Zweden: Burgers verzetten zich tegen steeds meer asielzoekerscentra in het land

Screenshot_108

(Door: Sarah Lund – Vertaling: E.J. Bron)

Het gigantisch “verrijkte” Scandinavische land Zweden, dat percentueel nog meer migranten heeft opgenomen dan Duitsland, heeft weliswaar zijn grenzen gesloten, maar nog steeds komen er nieuwe “asielzoekers” het land binnen. Nu grijpen de Zweden naar hardere maatregelen om tegen deze politiek van overstroming te protesteren. Het gebeurt steeds vaker dat de burgers, die door hun regeringen nooit gevraagd werden of ze deze massa “asielzoekers” wilden opnemen, hun protest ook gewelddadig tot uiting brengen. Steeds vaker staan geplande asielonderkomens in het land in de brand.

Vrijdagmorgen vroeg ging er in de stad Åker een voormalige kleuterschool, die als asielzoekerscentrum gebruikt zou gaan worden, in vlammen op. De politie zei dat ze aanwijzingen zou hebben dat de brand werd gesticht. Kort daarvoor was het inbraakalarm geactiveerd, daarom gaat de politie uit van een brandaanslag.

De brand werd weliswaar door de brandweer geblust, maar de schade zou aanzienlijk zijn, aldus een woordvoerder van de politie. De grootste schade ontstond door de massale rook- en roetontwikkeling in het hele gebouw.

In het gebouw zouden onbegeleide “vluchtelingenkinderen” worden ondergebracht. Het gebouw stond sinds de herfst leeg en de gemeenteraad had na een blik op de renovatiekosten gezorgd voor de desbetreffende toestemming om er jonge, onbegeleide “vluchtelingen” in onder te brengen – uiteraard zonder de bevolking over dit plan te informeren.

Sinds 2014 hebben er in Zweden minstens 24 brandaanslagen op geplande asielcentra plaatsgevonden, waarbij de gebouwen totaal in de as werden gelegd. Alleen al in het jaar 2015 had Zweden het recordaantal van 163.000 “asielzoekers” opgenomen. De autoriteiten denken nu dat een betere informatie van de bevolking zou helpen nog meer brandaanslagen te voorkomen.

Maar is dat echt voldoende? Gaat men niet volledig voorbij aan de oorzaak, die gezocht moet worden in de grote aantallen migranten in verband met de gestegen criminaliteit? In plaats daarvan worden in Zweden de bezorgde burgers – net zoals in Duitsland – rechts-radicaal genoemd. De Zweden-Democraten, die net zoals de AfD pleit voor een immigratiestop, zitten weliswaar in het Zweedse parlement, maar wat heeft dat voor zin wanneer alle andere partijen samen één front vormen tegen de SD.

De Zweedse manier is in zekere zin een blauwdruk voor hetgeen de komende jaren in Duitsland zal gebeuren. Droevig maar waar.

Bron:
http://journalistenwatch.com
Door: Sarah Lund

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Eurabië, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Pacifisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

42 reacties op Zweden: Burgers verzetten zich tegen steeds meer asielzoekerscentra in het land

 1. Hans zegt:

  Niks droevig.
  De “onbegeleide” “vluchtelingen” “kinderen” kunnen dan mooi naar huis smssen, met de nieuwste Iphone, dat t hier niks is.
  Prima.
  Regering doet toch niks.
  Dan moeten de burgers het signaal maar geven.

  Like

 2. Thoth zegt:

  Het gigantisch “verrijkte” Scandinavische land Zweden,(..)

  Prachtig, deze eerste zin…

  Like

 3. Jan Wandelaar zegt:

  +++ t-shirt Fuck the king (?) +++

  +++ Fuck the king (?) +++

  Like

 4. Sabeltant zegt:

  Wie niet luisteren wil moet maar voelen zei mijn moeder altijd.

  Like

 5. Hendrik M. zegt:

  Zweden, Duitsland, Nederland: Al deze landen hebben volksverlakkers en landverraders in hun regeringen.
  Tja, hoe lang nemen we het nog?

  Like

  • BigLJohn zegt:

   Hendrik M. van 27 maart 2016 om 22:41…..Tja, hoe lang nemen we het nog?…..Zolang de kiezers op deze landverraders blijven stemmen, en stembusfraude en Maurice de Hond hun werk blijven doen. Vergeet ook niet de Mainstream media, de politie, de justitie en de plaatselijke politiek. De bestuurlijke structuur in Europa is totaal verrot, met alle gevolgen van dien !

