“Refugee”-catastrofe belast half Europa al

Screenshot_69

(Door: Richard Schmitt – Vertaling: E.J. Bron)

Onder de journalisten bevinden zich ook nog enkelen met verstand, die de waarheid schrijven en niet proberen te misleiden en te beliegen. Op dit moment kan de situatie over “Welkomst-enthousiastelingen” en “schatzoekers” waarschijnlijk nauwelijks objectiever geanalyseerd worden dan door de analyse van Richard Schmitt in de Oostenrijkse “Kronen Zeitung”. Zo´n artikel zou op dit moment in vooraanstaande Duitse media ondenkbaar zijn. Laten we er gewoon van uitgaan dat Schmitt met deze duidelijke woorden miljoenen mensen uit het hart spreekt:

Ze gaan tekeer op Twitter, Facebook en in de lezersforums tegen iedereen die hiertegen altijd al hebben gewaarschuwd: de “Refugees Welcome”-fans zijn volledig pissed off dat hun project uiterlijk nu, na Brussel, op het punt staat compleet te mislukken.

Deze “Wir schaffen das”-belofte was gewoon een zuivere hersenschim, een zelfbedrog van een, ver van de echte zorgen van de gewone burger verwijderde,  regerende, narcistische politieke kaste. De feiten tonen inmiddels heel goed aan hoe enorm de refugee-catastrofe half Europa al belast. Het is iedere verstandige Oostenrijker en Duitser al lang duidelijk wat er allemaal niet functioneert in de chaos van de uitnodigingspolitiek:

  • De meeste van de nieuwe gasten uit Afghanistan, Syrië en West-Afrika zijn niet echt integratie-willig.
  • Uit deze regio´s komt zeer zeker niet de academische eredivisie naar ons toe in Europa.
  • Daarmee brokkelt ook de hardnekkig verbreide hoop af dat deze migranten zouden kunnen zorgen voor een duurzame opleving van onze economie.
  • De nu geïmporteerde religie is geenszins onbelangrijk voor ons samenleven, maar verbreidt een extreem gevaarlijke radicalisering en een antidemocratisch wereldbeeld – vanaf kleuterleeftijd.
  • Grote gemeenten zoals Wenen of Berlijn zijn overbelast wat betreft de organisatie van het onderwijs en de verzorging van duizenden “asielzoekers”.
  • Het ontbreekt aan geld, maatschappelijk werkers enz. De migranten zitten dagen, weken, maanden in hun massale onderkomens – gedesillusioneerd en zonder geld gestrand in een occasion- en iPhone-Society.
  • Het onbegrijpelijk naïeve dulden van ongecontroleerde binnenkomst in bijna alle Europese landen maakte het voor terroristen gemakkelijk om honderden mensen in Parijs en Brussel te vermoorden, evenals te vluchten na de aanslagen. Dit wegduiken van de rechtsstaat in een crisissituatie gebruiken de terreurbendes voor de grootst mogelijke bewegingsvrijheid, diverse maffiagroeperingen voor nog hogere miljardenwinsten uit de mensen- en drugshandel en de immigranten voor excessief uitkeringstoerisme.

Bij deze – behoorlijk trieste – feitensituatie is het op de een of andere manier te begrijpen dat de woede van de asiellobby vooral diegenen bijzonder hard treft die indringend voor de gevolgen van ongecontroleerde massa-immigratie gewaarschuwd en altijd al grenshekken geëist hebben (die daadwerkelijk de asielstroom af remden).

De roze asiel-ponyboerderij van Angela Merkel en haar laatste Groene en ultralinkse ingehuurde toejuichers staat in brand.

Kan iemand alsjeblieft eindelijk de brandweer bellen?

Bronnen:
https://politikstube.com

www.krone.at
Auteur: Richard Schmitt

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, betutteling, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Graaien, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islamappeasement, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, mainstream-media, meningsdictatuur, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Oostenrijk, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op “Refugee”-catastrofe belast half Europa al

  1. Gerrit Tienkamp zegt:

    Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

    Like

  2. Drs.P. zegt:

    Quote: De roze asiel-ponyboerderij van Angela Merkel en haar laatste Groene en ultralinkse ingehuurde toejuichers staat in brand, kan iemand alsjeblieft eindelijk de brandweer bellen? Unquote
    Laat maar gewoon affikken dat fucking kot van debiele merkel, hier helpt echt geen brandweer tegen. Alleen compleet hermetisch afgesloten grenzen met een leger er achter en schieten op een ieder die er toch door gaat. Maar dat was niet de bedoeling in 1975, Europa moest overspoeld worden met fucking booslim ellende vond de ongekozen rattenelite, de trekpoppen en trekvogels. Het domme volk krijgt so wie so niet wie het wil, want de rattenelite bepaalt wie er op de kieslijst komt en om daar voor in aanmerking te komen moet je al een gigantische nsb-corrupteling zijn en met volle overtuiging de boel willen belazeren!!
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

