Afrika komt! Meer dan 600.000 Afrikaanse jonge mannen staan in de startblokken!

Screenshot_56

(Vertaling: E.J. Bron)

Steeds meer “migranten” uit Afrika gaan op weg naar Europa. Mensen uit het kleine Oost-Afrikaanse Eritrea vluchten voor de onderdrukking door het regime. Uit Nigeria komen velen, die vluchten voor de radicaalislamitische terreurmilitie Boko Haram en de mensen uit Somalië zijn bang voor honger en geweld in hun land. Vorige week kwamen er 5.000 Afrikanen vanuit Libië naar Sicilië. Deze week zouden het al 10.000 zijn. Maar in Libië wachten nog eens 800.000 Afrikanen op de overtocht. Volgens de UNHCR zijn 76% van hen jonge mannen.  

epoch times

“Het weer in het Middellandse Zeegebied is nu goed, deze week zullen de mensensmokkelaars aan de Afrikaanse noordkust tientallen boten richting Italië sturen”, kwam de “Kronen Zeitung” te weten van een militaire inlichtingendienst.

Terwijl de Frontex- en NAVO-schepen, die in de regio zouden patrouilleren, zich op het redden van verongelukte “migranten” en het melden van de boten zouden moeten beperken. Voor het stoppen en terugbrengen van de boten zou politiek nog steeds geen toestemming zijn, maar het zou vermoedelijk honderden levens kunnen redden, aldus de krant.

De prijzen van de mensensmokkelaars liggen beduidend hoger dan die in de Egeïsche Zee. Een overtocht kost hier € 3.000,- tot € 5.000,-, aldus de “Deutsche Wirtschafts Nachrichten”. De Afrikaanse “migranten” staan in Libië enorm onder druk. De levensomstandigheden zijn slecht, velen komen in de gevangenis terecht of worden door criminelen tot slavenarbeid gedwongen.

Een andere uitwijkroute verloopt via Albanië naar Italië en Centraal-Europa. Zoals de “Kronen Zeitung” meldt, zou de Albanese maffia al miljoenen hebben geïnvesteerd in snelle boten om de “migranten” in het vervolg over zee naar Italië te brengen.

Maar de grootste bestorming wordt uit Libië verwacht.

Lange en gevaarlijke overtocht

Zoals “ProAsyl” schrijft, is de centrale Middellandse Zeeroute een winstgevende handel voor de smokkelaars. Voor de “migranten” is ze echter enorm gevaarlijk. Verleden jaar kwamen er bijna 3.000 mensen om tijdens de poging om via deze route naar Europa te komen.

Terwijl de overtocht van Turkije naar de Griekse eilanden in de Egeïsche Zee met ongeveer 20 kilometer nog te overzien is, zijn het vanuit Tripoli naar het kleine Italiaanse eiland Lampedusa al bijna 300 kilometer, naar Malta 350 kilometer en naar Sicilië al 450 kilometer. Hoe verder oostelijk het startpunt in Libië ligt, des te langer is de route. Vanuit het Libische Benghazi naar Sicilië zijn het al bijna 700 kilometer. (grafiek vluchtroutes).

De dit jaar tot nu toe op Sicilië aangekomen ongeveer 16.000 Afrikanen komen voor een derde deel uit Nigeria en Gambia, een ander derde deel komt uit Senegal, Mali, Guinea en Ivoorkust. Het laatste derde deel komt uit Marokko, Somalië, Soedan, Kameroen en andere landen. De “Kronen Zeitung” publiceerde daarover een haar toe gespeelde grafiek van de crisisstaf.

Maar dat is slechts een miniem klein deel van de 800.000 wachtende Afrikaanse “migranten” in Libië, die volgens de UNHCR voor 76% uit jonge mannen bestaan. De aankomsten op Sicilië zijn van februari naar maart verdubbeld.

Oostenrijk “vastbesloten” om de grens te bewaken

Ondertussen in het niet zo verre Oostenrijk: alarm in de crisisstaf van de Oostenrijkse regering met “Situatie 7”. Inofficieel is vanuit de crisisstaf te horen: “Over ongeveer een week hebben deze migranten Italië doorkruist en komen ze op de Brennerpas aan. Omdat de Duitse regering nu al Marokkanen en mensen uit West-Afrika naar ons naar Oostenrijk terugstuurt, moeten we aannemen dat dit opnieuw gebeurt. Zodoende zou Oostenrijk in de knel zitten tussen Italië, dat de Afrikaanse migranten doorstuurt, en Duitsland, dat deze mensen terugstuurt.”

