EU-Groenen willen verbod op referenda!

Screenshot_102

(Vertaling: E.J. Bron)

Na de bittere nederlaag  voor de EU-politiek bij het referendum in Nederland dient de directe democratie beperkt te worden: de fractievoorzitter van de Groenen in het Europees Parlement, Rebecca Harms, wil nationale referenda over EU-onderwerpen verbieden. De ÖVP (Oostenrijkse christendemocraten) denkt daar eveneens zo over.

“Referenda die zo zijn opgezet als die in Nederland kunnen de EU in haar bestaan bedreigen”, sprak de fractievoorzitter van de Groenen zich duidelijk uit tegen de directe democratie op EU-niveau. Europese onderwerpen zouden “niet geschikt” zijn voor referenda in de individuele lidstaten, zei Harms vrijdag.

En ze argumenteerde: het referendum in Nederland, waarbij nu een vrijhandelsakkoord van de EU met de Oekraïne werd weggestemd, zou “nog meer zwakheden van referenda hebben aangetoond, ze kunnen de EU in haar bestaan bedreigen.”

“Wij zien dat meer gedifferentieerd”, zei hierover de cheffin van de Groenen in Oostenrijk, Eva Glawischnig, in een gesprek met de “Kronen Zeitung”. Bij gemengde competenties – bijvoorbeeld bij het thema TTIP – zou er wel degelijk op nationaal niveau gestemd moeten worden. Ook Glawischnig heeft echter kritiek op het referendum in Nederland: “De geringe deelname is zeer zeker een schoonheidsfoutje.”

Othmar Kras, Europarlementariër van de ÖVP, brengt zijn partij op koers met de Groenen: “Nationale referenda over EU-besluiten zijn een vlucht uit de verantwoordelijkheid, een teken van zwakte.” Dit standpunt zou wel eens kunnen zorgen voor de nodige vragen aan Andreas Khol (ÖVP) tijdens het volgende tv-duel met betrekking tot de presidentsverkiezingen.

Bron:
www.krone.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in dictatuur, Europees Parlement, EUSSR, Groenen, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

47 reacties op EU-Groenen willen verbod op referenda!

  1. “Referenda, die zo zijn opgezet las die in Nederland kunnen de EU in haar bestaan bedreigen….”
    Hoe raadt ze het zo! Dat is nu precies de bedoeling.
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

  2. joga zegt:

    Oh, en de opkomsten voor het EU -parlement met o.a. 30 % hier in Nederland waren nooit een probleem? Wel die met meer dan 60 % waarmee we de grondwet van Lissabon afwezen was destijds wel een probleem. Jullie probleem is, dat wanner het jullie niet uitkomt, dat het moet worden afgeschaft er een probleem is. Dat is toch wel erg doorzichtig en getuigt niet van een IQ van meer dan 80 %.

    Like

  3. Cathja zegt:

    Het houden van referenda is een recht binnen een democratie. Iedereen blijft daarvan af. Ik begrijp de tegenstanders wel, want zaken die in feite niet door de beugel kunnen, daar zwijgen ze liever over. Als er ooit een verbod komt op referenda, zegt dit alles over het on-democratische klimaat binnen de EU.
    Daarmee is tevens de smerige leugenachtigheid van Brussel onderstreept.

    Like

  4. Jules Vismale zegt:

    Stelletje stomme klootzakken daar bij de EU-Groenen! Denken jullie nou werkelijk dat jullie hier alle Europeanen de haat tegen de, door jullie zo beminde, EU die al zodanig is verzwakt, kunnen afnemen? Juliie gedragen je bijna als Jozef Stalin, toen hij tijdens zijn oorlog met Adolf Hitler deze in ruil voor vrede talloze malen de Baltische Staten, Oekraine, Wit-Rusland en West-Rusland aanbood. Hij verraadde keer op keer de Russen en niet-Russen waardoor deze het slachtoffers werden van beide tirannen!
    Steek die akelige EU maar mooi in jullie EU-reten en dat er hopelijk een groot aantal EU-haters in Duitsland jullie allemaal gaan bekogelen met stinkbommen, levertraan, onrijp fruit, modder en andere vuiligheid! Naar de verdoemenis met de EU!!!!!!!!

