Duitsland: Tot 100 minderjarige “vluchtelingen” op één voogd

Screenshot_30

(Vertaling: E.J. Bron)

De verzorging van onbegeleide minderjarige buitenlandse buitenlanders wordt steeds moeilijker. Steeds meer kinderen en minderjarigen komen op één voogd.

Contra magazine

De krachtige toestroom van onbegeleide minderjarige buitenlanders maakt een gepaste verzorging van de kinderen en jongeren steeds moeilijker. “De behoefte aan voogden is groot, meestal verzorgt een voogd 50 minderjarigen, in sommige gevallen kunnen dat ook meer dan 100 zijn”, zei Tobias Klaus van het landelijke vakvereniging van onbegeleide minderjarige “vluchtelingen” tegenover “Die Welt”. Vele nieuw benoemde voogden zouden niet tegen hun taak zijn opgewassen.

“De vragen van voogden aan onze vakvereniging zijn enorm toegenomen. Velen van hen zijn onervaren en weten niet of ze een asielaanvraag moeten indienen of niet”, zei Klaus. Verleden jaar dienden er volgens het Duitse bureau voor migratie en vluchtelingen (BAMF) slechts 14.439 onbegeleide minderjarigen een asielaanvraag in, hoewel er ongeveer driemaal zoveel het land binnenkwamen.

Hoewel onbegeleide minderjarige buitenlanders gelden als “asielzoekers” die speciale bescherming nodig hebben en dat hun asielaanvragen prioriteit moeten hebben, duurde de verwerking van hun asielaanvragen een maand langer dan bij de overige “asielzoekers”. In 2015 duurde dit gemiddeld 6,7 maanden, zoals blijkt uit een antwoord van de Duitse regering op een interpellatie van de fractie van de Groenen in het Duitse parlement, dat in het bezit is van “Die Welt”. Terwijl dat eigenlijk omgekeerd zou moeten zijn: wegen de speciale bescherming die ze nodig hebben zouden volgens de geldende wet asielaanvragen van de onbegeleide buitenlanders prioriteit moeten hebben.

Vanwege de moeilijkheden bij de verzorging wordt door de fractie van de CDU/CSU in het Duitse parlement een beperking van de komst van onbegeleide jongeren geëist. “Het Duitse jeugdhulprecht is voor deze taak kwantitatief noch kwalitatief toegerust”, zei de vicefractievoorzitter Michael Kretschmer (CDU). “Het werk met de jongeren vergt zoveel inspanning en is zo duur, dat Duitsland in de toekomst slechts een zeer beperkt en in ieder geval kleiner aantal onbegeleide minderjarigen kan opnemen dan nu.”

Bron:
www.contra-magazin.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Duitsland, Eurabië, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamofascisme, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

5 reacties op Duitsland: Tot 100 minderjarige “vluchtelingen” op één voogd

  1. Kunnen ze die (voogden)ook burgerlijk aansprakelijk maken voor wat hun lieverdjes uitspoken,wat niet meer dan normaal zou zijn

    Like

  2. Dat vind ik ni mooi van cdu ,beperking ,waar blijft hun strijdkreet WIR SCHAFFEN
    DAS

    Like

  3. Drs.P. zegt:

    Zie foto:
    Wat is dat nu?
    Middelvinger opsteken??
    Brutale rothond!!
    Het maakt meteen duidelijk hoe dit soort importratten over ons denkt!!

    Like

  4. Guardiacivil zegt:

    Alles opruimen en terug.

    Like

Plaats een reactie