Berlijn: € 78 miljoen voor illegalen – daklozen lijden kou

Screenshot_9

(Door: L.S. Gabriel – Vertaling: E.J. Bron)

Onlangs ging de Berlijnse Senaat akkoord met € 78 miljoen voor de bouw van containerdorpen en zogenaamde modulegebouwen voor de bezetters. De over heel Berlijn verdeelde standplaatsen moeten, inclusief het ontsluiten van grondstukken en het aanleggen van plantsoenen, eind juni klaar zijn, opdat de illegalen het zo snel mogelijk knus en schoon hebben. De daklozen van Berlijn echter moeten sinds gisteren allemaal weer op straat slapen.

Om het even hoe koud het buiten is, stipt op 1 april sluiten alle plekken voor noodopvang in Berlijn hun deuren. Het seizoen voor arme Duitsers loopt namelijk maar van 1 november t/m 31 maart. De Berlijnse daklozen zijn sinds het begin van de invasie dubbel benadeeld, want de deelstaat Berlijn betaalt aan exploitanten per dakloze € 15,-, maar per “vluchteling” € 50,- Illegalen zijn dus gewoon lucratieve handel.

Op dit moment zijn er 335.000 mensen in Duitsland dakloos, dat zijn er zoveel als sinds tien jaar niet meer, tendens stijgend. Volgens een schatting van de landelijke arbeidsgemeenschap daklozenhulp (BAG W) zullen er in 2018 meer dan een half miljoen mensen dakloos zijn en omdat betaalbare woonruimte, dankzij de bezetters, juist in de stedelijke gebieden steeds schaarser wordt, spitst de situatie zich langzamerhand ook dramatisch toe voor Duitsers met een laag inkomen en ontvangers van Hartz-IV.

Maar het is niet alleen dat de geïmporteerde nieuwe kiezers heel duidelijk in ieder opzicht bevoordeeld worden, men huizen voor hen bouwt en woningen inricht, terwijl Duitsers en hier legaal wonende mensen in portieken kou lijden en nat worden op banken in het park, men probeert zelfs te verhinderen dat zij geholpen worden door privépersonen.

Het tot geen enkele partij behorende privé-initiatief “Duitsers helpen Duitsers” wordt wegens haar affectie tot het eigen volk in diskrediet gebracht als racistische nazi-vereniging. “Duitsland heeft gigantisch veel geld voor vluchtelingen, maar onze eigen daklozen en arme mensen worden volledig vergeten!”, staat er op de Facebook-pagina van het initiatief. Dat volstond dat media, organisaties van “goedmenschen” en officiële instanties de initiatiefnemers ervan beschuldigden dat hun hulp alleen maar een dekmantel zou zijn voor het aanwakkeren van ressentiment tegen “vluchtelingen”.

De initiatiefnemers verzamelen kleding, hygiënische artikelen, maken eten en rijden dan rond om dit te verdelen. Ze geven ook wel eens eerste hulp en verbinden kleinere wonden, geven de daklozen zalfjes en desinfecterende middelen.

Screenshot_10

Echter alleen maar als men ze hun gang laat gaan, want de “nazi´s”, die alleen maar Duitsers willen helpen, zijn in veel onderkomens niet gewenst door de exploitanten. Je mag in Duitsland dus zelfs niet eens meer zelf beslissen wie je wilt helpen. Om Duitsers te helpen is blijkbaar al bijna een halszaak.

Vanaf vandaag hebben de “rechts radicale” hulpverleners dus weer meer te doen, omdat veel mensen, die gedurende de afgelopen weken een plekje hadden gevonden in een noodonderkomen, nu weer verzorgd moeten worden. Maar daartegenover staat dat zij er op straat in ieder geval niet aan gehinderd worden om de mensen kleding, was-gerei of fruit te brengen. Het onderhoud van de bezetters moet sowieso volledig door de Duitse belastingbetalers worden betaald.

Bron:
www.pi-news.net
Door: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Populisme", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, Berlijn, burgermoed, cultuurrelativisme, demoniseren, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, nieuw fascisme, Overheid, Patriottisme, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Berlijn: € 78 miljoen voor illegalen – daklozen lijden kou

  1. Jade zegt:

    Sterke woordkeuze: bezetters…
    Laten we dat woord ook maar invoeren.
    Het staat in ieder geval beter als “vluchtelingen”.