    Like

  5. Dicksy zegt:

    Dit stond toch in de sterren geschreven. De quota zullen dermate verhoogd worden dat ieder referenda op voorhand al gedoemd is om te mislukken als het over de Eu gaat en de bevolking toch in de waan wordt gehouden dat ze medezeggenschap hebben.

    Like

  6. Anna zegt:

    De EU bedreigen we willen UIT DE EU ! Ze beginnen het te snappen….. Maar ze zijn bang voor hun baantje……. Engeland gaat nu voorop.. Stoppen met die ondemocratische moloch… Weg ermee…. Op naar Het volgende referendum

    Like

  7. Roeland zegt:

    En daarom onafhankelijkheid voor Noord Nederland, waar de meeste echte Nederlanders nog wonen. Uit de EU , de VN , NAVO en andere NWO Bilderberg clubs. De Russische federatie als bescherming, want de multiculti vriendelijke USA zal dit anders nooit zomaar toestaan. Mensen , lezers..Besef nu eens dat ditzelfde Nederland voor de duitse inval in mei 1940 een NEUTRAAL land was! Wij waren het Zwitserland aan de Noordzee!
    Eerste wereldoorlog was aan ons voorbijgegaan! Duitsland heeft ons in 1914-1918 niet daarin betrokken, maar wel kunnen betrekken! Dankzij datzelfde Duitsland zijn wij voor de gruwelen van de eerste wereldoorlog gespaard gebleven! Denk toch eens na!

    Like

    • tjonge zegt:

      u bedoeld het noord nederland wat grotendeels pvda stemt ??????? hmmmmmm….

      Like

      • Roeland zegt:

        Noord Nederland stemt grotendeels pvda. (Vooral Friesland en Assen en Groningen-stad U heeft gelijk. Ik schrijf om deze stemmers tot nadenken en inkeer te bewegen. Tsja , iemand moet het toch proberen? Vechten tegen de bierkaai? Als “ze” eenmaal om zijn zal je zien dat dat pvda sentiment verdwijnt als sneeuw voor de zon.

        Like

      • semper fi zegt:

        verleden week stond men te demonstreren tegen het sluiten van een verzorgingshuis!!(Appingedam)ja de sp nam het voortouw!
        wilde nog roepen jullie zijn verraden!!!
        de meeste oudjes die demonstreerden kozen de pvdA,deze partij heeft er ook aan bijgedragen dat dit mooie verzorgingshuis dicht MOET!!
        Wed dat de meeste wederom deze pvdA kiezen,ja mie ouders deden dat ook ,mien jong!!
        GRRRR Ze leren het nooit!!
        Oudere vrouw verleden week koos voor ja (oekraine)je moet ze een kans geven!!was haar relaas,o o o o ik kook dan !
        Zal wel christelijk zijn of dom,ja hier wonen veel van dat soort mensen
        Bejaardenhuizen ruimen,asieljoekels er in,wat ee verrijking!
        Wij worden overspoeld door een kolonie ratten met een enge gewoonte,de mensen onderdrukken!
        EN WE TUINEN DAAR TELKENS WEER IN!!
        Weg met de islam/oranjes en vooraldat groen linksdraaiend schuim,die de hypocretie uitgevonden hebben
        mooie zondag als u wilt!!
        S/F

        Like

      • Guardiacivil zegt:

        Ik moet nog even een vergelijk maken over goed gelovig zijn in iets. Toen de Joden werd voorgehouden dat ze een beter leven enz. zouden krijgen en de trein opgingen waren de verwachtingen snel over toen de wagons veewagens bleken te zijn, bij aankomst sloeg de paniek toe toen families gescheiden werden. Nu met deze oudjes die nog in iets van vroeger geloven en omdat hun ouders het ook zo deden ja…..wat kan ik nog meer zeggen.

