Mensensmokkelaars ontwijken NAVO-schepen op handige wijze

Screenshot_8

De aankomst van “vluchtelingen” in een rubberboot op het Griekse eiland Lesbos.

(Vertaling: E.J. Bron)

Nog blijft het effect van de NAVO-actie in de Egeïsche Zee uit. Het aantal uit Turkije aankomende “vluchtelingen” is tot nu toe nog steeds hetzelfde. Een NAVO-commandant zei dat de mensensmokkelaars heel flexibel zouden zijn.

epoch times

De mensensmokkelaars in Turkije stellen zich met ontwijkende manoeuvres in op de NAVO-actie in de Egeïsche Zee. De NAVO-commandant Jörg Klein zei tegenover het persbureau dpa dat de 20 tot 40 “vluchtelingen”boten hun routes zouden aanpassen aan de positie van de zeven schepen van de NAVO.

“Als we aanwezig zijn, heeft dat effect. Maar de mensensmokkelaars zijn heel flexibel en verplaatsen hun zwaartepunten.” De aanwezigheid bij enkele gedeeltes van de kust is volgens klein niet voldoende. “Als de schepen Lesbos afgrendelen, kun je verwachten dat de vluchtelingenstromen andere routes zoeken”, zei de admiraal, die met het bevoorradingsschip “Bonn” in de Egeïsche Zee onderweg is. “Daarom is het zinvol en ook de bedoeling om de NAVO-activiteit zo mogelijk snel uit te breiden naar andere kustwateren in de Egeïsche Zee.”

Gewenste vermindering nog niet bereikt

Tot nu toe heeft de NAVO-actie nog niet tot de gewenste vermindering van de “vluchtelingen”beweging vanuit Turkije naar Griekenland geleid. De eerste verschilden de aantallen nauwelijks van die in de weken daarvoor. De NAVO-eenheid controleert tot nu toe alleen het zeegebied tussen Turkije en Lesbos. Ook daar zijn de aantallen “vluchtelingen” echter niet gedaald.

Desondanks vindt Klein het nog te vroeg om hier conclusies uit te trekken. De “vluchtelingen”beweging zou ook worden beïnvloed door de logistiek van de mensensmokkelaars, de weersomstandigheden of de communicatie via sociale media, zei hij. De samenwerking met de kustwachten van Griekenland en Turkije beoordeelde hij als “uitstekend”.

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Eurabië, Europa, EUSSR, Griekenland, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, Naïviteit, NAVO, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op Mensensmokkelaars ontwijken NAVO-schepen op handige wijze

  1. Cathja zegt:

    De winnaars zijn nog steeds de mensensmokkelaars, die goud geld verdienen aan iedere vluchteling, en de verliezers zijn, zoals tot nu toe altijd, de Europeanen. Want zodra de vluchtelingen voet op Europese bodem hebben gezet, moeten die mensen opgevangen en verzorgd worden.
    Het is dweilen met de kraan open. Van uitzettingen horen we helemaal niets, en telkens de berichten dat er wéér duizenden zijn gearriveerd, stemmen ons niet tot vrolijkheid.

    Hoe vaak is er al niet gezegd ‘dat er iets moet gebeuren; dat het zo niet langer kan?’
    Alles blijft bij het oude. Er verandert niets.

    Like

  2. Fred zegt:

    “Als we aanwezig zijn heeft dat effect” zegt deze NAVO commandant.
    Ja, en gras is groen en water nat.
    Bestaat de hele NAVO uit dit soort prutsers?
    Misschien is het een ideetje om ome Vlad om hulp te vragen.
    Die zou er wel raad mee weten en had het allang opgelost.

    Like

  3. Edjan zegt:

    Wat lult die NAVO toch maar? Ze moeten arme “vluchtelingen” redden, die mogen ze niet terugbrengen naar Turkije van ome erdogan, dus gaan ze ze naar Griekenland brengen. Dus wat lult Jörg Klein toch maar? Er verandert niets, helemaal niets, al hangen ze nog zoveel medailles op dat niets.

