Het begint: Nu komen de Afrikanen – duizenden economische migranten

Screenshot_19

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Nu wordt het verbitterd!? We staan één stap voor de afgrond, morgen zijn we een stap verder? Vorige week is het 5.000 Afrikanen gelukt om vanuit Libië over te steken naar Sicilië, 10.000 zouden het deze week proberen. Het weer in het Middellandse Zeegebied is nu goed, deze week zullen de mensensmokkelaars aan de Afrikaanse noordkust tientallen boten richting Italië sturen, kwam de “Kronen Zeitung” te weten van een militaire inlichtingendienst. Het zijn geen oorlogsvluchtelingen, maar duizenden economische migranten. Het grootste deel van hen komt uit Nigeria (18%), Gambia (15%) en uit Senegal (10%). Maar ook Afrikanen uit Mali (9%), Guinea en Ivoorkust (elk 8%) en Marokkanen (5%) zitten in de mensensmokkelaar-boten, die in Libië in zee steken.

politikstube

De slapende reus is uit zijn winterslaap ontwaakt! Deze ontwikkeling was vorige zomer al te voorzien, nadat er aan zoveel mensen uit het Nabije oosten asiel werd verleend, is nu het Afrikaanse continent aan de beurt. Nu begint het pas echt!

Europa zal jarenlang, zo niet tientallen jaren lang, politiek, maatschappelijk en financieel met dit grootst denkbare ongeluk bezig zijn, geen tijd, geen energie, geen geld voor substantiële innovaties en investeringen in de maatschappij hier hebben, maar des te meer criminaliteit en verval van Europese steden. Zolang Ngo´s deze sociale toeristen wijsmaken dat ze er recht op zouden hebben naar Europa te komen en een recht op volledige verzorging zouden hebben, zolang zullen ze komen.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, asielwaanzin, Barbarisme, Europa, EUSSR, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, Multiculti, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

39 reacties op Het begint: Nu komen de Afrikanen – duizenden economische migranten

 1. Tistochwat zegt:

  Och, Klavert, Roemert, Pechdrol, Samzwam, Prutser en andere criminele ‘regenten’ zullen ze wel allemaal hierheen halen.
  Kan best; doen WIJ gewoon wéér ‘een stapje terug’.

  Lekker hoor, al die schurftige, zwakbegaafde, mohammedaanse ‘neuque-negerts’ die op ons komen parasiteren!
  Als ik zo’n foto van een boot zie, afgeladen met dreigende zwarte koppen, brrrr…….
  De tijd komt dat we er verplicht een stel in huis moeten nemen.
  Of nee, beter nog is het dat WIJ in een kartonnen doos op straat kruipen en dat die zwarte raketgeleerden onze huizen gewoon helemáál krijgen.

  Wanneer oh wanneer gebeurt er toch eens een wonder waardoor we verlost worden van alle ellende?

  Like

  • joopklepzeiker zegt:

   Dat zijn speciale boten en kosten een berg geld !

   Wie betaalt dat is de vraag !

   Geen vraag hoor soros en kornuiten betalen dat .

   Like

  • I.K. Bennurklaarmee zegt:

   @ Tistochwat: “De tijd komt dat we er verplicht een stel in huis moeten nemen.”

   Daarom moeten we onze woningen vol zetten met spaarvarkens, een paar hangbuikzwijntjes aanschaffen en een paar honden (extra) erbij nemen zodat onze huizen voldoende haram zijn.

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ I.K. Bennurklaarmee 5 april 2016 om 20:34

    Tegen die tijd worden onze woningen uiteraard eerst (weer) helemaal mohammedaan-vriendelijk gemaakt.

    Like

   • elsa zegt:

    ik schiet mezelf liever voor de kop………

    Like

  • anna zegt:

   en weer allemaal jonge mannen …… die hun vrouw en kinderen achterlaten ….

   Like

 2. carthago zegt:

  De lang verwachte zwarte criminele nazguls en kokosnoten tsunami is dan toch begonnen.Tesamen met de Panama files, het Griekse failliet, de Megaschuldenberg, de brexit, de Oekraïnse Coup, de verloren pensioengelden, de aanslagen van de kalifaatratten, de pissende gore islam barbaarden in de zwembaden, de verkrachtingen alom, is het avondland klaar om een grote opstand te beginnen en de lang gewenste bijltjesdag uit te voeren. Het is oorlog. Nosferatu.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @carthago: 18.41. Klopt, daarom zouden we ter harte moeten nemen, wat de oude Romeinen reeds zeiden: ” Si vis pacem, parabellum”. Wie vrede wil, bereide zich voor op oorlog. Helaas is dat heden ten dage, nog steeds zo.