De Oostenrijkse bondskanselier Werner Faymann ziet al een catastrofe op de Brennerpas afkomen. Hij verwacht dat “in de zomer de vluchtelingenstroom via de Italië-route bijzonder groot” zal worden. Oostenrijk zou de “migranten” echter niet ongecontroleerd kunnen laten binnenkomen. Het ministerie van binnenlandse Zaken kreeg dienovereenkomstig instructie.

De Oostenrijkse minister van Binnenlandse Zaken, Johanna Mikl-Leitner, zei enkele dagen geleden in de “Münchener Merkur” dat Oostenrijk “vastbesloten” zou zijn de Brennerpas te bewaken. Ook de Oostenrijkse minister van Defensie, Hans Peter Doskozil, kondigde in het Duitse dagblad “Die Welt” een hardere manier van optreden aan. Er zouden “grote grenscontroles op de Brennerpas, ook met soldaten”, plaatsvinden.

Libië en de Jihadisten van ISIS

En uit Libië komt er nog een ander gevaar op Europa af: al in september schreef de toenmalige Oostenrijkse chef van de binnenlandse veiligheidsdienst, Gert Polli: “In Libië controleert ISIS inmiddels drie kustregio´s en heeft zich nu ook in Sirte genesteld. […] Volgens informatie van de veiligheidsautoriteiten controleert ISIS de mensensmokkel naar Europa.”

Enerzijds profiteert de terreurorganisatie daardoor financieel (tot 50%) aan de mensensmokkel, anderzijds is het voor de Jihadisten relatief eenvoudig om strijders – gecamoufleerd als ´vluchtelingen´ – naar Europa te smokkelen.

In de havenstad Sirte zouden zich ongeveer tot 6.000 ISIS-strijders onder rechtstreeks commando van de ISIS-leiding in Syrië en Irak bevinden, meldde de “New York Times”.

Maar ook de rekrutering van strijders is een onderwerp in de havenstad, zoals de Franse krant “Le Figaro” schrijft: “Wanneer vrachtwagen met migranten Sirte passeren, houdt ISIS ze aan en bieden de illegalen grote sommen geld als zij zich bij haar aansluiten”, zeggen militieleden uit de West-Libische havenstad Misrata in de krant.

Nog verder naar het westen, in de hoofdstad Tripoli, worden regelmatig Jihadisten opgepakt “die met het vliegtuig uit Istanboel aankomen”, citeert de “Bayernkurier” de Franse krant “Le Figaro”.

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Europa, EUSSR, Illegalen, Immigratie, ISIS, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Libië, Oostenrijk, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

31 reacties op Afrika komt! Meer dan 600.000 Afrikaanse jonge mannen staan in de startblokken!

 1. koddebeier zegt:

  Frontex- en NAVO-schepen patrouilleren ?????????? Het zijn gewoon varende taxi’s, zodra er een bootje dreigt te zinken nemen ze die lui aan boord en brengen ze deze lieden aan wal !

  Dat zogenaamde patrouilleren is niet bedoeld om onze grenzen te beschermen !!
  Door de achterlijke Brusselse Eurofielen. gaan we met een sneltreinvaart onze ondergang !

  Like

 2. Ad de Koning zegt:

  Het kan niet anders of dit moet op een catastrofe uitdraaien, men zal echt andere maatregelen moeten nemen want het is echt een gevaar wat op ons afkomt, ze zullen niet rusten als ze in Europa zijn om te eisen wat ze verwachten en als dat tegen gaat vallen zijn de rapen gaar, men moet het leger inzetten om die invasie tegen te houden.

  Like

 3. edwin vissers zegt:

  sint Malachias:voorzag het al ,de laatste paus en de vernietiging van Rome ,Italië gaat overlopen worden ,dit is Gods linkerhand aan het werk .

  Like

 4. Sjaak zegt:

  Daar zitten we mooi mee opgeschoteld !

  Like

 5. Steven zegt:

  Heeft Europa al overlegd waar de BLANKEN straks naartoe kunnen vluchten?

