FOTOSHOPPER “Islamschool”

islamschool-1

(Klik op afbeelding voor groter beeld!)

Lees hier het bijbehorende artikel op RTL-nieuws.

Door:
“Onno”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Nederland. Bookmark de permalink .

25 reacties op FOTOSHOPPER “Islamschool”

  1. Berthe zegt:

    De islam kruipt steeds verder en je bent als ouder medeschuldig aan het lijden van de volgende generatie als je nu niets doet/durft…..

    Like

  2. Over die fotoshopper wil ik het even niet hebben, wel over dat RTL-bericht:
    Een openbare school had dit verzoek zelfs niet in overwéging mogen nemen!
    En als zij dat wil doordrammen: Haar d’r biezen laten pakken! Wat is dit voor dhimmitude?! Heeft zo’n school helemaal geen principes meer?!
    Mijn kind liet ik daar niet, dat weet ik in ieder geval!
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

  3. tjonge zegt:

    hoort een openbare school niet standaard seculier te zijn ?
    buiten deze vraag zou mijn kind op staande voet weg gehaald worden van deze “school”

    Like

  4. Ad de Koning zegt:

    Op een openbare school had dit nooit mogen voorkomen, als ik kinderen op die school had zou ik ze meteen van school halen en een hoop heibel schoppen, dat hier zo onverschillig door de ouders wordt gereageerd begrijp ik niet. Jongens en meisjes gescheiden, ze hadden die lerares direct moeten verwijderen. En dan dat andere geval, “als jullie ouders klagen zijn ze racist” je zou die idioot meteen de klas uittrappen, ik begrijp het bestuur van die school totaal niet, wat een lafaards. Ik ga die school een mail sturen.

    Like

    • Wat? Nee, Ad, Nu haal je feiten en fictie -of in dit geval fotoshopper- even door elkaar: Wat die fotoshopper toont, is -nog- geen realiteit. De realiteit gaat over de juf in dat bijbehorende RTL-bericht, die opeens op een openbare school een hoofddoek gaat dragen en daar nog mee wegkomt óók! Dat is wèl alles, maar zou natuurlijk niet mogen passeren: Langzaamaan drukken ze de islamisering erdoor en de onnozele westerlingen denken goed bezig te zijn door er las verdomde Louis bij te blijven staan kijken! Dat is de gevaarlijkstetrend.
      http://depatriotten.weebly.com/

      Like

      • Ad de Koning zegt:

        Theresa, bedankt hoor, je hebt gelijk maar toen had ik de mail aan de school al verzonden, ik had er wel bijgezet dat ik niet wist of dat tweede deel ook op hun school was, toen had ik me nog niet gerealiseerd dat het een fotoshopper was hoewel ik het er wel boven zag staan. Maar toen was de mail al verzonden. Ik had ze laf genoemd en landverraders maar daar heb ik geen spijt van want dat zijn ze alleen al over die hoofddoek ook. Ik zal beter opletten.

        Like

    • hendrikush zegt:

      Het probleem is dat er geen “rechtsgrond” is om die moslimjuf te ontslaan.
      Na ontslag zou er een lange rechtsprocedure volgen die de school financieel de afgrond in zou helpen. En dat weten en misbruiken die verrekte mohammedanen (juridische jihad).
      Zolang de islam zich kan verschuilen achter het masker van een “religie” zal dit probleem blijven bestaan.
      En je kind van school halen doe je niet zomaar; ze raakt er haar vertrouwde omgeving en vriendjes en vriendinnetjes door kwijt.
      Het moslimgif verkankert al onze maatschappelijke structuren en een remedie is nog niet gevonden.

      Like

  5. Jan Wandelaar zegt:

    Like

  6. delamontagne zegt:

    Sommige ouders hadden er moeite mee ? ?
    Dat zouden wij ook hebben gehad, om daarna onze kinderen naar een andere school te sturen.
    Sluipender wijs “ge-islamiseerde” kinderen thuis krijgen.
    Voor je het weet loopt ze er als een spokin bij.

    Like

    • carthago zegt:

      Die kan je wel ongegeneerd een knal voor d’r knar geven, ziet ze toch niet aankomen, dus ook niet bewijsbaar discriminerend voor de Eussr rechten van de “mens”.

      Like

  7. Elena zegt:

    Is er nu niet één baldadig kind die een vlammetje onderaan de rok durft te houden?
    Achterlijke debiel om er zo bij te lopen.

