In Noorwegen dreigt gevangenisstraf voor asielbedriegers

Screenshot_90

De Noorse minister van Integratie, Sylvu Listhaug.

(Vertaling: E.J. Bron)

Wie in Noorwegen “zonder reden” asiel aanvraagt, kan in het vervolg gevangenisstraf krijgen. De Noorse minister van Integratie, Sylvi Listhaug, wil ervoor zorgen dat de nieuwe door het parlement aangenomen regeling ook wordt uitgevoerd.

Opposition24

In Noorwegen kan volgens geldend recht binnen 48 uur beslist worden over de gerechtvaardigdheid van “asielzoekers” als de aanvragers geen gegronde reden voor asiel kunnen voorleggen, omdat zij bijvoorbeeld via derde landen zijn binnengekomen of uit veilige landen van herkomst komen.

Vaak zouden personen bij wie deze regeling werd toegepast echter voor het verstrijken van deze periode zijn ondergedoken en verder illegaal in het land verblijven. In het vervolg moeten ze daarom voor een periode van tot 72 uur door de politie gevangen gezet kunnen worden om een onderduiken te voorkomen.

Bron:
http://opposition24.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Noorwegen. Bookmark de permalink .

9 reacties op In Noorwegen dreigt gevangenisstraf voor asielbedriegers

 1. wauso zegt:

  Like

 2. EPN Nieuw Nederland zegt:

  Zo laten de nog heersende vrijmetselaarfamilies alvast de interneringskampen vullen,

  zo verloopt compleet volgens plan van de Bilderbergmisdaadclub de vormgeving van hun satanische nieuwe wereld orde.

  Juichen uw ambtenaren (van de Rijksvoorlichtingsdienst, RVD) al de woorden “leve één Europa”? zo vraag ik de directeur van de RVD, Stefan Schrover?

  Like

 3. Sjaak zegt:

  In het vervolg moeten ze daarom voor een periode van tot 72 uur door de politie gevangen gezet kunnen worden om een onderduiken te voorkomen ???????
  METEEN ERUIT !
  WAAR IS DAAR HET PROBLEEM ?
  Kost alleen maar toezettelijke belasting !

  Like

 4. Deborah Menorah zegt:

  Niet meer dan normaal. Van wie nog getoetst moet worden of hij legale gronden heeft om te blijven of uiteindelijk niet gelegaliseerd wordt, moet vrije toegang tot het land/samenleving worden ontzegd.
  Ik noem dit gewoon normaal gezond verstand.

  Like

 5. Mirjam zegt:

  Geen slecht idee.

  Like

 6. paulzwueste zegt:

  Als Noorwegen alle namaak-asielaanvragers wil opbergen kunnen ze net zo goed iedereen oppakken die asiel aanvraagt…

  Like

 7. Pieter zegt:

  Wanneer gaan we in Holland al die asielbedriegers die al jaren binnen komen en mogen blijven, inclusief die hele IND kliek die dit mede mogelijk heeft gemaakt, eruit gooien ?

  Like

 8. Ron zegt:

  Krijg de indruk dat die Noorse regering het licht een beetje gaat zien.

  Zou het echt zijn of is dit weer een groot toneelspel van de Noorse regering om het volk in slaap te sussen en alsnog een loer te draaien?

  Like

 9. Thomasson zegt:

  Is de tijd in aangekomen dat OOK IN NEDERLAND ASIELBEDRIEGERS de gevangenis ingaan of liever per direct het land hardhandig worden eruit gesodemieterd? Bijvoorbeeld asielzoekers die de vrijheid nemen zich met alle mogelijke criminele activiteiten bezig te houden (w.o. drugs) terwijl de inkt op hun verblijfsvergunning nog niet geheel droog is? Een woonhuis die aan hen op de kosten van de NL belastingbetalers wordt gegeven, wordt gebruikt als een bedrijfspand voor louche praktijken.

  De hele asielzooi waarvoor de bewoners van dit land krom moeten liggen, is een en al bedrog. In de 2de Paasdag waren wij op bezoek bij familieleden die in een dorp wonen aangrenzend aan een AZC. Op gegeven moment na paar gezellig uurtjes was die bier op. Mijn zoon ging naar de plaatselijke AH om bij te tanken. Bij de drank schappen trof hij een jonge man die als een asielzoeker uit het Midden Oosten zag en een flinke hoeveelheid aan “Gladiatoren” (sterk bier van 10%) in zijn winkelwagen kwakte. Mijn zoon vroeg hem: Mag dat wel van Allah om zo veel bier te drinken? Of gaf hij je vandaag een speciale toestemming? De man antwoordde in het Engels: Allah is mij niet echt gedesinteresseerd…Ik ben een christen. De man vertelde ook dat hij in het AZC is de enige Christen. Mijn zoon vond het vreemd en zei: Hoe kan dat nou? De Christenen worden in Syrië en Irak op zo’n verschrikkelijke wijze vervolgd en leven in levensgevaar. Waarom vluchten zij niet? De man zei dat de meeste christenen hebben geen geld om aan mensen smokkelaars te betalen om de grens met Turkije. Ook de Turken gedragen zich rot tegenover christenen. En dan komt het probleem van mensen smokkelaars op het traject Turkije -Griekenland. …En hoe komen dan alle moslims naar Europa? Vroeg mijn zoon…Zijn ze allemaal geboren miljonairs? Het antwoord was wat wij allang wisten: Moslim krijgen hulp van alle kanten Ze hoeven geen geld te hebben …Vooral de jonge mannen niet ..Mensen smokkelaars is big business als het om christenen of Yezidis gaat…Moslims worden door islamitische organisaties tot de aankomst in Griekenland geholpen …EU Idioten met goede hart, weinig scrupules tegenover hun eigen bevolking (en vooral weinig verstand) helpen ze actief verder om west Europa te bereiken.
  De man zei nog verder dat in het algemeen moslims hoeven helemaal niet te vluchten; zelfs niet uit ISIS gebieden. Een Sunni moslim die volgens de wetten van de Koran leeft, hoeft zelfs niet in Raqqa bang te zijn. De Shiitten kunnen prima leven bij Assad, sommige rebellen gebieden en gebieden onder de invloed van Hezbollah.

  DE VRAAG REST: VOOR WIE OFFEREN DE EU EN DE NATIONALE REGERINGEN HUN EIGEN MENSEN EN MAKEN HUN EIGEN LANDEN KAPOT?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s