  Like

 6. Dicksy zegt:

  ik weet niet meer wanneer maar hebben ze de noordkust van Europa ook eens niet afgegrendeld tegen een mogelijke invasie ? Ik dacht van Denemarken tot Frankrijk ? ? ,

  Like

 7. Ricardo zegt:

  Maar ja toch hoor je ze in Afrika , roepen dat Afrika geen Overpopulation, heeft natuurlijk en dat het racistische Westen dit niet mag zeggen!
  Negers en nadenken gaat nou eenmaal niet samen! Man man stop deze zwarte haat invasie!

  I give up , het is al te laat het is nou eenmaal de bedoeling dat het hier
  net zo’n puinhoop als Afrika word!

  Eerst vonden we de Bijlmer klein Afrika,
  straks zullen er hele stadsgedeeltes klein Afrika zijn!
  Er is nergens Oorlog in dat hele , klote continent voor Boko Haram kun je vluchtten naar het Cristelijke Zuid Nigeria, en anders zijn er nog genoeg veilige landen in de buurt het enige wat moet gebeurren is dat die Afrikanen, 1 kind politiek gaan handhaven!
  Maar ja in de tussentijd worden er weer nieuwe kleine ontelbaar veel Afrikaanse crimineeltjes
  geboren!

  Dit is gewoon dag Westerse cultuur, dag democratie! Welkom verkrachters, terroristen, criminelen!

  Like

 8. Hendrik M. zegt:

  Gewoon allemaal retour afzender; Italië bewaakt z’n buitengrenzen maar!

  Like

 9. paulzwueste zegt:

  800.000 Nikkers!?…
  Nou ja, dat is weer iets heel anders. Ik ben het trouwens meer dan zat om altijd maar tegen die lichtgetinten aan te kijken.
  Als je e.e.a. combineert kun je ze goed gebruiken.
  Denk aan de buitenboordneger.
  Voorbeeld: Een buitenboordneger aan een boot vervaardigt van zuiver Arabisch penischleder!
  Daar hadden we nou echt dringend behoefte aan.
  De hoogopgeleide negers kunnen schoorsteenveger worden.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ paulzwueste 7 april 2016 om 20:57

   [quote] 800.000 Nikkers!?… [/quote]

   Welnee, heer paulzwueste, het gaat slechts om 600.000 zongebruinde heren.

   Like

   • Tistochwat zegt:

    Like

   • Tistochwat zegt:

    Die foto hoort bij een ander artikel; nou ja, ’t is al laat, zullen we maar zeggen.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Zongezwart zul je bedoelen.
    Ze moeten nodig hun handpalmen en voetzolen laten zwarten want zo is het absoluut geen gezicht. Trouwens ik heb nog een nuttige toepassing gevonden.
    Ze zijn uitstekend te gebruiken als stopkontakt. In serie geschakeld vraagt dat wel wat muurlengte. Inmetselen heeft zijn voordelen.

    Like

 10. carthago zegt:

  Dat wordt nog een probleem met de jaarwisseling in keulen, dat gaat daar “pik”zwart zien van de kokosnoten. In hamelen hadden ze altijd zo’n rattenvanger, maar die heeft het ook inmiddels in keulen horen donderen. Rest ons de Russische luchtmacht te verzoeken de boel te liquideren.

  Like

 11. Jean zegt:

  Europa is verraden en verloren door die EU misdadigers en dat is vreselijk, dramatisch zelfs rampzalig. Afrikanen horen hier niet thuis, laten we die mensen vriendelijk verzoeken terug te keren naar Afrika en ze duidelijk maken dat hier nu niets meer te vangen valt.

  Like

 12. Thom zegt:

  Welkom, welkom in jullie land. Het is een toevalligheid, dat ik hier woon en geboren ben en dat mijn voorvaderen dit land al eeuwen hebben opgebouwd. Welkom en stoor je niet aan mijn aanwezigheid. Ik zal dagelijks zwoegen en ploeteren om jullie gratis te voorzien van alle gemakken,
  die ik ondanks hard werken zelf nauwelijks heb.
  Nogmaals welkom, welkom en vergeet niet je hele familie mee te brengen, want ook die zijn welkom in jullie land.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Thom: 22.39. uur, op 7/4. Uw ironische reactie, geeft treffend de realiteit weer Thom. Het is de vuile politieke bende, van links tot rechts, buiten de PVV en de andere patriottische partijen, die WEIGEREN aan deze invasie een einde te maken. Het heeft alles te maken, met het “Koudenhoven-Kalergi plan, de Resolutie van Straatsburg, en de belangen van Bilderberg en de NWO. Onze politici, de verraders, voeren deze plannen gewoon uit.