        Like

    • J. C. Th. Köhler zegt:

      Ik heb nagedacht en kom tot de conclusie dat er meer omheen lopen dan erin zitten.

      j.c.th.kohler@ziggo.nl

      Like

  8. Cale zegt:

    Verbieden van elk referendum aangaande de EU. Huh? Paniek voetbal. Brussel staat duidelijk op omvallen. De slimme EPMs hebben al reeds een vluchtweg. Niet de van oudsher naive groenen, want die hebben met hun geweldige EPM salaris een te duur huis gekocht, zo simpel is het, denk ik. Het gaat niet om een referendum, het gaat wellicht om Rebecca Harms’ salaris. Dat zou zomaar eens weggestemd kunnen worden bij een volgend referendum, een Brexit bijvb. Cameron ligt onder Panama papers vuur en dat komt nooit meer goed. In Frankrijk is het al een maand hommeles met heftige vakbonds protesten. Griekenland staat financieel weer eens droog. Oost Europese landen willen absoluut geen gelukzoekers. Hoeveel EU landen hebben hun grenzen al gesloten? Leuk geprobeerd Rebecca, ik zou toch alvast maar een sollicitatie brief gaan opmaken. En je huis snel verkopen voordat al die andere groene collegas hun huis op de markt gooien. Doehoei.

    Like

  9. Bas zegt:

    Toch liever eerder een verbod op EU-Groenen !

    Like

  10. tjonge zegt:

    “Referenda die zo zijn opgezet als die in Nederland kunnen de EU in haar bestaan bedreigen”, sprak de fractievoorzitter van de Groenen zich duidelijk uit tegen de directe democratie op EU-niveau. Europese onderwerpen zouden “niet geschikt” zijn voor referenda in de individuele lidstaten, zei Harms vrijdag.”
    .
    en nu dit zelfde verhaaltje maar dan vanaf mijn oogpunt;
    .
    ongekozen technocraten die zo zijn opgezet als die in brussel kunnen de soevereine staten in europa in haar bestaan bedreigen”, sprak de fractievoorzitter van de pvv zich duidelijk uit voor de directe democratie op Europees niveau. Europese onderwerpen zouden zeer geschikt zijn voor referenda in de individuele lidstaten, zei de hr wilders…..

    Like

  11. carthago zegt:

    Conseclusie van deze gore groene kikkerdril reMecca harms uitspraak :Groene diarree, hier ook een bekende ziekte na het consumeren van groene Klaver.

    Like

  12. jantjeuitnl zegt:

    De commentaren op het artikel, ik heb ze niet alle 514 gelezen, geven wel hoop.

    Like

  13. Ron zegt:

    Weer een bewijs dat de linkse groenen een dictatuur willen en geen democratie.

    Een referendum is het laatste beetje democratie dat we nog hebben.
    Als dat ook is afgeschaft is de 100% dictatuur een feit en krijg je de dictators alleen nog maar met geweld weg.

    Like

  14. Guardiacivil zegt:

    Ik kan me nog herinneren dat de groenen heel vroeger het millieu nastreefden, betere bebossing schoner water enz. Echter nu in dit tijdperk zijn ze de stroppen-makers geworden van de politiek.

    Like

  15. Elena zegt:

    Die landverraders kunnen wel zoveel willen…wij WILLEN WEL een referendum!
    Mensen…we hebben nog één groot middel…met duizenden liever met miljoenen naar Brussel.
    De straten bezetten en de parkeergarages.
    .
    Eenmaal zover…zijn er duizenden Duitsers en Belgen aanwezig.
    Miljoenen zijn de dictatuur van Brussel spuugzat.

    Geliked door 1 persoon

  16. Jade zegt:

    “Referenda die zo zijn opgezet als die in Nederland kunnen mijn salaris
    in haar bestaan bedreigen”, sprak de fractievoorzitter bla bla bla.
    Donder toch op kutwijf…

    Like

  17. H. Numan zegt:

    Beste mensen, de Groenen (en GroenLinks) zijn de oude communisten met een nieuwe naam. Oude wijn in nieuw zakken, zo gezegd. Communisten moeten helemaal niks van democratie hebben. Ze weten donders goed dat ze nooit of te nimmer democratisch gekozen zullen worden. Interesseert ze totaal niet, anders waren ze socialist geworden. Maar alle beetjes helpen, niet waar? Dus hoe minder democratie, hoe beter. Vandaar hun reactie.