  3. Ach het wordt voor ieder die behept is met een klein beetje boerenverstand nu toch wel een klein beetje duidelijker hoe de vork in de steel steekt, nogmaals het dynamische NWO duo Merkel & Juncker voeren gewoon het beleid uit van diegenen die werkelijk aan alle touwtjes trekken achter de schermen. De rest zoals de Main Stream Media volg braaf de aan hun opgelegde taak om maar zo onduidelijk als mogelijk hier over te berichten aan alle klootjesvolkeren, pedopriesters, incestdominees, alcoholische sekteleiders, drugsverslaafden, aluhoedjes, sissende kut Marokkanen, liegende minister presidenten, zelfgeproclameerde ketting rukkers, met de neus waarnemen van dames fietsenzadels, snuivend en slikkende dans partygangers en (zelf)moordenaars in de vreemdste combinaties van knettergekke, islamtsunami’s door het megalomane, nazistische project de EU…

    Like

  4. jungleelephant zegt:

    En wie staan er hier op scherp?Rutte niet,de AIVD niet,zucht!

    Like

  5. Nikolaos zegt:

    Het lijkt erop dat het een beetje begint te kantelen, alsof mensen nu meer bereid zijn om zich uit het klem van policor los te maken. Zeker weten doe ik het niet, en als het toch het geval is, is het maar de vraag of het niet te laat is.

    Overigens heb ik vandaag wat mensen tegen de schenen getrapt met de uitspraak: “Ja, het is dat de dood van Cruijff ertussen kwam, anders werd je weer een week non-stop doodgegooid met allerlei emotionele ritueeltjes en ander geouwehoer.” Vandaar dat ik twijfel.

    Like

  6. Tom Hendrix zegt:

    Dit is een “open deur intrappen”. Maar goed dat het genoemd wordt, in dit artikel, dat de massale instroom van 100.000 den, zogenaamde vluchtelingen, ten koste gaat van de oorspronkelijke Europese bevolking. Buiten dat, is het een economische wet; dat massa-immigratie ten koste gaat van ONZE SOCIALE ZEKERHEID! Het ergste is nog, dat deze invasie gesteund wordt; door de LINKSEN in heel Europa, en door het communistisch gedrocht de EUSSR. Het is een groot complot, TEGEN de oorspronkelijke Europese bevolking! De enige landen die daar afstand van nemen zijn: Tsjechië,Polen, en Hongarije!

    Like

  7. bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

    Bel maar liever het gekkenhuis en bestel enkele duizenden plekken voor al die krankzinnigen die denken bestuurder te zijn in EU en parlementen!

    Like

  8. peterdm zegt:

    Tja, vind de 6 van de 7 punten welke binnen zijn gebracht als slappe koffie beetje sterker maken. De Islam is verdeeld in twee hoofdgroepen met duizenden sektes. de Soenitische en Shïitische islam die elkaar naar het leven staan sinds het jaar 632 een vete in verkeerde opvolger van mohamed maar ondertussen wel bondgenoot zijn in het haten van het westen en Joden in het bijzonder.

    1. “de meeste” dat betekend dat er een aantal wel integratie-willig is. Zijn dit mensen die de islam uit hebben gekotst en echt een nieuw leven willen?
    2. Zijn er moslim-toekomstige nobelprijs winnaars onder de “migranten” of zijn het schoonmakers waar er al genoeg van zijn?
    3. vraag 2 is een vraag+ antwoord!
    4. De moslimreligie, Islam=onderwerpen en de gelovigen de uitvoeders van het onderwerpen van andersdenkenden.
    5. “voorbereid” ja de EU machthebbers met hun islam-inhaalzucht droppen gewoon alles in dorpen en steden en de mensen die daar al wonen betalen met euro’s het gelach van de EU-bonzen en kunnen het ook nog zelf oplossen.
    7. Zozo, De oorlog-vluchtelingen worden toch bediend met bed brood en bad, “Onze F-16” zijn zich, zeggen de linkse media, de pleuris aan het bombarderen in Irak en Syrië zodat u terug kan gaan. Wij leren geduld is een goede zaak, knoop dat in uw oren of migreer verder naar groenland, plaats genoeg net.
    8. Klopt helemaal.
    ◾Het onbegrijpelijk naïeve dulden van ongecontroleerde binnenkomst in bijna alle Europese landen maakte het voor terroristen gemakkelijk om honderden mensen in Parijs en Brussel te vermoorden, evenals te vluchten na de aanslagen. Dit wegduiken van de rechtsstaat in een crisissituatie gebruiken de terreurbendes voor de grootst mogelijke bewegingsvrijheid, diverse maffiagroeperingen voor nog hogere miljardenwinsten uit de mensen- en drugshandel en de immigranten voor excessief uitkeringstoerisme.

    Like

  9. walt7500 zegt:

    Er zijn al duizenden analyses gemaakt, doch het juiste medicijn wordt niet toegediend.

    Like

  10. Jan zegt:

    Mutti aller Türken

    Like

    • hannah zegt:

      Ze kijkt niet echt blij, vergeleken met de glunderende mannengezichten. Ik kan me een huiselijk tafereeltje wel voorstellen: zwaaien met dat vlaggetje, als ik begin te klappen, klap je mee en vooral niet lachen (dat schijnen vrouwen in het openbaar niet meer te mogen en als first lady moet je toch het goede voorbeeld geven).

      Like

Plaats een reactie