Taakstraffen geëist tegen “asielzoekers” voor aanrandingen Almere

Screenshot_41

De politie in het asielzoekerscentrum van Almere.

In de rechtbank van Lelystad diende vandaag de zaak tegen twee “asielzoekers” die worden verdacht van aanrandingen in het centrum van Almere. Het Openbaar Ministerie wil dat ze allebei een taakstraf krijgen.

Beide verdachten, twee jonge Eritrese mannen van 19 en 20, waren niet aanwezig in de rechtszaal. Volgens hun advocaat heeft dat te maken met de grote belangstelling van de media voor de zaak.

Lees verder>>>
(h/t “Koddebeier”)
RTL Nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op Taakstraffen geëist tegen “asielzoekers” voor aanrandingen Almere

  1. carthago zegt:

    De D666 rechtspraak in een (kokos) notendop. De kontebonkers weten niet wat het begrip rechtspraak is , maar nu dus wel. 120 uur kontenbonken als werkstraf moet toch de ultieme integratiekennis worden voor het komende nieuwjaarsfeest in keulen.

    Like

  2. Bas zegt:

    Volgens RLT hoorde de oudste van het duo een werkstraf van 120 uur tegen zich eisen. De ander moet als het aan het OM ligt 140 uur werkstraf uitvoeren en een Respect Limits-cursus volgen, om zijn seksuele grenzen te herkennen en te respecteren.

    Deze uitspraak is ronduit belachelijk !

    Zouden ze nog beter dit recept uit de Viva kunnen voorschrijven.

    Libido verlagend, afkooksel hop en Wilg

    Ingredienten
    Hop (bloemschermen, hopbellen) 20 gr
    Wilg (blaadjes) 20 gr

    Bereiding
    •Voeg de hop en wilg bij 500 ml kokend water
    •laat het mengsel 15 min. koken, daarna zeven.
    •Overschot koel bewaren.

    Dosering
    Bij elke maaltijd en voor het slapen gaan een kopje.

    Like

  3. Lijkt me een prima recept voor de kok om op grote schaal toe te dienen bij alle AZC’s. Worden ‘ze’ rustig van, goed voor de nachtrust en voorkomt eelt in de rechter handpalm……

    Like

  4. Sjaak zegt:

    Uitspraak op 1 April geschoven !
    Het komt de dag dat hun kloten worden weg geschoten !
    De ketel staat kort voor het exploderen,
    en die linkse rooie kontlikkers waaien met fluwelen handschoenen
    naar dit schorum !

    Like

  5. Republikein zegt:

    Een taakstraf is erg lucratief voor linx geteisem.
    Zo helpen ze elkaar, de ene dienst is de andere waard.

    Like

  6. dirk zegt:

    Vanwege een openstaande boete van €37,50 vier dagen voor fietsen zonder licht in de cel doorbrengen. Klinkt bizar? Pieter* heeft het meegemaakt. Die vier dagen staan nog altijd diep in zijn geheugen gegrift.
    aanranden is niet zo een crimineel gedrag
    nederland 2016!!

    Like

    • elisah zegt:

      Ja, dat klopt, voor een niet betaalde boete ga je rechtstreeks het gevang in en wordt je als een zware crimineel behandeld met alles erop en eraan. Echte delicten worden afgedaan met een zielig klein taakstrafje, de waanzin heerst…

      Like

  7. Jan zegt:

    Laat die troglodieten wc’s schoonmaken met hun blote handen en een tandenborstel, vervolgens trap je hen uit Nederland en Europa.

    Like

    • carthago zegt:

      Mee eens.Maar eerst goed verpakken, afstempelen, brandmerken en met onuitwisbare verf bespoten de container in per retour naar saudi Arabië.

      Like

  8. koddebeier zegt:

    De “rechtspraak’ in Nederland is een lachertje, het is een schandalige vertoning.
    Het OM en de rechters zouden zich dood moeten schamen !!

    Like

  9. Tom Hendrix zegt:

    Bewijs temeer, dat geheel het OM, geheel Justitie, in handen zijn der RODEN en van Demonen 666! Kots ende braek! Rechtsstaat Nederland? laat me niet lachen!

    Like

  10. Doornroosje zegt:

    En met dat soort griezels willen ze ons vermengen . Alleen maar het volk hoor , de elite niet. Dat is het grote plan van Amerika en de EU.

    Like

  11. Beste koddebeier de Nederlandse magistratuur, justitie en de reguliere politiek zijn de schaamte reeds voorbij…

    Like

  12. Ik word God vergetens ziek als ik dit allemaal lees……maar steeds blijer niet meer in dat idioote nederarabië te wonen,Mart Brasil( mijn familie in nederland wil niet op deze site kijken,al reeds ge hersenspoeld denk ik)Och, ze komen er eerdaags wel achter denk ik maar.Hier ook een puinhoop,maar minder kwaadaardig.

    Like

Plaats een reactie