israël en antisemitisch), Israeli Committee Against House Demolitions, de Israël-haatkrant Ha’aretz, anti-Israëlgroepering B’Tselem en Adalah

  Klik om toegang te krijgen tot 20140709_ForcedEvictionsInIsraelPalestine.pdf

  De gek maakt zich ook druk over de niet bestaande Rohingas in Birma die door de boeddhisten het land uitgetrapt zijn wegens het moorden, plunderen en verkrachten. Duidelijk is dat zij een islamofiele agenda heeft.
  http://statecrime.org/state-crime-research/rohingya-oslo-conference/
  Green zegt dat de ‘vervolging’ van de Rohingas te vergelijken is met de vervolging van de Joden ten tijde van Hitler. Ja, je moet wat aanleuteren als je gesubsidieerd wordt.
  British Research Institute Report Says Rohingya Face Genocide Comparable to Nazi Era
  http://europe.newsweek.com/british-ngo-report-says-rohingya-face-genocide-comparable-nazi-germany-335640?rm=eu

  Like

 16. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 17. Guardiacivil zegt:

  De VN is een instrument geworden van een nog veel machtiger club, verder hoef ik het niet uit te leggen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s