Vakbondschef: “Asielzoekers” driemaal zo crimineel als Duitsers

Screenshot_68

(Door: Udo Ulfkotte – Vertaling: E.J. Bron)

De voorzitter van de vakbond voor gevangenispersoneel (BSBD) heeft er dringend toe opgeroepen duizenden extra gevangeniscellen beschikbaar te stellen, omdat “asielzoekers” driemaal zo crimineel als Duitsers zouden zijn.

Kopp-Online

Anton Bachl is voorzitter van de vakbond voor gevangenispersoneel (BSBD) en vertegenwoordigt 38.000 werknemers in het gevangeniswezen. Hij heeft nu in een wakker schuddend appèl aan Duitse politici gezegd: “De vluchtelingengolf blijft niet zonder gevolgen voor de Duitse gevangenissen. Het aantal gevallen van voorarrest neemt significant toe; en wel concreet door buitenlanders.”

De situatie zou volgens waarnemingen van de vakbond identiek zijn in alle Duitse deelstaten. De politiek zou de cijfers hierover echter blijkbaar achter slot en grendel houden.

In de “Neue Osnabrücker Zeitung” benadrukt de vakbondschef: “Deels zou men de indruk kunnen krijgen dat met de publicatie van de aantallen terughoudend wordt omgegaan, omdat ze niet in het politieke landschap passen.” Buitenlanders zouden driemaal zo crimineel als Duitsers zijn.

De vakbondschef zei verder: “Omdat er het afgelopen jaar meer dan een miljoen vluchtelingen zijn gekomen, is er sprake van 30.000 strafprocessen.” Dat alles zal tot ongeveer 2000 onvoorwaardelijke gevangenisstraffen leiden. Bachl eist nu: “Voor deze gevallen moeten de deelstaten extra gevangeniscapaciteit krijgen.”

In de huizen van bewaring in Dortmund, Duisburg-Hamborn, Willich II en Essen bedraagt de bezetting nu al 110%. Bovendien bestaat er in het hele land een enorme saneringsbehoefte in de gevangenissen.

Meer “vluchtelingen” betekent dus meer criminaliteit. De vakbondschef spreekt daarmee veel Duitse politici en ook de binnenlandse veiligheidsdienst tegen, die tegenover het publiek altijd sussend beweerd hadden dat vluchtelingen niet meer crimineel zouden zijn dan Duitsers. En hij bevestigt waarschuwingen dat de situatie in Duitsland steeds gevaarlijker wordt.

Bron:
http://info.kopp-verlag.de
Auteur: Udo Ulfkotte

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Barbarisme, Criminaliteit, Duitsland, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op Vakbondschef: “Asielzoekers” driemaal zo crimineel als Duitsers

 1. jungleelephant zegt:

  Roepen wij al zo lang!En de cijfers maar onder de pet houden,daar net zo goed als hier!Politiek correct is wel de grootste ramp van de laatste 50 jaar!

  Like

 2. delamontagne zegt:

  EEN ‘GESTOORDE’ HEEFT MAANDAGAVOND TWEE MILITAIREN AANGEVALLEN.
  Dit gebeurde in een recruteringscentrum van het Canadese leger in Toronto.
  Nadat hij in hechtenis was genomen zei hij dit gedaasn te heben Öp Bevel van Allah”.
  De man werd geidentificeerd als;Ayanle Hassan Ali, âgé de 27 ans
  27 jaar oud.
  Hij kwam het Federale Administratie Gebouw te Toronto binnnen en werd door verwezen naar het bureau voor rekrutering van het Canadese leger, zo zei het hoofd van de politie van Toronto, Mark Saunders.
  Hij begon onmiddellijk met een mes te zwaaien en verwondde de soldaat bij de receptiebalie voordat hij zich op de andere leden van ,t personeel wilde richten, maar deze overmeesterden hem.
  DE CANADEES: “Ayanle Hassan”……….!
  https://eurocalifat.files.wordpress.com/2016/03/cana.jpg?w=429&h=239

  Like

  • Mirjam zegt:

   Sorry, dat ik het vraag, maar is het normaal dat iemand met zo’n uiterlijk, in deze tijd, als hij zich meldt bij, notabene, Het Federale Administratie Gebouw te Toronto, verwezen wordt naar het bureau voor rekrutering van het Canadese leger???!!!!
   Dat is toch niet normaal? Of zie ik dat verkeerd en ben ik nu een islamofoob??
   It’s a mad, mad, mad world…..

   Like

 3. Breget zegt:

  Volkomen gelijk in maar laat hij het bij woorden alleen of gaat hij ook de strijd aan net als Wilders die het al 10 jaren roept tegen sukkel die blind zijn en zicht verrijken en niet zien dat Duitsland al driemaal Europa de oorlog verklaard .met steun van de islam .

  Like

 4. koddebeier zegt:

  En de regenten sliepen verder ! Achteraf zullen ze zeggen : ”Wir haben es nicht gewusst.”

  Like

 5. elisah zegt:

  Gooi ze onmiddellijk het land uit, grote schoonmaak heet dat.

  Like

 6. BertG. zegt:

  Driemaal maar? Ik betwijfel het.
  Dan weten ze het nog behoorlijk vriendelijk te houden door het dan maar op 3x te houden.

  Like

 7. Thom zegt:

  3 maal zo crimineel en 80 keer zoveel bijstands- en andere uitkeringen.

  Like

 8. M.A.L. Sion zegt:

  En wij maar geduldig wachten op de volgende verkiezingen, die door de LINKSCHMENSCHEN voor de PVV omlaag gemanipuleerd gaan worden. Er is maar één oplossing. REVOLUTIE. Weg met al die landverraders. Het volk moet wakker worden en niet over zich laten lopen.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 9. RW Jaquet zegt:

  Neuheu het zijn hoogopgeleide en die doen dat niet hè Mark Rutte???????

  Like

 10. Wij hebben hier wat meer piepeltjes dan in de meeste europeese landen ,maar ook de WIL om te demonstreren is veel hoger .3.5 MILLIOEN brazilianen gingen de straat op om te protesteren tegen corruptie…kijk daar heb je wat aan.Hoeveel millioenen zouden dat zijn als ze gewaar werden dat hun land verkocht en overheerst zou worden?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s