   Like

  • elsa zegt:

   de oplossing komt uit de ruimte!we gaan naar de klote!

   Like

 3. zijn we nu echt zo dom en naief . kunnen we ze niet met oorlogsschepen stoppen en retour naar de zandbak ik schaam mij dat ik Nederlander ben en dat wij zo,n imbeciele overheid hebben die hier niet tegen vecht . voor D(v)ied(z)erik Samson zijn het stemmen maar voor ons de ondergang. STOP eigen volk eerst Wilders ik hoop dat je snel premier wordt

  Like

 4. Willie zegt:

  En al die smerige ziektes die ze meebrengen en op ons loslaten ??

  Like

 5. Geronimo zegt:

  Erger dan een sprinkhanenplaag.

  Like

 6. visje zegt:

  persoonlijk kan ik me zo boos maken over de Nederlandse politiek, het merendeel van het Nederlandse volk heeft nooit toe willen treden tot de EU!

  Wat een ellende heeft de hedendaagse politiek ons als volk gebracht?

  Waarom zijn we in hemels naam ooit dit satanische/demonische verdrag aan gegaan, om één groot Europa te worden?,,,,ik wordt er werkelijk triest van hoe we als volk worden belazerd.

  visje

  Like

  • R. IJsendoorn zegt:

   Heel simpel, jullie hebben destijds hier zelf om gevraagd door (verkeerd) te stemmen

   Like

   • Ka zegt:

    R. Ijsendoorn, ik word zo moe van deze lege kreet. IK heb hier niet om gevraagd en heb zeker niet op dit zooitje gestemd, maar krijg wel alle ellende over me heen. Dus…speak for your self!!

    Like

 7. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Ik zeg: lek torpederen!

  Like

 8. elisah zegt:

  Met kop en kont eruit, illegaal hierheen komen is onrechtmatig en onwettig, dus retour afzender.
  We hebben de handen al vol aan vluchtelingen, voor illegale vreemdelingen is geen geld en plaats meer over.

  Like

 9. paulzwueste zegt:

  Nogmaals… Europa zal hier absoluut geen tientallen jaren mee bezig zijn….
  Dat kán om te beginnen economisch niet eens… maar voordat het zover is zal de PLEURIS allang uitgebroken zijn!!!!! Het probleem van die vervloekte EU en die massa-immigratie zal zichzelf oplossen, net zoals die verdoemde islam zichzelf zal vernietigen!…

  Like

 10. Ik bestel alvast 2 rottweilers

  Like

 11. Rudy de wandel zegt:

  Waar is Jawa nu we hem nodig hebben !

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Rody de wandel
   Wij hebben niet het minste recht iemand voor hulp te vragen. Niemand is ons wat schuldig. VECHTEN VOOR ONS LEVEN IS ONZE TAAK. Net zo goed dat Nederland was (en nog steeds is) in staat tegen de waternood te vechten, moet Nederland ook in staat zijn (en dat is veel makkelijker) om de tsunami van smerige viezeriken uit islamitische landen van haar grenzen weg te poetsen ..De grens moet voor hen potdicht zijn ..Met of zonder de toestemming van onze bezetter de EU. Er is hier geen plaats voor de soldaten van Allah ..BASTA

   Like

 12. Guardiacivil zegt:

  Minstens 50 miljoen staan er te trappelen in Afrika

  Like

 13. Avidia zegt:

  Allemaal naar de EU in Brussel sturen, ruimte zat daar, zo ook liefde en aandacht, kunnen ze lekker geknuffeld worden, eten wordt opgediend enz.

  Like

 14. europa tekent bruin en zwart! de europeaan zoals we hem kennen en lief hebben sterft uit! binnen noemt men europa het tweede zwarte kontinent! en wat doen de europeanen????? ah juist ! NIETS!!!! ze blijven lekker op de sociale media hun beklag doen en voor de rest ? NADA! geen weerstand . dan maar hopen dat onze regeringen iets doen . (zoals ik van vele zogezegde helden al gehoort heb .) ik zeg aleen dat het tijd is voor gewapende weerstand! dat is het enige dat nog helpt ! vervelende gesprekken zijn zinloos geworden.