    Like

  18. fransLdewit zegt:

    En ik wil een verbod van de EU-Groenen

    Like

  19. Karin zegt:

    Schijtbakken zijn het, krijgen hun zin niet en zijn slechte verliezers. Ook wij willen uit de EU. Referendums zijn er omdat ook burgers nog iets te vertellen hebben. Als ze daar in Brussel problemen mee hebben dat is dat een dikke grote pech. Ze maken fout op fout. Kost de burger goud geld om arme stakerige landen te helpen. Van wat er dan bij het handelsverdrag binnen komt zien wij helemaal geen klote, het enige wat wij zien is dat de burger steeds armer wordt en dat andere EU landen ons geld krijgen. Het is zoveel dat het nooit maar dan ook nooit terug komt. Sinds de EU is er hier armoede, de euro veel te hoog ingeschat, maar wordt niet terug gedraaid, boodschappen zijn dubbel zo duur en zo kan ik nog wel ff door gaan. Ver mij kan dat hele EU gebeuren kapot knallen. Liever vandaag dan morgen.

    Like

  20. Free Citizen zegt:

    De zichzelf ‘democratisch’ noemende politici en fracties zijn.vaak de grootste tegenstanders van de ware democratie. Wine herinnert zich niet de DDR? En ook Noord – Korea noemi zich Democratische Republiek!

    Like

  21. Joshua zegt:

    Deze DROL was eerst landschap ontwerper, ik zou zeggen had het gebleven misschien had je nog mooie dingen kunnen doen.
    Nu sta je als een dom wicht over dingen te praten waar je in het geheel geen verstand hebt, noem je dat carrière , dom geleuter voor een hele boel geld, dat is tegenwoordig carrière.

    Like

  22. ildiko zegt:

    het is nog veel beter VERBOD OP GROENEN !

    Like

  23. N.E. Derlander zegt:

    Dan kan men de representatieve vertegenwoordiging ook wel afschaffen. Verkiezingsbeloften worden immers zonder omzien en met het grootste gemak gebroken (zie Rutte II). En dan kan je de EU ook wel afschaffen, want hoeveel invloed heeft het EU parlement uiteindelijk op het EU beleid.

    We moeten toe naar een democratische vorm, waarin de meerderheid van het volk bepaalt wat het beleid is. Oh wacht, referenda geven een goede mogelijkheid.

    Like

  24. Triplepundit zegt:

    “Referenda die zo zijn opgezet als die in Nederland kunnen de EU in haar bestaan bedreigen”. Ja dat klopt, maar mevrouw moet zich eerst eens afvragen waarom er überhaupt een referendum wordt gehouden in Nederland voordat ze zich tegen referenda over Europese aangelegenheden uitspreekt. Als ze dat zou doen dan zou ze weten dat dit met grote politieke onvrede in ons land te maken heeft, die het gevolg is van een onrepresentatieve volksvertegenwoordiging in Brussel. Hier ligt de hoofdoorzaak van het door ons gehouden referendum en daar moet dan ook wat aan gebeuren! Dan hebben we dergelijke referenda hopelijk ook niet meer nodig. Kortom, mevrouw moet eerst eens naar haar eigen rol kijken voordat ze met haar vinger boos onze kant op wijst.

    Zelf denk ik dat ze bang is dat ze haar baan zal kwijtraken als het zo door gaat en andere Europese burgers ook besluiten om in hun eigen land referenda te gaan houden over in Brussel genomen besluiten waar grote onvrede over heerst.

    Like

  25. Gerrit Tienkamp zegt:

    Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

    Like

  26. Gerrit Tienkamp zegt:

    #Nazi Taal

    Like

  27. koddebeier zegt:

    De EU fascisten dulden nou éénmaal geen tegenspraak !!!