    Like

  8. carthago zegt:

    In het Amsterdamse kalifaat
    Geeft alleen een psychopaat
    Les op het internaat
    En heeft een geit als holmaat.

    Like

  9. booxalivedotnl zegt:

    Om het gevaar van ‘wij’ tegen ‘zij’ te verminderen, zouden juist moslims hun geloof – zoals het ieder geloof betaamt – THUIS horen te beleven. Laat in het openbare leven eenieder zo neutraal mogelijk zijn – om geschillen niet nog meer aan te dikken. Zeker OPENBARE scholen horen elke vorm van geloof te bannen. Kinderen worden toch al genoeg gehersenspoeld, zeker in islamitische gezinnen. Maar op straat, op school, in het ziekenhuis, het stadhuis etc. zijn we in Nederland en daar leven we naar de grondwet en volgens de mensenrechten.

    Héél foute boel dit!!

    Like

  10. Pieter zegt:

    Kan dat wijf niet ontslagen worden ?

    Like

  11. fransLdewit zegt:

    En later weer klagen over dat ze zo moesten lopen, dat het werd toegestaan in Europa. Schadevergoeding aanvraag.. Let maar op in de toekomst. Net zoals ze het jarenlang toegestaan hebben dat kinderen werden misbruikt. Ik vind als je voor een openbare funktie kiest JIJ je hoort aan te passen aan de meerderheid. Anders kunnen ze de kinderen wel onderbrengen bij de nonnen in het klooster.

    Like

  12. Jan zegt:

    De gehele klas moet het lokaal verlaten, dan weet de schoolleiding zich geen raad. Iedere les weer opnieuw doen. De voddenbaal wordt dan gedwongen zich aan te passen of ontslagen. 30 leerlingen die opstappen is een machtsmiddel dat zeer effectief is.

    Past dat wijf zich niet aan haal ik mijn kind van school. 1 leerling is zeer veel subside, dus MIJN geld. En sta ik dergelijke praktijken toe, islamiseer ik mijn eigen kind.

    Like

  13. rs zegt:

    Zou dit ook hier in Nederland kunnen gebeuren???
    http://forums.marokko.nl/showthread.php?t=5435875

    Like

  14. rs zegt:

    Ophef op sjieke school om juf met hoofddoek

    Op de Gooische School in Laren is rumoer ontstaan nadat een juf besloot om een hoofddoek om te doen.

    Het gaat om Fatima, juf van groep 7. Op de school zitten vooral kinderen van rijke en beroemde personen. De school gaat uiterst voorzichtig met de zaak om, misschien wel een tikkeltje overdreven. Directrice Mirjam Ouderdorp stuurde een e-mail naar ouders waarin staat dat de juf een hoofddoek draagt. Ook laat ze weten respect te hebben voor ieders mening over het besluit van juf Fatima.

    ‘Maar wij vertrouwen erop dat zij Fatima zullen respecteren als mens en leerkracht.’ De juf staat open voor vragen van ouders, meldt Metronieuws. Ook wil ze dan haar persoonlijke keuze toelichten en uitleggen.

    Voorbereid
    Juf Fatima heeft al enkele jaren een vast contract op de Gooische School en heeft de schoolleiding enkele weken geleden al op de hoogte gesteld. Afgelopen donderdag werden de ouders geïnformeerd. Haar leerlingen werden al door een klassenouder en andere docente voorbereid op juf Fatima met hoofddoek. Dat zal ze maandag voor het eerst doen. Hoewel de school zich wettelijk gewoon moet houden aan de wens van Fatima, zegt directrice Ouderdorp dat er nogal wat te doen is geweest om de hoofddoek.

    Man, man, man…
    ‘Er zijn gesprekken met haar geweest over de mogelijke impact die haar besluit zou kunnen hebben op haar en haar omgeving en directie en bestuur hebben onderzoek gedaan naar hun rechten en plichten als openbare school’, aldus Ouderdorp in de mail, die in bezit is van Metro.

    ‘Directie en bestuur respecteren haar besluit, maar hebben duidelijke afspraken gemaakt over wat wij van haar verwachten. Zo mag er op geen enkel moment sprake zijn van geloofsoverdracht naar de leerlingen toe, de hoofddoek is ‘slechts’ een uiting van haar geloof voor haarzelf, waar zij gebruik van wil maken. Juf Fatima heeft ons ervan verzekerd dat voor de manier waarop zij haar werk op de Gooische School doet, er geen enkele verandering merkbaar zal zijn. We mogen dus nog steeds dezelfde professionaliteit van haar verwachten.’