   Like

 13. Avidia zegt:

  Ik word hier zo verdrietig van, ons verleden is weggepoetst,we zijn niemand meer, we hebben geen land meer, geen rechten meer, we moeten gehoorzaam alles aanvaarden wat er gebeurt. Al die schreeuwlelijkerds nemen ons land over. Straks worden we gedwongen om de kerken te vervangen voor moskeeën, , al ons erfgoed gaat er aan, we zullen arm worden, want de regering vindt dit allemaal prachtig, de invasie moet worden gefinancierd, daar mogen wij voor opdraaien!!! Voor een volk die nog geen tien kan tellen, die handophoudend binnenkomen, ja, ze weten dat hun bedje gespreid staat, dat gaat als een lopend vuurtje. Onuitstaanbaar!!!! Waar is het intellect van onze regering, buiten de PVV. Ik kan hier vaak niet van slapen, als ik ze zie rondscharrelen in mijn mooie stad, word ik witheet, ik beken het, ze moeten weg, ik vermeid om in het centrum van mijn stad te komen, ik kan het niet aanzien, ik wil ze een schop geven en zeggen donderop, jullie horen hier niet, dit is mijn stad!!! Sorry!

  Like

 14. Avidia zegt:

  Thom zegt:
  7 april 2016 om 22:39

  Helemaal geweldig wat je zei, het is zo juist voor al die mutsen die daar stonden te zingen, wat een blamage was dat, mijn mond viel open, ooo wat een gekwezel, heb er geen woorden voor, en de gezichten die ze erbij trokken, ik moest er bijna van overgeven, wat een vreselijk volk. En daar zitten we mee opgescheept.

  Like

 15. Avidia zegt:

  Die mutsen die stonden te zingen, het was zo erbarmelijk om dat aan te zien, en dan ook nog met volle overtuiging, te erg voor woorden: Welkom in ons land, gewoon echt verschrikkelijk, zo erg dat ik er niet over uit kan raken. Bij mij gingen bellen rinkelen van ongeloof, dit kan niet waar zijn, maar het was waar, schaamde me rot hierover, wat een vreselijk soort vrouwen, ik haat dat soort vrouwen!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Avidia: 04.02. uur. Ook ik ben beroerd, van die achterlijke linkse-en goedmensenkliek, die door dit gedrag ONS verraden!

   Like

  • Wilma Grunn. zegt:

   Vrouwen?? Daar versta ik echt heel iets anders onder, dit zijn geen vrouwen. Dit zijn linkse loopse aandachtsgeile teven. En voor ons land zijn deze teven levensgevaarlijk.

   Like

 16. Mirjam zegt:

  Alle landen binnen Europa moeten troepen sturen om de zuidelijke grenzen te bewaken! En ook de Balkanlanden verder ondersteunen. Het gaat ons allemaal aan. We willen dit tuig hier niet!

  Like

 17. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 18. .johannes zegt:

  Vol ïs vol de grenzen van Europa dicht om verdere Islamitische overheersing

  te voor komen .

  Like

 19. Franco zegt:

  Heb het wel eens eerder vermeld op deze site: de continue aanwas van bootjes uit donker Afrika wordt niet alleen geholpen als deze dreigen te verdinken, maar altijd!! Zodra een bootje in het vizier is (men heeft dan een speciaal nummer kunnen bellen) dan wordt de taxidienst van de patrouillerende schepen ingeschakeld en worden de ”Syrische vluchtelingen’ uit de landen onder de Sahara gedropt in Zuid-Italie. Er schijnen miljoenen van deze jonge Afrikanen onderweg naar Libie te zijn om de relatief eenvoudige oversteek naar Italie te maken. Het weer is erg gunstig momenteel.

  Like

 20. Pingback: WIJ WORDEN BEDONDERD! EU en NAVO halen inmiddels wekelijks 10.000 migranten uit Afrika op! | eunmask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s