Franse stad Nice verzet zich tegen opening van moskee

Screenshot_41

(Vertaling: E.J. Bron)

Als het aan Saoedi-Arabië ligt, dient er in de Franse kuststad Nice nog een moskee bij te komen. Maar de burgemeester en delen van de bevolking liggen dwars. Achtergrond is de radicaalislamitische invloed die van de door de Saoedi´s gefinancierde moskee zou kunnen uitgaan.

ongecensureerd.at

Sharia gepropageerd via moskee

Burgemeester Christian Estrosi wil nu juridische stappen ondernemen tegen de opening van de “En-Nour moskee”, omdat deze al toestemming had gekregen van de prefect van het departement Alpes-Maritimes om te worden ingewijd. Hij gaat officieel een klacht indienen tegen de overheid en dus ook tegen de staat. De moskee werd gefinancierd, net als vele anderen in Europa, door het islamitische wahabitische koninkrijk Saoedi-Arabië. Volgens Estrosi maakt de eigenaar van de moskee en minister voor Islamitische Aangelegenheden uit de Saoedische monarchie steeds opnieuw openlijk propaganda voor de sharia.

Ongecontroleerde geldstromen uit het buitenland

Hij zou zich o.a. hebben uitgesproken voor een “vernietiging van alle kerken op het Arabisch schiereiland”. De geheime diensten zouden de terechte zorgen rondom de moskee bevestigen, omdat door deze moskee steeds opnieuw jongeren geradicaliseerd zouden worden. Ook de ongecontroleerde geldstromen uit het buitenland zouden niets goeds doen vermoeden.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Frankrijk, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, propaganda, Rotzakken, Saoedi-Arabië, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

4 reacties op Franse stad Nice verzet zich tegen opening van moskee

 1. Breget.s zegt:

  De Arabiche landen kiezen tegenwoordig zelf bij onze slappe regeerders de plaatsen uit waar moskeen worden neergezet..

  Like

 2. Tom Hendrix. zegt:

  Maar LINKS zal de moslims wel te hulp snellen!

  Like

 3. Petrossa zegt:

  estrosi laat niet met zich sollen. Die moskee gaat het heeeel moeilijk krijgen. Er zijn zoveel vreselijk veel regeltjes waarmee de burgemeester eea kan vertragen, bemoeilijken, duur kan maken. Zo heeft hij ook de roma buiten nice gehouden. Hij vaardigde een bevel uit om kamp te ontruimen, dat later door gerechtshof werd ingetrokken. Maar dat duurde weer 24 uur en in de tussentijd was kamp dus wel leeg.
  Volgende kamp deed hij precies hetzelfde.
  Komt wel goed met Nice

  Like

 4. Léon zegt:

  Als wij dit nu niet doen bij hun, doen ze het veel radicaler bij ons…alleen wat later, maar ze blijven het proberen vanuit haat met kwade bedoelingen?! Vrede met ons, is (ws.) in hun ondenkbaar. Tenzij zij onze God erkennen. Hun geloof is een copie van die van ons, het is de schaduwkant van het goede. Vergeet daar niet bij dat Mohamed een veldheer is geweest en oorlog voerden … en zo aan eenheid denkt te komen zonder diversiteit? Jesus niet.., daar is juist ‘diversiteit uit eenheid’. Vanuit één God naar al het leven zoals een bron. I.p.v. al het leven naar een God, zoiets onverzadigsbaar als zand/een dorre woestijn. 👎dit is makkelijk om mensen te krijgen waar je wilt, waar je/een ego de overhand krijgt koste wat het kost zonder de inconsiquetie ervan in te (durven) zien … maar dit👍 is veel moeilijker, om je ego opzij te zetten en gezammelijk te zorgen voor elkaars leven. Zowel in de straat in de stad, het land en op heel deze planeet al het leven voor mekaar veraangenaamd maakt, proberen te luisteren en leren het ware leven te begrijpen, zonder afgunst, jaloezie en haat. Maar voor en met de kinderen van de toekomst, speels en wijs samen (onder het groene en blauwe dak van moeder natuur ) met de natuurlijke bronnen verder zien te groeien ?! Wat we ook zeggen of doen, het kan de struktuur van het universum niet veranderen (ook niet door eeuwen lang mensen te domineren, in tegendeel) . Maar misschien kan mijn stem de vrede dienen: ‘eendracht geeft kracht’ voor de mensen en vrede op aarde, voor nu.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s