EU wil binnenkomen voor Oekraïners vanaf april versoepelen

Screenshot_9

Jean-Claude Juncker, Petro Porosjenko en Donald Tusk op 17 maart 2016 in Brussel.

(Vertaling: E.J. Bron)

De voorzitter van de Europese Commissie, Jean-Claude Juncker, wil een voorstel voorleggen over een visumliberalisering met de Oekraïne. Beide zijden zouden er belang bij hebben om hun burgers het reizen gemakkelijker te maken. Kiev zou daarvoor de noodzakelijke hervormingen al hebben ingevoerd. Dit zei Juncker vandaag na een ontmoeting met de Oekraïense president Petro Porosjenko in Brussel.

DWN

Porosjenko verwelkomde de aankondiging en zei dat beide zijden voor de 19e mei een gezamenlijke topontmoeting overeengekomen waren. De Oekraïense president benadrukte tegelijkertijd dat zijn land “zijn best” zou doen om het conflict rondom Oost-Oekraïne te beëindigen en alle punten van het Vredesakkoord van Minsk uit te voeren. “Ongelukkig genoeg zien we zoiets niet van Russische zijde.”

De voorzitter van de Europese Raad, Donald Tusk, zei met het oog op de “annexatie” van de Krim door Rusland twee jaar geleden dat de EU aan haar politiek zou vasthouden deze niet te erkennen. De opheffing van de tegen Rusland vanwege de ondersteuning van separatisten in de Oost-Oekraïne opgelegde economische sancties zou gebonden blijven aan de volledige invoering van het Vredesakkoord van Minsk.

Tusk eiste van Rusland eveneens de onmiddellijke vrijlating van de Oekraïense gevechtspilote Nadja Savtsjenko evenals van andere Oekraïners, die “illegaal gevangen worden gehouden.” Savtsjenko moet zich op dit moment voor een Russische rechtbank verantwoorden. Het openbaar ministerie beschuldigt haar ervan in juni 2014 de verblijfplaats van twee Russische journalisten in de Oost-Oekraïne aan het Oekraïense leger te hebben doorgegeven. De journalisten werden door artillerievuur gedood.

Bron:
http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", EUSSR, Krankzinnigheid, Oekraïne, propaganda, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

30 reacties op EU wil binnenkomen voor Oekraïners vanaf april versoepelen

 1. johan zegt:

  Ze blijven de EU burger maar schofferen, de democratie in de EU landen is ver te zoeken. Ben je het niet eens met ze dan ben je een bruinhemd rascist een moslimhater en noem maar op dat zijn de beschuldigingen van onze politici naar de gewone burger toe.

  Like

 2. jungleelephant zegt:

  Wij worden,in de EU,verdomme verplicht om de hele wereld toe te laten!Er komt steeds meer uit steeds meer landen bij!Van mij mag een gevechtsvliegtuig per ongeluk zijn ei laten vallen op dat Eu gebouw in Brussel/Straatsburg!Maar wel graag tijdens een groot overleg waarbij alle kopstukken aanwezig zijn!Ze plegen langzaam genocide!Strak in het pak,dat dan weer wel!

  Like

 3. Wachteres zegt:

  Hé, Het associatie verdrag ging toch alleen maar om handelsbetrekkingen en verder niets.

  Hoe moeten we dit nu weer plaatsen?

  EU leugenaar! Stem NEE op 6 april.

  Like

 4. Elena zegt:

  Citaat…
  Tusk eiste van Rusland eveneens de onmiddellijke vrijlating van de Oekraïense gevechtspilote Nadja Savtsjenko evenals van andere Oekraïners, die “illegaal gevangen worden gehouden.”

  Whaha…wie is die wel die Tusk? … lul met vingers !

  Like

 5. Jan zegt:

  Het houd niet op he

  Like

 6. N.E. Derlander zegt:

  Visumliberalisering? We gaan steeds een stapje verder, totdat er geen weg terug meer is en wij uiteindelijk ons doel bereikt hebben………………Is dit de uitspraak van een democratische dictator?

  Like

 7. Tistochwat zegt:

  O NEE, een foto van Jan Kloot Dronker, met alwéér die grote graaiende klauw omhoog om iemand een ‘joviaal’ klapje te geven. Ik kan die smerige zakkenvuller niet luchten of zien en jullie raden het al, daar komt-ie weer, het linkje voor de nieuwkomers hier:

  https://ejbron.wordpress.com/2015/12/19/stripverhaal-jean-claude-juncker/

  Like

 8. rightie zegt:

  Nee het is niet WAAR! Visumversoepeling? Zijn ze nou helemaal van de pot gerukt? Is die Juncker door de duivel bezeten??

  Like

 9. Edjan zegt:

  Wat een gezwam. Europese dictators doen handjeklap en kusjekus met Oekraïense corrupte fascisten.

  Om even uw geheugen op te frissen: vlak voordat de oude, pro-Russische dictator werd weggejaagd, lag er een overeenkomst waar ook Rusland het mee eens was. Daar stond onder meer in dat Oost-Oekraïne verregaand zelfstandig bleef. De dag erna werd de oude dictator weggejaagd en vertelde de nieuwe dictator dat Oost-Oekraïne bij Oekraïne hoorde, dus van hem was.