  Like

 15. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 16. Thomasson zegt:

  Iemand die deze landkaart goed gaat bestudeerd, http://syria.liveuamap.com/
  Zal details ontdekken over de oorlog in Syrië in het algemeen en over de expansiedrift van de islam in het bijzonder. Het zijn details die onze geniepige Pravda media nooit zal behandelen. Tokkies hoeven niet alles te weten! “Ze hebben niet genoeg verstand om zaken te begrijpen”. Wat zien wij op de kaart? a) dat de Koerden hebben Turkije in het algemeen goed van langs gegeven. Grote deel van het gebied bij de grens tussen Turkije en Syrië is door hen overgenomen. Maar in het noord westen is een flinke stuk van ISIS (M4). Is dat juist niet het “plekje” waar de “Oh zo zielige Syrische vluchtelingen” de grens oversteken naar Turkije met de bedoeling naar Europa als zielige vluchtelingen te worden gestuurd? Dat de hele zooi wordt door Turkije en ISIS in scène gebracht om vervolgens in een korte tijd Europa op de knieën te krijgen? b) Let goed op dat de gebieden van de zgn. “gematigde moslim rebellen”, die van Assad grenzen aan elkaar op de meest vreemde wijze. Enclave hier en enclave daar. Sommige plekken zijn flaneer gebieden die ter beschikbaar staan voor iedereen. De toegang wordt door BETALING geschaft. Tijdens de Joegoslavië oorlogen ging dat totaal anders. Er werd verbitterd gevochten in Goradze, Screbrenica of Mostar. De “strijders” van ISIS betalen de heren van de tegenpartij om hun goedkope olie en oorlogsbuit naar Turkije te brengen. M.a.w. ER WORDT DAAR TUSSEN ALLE PARTIJEN SAMENGEWERKT om het westen voor de gek te houden. De vluchtelingen horen voor een groot deel bij dit theater. c) ISIS heeft zich ook al langs de kust in Libië genesteld; in Syrthe en de omgeving van Bengazi. Dus het is vanzelfsprekend dat Europa wordt nu beschoten en gebombardeerd door schuiten vol met negers en moslims uit al de islamitische landen. DEZE LEGER VAN ALLAH HEEFT EEN HAVEN WAAR HET VANDAAN KAN VERTREKKEN.

  De oorlog met de Islam is al op volle gang. De ISLAMITISCHE WEHRMACHT beschiet en bombardeert ons niet met Stukka’s, Leopard tanks en Schmeissers, maar met schurftige verkrachters, terroristen, criminelen van alle soorten en maten of zomaar klaplopers die graag hun familie op onze kosten willen hierheen importeren en vooral op onze kosten leven. Het onderhouden van miljoenen MEEVRETENDE VIEZERIKEN met wie wij NIETS MEE TE MAKEN HEBBEN zal ons ter onderbrengen.

  Like

 17. Guardiacivil zegt:

  Deze duivelse invasie moeten we tot staan zien te brengen en te beginnen met Brussel uit te schakelen.

  Like

 18. Guardiacivil zegt:

  Eerst maffia-elite-Brussel uitschakelen, optie alianz v Europese militaire bezetting v Brussel.

  Like

 19. Pingback: Duits-Oostenrijkse grens: Duitse minister van Binnenlandse Zaken wil controles in mei beëindigen | E.J. Bron

 20. Jade zegt:

  Zo`n rubberboot moet toch lek te krijgen zijn,
  liefst midden op zee…

  Like

 21. Jolanda van der Linden zegt:

  WEG…..!!!!! ERMEE…!!!!!!

  Like

 22. brutebruut zegt:

  Heel Triest voor die mensen die hun geluk elders moet zoeken. Zelf zou ik ook die keus hebben gemaakt in hun situatie. Wellicht komt er een tijd dat wij zelf niets meer te zoeken hebben in Europa. De regering is hier hard mee bezig om ons land kapot te maken. Deze mensen kunnen er niets aan doen. De regeringen van Europa hebben dit zelf veroorzaakt, niet deze mensen op de boot. Wij hebben deze regering gekozen. Dus de schuld ligt ook bij ons. Volgend jaar mag iedereen weer stemmen. Zorg voor een opkomst van 100% en zeg niet ” ik stem niet, want het heeft geen nut”. Vandaag heb ik ook gestemd, in de peiling van 18hr schrok ik van de opkomst! Niet stemmen betekend voor mij: alles accepteren en geen commentaar meer leveren!

  Like

 23. Angst slaat me om het hart !! Wat gaan we in ons landje nog allemaal meemaken , ‘k herken nog amper m’n buren … Hier allemaal andersgekleurden !! Met alle respect voor de meedemens maar waar is de gewone burger gebleven ?.. Sant in eigen land is ver zoek , toch ?..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s