    Like

  15. ildiko zegt:

    VERBIEDEN DEZE HAAT IDEOLOGIE IS HET ENIGE VERSTANDIGE OPLOSSING, EN DIE NIET LUISTEREN WILT DAN MOET HIJ/ZIJ VOELEN: DEPORTATIE NAAR EEN ISLAM PARADIJSJE.

    Like

  16. Republikein zegt:


    Plakkaat van Verbinding

    Wij, staatsburgers van het Koninkrijk der Nederlanden,

    Allen, die dit plakkaat ondertekenen en zullen ondertekenen, saluut! doen te weten:

    Wij in overweging genomen hebben, dat het wenselijk is in verband met de toenemende verharding, verruwing en verrechtsing die onze samenleving uiteendrijft en onze eenheid doet wankelen, verbinding wensen uit te spreken met het land waar wij zijn geboren en/of getogen, waar wij onze opleiding hebben genoten, waar wij onze bijdrage aan leveren en waar ons nageslacht hun toekomst zal hebben;

    Zo is het, dat Wij, de overige politieke partijen gehoord hebbende, ons onvoldoende voelen gehoord en vertegenwoordigd in de Staten-Generaal en Wij het wenselijk achten dat de stem van ongehoorden plaats krijgt in de Staten-Generaal;

    Wij bij deze onderstrepen dat onze voorouders een bijdrage hebben geleverd aan de welvaart waarin Wij leven en Wij daarom onze positie in de samenleving opeisen;

    Wij discriminatie op welke grond dan ook niet tolereren in onze samenleving en Wij deze krachtig zullen bestrijden;

    Wij de holle terminologie van integratie allang voorbij zijn en in plaats hiervan streven naar verdraagzaamheid en wederzijdse acceptatie;

    Wij constateren dat het vertrouwen in de democratische rechtstaat en de daarbij behorende instituties aan het afbrokkelen is en Wij het als onze opdracht zien om dat vertrouwen te herstellen;

    Wij constateren dat er een kloof is ontstaan tussen het recht en het rechtvaardigheidsgevoel en Wij daarom gaan werken aan rechtvaardigheid;

    Wij met lede ogen zien dat burgers in gelijke gevallen allang niet meer gelijk worden behandeld en Wij daarom gaan werken aan gelijkwaardigheid;

    Wij bemerken dat de dubbele maat de norm is geworden en Wij het als onze opdracht zien om de dubbele maat te bestrijden;

    Wij diversiteit als drijvende kracht van onze samenleving zien en Wij deze diverse krachten van alle culturen die ons land rijk is hebben gebundeld;

    Spreken verbinding uit met het Koninkrijk der Nederlanden, dat wij allemaal staatsburgers zijn van het Koninkrijk der Nederlanden en het Koninkrijk der Nederlanden van ons allemaal is!

    Wen daar maar aan!

    Nu niet, nooit niet.
    Over mijn lijk.

    Like

  17. Thoth zegt:

    Rot toch op met deze gasten. Tsss…

    Like

  18. tjonge zegt:

    betekent dat nu dat elke christelijke leraar of lerares nu in een habijt en/of mijter/nonnenkapje moeten komen ?
    .
    ongelooflijk waar dat moslimtuig mee wegkomt.
    .
    daarentegen, het zijn de nsb-ers onder ons die het mogelijk maken……

    Like

  19. Kraftavila zegt:

    Ziet U wat er hier gebeurt, heel slim weer van de agitpropmuzels om deze rottigheid uit te halen op een school met kinderen wier ouders broodwinning staat of valt met hun politieke correctheid; zelfs al zouden ze juf bin laden liever zien opkrassen dan nog zullen ze er liever in stikken dan dat toe te geven anders liggen ze er uit bij tout ’t gooi en tout amsterdam en is dus hun carrière voorbij geen lucratieve aanschuifjes à € 2.500 bij matthijs of jeroen meer. Geen klandizie meer uit de policor biotoop, Nou daar offer je je kinderen toch wel voor op en principes had je toch al niet. Dus hoera voor de policor en weg met ons!

    Like

Plaats een reactie