    Like

  28. Jan zegt:

    Mijn sociaal democratische buurman in Zweden heeft altijd de mond vol over racisme, rechts gevaar, populisme, de heilzame EU, de geweldige immigratie en het goede van de islam. Maar nu ons dorp overstroomd wordt door Bulgaarse zigeuners, heeft hij een huis in Spanje gekocht (zoals veel Zweden) en verblijft hij daar veilig (en nog steeds links) 10 maanden per jaar. Na hem (hen) de zondvloed en de (klein)kinderen zoeken het maar uit!

    Like

  29. paulzwueste zegt:

    Klaver is een leugenaar!
    Op de avond van het Referendum heeft hij desgevraagd een aantal malen tegen diverse journalisten gezegd dat hij 100% vóór Referenda was.
    Klaver is een ongelofelijke streber en sjarlatan. ’n Afgietsel van Pechtold.
    Zou z’n zoon kunnen zijn.
    Als democratisch politicus moet je er voor zorgen dat de wil van het volk nimmer ingeperkt mag en kan worden!
    Wat men momenteel in Duitsland doet, door te onderzoeken of de AFD verboden kan worden, zal alleen maar tot meer en meer geweld in de samenleving leiden…
    Als het volk zijn ongenoegen niet meer kan ventileren door te stemmen op een partij naar keuze en bovendien Referenda verboden worden, zal dit zonder twijfel leiden tot een revolte!
    Klaver moet dit weten maar kiest de kant van het establishment van de “gevestigde partijen”,
    en verraad hiermee de democratie!

    Like

    • Mirjam zegt:

      Klaver is gewoon dom, hij surft mee op de kennis van de andere politici. Als er iets aan de orde is in de kamer, dan komt hij met zweverige aan elkaar klevende oplossingen á la Rutte en dan is het juist alsof hij heel goed weet waar hij over praat. Hij heeft zijn naam veranderd. in een Hollands klinkende naam, en geniet van alle aandacht in de pers.
      Zoveel allochtone politici proberen willens en wetens de indruk te wekken dat ze voor Nederland zijn, om daarmee zover als mogelijk vooruit in hun carrière te komen, maar dat lukt hun toch niet. Ondanks dat ze door de linkse elite vooruit en onder de aandacht gebracht worden. Dit komt door het feit dat wij, als Nederlanders, vinden dat er geen allochtone politici in onze regering horen te zitten. Vooral niet als deze dubbele paspoorten hebben en ze niet willen opgeven. We vinden dat Nederland geleid dient te worden door ECHTE Nederlanders, die niet een dubbele agenda hebben. En dat geldt natuurlijk ook voor Nederlanders met dubbele agenda’s, zoals de politici die meer voor Europa zijn dan voor Nederland. Iets om over na te denken…

      Like

  30. EU-Groenen willen verbod op referenda! De nieuwe Europese fascisten zullen zich antifascisten noemen met name de ‘Groenen’ welke de zelfhaat tot aan de lippen is gestegen en zij hebben de democratie als kind met het badwater weggegooid. Alles moet anders onder het mom van progressiviteit rommelen de Groenen expres de burgers van de EU- lidstaten de ellende in. Een linksmensch of een ‘groen’ zijn op een bepaalde manier total krankzinnig dit bewijst Generaal Pardon met een zeer vakkundig geschreven artikel….

    Generaal P.Pardon zegt:
    2 december 2011 om 19:02
    PSYCHOLOGISCHE VERKLARINGEN VOOR DE LINKSE MULTICUL-POLITIEK VAN ISLAMISERING EN WAAROM ER ZOVEEL MOSLIM-KNUFFELAARS ZIJN

    – Links heeft via de Resolutie van Straatsburg (Oliecrisis 1973) islamitische massa-immigratie afgesproken in ruil voor olie, toont Bat Ye’or aan in haar boek Eurabia. De afhankelijkheid van Arabisch olie wordt gebruikt door de olielanden om via EU en VN Europa te islamiseren.