    Like

    • Pieter zegt:

      Ja sterke woordkeuze “Bezetters” en “Bezetting”.
      Leuke anekdote :
      Een kennis van mij die regelmatig in buurthuizen eet, ontmoette daar een jaar of wat geleden ook eens Diederik Samsom die op een soort van goodwill trip was.
      Deze kennis had het toen tegen Samsom over de bezetting van Nederland, maar Samsom deed niet anders dan op de hem bekende wijze schaapachtig aankijken zonder erop in te gaan.

      Like

  2. Jean zegt:

    Wij moeten alle illegalen eruit kieperen en die containers ter beschikking stellen van leeggeroofde landgenoten.
    Illegaal is illegaal en hoort nooit beschermd te worden.

    Like

  3. elisah zegt:

    De daklozen moeten ijskoud die containers bezetten, als ze uitgezet dreigen te worden schreeuwen ze gewoon discrimiNAZI en spreken ze geen woord geen Duits meer.

    Like

  4. Er is nog nooit één dag van gerechtigheid geweest op deze planeet…

    Like

  5. Cathja zegt:

    Sorry dat ik het zo moet zeggen, maar wat is Duitsland een rotland aan het worden! Ik kwam er altijd graag, maar als je dit dan leest, dan hoef ik niet zo nodig meer. Uit bovenstaand artikel blijkt de haat van de Duitse overheid tegen een deel van het eigen volk. En als je je eigen volk haat, dan deug je voor geen meter.
    Ik heb veel respect voor de mensen die zich het lot van de armen aantrekken en hulp bieden waar ze kunnen. Onbegrijpelijk waar ze deze prachtmensen voor uit durven te maken!

    Duitsland is Duitsland niet meer. Jammer van dit verder zo prachtige land!

    Like

    • Ronald zegt:

      Hopelijk gaat de AfD winnen en wordt de islam aan banden belegd!!! Zero tolerance!!!
      Kijk nou wat er weer in Brussel is gebeurd……moslims bekogelen de politie……oppakken en 20 jaar de cel in!!!

      Like

  6. Oh, leuk zeg: Duitsers, die dakloze landgenoten helpen, zijn opeens nazi’s!
    Zou de aardige Neurenbergse, die, alweer ergens in de Jaren ’80 van de vorige eeuw, op de “Platte” (verzamelpaats tegenover het Hauptbahnhof) naar de oude Alma toe kwam met de woorden: “Also, Frau Alma, vorgestern hatte ich Ihnen die Blusen versprochen und sehen Sie jetzt mal was ich für Sie mitgebracht habe……” dan achteraf óók een nazi geweest zijn? Je doet de vreemdste ontdekkingen!
    Of was zo’n daad van medemenselijkheid 30 jaar geleden dan nog ‘done’ maar nu niet meer omdat men nu vanuit politiek-correct oogpunt thans slechts de asíeligerds hoort te helpen? Maar, mijn lieve, beste, gutmenschen, die wórden geholpen. Door júllie. Niets, totaal niets komen ze te kort! Mogen de Duitse burgers, bitte sehr, danke schön, dan nog op eigen initiatief aan hun landgenoten denken?
    Of roept dat bij sommigen onder jullie -die dan nog de klok hebben horen luiden, maar niet weten, waar de klepel hangt- vage associaties op met de “Winterhilfe?” Dat was indertijd op nazi-initiatief, já…..
    Maar als men thans alle hulp maar op de nieuwe bezetters richt, is het in orde, nietwaar? (Stelletje demagogische landverraders!)
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

    • Tistochwat zegt:

      Theresa Geissler 2 april 2016 om 15:46

      [quote] omdat men nu vanuit politiek-correct oogpunt thans slechts de asíeligerds hoort te helpen? Maar, mijn lieve, beste, gutmenschen, die wórden geholpen. Door júllie. [/quote]

      Ja, door de heersende ‘Gutmenschen’ *kuch, kuch* maar wél met het belastinggeld van de Duitse burgers!

      Like

  7. Gerrit Tienkamp zegt:

    Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

    Like

  8. Elena zegt:

    Indien het mij overkomt dat ik buiten mijn schuld dakloos word…maak ik een mannelijke bezetter koud.
    Dan zal ik minstens 15 jaar WEL een dak boven het hoofd hebben inclusief Bed, Bad en Brood !

    Like

  9. Jan zegt:

    Hitler kwam ook zo aan de macht:

    Het is het uitschot dat het lot van Europa dicteert en dus naar de ondergang leidt

    Like

Plaats een reactie