   Like

 6. Driek zegt:

  Ik lees zojuist op Powned:

  De patriottische vrienden van Pegida staan bekend om hun kritische uitlatingen richting de islam toe. Astrid Bello van de gezelschap is zelfs van mening dat moslims vergast dienen te worden, zo laat de dame weten op Facebook.

  Dat meldt de Facebookpagina ‘Racisten aan de schandpaal’. Een van de organisatoren van Pegida, Astrid Bello, liet gisteren op het online medium weten dat men moslims beter massaal in de zee kan gooien. De zwemmers onder de slachtoffers kunnen overleven daarom is volgens haar vergassen in een een van die ‘monumentale kampen’ beter.
  Eerder in november organiseerde mevrouw Bello een anti-asieldemonstratie in Tiel.

  Ik vind die mevrouw Bello zeer asociaal, ze doet op deze manier niet onder voor de lieden waar Pegida voor is bedoeld, zo komen we geen stap verder.

  “Vergassen in een een van die ‘monumentale kampen”, hoe haal je het in hemelsnaam in je hoofd. Dat mens is niet goed snik. Een schande voor deze organisatie.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Ik heb hierover vragen gesteld aan Theresa. Hoop spoedig van haar te horen. Mocht dit waar zijn, dan is het wat mij betreft einde Pegida.

   Webmaster

   Like

  • Driek,
   Ik heb er vanmorgen al over gemaild met onze webmaster. Blikte eerst niet eens volledig door; dacht te begrijpen, dat ze die uitspraken tijdens de demo’s gedaan had (Sorry, Heren: Het was nog tamelijk vroeg.) Ik had nog nooit van de Facebookpagina “Racisten aan de Schandpaal” gehóórd, zelfs.Ja, nu heb ik het wel gelezen. Maar wat ik al aan Bert gemaild heb: Ik kan niet genoeg benadrukken, dat dergelijke uitspraken niet alleen NIET het gedachtengoed van Pegida zijn -Edwin zal dit zeker niet laten passeren- maar ook niet van Asje, want voor zover ik haar intussen heb leren kennen is ze absoluut niet zo, alleen helaas wel erg emotioneel en onhandig, af en toe. Alles goed nalezende komt men tot de conclusie, dat haar gesprekspartner op facebook de aanzet gaf (“Allemaal in zee gooien, Asje?” of zoiets) waarop zij zich liet meeslepen door een té kernachtige reactie te geven, dat klopt dan.
   Maar haar intussen een klein beetje beter kennende was dat niet gemeend, maar gewoon emotioneel-ondoordacht, iets, waar Powned natuurlijk weer als de kippen bij is om er misbruik van te maken; zo zijn ze wel.
   Ik zei al tegen Bert, dat ik dan ook vrees, dat ze er van alle kanten gedonder genoeg mee zal krijgen, niet in de laatste plaats van de kant van Edwin, die zoiets absoluut niet wil hebben! En ik wil desgewenst ook best een poging doen om de organisatie te laten weten, dat de webmaster van E.J. Bron zich doodgeschrokken is en opheldering wil, of anders geen Pegidaberichten meer. Maar dat is verder aan Bert.
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

   • BertG. zegt:

    Een slokje teveel op en internet is dan ook een zeer slechte combinatie.

    Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Theresa Geissler: 10.58. uur. Dan ligt deze queeste toch genuanceerder als ik in eerste instantie aan dacht, Theresa. Maar wij- realisten-weten dat vuil LINKS alles uit het verband zal rukken, om Pegida en de PVV te demoniseren. Enfin, ik wacht af, wat er nu werkelijk gezegd is geworden.

    Like

   • BertG. zegt:

    Ik las ook in een aantal reacties op powned dat deze uitspraak al uit 2014 stamt, dus toen ze nog niet bekend was bij een beweging.
    Of dat klopt kan ik niet nagaan.
    Dat zou iemand met een facebook account moeten kunnen nagaan.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Toen ik dit bericht over Pegida las dacht ik alleen maar “dit kan niet waar zijn!!!”, en inderdaad….,!
    Het is weer zo ver. Laf gewelddadig links gebruikt alle verderfelijke middelen om Pegida, en iedereen die zich tegen de islam-tsunami verzet, te vernietigen!!!