    – Ideologisch gesproken gaat links uit van een klassenstrijd tussen onderliggers of “armen” die beschermd moeten worden tegen bovenbazen of “rijken”, tegenwoordig in termen van de “zwakste schouders” tegenover de “meest draagkrachtigen” (werknemers tegen werkgevers). Als zodanig is links gericht tegen de gevestigde orde, en daar zit een match met de islam, die eveneens beoogt de (niet-islamitische) wereldorde omver te werpen.

    – Het is niet zo dat linksen zichzelf behoeven te rekenen tot de slachtoffers van machthebbers. Bij de oude socialisten waren in principe de arbeiders de slachtoffers met als vijand de kapitalist. De binnenstromende moslims zijn voor links de nieuwe zieligen met als vijand Geert Wilders. Zoals voorheen beoogd werd het geestelijk leven van de arbeidersklasse te verheffen, zo gelooft links tevens de islam te kunnen hervormen (“Europese islam”, “gematigde moslims”) door de islam te paaien met gunsten (zelfcensuur, zelfislamisering).

    – Links vindt zich “kosmopolitisch”, wat neerkomt op cultuurnihilistisch, en daarom moeten alle andere gelijkwaardig geachte culturen binnen mogen stromen. Het linkse dogma is dat alle culturen vreedzaam kunnen samenleven. Links dogma betreft de maakbare waarheid, net zoals dat bestaat in de islam. Links is anti-nationalistisch dus hoe meer Nederland ontkend wordt des te beter.

    – Links heeft een zwak voor collectiviteit zoals die zichtbaar is binnen de islam. Linkse sociaalheid en humaniteit gelden bij klassiek links (communisten) slechts totdat zij de macht hebben, want daarna worden ze juist wat ze zeiden te bestrijden: dictators (vroegere DDR, Sovjet-Unie, Cuba, thans China).

    – De West-Europese en Nederlandse cultuur is nog niet vrij van het oude calvinisme, waarin veel linksen zijn opgevoed. Het calvinisme is doortrokken van expliciete zelfhaat (zie de geschriften van Calvijn). Mede deze geest leidt bij linksen tot afwijzing van eigen culturele identiteit. Links heeft een onbewust minderwaardigheidsgevoel (dat in ethische hoogmoed wordt gemaskeerd). Dit wordt geprojecteerd op de doelgroep moslims zijnde slachtoffers, die tegelijk Nederland veroveren (bevrediging van links cultuurnihilisme).
    Veel linksen uit gereformeerde milieus nemen wraak voor hun autoritaire ouders op Nederland, en handhaven tevens het bijbehorende onwrikbare geloof in eigen superieure gelijk (de inhoud verschilt maar de vorm niet: linkse ideologie).

    – Links voelt zich deugdzaam door tolerant te zijn jegens IN-tolerantie (psychiaters noemen dit het “Stockholmsyndroom”)

    – Links maakt al decennia succesvol gebruik van het bestaande holocaust-trauma om andersdenkenden aan het schrikken te maken met nazi-gerelateerde termen (fascist, racist). Wie het niet eens is met de islamisering heet: extreem-rechts. Het zijn nooit de andersdenkenden zelf die zich deze etiketten aanmeten. Links is degene die bepaalt of je extreem-rechts bent (maar noemt zichzelf nooit extreem-links).

    – Links heeft goedbetaalde banen als asiel-advocaat, directeur van een subsidiepot of slachtofferstichting, quiz-entertainer, journalist of talkshow-gastheer bij de publieke omroep. Al deze functioniarissen voelen zich bedreigd door de PVV, en omdat die de islamisering terugdringt liggen deze mensen juist politiek correct met de islam in bed, zogenaamd als lobbyist tegen “stigmatisering”.

    – Links bewoont villa’s in het groen en preekt dat de autochtoon in de volkswijk solidair moet zijn met allochtone underdogs. Femke Halsema van Groen Links reed b.v. in een klassieke brandstofslurper naar haar pleidooi voor milieupolitiek en verhuisde haar kinderen van een zwarte naar een witte school.

    – Links wordt gedragen door islam-kiezers want die hebben stemrecht gekregen van links en nu kan links niet meer terug zonder gezichtsverlies.

