Als “vluchtelingen” ongelukken veroorzaken, moeten de gedupeerden vaak de kosten dragen

Screenshot_27

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Bijna in heel Duitsland krijgen de “vluchtelingen” een fiets in handen gedrukt, zonder dat ze de verkeersborden en –regels kennen of de juridische consequenties en zonder verzekering. Terwijl voor autochtonen alles tot in detail gereglementeerd wordt, laat men een steeds groter wordend aantal “vluchtelingen” gewoon in het verkeer los zonder het probleem voldoende op te lossen en haalt men alleen de schouders op bij ongelukken.

politikstube

[…] Meermaals moesten in de afgelopen maanden in Duitsland autobezitters voor de kosten opdraaien, nadat “vluchtelingen” blikschade hadden veroorzaakt.

In ieder geval wordt er niet gediscussieerd over een landelijke WA-verzekering. Omdat het niet om een verplichte verzekering gaat, zou het risico om door een niet verzekerd persoon gedupeerd te worden een “algemeen levensrisico” zijn, verklaart een woordvoerder van het ministerie van Justitie. Een verhoging van de sociale uitkering voor de “vluchtelingen” om de verzekeringsbijdragen te betalen zou men eveneens niet van plan zijn, vult een woordvoerder van het ministerie van Sociale Zaken aan. […] Bron: “Welt Online”.

Dan moet je toch eens kijken naar de hoeveelheid risicofactoren. Wat bijvoorbeeld wanneer onschuldige mensen duurzaam schade oplopen door de gasten?

Slechts een van vele problemen die men zo niet kon vermoeden? Wie schade veroorzaakt, dient deze in ieder geval ook te betalen. Men zou ook een maandelijks bedrag van het zakgeld kunnen inhouden om zo de schuld af te betalen.

Bron:
https://politikstube.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Duitsland, Krankzinnigheid, Overheid, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

23 reacties op Als “vluchtelingen” ongelukken veroorzaken, moeten de gedupeerden vaak de kosten dragen

 1. 4sjun zegt:

  Structurele solidariteitsovervraging, om minder zijn oorlogen begonnen.

  Like

 2. M.A.L. Sion zegt:

  Waarom krijgen deze ‘profiteurs’ zomaar een fiets in de handen gedrukt?
  De aanschaf van een fiets is voor ‘autochtonen’ iets wat de vraag oproept: Past dat wel in mijn budget?
  De overheid die dit zo regelt is ‘van de pot gerukt!!!!
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 3. Als “vluchtelingen” ongelukken veroorzaken, moeten de gedupeerden vaak de kosten dragen, tja simpel in Duitsland heerst net zoals in Nederland een ‘Weg met jullie’ cultuur geheel gefaciliteerd door de linkse, zieke geesten de zelfhaters die op deze wijze denken af te rekenen met de gewone autochtone burgers…

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Adriaan Jansens: 10.10. uur. En geholpen wordt LINKS in Nederland, door de VVD,CDA,CU,SGP,D66,GL. Buiten de PVV, zijn het vieze verraders van volk en vaderland. De politiek brengt geen enkele oplossing. In mijn visie kan slechts God de oplossing zijn.

   Like

   • Weet je beste Tom, vragen deze lieden die de traditionele politiek vertegenwoordigen zich niet af wanneer zie morgens in de badkamer spiegel kijken wat voor enorme eikels ze zijn. In ieder geval weten zij s morgens hoe een landverrader er uit ziet…

    Like

 4. Sjaak zegt:

  Vluchtelingen ?

  Like

 5. Burgeroorlog gestart: Libelle lezeres valt hoofddoek meisje aan

  And so it begins…

  Bron
  https://jdreport.com/

  Like

  • Jean zegt:

   Dat zal overal in Europa gaan plaatsvinden en voor alle duidelijkheid, ik geef die vrouw voor 100% gelijk, oprotten islamtuig want wij walgen van jullie perverse smeerlapperij die maar op een zaak gefocust is nl. Barbaars Geweld, zelfs op kinderen.

   Geliked door 1 persoon

  • bezorgd zegt:

   in mijn ogen nog steeds niet het hele filmpje waarom is ze afgestapt en werd ze tijdens het afstappen al gefilmd uitlokking???

   Like

   • elisah zegt:

    Precies, je ziet niet wat er aan vooraf gegaan is en waarom de vrouw afgestapt is. Waarom werd er sowieso gefilmd, is het een geval van provocatie en uitlokking?

    Like

  • Tistochwat zegt:

   Adriaan Jansens 30 maart 2016 om 10:30

   Oh, wat kán ik me die ergernis over die provocerende kopvodden van die brutale mohammedaanse rotwijven toch goed voorstellen! Die vrouw kon er blijkbaar niet meer tegen om die smerige lappenzooi te moeten aanzien.

   Ook mijn levensvreugde is totaal weg door dat gedonder met die mohammedanen en hun ‘vluchtelingen’! Ons leven wordt nl. ook nog eens onbetaalbaar vanwege het belastinggeld dat WIJ moeten ophoesten om die mohammedanen hier te onderhouden! En als dank voor het tolereren en voortrekken van die tapijtkevers, krijgen we nog brutale grote smoelen ook! Arrogant kreng in die video!