    Like

    • Thom zegt:

      Lullen is inderdaad het juiste woord voor de NAVO. Toen Servië op een overigens niet al te snuggere manier zijn eigen grondgebied Kosovo verdedigde toen gooide die Hele Kilo Utrecht Tango -NAVO personentreinen op viadukten kapot in Servië zelf en bombardeerden ze gewone fabrieken. Dat konden ze maken omdat Jeltsin meer verstand had van wodka dan van regeren. Dat hadden ze met Poetin aan de macht niet geflikt, dan was Kosovo nu geen jihadisten paradijs.

      Like

    • N.E. Derlander zegt:

      Als ik die NAVO-commandant goed begrijp, slaan de bootjes ook nog eens op de vlucht voor de reddingsboten van de NAVO. (Heeft u het gehoord Gutmenschen?).

      Like

  4. Jan zegt:

    Dit gaat nog heel veel problemen opleveren.

    Like

  5. Koos zegt:

    “De zeven schepen van de Navo”. Waarom geen 700?

    Like

  6. N.E. Derlander zegt:

    Nou meen ik mij toch te herinneren, dat die clown Mark Rutte meende te moeten opmerken dat de PVV in paniek zou zijn, omdat het aantal vluchtelingen terug zou lopen. Echt een opmerking van een premier (ha,ha hoe ondermaats). En nu blijkt het water ook nog onder de opmerking weg te vallen, hetgeen de premier wel heel sukkelig doet overkomen.

    Like

  7. Harry zegt:

    Tjonge , wat een faalhazenbende !

    De EU doet helemaal niks goed , nemen consequent altijd de verkeerde beslissingen .

    Frontex mag gerust Faaltex gaan heten , want het werkt niet .
    Integendeel , ze halen die koppensnijders zelf op om er zeker van te zijn dat ze heelhuids Europa bereiken .

    De navo kan niks met die rubberbootjes , goh hee , ze varen gewoon om ons heen !
    De veiligheid aan de wal loopt ook met de week terug , er worden steeds meer aanslagen gepleegd en let maar op , die stijgende lijn zal zich versneld voortzetten .

    Een veiligheidscoordinator , die eerst nog van mening was dat “ze het in de hand hadden” , zal ook wel totaal ontgoocheld zijn inmiddels .
    Het excuus als het fout gaat : te weinig personeel en te weinig geld .
    Is het eigenlijk weer onze schuld .
    Die laat ook minder resolute berichten op ons los .

    Het werkt allemaal niet !

    Er is er in dat hele proces maar EEN die echt hard werkt .
    Dat is onze minister president !
    Om het land en de rest van Europa zo gauw mogelijk naar de donder te helpen .

    Let maar op , iedere beslissing is de verkeerde !
    En dan vertelt de mongool in de tweede kamer ook nog dat Wilders in paniek raakt en dat dat het bewijs is dat Rutte met z’n beleid op de goede weg zou zijn !!!

    We staan al met een been in het graf .
    50 miljoen massamoordenaars geimporteerd !
    Hoe stom wil je het hebben ?
    Een mongool zou het nog niet bedenken .

    Like

  8. Harry zegt:

    Op Wimpie-Alexander hoeven we ook al niet te rekenen , die is net zo achterlijk als z’n ouwe moer , die moslimhoer .
    Heeft ook al meer empathie voor koppensnellers dan voor z’n eigen soort .
    Opdonderen maar met die oranje kliek .
    Volstrekt overtollig .

    Like

  9. Harry zegt:

    En wat me ook opvalt , al die z.g. asielfiguren , komen allemaal met precies dezelfde soort rubberboten aan .
    Meestal in de kleur grijs en enorm groot , van dat kaliber zie je eigenlijk nooit een rubberboot , ze zijn uitsluitend geschikt voor dit doel .
    Dus worden die ergens en masse geproduceerd .
    In Turkije , zou je dan denken .
    Waarom gaan ze daar niet achteraan ?

    Like

  10. Anneke zegt:

    Gewenste vermindering zal niet worden bereikt, als de EU het Ottomaanse kontje blijft plezieren. “Wat hebben hun een loopje met Europa genomen; zeg”. EU-Brussel helemaal in zwijm, van het zwijn mohammed en zijn allah; met alle ELLENDE van-dien.

    Like

  11. Boemiebol zegt:

    Op voetige wijze zou het minder handig zijn, uiteraard.

    Like

Plaats een reactie