    – Links probeert het afleggen van de oogkleppen zo lang mogelijk uit te stellen want anders zou links verantwoordelijkheid moeten gaan nemen voor de multiculturele immigratie en islamisering en de daaruit voortvloeiende chaos.

    – Links heeft een hekel aan wetenschap, want echte wetenschap dwingt tot het zien van feiten. De wetenschapper Wouter Buikhuisen is b.v. door links doelbewust kapot gemaakt. Pseudo-wetenschappelijke huurlingen schrijven af en toe voor de minister een anti-PVV “rapport”.

    – Links voelt zich te elitair om echte argumenten te moeten opvoeren dus mensen die het oneens zijn worden aangeduid als neo-nazi’s of met één der vele eufemismen daarvan (intolerant, xenophobisch, fascist, islamophobisch, haatzaaier). Andersdenkenden krijgen van links een beurt ridiculiseren, demoniseren en criminaliseren.

    – Links heeft een autoriteitsconflict tegen bovenbazen en wil als regent zelf de dienst uitmaken, tot heil van het volk, maar andersdenkenden zijn al spoedig “racisten” (de islam wordt graag gehanteerd als ‘ras’). Links rekent zich rijk met het privilege om een ander uit te mogen schelden voor “fascist” dus rechts mag dat niet afpakken door de islam fascistoïde te noemen, want dan zijn het racisten.

    – Het linkse geloof is te vergelijken met gereformeerdheid: het taboe op immigratiekritiek is net zo krampachtig als het vroegere taboe op praten over sex, gemaskeerd door de houding van morele meerderwaardigheid. Daarom voelt links zich ook voortreffelijk genoeg om verplicht te zijn “tegendemonstraties” te houden tegen rechts (waar zie je een rechtse tegendemonstratie?)

    – In het linkse geloof lijden zowel de Linkse Kerk als de islam-ideologen aan grootheidswaan (die een minderwaardigheidsgevoel maskeert), welke echter na de islamoverwinning in het nadeel zal uitpakken van links, omdat hedonistische linksen volgens de islam brandstof zijn voor de hel. In de ogen van de islamisten zijn linkse handlangers “nuttige idioten”.

    – Links is net zo bang als een islamiet om ongelijk te krijgen, en tegelijk is links zelf ook doodsbang voor de islam, dus geeft er liever zo veel mogelijk ruimte aan in plaats van de islam te confronteren met zijn anti-westerse haat tegen andersdenkenden, joden, homo’s en vrouwen. Daarmee krijgt links tevens steeds meer politiek correcte islamvrienden. De tegenstanders daarvan noemt links telkens extreem-rechts. Dit gaat zo door totdat de islam dominant is.

    – Links kan zelf de islam verafschuwen, maar toch gaat links met de islam naar bed, alleen maar omdat rechts islam-gerelateerde politieke items hanteert (immigratiebeperking, minarettenreferendum enz.). Wat links nog meer verafschuwt dan de islam is het politieke programma en de potentiële democratische overwinning van rechts. Links geeft er daarom prioriteit aan als partisaan voor de islam op te treden onder een aureool van beschermheer der godsdienstvrijheid en gelijkberechtiging.

    Like

  31. Guardiacivil zegt:

    Je noemde Calvinisme en Gereformeerde (zoals het koningshuis), ik zie veel overeenkomsten met het oude Nederlandse geloof ontstaan na de beeldenstorm, de achterbakse, de schijnheiligheid, het braaf naar de kerk gaan en ondertussen bedenken hoe je het volk kunt oplichten voorliegen bedriegen kaalplukken. Typische kenmerken van de twee bovengenoemde typen en dus typisch linkse schijt. Je hebt het weer helemaal duidelijk uitgelegd voor al die onwetende mede-Nederlanders Adriaan.

    Like

  32. Hans zegt:

    Ik heb een vraag aan Nederland ….wanneer is het klaar wanneer zijn we het zat
    Wanneer komen we in actie????
    Het houd niet op…..
    Niet vanzelf 😈

    Like

Plaats een reactie