“Nog altijd minstens 50 IS-sympathisanten aan het werk op luchthaven”

Screenshot_50

(Door: Bart Moerman en Dirk Coosemans)

De terroristen die vorige week dinsdag in Zaventem toesloegen, zonden vooraf verkenners om de veiligheid uit te testen. Zelfs onder het personeel op de luchthaven zitten IS-sympathisanten.

De vele vergaderingen over de veiligheid van de luchthaven werden gisteren overschaduwd door een reeks pijnlijke vaststellingen die de agenten van de Luchtvaartpolitie in een open brief deden. Zij zonden hun brief naar vakbonden en veiligheidsverantwoordelijken, die daardoor wel heel duidelijk wisten wat op tafel lag.

De agenten klagen vooral het gebrek aan controles aan: iedereen kan zomaar de luchthaven inwandelen, ook personen die geseind staan voor zware criminele feiten. Daardoor konden de terroristen probleemloos verkenners uitsturen. Bovendien werken er ook te veel mensen met een crimineel verleden in de shops en bij de afhandeling van de bagage.

Lees verder>>>
De Standaard

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, België, Brussel, cultuurrelativisme, Eurabië, ISIS, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op “Nog altijd minstens 50 IS-sympathisanten aan het werk op luchthaven”

 1. Guardiacivil zegt:

  Veiligheids-officier in de Nederlandse Ambassade wegbezuinigd. 50 Jihadsympatisanten werken op Brusselse luchthaven in de schoonmaakdiens-op de platforms-in de winkeltjes. Oh wat zijn we toch goed bezig in Europa met onze veligheid. Maar oh wee als er in Amst. een grote boem is, dan zijn alle deskundige weer paraat om zo snel mogelijk hun visie en “advies” over gedane zaken te geven, ze staan bij de tv gewoon te trappelen om iets te mogen toelichten. DE ELITE DOET TOCH HUN EIGEN ZIN. Tijd om die hele bende op te ruimen. IEDEREEN IS HET SPUUGZAT.

  Like

 2. Guardiacivil zegt:

  Nu weer die klootzak Van der Steur de min. v Veiligheid en Justitie, Hij doet zijn werk niet goed waar hij duur voor betaald en gekozen is, hij verschafte de tweede kamer opnieuw verkeerde informatie. Niemand doet zijn werk goed, iedereen werkt langs elkaar heen precies zoals in België.
  En dan tijdens debatten hardop ….nee GLASHARD beweren dat alles onder controle is en we rustig kunnen slapen of het wordt nog uitgezocht of we zijn druk doende…….
  Van mij kunnen ze allemaal opdonderen met hun verdomde leugens en voortrekkende partijen. Nu is het echt over de limit. Fatsoen kent men al lang niet meer op het BinnenHof. Integriteit is iets wat in de vorige eeuw al zeldzaam was, de burgermeesters moesten eens op integriteits-cursus, de helft kwam maar opdagen want ik weet waar die was gehouden omdat ik er zelf gewerkt heb.
  De elite heeft het totaal verziekt en verknald, WEG MET HUN.

  Like

 3. carthago zegt:

  Dat betekent dat de volgende troep in aantocht is. Alleen al 50 kalifaatgangers op maar één vluchthaven berekent dat er duizenden onder de Belgen vertoeven. Failed state België, armageddon.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  De hele samenleving, is geïnfiltreerd door moslims. En deze worden geholpen door LINKS en de achterlijke “gutmenschen”. We kunnen waarschuwen zoveel als we willen, zolang LINKS en de “gutmenschen”, met steun van de verraders van de politiek, te weten- liberalen, en christendemocraten-hun gang blijven gaan, zal het van kwaad tot erger komen.

  Like

 5. Pieter zegt:

  Is op Schiphol vast niet anders.

  Like

 6. Jan zegt:

  Flip de Winter noemt koranus jachtakte:

  Like

  • Jan zegt:

   “De nazi vond zijn inspiratie in Mein Kampf, voor velen een heilig boek. Er zijn veel nazi’s die een rustig leven leiden en een ander niets in de weg leggen, maar het zijn de radicalen die Mein Kampf verkeerd interpreteerden en daarom verzet ik mij er tegen dat alle hitleristen op een hoop worden gegooid en zult u mijn steun niet krijgen, noch van de rest van de bevolking. Neem nu mijn buurvrouw. Af en toe slaat zij een ander in elkaar, samen met anderen, maar die vroegen er om. Maar om nu iedere nazi fout te noemen dat gaat mij te ver”

   Jan Jambon, aka Jan Lul

   Like

 7. koddebeier zegt:

  En hoeveel zullen het er op Schiphol zijn ????

  Like

  • Petra DeBoer zegt:

   Geen idee maar genoeg om veel ellende te veroorzaken. Ze zitten overal…bij Defensie, op het ministerie van veiligheid en justitie, in de 2e kamer enz.
   Zeer zorgwekkend want onder bedreiging werken ook moslims mee die helemaal niet radicaal zijn.

   Like

 8. Luchtpint zegt:

  “Discrimineren” wordt een noodzakelijk kwaad op bedrijfsniveau en bij aanwerving / sollicitatie. Ik dacht dit jaren geleden al. Maar ook dat zal geen populair ideetje worden op korte termijn, valt te vrezen.

  Like

 9. Harry zegt:

  Bespottelijk dat die lui op verantwoordelijke functies mogen werken , bij de politie , de overheid , kerncentrales , vliegvelden , ambtenarij , etc , etc .
  Als ik dan die rotkop van Kuzu zie ageren tegen een oproep om geen moslims op verantwoordelijke posities te laten werken , dan weet je meteen weer hoe het werkt .
  Een normaal mens wordt dan zeker wakker , onbegrijpelijk dat zo’n idioot zijn snode plannen met Europa gewoon kan verdedigen , zonder dat de hele tweede kamer wakker schrikt .
  Ze gaan botweg door met het doorvoeren van hun kalifaat-plannen , kennelijk de schaamte voorbij .
  De Isis-boeven verkopen hun olie aan Turkije en wat doet Erdogan ?
  NIKS !!! , net als Kuzu laat ie de storm over zich heen komen in het kader van : “het project” .
  En gedeeltelijk hebben ze nog gelijk ook , partijen zoals D66 , Pvda en GL slikken dit soort debiliteit als zoete koek .
  Gelukkig dat er nog één partij een beetje wakker is .
  Hij verdient ons aller steun !

  Like

 10. Pingback: Luchthaven Wenen: Technicus als ISIS-sympathisant ontmaskerd | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s