  Ons ministerie van Waarheid (Miniwaar) heeft die vervelende mis-dunk inmiddels laten verdampen in de overal in Miniwaar aanwezige verdampingsputjes. Ik denk dat het tonen van deze historische feiten binnenkort ook strafbaar wordt gesteld in onze Eutopie?

  Like

 10. koddebeier zegt:

  Nog meer criminelen ???

  Like

 11. Bas zegt:

  Men bevestigd hier een EU van achterklap, handjeklap, handje contantje !

  Like

 12. Anneke zegt:

  “Nou, dan kan ‘k binnenkort de maandelijkse-,kwartaal- en jaarlijkse-lasten helemaal niet meer betalen. Dit meent deze schrijvende hand serieus. “De armoede ingetuimeld, het gevolg van het VER-STIK-KEN-DE zelfmoord beleid van Brussel en Den Haag”.

  Like

 13. Een visumliberalisering met de Oekraïne, de werkgevers staan zich nu al in de handen te wrijven over zoveel nieuwe goedkope arbeidskrachten, de Polen, Roemen er uit, Oekraïense arbeiders er in en de Nederlanders hebben wéér het nakijken. Ach we stonden er bij en we keken er na zoals gewoonlijk…

  Like

 14. Ron zegt:

  En weer zien we dat de EU de bevolking voor voldongen feiten wilt plaatsen.
  “We gaan steeds een stapje verder, net zolang totdat er geen weg terug meer is”.

  Het gaat van kwaad tot erger daar bij die EU commissie.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Ron: 16.45. uur, op 17/03. En uw eerste zin, geeft precies aan, wat deze dictator Juncker, en de overige verraders van socialisten, liberalen en christen-democraten, van plan zijn, met hun rood gedrocht EUSSR. TOTALE DICTATUUR!

   Like

  • paulzwueste zegt:

   De realiteit is dat Europa steeds verder en verder zal worden overlopen door een tsunami van vreemd tuig. Daar zorgt de EU voor.
   Dit feit op zich kunnen wij niet tegenhouden totdat de maat helemaal vol is en de blanke Europeaan totaal verkommerd is. Pas dan zal de vlam in de pan slaan.

   Like

 15. KarenB zegt:

  Beide zijden zouden er belang bij hebben om hun burgers het reizen gemakkelijker te maken!? Laat me niet lachen, wat mag ons belang dan wel zijn?
  Niks natuurlijk, die hele Oekraïne gaat ons veel meer kosten dan Griekenland ooit gekost heeft. En nog een vraagje hoeveel Oekrainers zullen we hier mogen verwelkomen?
  En zo gaat het maar door en door , gek word je ervan

  Like

 16. Japio zegt:

  Blijven die EU-kloothommels armoede en criminaliteit importeren? Ze werken stap voor stap hun geheime agenda af om de autochtone bevolking te onderdrukken. En die Pechtold met z’n d666 is één van de grondleggers van deze verschrikkingen.

  Like

 17. Jean zegt:

  Hoelang gaan wij die EU lafaards en verraders ons Europa nog verder laten beschadigen?
  Moet het soms eerst een pervers islamitisch kerkhof zijn?
  Die lafaards moeten uitgeschakeld worden zo niet worden wij ± 500.000.000 Europeanen uitgeschakeld door een bende van ± 50 lafaards uitgeschakeld.
  Vanaf het ontstaan van die misdaadorganisatie loopt het in een rotvaart bergafwaarts met ONZE welvaart, veiligheid en leefbaarheid; die EU bende én die vreemdelingen moeten eruit gezet worden maar de EU misdadigers moeten wel opgesloten worden voor de rest van hun leven.

  Like

 18. joga zegt:

  Gaan we met z’n allen(honderden miljoenen) dan even in Brussel protesteren en die gasten wegjagen? Nee want onze slappe Nederlandse hap zou dat linkse DWDD maar eens missen.
  Wat zullen straks die te dure Polen , Bulgaren en Roemenen die Tusk dankbaar zijn.

  Like

 19. leefbarbaar zegt:

  Niet vergeten in dit verhaal dat momenteel Oekraïense asieligen zich hier komen melden en dan per persoon duizenden euro’s krijgen voor de terugreis.
  Tikt lekker aan een busje vol neprussen.
  En wij maar betalen, net als anders.
  En inderdaad waarde leesgenoten; het was toch slechts een handelsverdrag, het ging toch over komkommers en tulpen? Niet dus, het is een annexatieverdrag en gaat ook over visumvrij reizen van handelaren in gestolen kunst.

  Like

 20. Guardiacivil zegt:

  Wel ja nog meer crimineel gespuis hier, is het nog niet genoeg????????????????????

  Like

 21. Republikein zegt:

  Mijn weldoordachte en super intelligente flauwekul is verdwenen.
  Heb zo mijn best gedaan om een bijdrage te leveren.
  Zullen ze me een streek leveren?
  Bert G. weet jij dat?

  Like

 22. Pingback: De ziekte van Juncker. | eunmask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s