    Like

 7. Fubar zegt:

  In de comments bij Powned:

  Graag even een reactie op jullie geplaatste artikel aangezien Pegida en ik op allerlei wijze zelfs door het aanmaken van Fake accounts met foto’s die ergens worden weggehaald zwart worden gemaakt. Trap der niet in mensen want links doet er alles aan om mij en Pegida te stoppen. Morgen zal hier dan ook aangifte van worden gedaan wegens smaad en laster..zo ook van het verspreiden van dit bericht graag ontvang ik van jullie de link waar dit op gezet zou zijn.
  Asje B | 28-03-16 | 00:00 | niet ok!

  http://www.powned.tv/nieuws/raar/2016/03/pegidadame_vergas_alle_moslims.html

  Like

 8. Mirjam zegt:

  Als je dit zegt, heb je zelf ook een zieke geest. Er zijn altijd rotte appels te vinden in een gezonde boomgaard. Dat wil niet zeggen, dat de boom waaronder de appels liggen ziek is. Kunst is de rotte van de gezonden te scheiden. En daar vooral op te blijven letten.

  Like

  • Luister, Mirjam:
   Zelf begin ik Asje, na diverse ontmoetingen, naar mijn eigen oordeel wat beter te kennen en wat zij ook heeft: Géén zieke geest!
   Ze kan misschien af en toe wat kort door de bocht uit de hoek komen, onhandig ook, maar voor dit soort dingen staat zij niet, dat kun je van me aannemen!
   Verlies trouwens niet uit het oog, dat we haar dit niet zelf hebben horen ZEGGEN: Dit is een facebook-bericht. Waarvan zij nu zelf verklaart, dat er mee geknoeid is, of zelfs geheel vervalst of zoiets.
   Je kunt haar rustig het voordeel van de twijfel gunnen, tot dit helemaal boven water gekomen is, daar sta ik voor in!
   En intussen graag geen snelle oordelen over een absoluut goedwillende, bevlogen vrouw, die zich volledig inzet, nota bene ook nog met de zorg voor een autistische zoon!
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

   • Mirjam zegt:

    Theresa, ik heb ook gezegd ‘als’ je dit zegt, en dit is niet persoonlijk bedoeld naar haarzelf, maar naar een ieder die zoiets zegt. Als zij dit niet heeft gezegd, en er is met Facebook geknoeid dan vind ik dit heel erg voor haar en kwalijk. Dit bewijst eens te meer dat je niemand meer kunt vertrouwen. Ik oordeel niet, want wie ben ik? Maar ik ben wel eerlijk en rechtuit en dat zal ik altijd zijn en blijven. En ik heb haar ook niet het voordeel van de twijfel te gunnen, want zij is vrij om te denken en te zeggen wat ze wil, zou ze dit doen en, net zoals ik al aangaf, ik oordeel niet, ik geef een mening. Net ik zoals nu heb gemerkt dat ze Geert Wilders weer totaal aan het blokken zijn. Zijn e-mailadressen werken niet meer en zijn site ook niet. Het kan net zo goed zijn, dat hij ze zelf dicht heeft gegooid om diverse redenen, maar het kan ook zijn dat anderen dit hebben gedaan, om het contact tussen hem en de burgers te verbreken. Dan komt het hun wel heel goed uit, juist nu alles weer aan het escaleren is. Ik wens Asje veel sterkte, en laat de waarheid zegevieren!

    Like

 9. Mirjam zegt:

  Vraag E.J.: hier op deze site, staat in het rechter blok ook afbeeldingen met het hakenkruis op vermeld. Ik vind dit ook niet gepast, want zo draag je iets uit, wat absoluut nooit meer terug moet komen.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Die vraag is heel gemakkelijk te beantwoorden:

   De hakenkruisen worden in dit geval functioneel gebruikt ter vergelijking van de ideologie van het nationaalsocialisme met die van de EUSSR en die van de islam.

   Drie takken van dezelfde boom: totalitarisme, dictatuur, onmenselijkheid, antisemitisme, enz., enz.

   Webmaster

   Like

 10. Jan zegt:

  Intussen is een fiks deel van de vrouwen in Zweden behept met het Stockholm-syndroom:

  https://www.instagram.com/hijabuppropet/

  Like

  • elisah zegt:

   Er is ernstig iets mis met deze pathetische hysterica’s, het is tevens onbeschoft, gevoelloos en minachtend tegenover de slachtoffers van Brussel. Terecht dat er boven de foto’s Stockholm Syndroom staat.

