Documenten bevestigen oliehandel IS met Turkije

Screenshot_26

Tankwagens op weg naar de Turks-Syrische grens.

(Door: Redactie KN)

Achtergelaten documenten en verklaringen van gevangen IS-strijders bevestigen dat IS olie verhandelde aan Turkije. Dat meldt het Russische televisienetwerk RT. De documenten werden aangetroffen door Koerdische strijders na de verovering van de stad Ash Shaddadi. Ook werden verschillende Turkse en Saoedische IS-strijders ondervraagd.

Professioneel

Sinds de Syrische burgeroorlog in 2011 uitbrak veroverde IS grote delen van Syrië en Irak. Daarbij werd op grote schaal gemoord en geplunderd. Hele etnische of religieuze bevolkingsgroepen werden verdreven of tot slavernij gedwongen. Tegelijkertijd was IS betrokken bij aanslagen in Parijs en Brussel. Opvallend daarbij is de professionele manier waarop IS haar operaties uitvoert en publicitair uitbuit. Volgens experts is het uitgesloten dat IS daartoe in staat zou zijn zonder logistieke en financiële hulp van buiten.

Lees verder>>>
(h/t “Ron”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Hypocrisie, ISIS, Islam, oliebelangen, Turkije. Bookmark de permalink .

15 reacties op Documenten bevestigen oliehandel IS met Turkije

 1. wauso zegt:

  Like

 2. M.A.L. Sion zegt:

  Wanneer wordt men wakker en schopt men Turkije uit de NATO.
  Erdogan, die sultan in Turkije, is een gore bedrieger.
  De NATO-landen moeten eens hun verstand gaan gebruiken.
  Men kan beter de verstandhouding met Rusland verbeteren dan een verrader in de club accepteren.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 3. Turkije is dus onverkort ook een schurkenstaat ! Moet dat lid worden van de EU en Murk Ratte ? Ik dacht het niet !!!!

  Like

 4. Half miljoen extra asielzoekers door visumvrij inreizen uit Turkije

  Turkije-experts en Koerdisch politici waarschuwen dat het einde van de visumplicht voor Turken door het EU-Turkije-akkpord, tot de toestroom van een half miljoen extra asielzoekers kan leiden. De pro-Koerdische oppositie partij HDP denkt dat als de oorlog tussen Koerden en Turken zich verder uitbreidt, dit tot een toename van zowel het aantal Koerdische als Turkse asielzoekers kan leiden.
  Turkije-expert Gareth Jenkins van het Institut für Sicherheits- und Entwicklungspolitik (ISDP) verwacht vanaf eind juni als de visumplicht zal worden afgeschaft, een toestroom van zo’n 400.000 – 500.0000 vooral Koerdische asielzoekers vanuit Turkije. Door de verscherping van het Turks-Koerdische conflict zijn waarschijnlijk alleen de afgelopen maand al ruim 350.0000 mensen gevlucht uit Zuidoost Turkije. Volgens Jenkins zal dit aantal nog toenemen.
  Daarnaast zullen ook Turken gebruik maken van de vrije in reismogelijkheden naar Europa om daar zwart te gaan werken. ‘Ik ben er zeker van dat een aantal landen zich uit Schengen zal terugtrekken om visumvrij inreizen van Turken te voorkomen’. >>>> http://www.focus.de/politik/ausland/bei-ende-der-visumspflicht-koennten-500-000-kommen-kurdischer-politiker-warnt-vor-zustrom-von-tuerkischen-fluechtlingen-in-die-eu_id_5385394.html

  Like

 5. Off Topic
  Dit document in pdf boekvorm bevestigt het vermoeden wat een lange tijd hier op dit blog van E.J. de ronde doed…

  Niet meer te verkrijgen boekwerk (het bewijs dat men wist dat de Duitsers kwamen)

  Het uitverkochte boek ” de eerste Duitse adelaar viel te vlucht is er nu in E-book vorm !

  Het bewijs dat zowel Wilhelmina , als ook de Nederlandse legerleiding in januari 1940 al wisten van een komende Duitse inval !

  Klik op onderstaande link om het Ebook te lezen / downloaden

  Klik om toegang te krijgen tot de-eerste-duitse-adelaar-viel-te-vucht-beveiligde-versie-1.pdf

  Like

 6. joopklepzeiker zegt:

  eerst financierde u met uw belasting centjes de moordaanslagen op de bevolking van Israël, maar wat kon het u schelen het waren maar Joden, nu financier u via turkey/saudi/qatar. de moord aanslagen op u zelf .

  Maar steek nog maar een kaarsje aan, geeft zo een goed gevoel .

  Like

 7. ildiko zegt:

  https://www.youtube.com/watch?v=349VWBGICUQ&feature=youtu.be deze video wilt Erdogan Sultan verwijderen, hoop dat hem niet lukt.

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  En heel de verradersbende van de EUSSR, van LINKS in heel Europa, en van verraders van partijen als D66,CDA,VVD,CU,SGP,SP DOEN er niets aan, maar blijven de islam, en de uitwassen daarvan steunen!

  Like

 9. Jean zegt:

  Nu is dat Duits loeder niet te horen!!!
  Nu er elke dag ergens in de wereld mensen, onschuldige mensen vermoord worden door dat islamkrapuul staat ze niet met haar befbek in beeld, ja ja “wir schaffen das”, laten wij west Europeanen daar maar van maken “wir schaffen das mit die islamscheissers her ous su stampen”.
  Sorry voor mijn slecht Duits.

  Like

 10. Guardiacivil zegt:

  Bewijs of geen bewijs Brussel gaat gewoon door met zijn handeltje om de aandelen veilig te stellen van de maffia ELITE

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s