   Like

   • Ja beste Tistochwat dat kan ik mij óók zeer goed voorstellen, je hebt inderdaad veel moslima’s welke net zoals de mannelijke exemplaren erg provocerend overkomen, ze doen dit met een duivels plezier lijkt het mij. Ga wel eens naar de markt in Rotterdam 8 van de 10 keer lopen deze achterlijke randdebiele moslim wijven expres tegen je aan, nu kan je wel de drukte op zo’n markt voorstellen maar m.i. doen ze dat expres. Nou dan zijn ze bij mij aan het goede adres loop gewoon door en als er commentaar komt dan zeg ‘k quasi sorry en bekijk in een oogopslag aan de lichaamstaal van zo’n moslim secreet of ik sorry zeg of niet…

    Like

 6. RW Jaquet zegt:

  Uh zakgeld die gelukszoekers krijgen toch alles al GRATIS waarom dan ook nog zakgeld??? En blijkbaar heeft Duitsland geld te over dat ze dit allemaal kunnen bekostigen voor al dat moslim gespuis. Verder heet dit geen discriminatie en dat is toch verboden ach stommerd die ik ben dat geldt alleen maar voor de eigen bevolking waar daar zij al die wetten gemaakt.,

  Like

 7. Jean zegt:

  Wij moeten er voor zorgen dat dat vreemdelingen zootje nooit in ons straatbeeld rondloopt of rondfietst want heel dat zootje veroorzaakt alleen maar angst en ellende, heeft geen enkel normbesef en zijn voor de overgrote meerderheid verziekt door die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam een rotzooi die verboden moet worden in onze westerse seculiere landen.
  NOOIT zullen wij die smeerlapperij erkennen, respecteren noch tolereren en de goedpraters onder eigen volk zullen sowieso de rekening gepresenteerd krijgen.
  Wij kennen onze vijand.

  Like

 8. Drs.P. zegt:

  Men doet er werkelijk alles aan om autochtonen op zoveel mogelijke manieren te naaien!!
  Gewoon alles volgens plan om een burgeroorlog te veroorzaken in Europa.
  Voor NL zijn de ENIGE schuldigen aan dit alles zij die al deze ellende faciliteren en dat zijn de slaapkamerratten die alleen maar bezig zijn om Wilders dwars te zitten met hun tomeloze oneindige geouwehoer en kinderachtig gezeur, dus de VMBO-er van GL, Demonen666 & PvdA!!!
  http://depatriotten.weebly.com

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Drs.P.: 12.38. uur. Dit is geheel waar. Geheel de RODE KLIEK, in Nederland, worden gesteund door de andere verraders van: CDA,VVD,D66,SP,CU,SGP,PvdD,50+. Ik kots van deze fielten!

   Like

 9. elisah zegt:

  Een bekende van mij is ooit aangereden door een allochtoon die onverzekerd in een geleende auto rondreed. Hij was flink gedupeerd, had een gebroken been en kon zo niet beginnen met zijn nieuwe studie en heeft daardoor dus een studiejaar moeten missen. Als slachtoffer sta je met lege handen en zit met de misere.

  Like

 10. Qvic zegt:

  Dit geeft eigenlijk al aan dat de overheden maar wat doen, zonder bij na te denken wat de consequenties van hun handelen zijn. Dit betekent gewoon dat ze willens en wetens de eigendommen van het autochtonen volk niet meer respecteren en daarmee met andere woorden de oorlog hebben verklaard aan de autochtonen bevolking. Politieke partijen zijn niets meer dan belangen groepjes van een aantal mensen, nu deze belangen groepjes andere mensen die nog nooit bijgedragen hebben aan de algemene gemeenschap gaan bevoorrechten boven hun eigen (autochtonen) achterban, die wel (verplicht) bij moeten dragen aan de algemene gemeenschap.
  De politieke partijen zijn zo arrogant geworden door de jaren heen, dat zij hun eigen bestaansrecht afgeschaft hebben zonder dat zij dat zelf beseffen. Want zonder het mandaat van het autochtonen volk hebben zij geen macht meer over het autochtonen volk. De autochtonen bevolking zal zich moeten verenigen c.q. bewapenen tegen hun ooit eigen volksvertegenwoordigers. De autochtonen bevolking staat vrij van alle regels en wetten die door de zogenaamde volksvertegenwoordigers ooit zijn gemaakt. Ook staat iedereen vrij om een eigen munt in te voeren, want geld als een universele ruilmiddel staat of valt met het vertrouwen in die munt eenheid. Daar ons huidige munt ook enkel op vertrouwen is geschoeid en zelf geen eigen waarde meer heeft. Demonstreren tegen deze onwil van onze volksvertegenwoordigers heeft weinig zin, want dan blijven we eigenlijk hun systeem handhaven. We kunnen beter al die energie in ons zelf steken om een (plaatselijke) alternatieve samenleving tot stand brengen. Als er dan meerdere ontstaan zijn, kunnen deze dan met elkaar eventueel koppelen en zo de bestaande macht breken.

  Like

 11. Koos zegt:

  Valt me nog mee dat niet elke vluchteling een pistool krijgt, om mee in hun onderhoud te voorzien. Dat spaart de overheid geld uit.

  Like

 12. Guardiacivil zegt:

  De regeringen zijn losgeslagen en voor de gelukzoekers maakt het niets uit hoe ze bewegen en verplaatsen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s