   Like

 11. Geronimo zegt:

  Ik ben even gaan googelen, webmaster, en hieronder het resultaat.

  Het is mijns inziens eerder een ongelukkige reactie uit woede en onmacht van iemand die de islam werkelijk spuugzat is – wie niet – dan wat anders, maar ze is hoe dan ook contraproductief, omdat ze onnodig munitie geeft aan het linkse krapuul om de Pegida-beweging in diskrediet te brengen. Ze versterkt hiermee ongewild het beeld dat ‘rechts’ onmenselijk en vulgair is, beeld dat al wat links maar al te graag promoot. Mensen vergeten soms dat spreken met elkaar op sociale media niet privé is, maar dat iedereen meekijkt, vooral de tegenstanders, die dit hele dagen met het oog op dergelijk ondoordachte uitspraken, afstruinen. Ik geloof niet dat deze mevrouw echt meent wat ze zegt. Maar gezegd, blijft gezegd. Woede is altijd al een slechte raadgever geweest, want het schakelt het broodnodige verstand, zeker in zulke belangrijke zaken, uit.

  Deze mevrouw moet dan ook bij wijze van spreken per direct haar ontslag indienen en zich verontschuldigen voor haar uitspraken, en mag nooit meer officieel spreken namens het broodnodige pegida-offensief, waar ook. Met dergelijke ondoordachte uitspraken heeft ze zich meteen zelf buitenspel gezet. Ze heeft het alleen aan zichzelf te danken.

  Maar dat wil niet zeggen dat we het mooie Pegida-kind zomaar meteen met het vuile badwater van Astrid Bello moeten weggooien, denk ik. Pegida is veel meer dan deze door de mand gevallen figuur. Geciteerde site zal waarschijnlijk niet gereageerd hebben op de even vulgaire, verwerpelijke en niet in bedekte termen geformuleerde opmerkingen en verwensingen tot doodsbedreigingen toe aan het adres van b.v. Geert Wilders door links progressief krapuul en de…ISLAM. Geert is nl. een rechts iemand, en die zijn nu eenmaal af te schieten wild. Zoals wijlen Pim Fortuyn en Theo Van Gogh. En waarschijnlijk nemen ze ook nooit aanstoot aan wat hun ‘islam-lieverdjes zo allemaal uitvreten.

  Vandaar dat ik dit allemaal met een korreltje zout neem. Op alle blogs worden soms wel eens opmerkingen geschreven die, op de keper beschouwd, ook niet allemaal koosjer te noemen zijn op dit vlak. Maar als de overheid de woede en de onmacht van een bepaald deel van de bevolking blijft negeren, dan krijg je dit soort reacties. Eerder een noodzakelijke uitlaatklep, dan wat anders.

  Wie van ‘rechtse signatuur’ heeft intussen al een tegenstander om het leven geholpen? Dat kan ‘links en de islam’ niet meer claimen, maar uiteraard blijven ze langs die zijde doofstom. Ook dus deze http://www.krapuul.nl, dat finaal geen haar beter is, want aan hun ‘linkse’ handen kleeft al voldoende bloed om voor altijd de mond te houden als het over anderen gaat. Maar schaamte en schuldgevoel kennen die lui nu eenmaal niet. Daarvoor staan ze te dicht bij de even totalitaire islam, aan wie dergelijke gevoelens ook totaal vreemd zijn.

  Maar ‘rechts’ moet daar hoe dan ook boven staan, en bewijzen dat zij inderdaad moreel zoveel beter zijn dan het vulgaire totalitair ‘links’, ‘krapuul’, dat juist om die redenen zo’n goede maatjes is met de islam. Gelijkgezinden vinden elkaar nl. altijd tof.

  http://www.krapuul.nl/politiek-blog/xenofobie-2/2568269/pegida-fascist-astrid-bello-wil-alle-moslims-vergassen/

  Like

 12. Zweden: Burgers verzetten zich tegen steeds meer asielzoekerscentra in het land, beter laat dan nooit…

  Like

 13. Geronimo zegt:

  Wat mevrouw Bello ter verdediging aanhaalt, zou wel eens waar kunnen zijn. Was effe vergeten tot wat ‘links’ allemaal in staat is, Goebbels achterna. Laster en eerroof zijn inderdaad de vanouds gekende middelen die door het totalitaire ‘links krapuul’ ingezet worden om een tegenstander in diskrediet te brengen. Ik ben geen feesboek gebruiker, en ik weet niet welke trucker daar zo allemaal mogelijk zijn. Tot echt bewijs van het tegendeel blijft mevr. Astrid Bello evenwel het voordeel van de twijfel genieten, en is ze in mijn ogen volledig gerehabiliteerd.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Geronimo: 11.46. uur. En daarom heb ik mij afgemeld van “facebook”. U heeft gelijk Geronimo, LINKS zal alles gebruiken om ONS monddood te maken!

