Afwikkeling klacht PVV vraagt tijd

Screenshot_31

DEN HAAG – De PVV heeft een klacht ingediend bij de voorzitter van de Tweede Kamer tegen premier Mark Rutte. De PVV vindt dat de premier te veel tijd neemt voor een kabinetsreactie op het Oekraïne-referendum.

De reactie op die aanklacht gaat ook tijd kosten, zo blijkt uit de procedure die hiervoor geldt. Volgens de wet kan de Tweede Kamer de klacht pas na acht dagen in overweging nemen.

PVV normale grootteLees verder>>>
(h/t “Jan Wandelaar”
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in PVV, Rutte. Bookmark de permalink .

8 reacties op Afwikkeling klacht PVV vraagt tijd

  1. Ron zegt:

    Dan is het straks al weer mosterd na de maaltijd als die procedure minstens 3 maanden duurt en er ook nog eens een speciale commissie een ei over moet gaan leggen.

    Zou een aangifte van landverraad bij de politie niet juist meer kans maken?
    Wegens dat heel het autochtone deel van Nederland als benadeelde geldt lijkt het mij dat de rechtbank het niet kan verwerpen omdat er geen benadeelden zijn. Laat de voorbedrukte aangifteformulieren maar alvast komen.

    Geliked door 1 persoon

  2. Perfide Albion zegt:

    De landverrader Rutte sprak vanavond over 23 juni 2016 ( natuurlijk weten we allemaal dat dan het in uit referendum in GB plaatsvindt) en zijn antwoord. De Nederlandse wet kent “23 juni 2016″ niet. De Nederlandse referendum wet spreekt van” een zo spoedig mogelijke intrekking van de afgestemde wet”.

    Een meerderheid van het Nederlandse volk heeft nee gezegd tegen dit verdrag met Oekraïne. De landverrader Rutte denkt dat daarover onderhandeld kan worden. Het antwoord daarop is: NEE!
    De landverrader Rutte en zijn landverraderlijke partij dient naar het Nederlandse volk te luisteren of anders op te rotten..

    Geliked door 1 persoon

  3. fransLdewit zegt:

    Als ze maar tijd kunnen rekken

    Like

  4. witte raaf zegt:

     

    Britse pers vernietigend over slapjanus Rutte ,Nederland staat weer
    eens totaal voor lul, met dank aan het labbekakkerige leiderschap van onze minister president het nieuws over het Oekraine referendum heeft nu ook de couranten aan de overkant bereikt, en we komen er niet best vanaf. Lees hier de Must Read du Jour bij de collega’s van The Daily Express : http://www.express.co.uk/news/politics/661195/Du

    Geliked door 1 persoon

  5. kruisridder zegt:

    Het kan dus wel tot de volgende verkiezingen duren voor de Hoge Raad een uitspraak heeft gedaan…..

    Like

  6. Republikein zegt:

    De vraag of er leven is na de dood lijkt me relevanter.
    Of is het meer relevant?
    Kweenie.
    Zicht op eerder bericht.

    Like

  7. leefbarbaar zegt:

    Het zelfreinigend vermogen van de corrupte bende in Den Haag zal op de proef gesteld worden door deze actie van de PVV. Men zal keuzes moeten maken. Goed of slecht. GeenStijl heeft dat begrepen door een PvdA-backbencher (ene Monasch) uit de anonimiteit te halen en te smeken, als laatste politieke daad, niet zijn land te verraden, maar zijn partij te verraden. 75 landverraders + één kan een groot verschil maken.

    Like

  8. Guardiacivil zegt:

    Zijn er nu onder al die goede advocaten niet 10 te vinden die een massale volksaanklacht tegen de staat kunnen indienen? Er zijn duizenden advocaten. De staat aanklagen zou toch mogelijk kunnen zijn? En de eis van ontbinding van dit kabinet?

    Like

Plaats een reactie