   Like

 14. Harry zegt:

  Gas ligt nogal gevoelig , ( heb ook Joodse roots ) , maar vergeet niet dat Isis ook gas gebruikt heeft .
  En vinden wij zelfs soms ook niet dat we het hele zootje liefst tegen de muur zouden willen zetten ?
  Liggen wij er wakker van als ze Isis wegbombarderen ?
  Daar heb je ook collateral damage .
  Hebben wij het ook niet vaak over pek en veren ?
  Wat denk je van de effecten van teer en pek op je huid , zeker ook op termijn .
  Het is allemaal wat .
  Een heleboel uitspraken zijn eigenlijk overdrachtelijk bedoeld , denk ik zo .

  Maar EEN ding weet ik zeker , als het moorden door die klote moslims zo doorgaat , dan is eigenlijk geen enkel medicijn te erg om dat tuig te stoppen .

  En om nog even op Asje terug te komen , ik heb haar een paar keer ontmoet en ik vind het een verrekt aardige en buitengewoon gedreven vrouw .

  Like

  • Zei ik toch immers ook al, dat laatste!
   En nu moet je er zelfs niet aan denken, wat ze in eerste instantie nog allemaal voor haar kiezen krijgt doordat té veel mensen dit -mogelijke- fakebericht onmiddellijk geloven!
   Maar voor ons kan het een les zijn: Niet meteen steigeren bij elk bericht op Facebook, maar de nadere berichtgeving afwachten: Niemand is tegenwoordig te vertrouwen!
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

  • Treintrien zegt:

   Nee!
   Ik wil niemand aan het gas!
   En ook geen massale deportaties of zo.
   Ik wil simpelweg dat die abrahamitische waanzin (alle drie!) zo min mogelijk invloed heeft op het dagelijkse leven hier in nederland. That’s it!
   En, toegegeven, die islam is het irritantst van de drie. Zit het meeste in de weg.

   Like

 15. Geronimo zegt:

  Heel juist, Harry, net wat u zegt. De islam en per consequentie de moslims worden zo stilaan onze ergste vijanden, en veel scrupules jegens die barbaren hoeven we in het licht van al die moordpartijen jegens onze mensen, niet te hebben. Het is inderdaad allemaal maar overdrachtelijk bedoeld, niemand die er ook maar een seconde aan denkt om het in de praktijk toe te passen. We zijn in oorlog, geen reguliere, maar niettemin een oorlog. Die is ons aangezegd door de islam, en de beulen marcheren onder de vlag van allah. Het is tijd dat we de wapens opnemen willen we niet onder de voet worden gelopen door dit addergebroed.

  Like

 16. Asje zegt:

  Beste Mensen
  Graag zou ik u bij deze even het één en ander uit willen leggen omtrent het bericht wat ik NIET maar door één of andere inderdaad gestoorde geest is geplaatst met een fake account en een hele slechte foto. Het is bij de politie in mijn woonplaats bekend dat ik al jaren lang bestookt word door ex familieleden hiervan zijn telkens kopieën afgegeven bij de politie.Het nadeel is alleen dat je via Facebook gewoon accounts kunt aanmaken met foto’s van willekeurige mensen en dit voor de politie niet te traceren omdat deze accounts ook weer op worden geheven.
  Ik betreur deze situatie ten zeerst en zeker voor mijn kinderen maar ik weet ook dat ik mijn eigen niet laat intimideren of stoppen om te vechten voor de toekomst van mijn kinderen en kleinkinderen. De dreigmails die ik heb mogen ontvangen heb ik netjes terug gemaild met mijn uitleg zoals hierboven beschreven sommige begrepen het en een aantal hadden het powned IQ.
  Mijn eigen man is afkomstig van een joodse vader dus deze smerige grap komt in ons gezin dubbel zo hard binnen. Maar zoals ik al aan gaf ik geef mijn strijd niet op.
  En heeft U nog vragen U kunt en mag mij ten alle tijden mailen.
  Met vriendelijke groet
  Asje Bello

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s