Persbericht PVV Groningen

Screenshot_28

Het islamitisch centrum Groningen in Park Selwerd begint zich steeds nadrukkelijker te manifesteren tegenover omwonenden en tegenstanders van de voorgenomen nieuwbouw van dit centrum. Omwonenden van het islamitisch centrum hebben jarenlang geprocedeerd tegen de komst van nieuwbouw in Park Selwerd.

Ondanks het feit dat de bestuursrechter omwonenden in het gelijk stelde door de bouwvergunning te vernietigen, heeft de Raad van State onlangs gemeend dat er toch mag worden gebouwd, omdat de gemeente Groningen een nieuwe bouwvergunning had afgegeven.

Gisteren kregen omwonenden in Paddepoel collectanten van het islamitisch centrum aan de deur, die vroegen of men geld zou willen doneren voor de nieuwbouw. De collectanten konden zich niet legitimeren of een vergunning voor de collecte overleggen. Deze provocatie getuigt op z’n minst van weinig respect voor omwonenden die in grote meerderheid niet op nieuwbouw van dit islamitisch centrum zitten te wachten.

Saillant detail is dat twee uur na het versturen van dit persbericht door PVV Groningen naar vijf stadse redacties zelfs PVV Groningen werd gevraagd om een donatie te doen.

PVV Groningen

Door:
PVV Groningen
PVV Groningen 3

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Groningen, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, propaganda, PVV, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

41 reacties op Persbericht PVV Groningen

 1. Rikie zegt:

  Ja wat kan je ook anders verwachten van een knalrood college!!!!!

  Like

 2. Cathja zegt:

  Hondsbrutaal zijn die moslims! Hoe hebben ze het lef om langs de deuren te gaan en om geld te bedelen voor hun moskee? Zijn de geldbronnen in het Midden-Oosten soms aan het uitdrogen?
  Ik vind het beschamend en beledigend richting de Groningers die dichtbij de moskee moeten wonen. Hun bezwaren zijn via een omweg gewoon vernietigd!
  De gemeente Groningen moet zich eveneens DIEP schamen dat ze de zorgen van de burgers naast zich neer hebben gelegd en doodleuk een bouwvergunning hebben afgegeven!

  Dit valt echt niet uit te leggen.

  Geliked door 1 persoon

  • Cathja,langzaam maar zeker word het eens zo vredige landje over genomen door de islamietise horde,bij gestaan door de rooie bestuurders.

   Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Cathja:23.38. uur, op 30/4. Hier in Roermond, hadden ze verdorie ook het lef om te collecteren voor hun haathut. Nada, hebben ze van mij gekregen!

   Like

   • Cathja zegt:

    @ Tom om 16:34

    Van mij kregen ze ook geen geld, maar een vraag: “zouden jullie ook geld aan ons geven voor de bouw van een kerk?”. Ik vermoed dat ze ‘ja’ zouden zeggen, want liegen kunnen ze als de besten! Natuurlijk zouden ze ons niks geven.

    Ik vind hun gebedel schaamteloos! Ik ben het eens met @Marinus om 15:20, maar ook met u, Tom, dat we worden overgenomen door de islam. Het valt niet altijd op, al die kleine speldenprikken die er door moslims worden uitgedeeld, maar de wakkere burgers onder ons zien het gevaar van islamisering haarscherp!

    Ik zal de dag zegenen als grote aantallen landgenoten zullen zien wat wij al lang zien, @Tom en @Marinus! Als er dan nog maar een weg terug is…..!

    Like

   • Ga met een varkensmest gevulde (zout)strooi- machine dat bouwproject opfleuren.

    Like

 3. Marc zegt:

  Tegen inlevering van hun Nederlands paspoort kunnen deze collectanten altijd een gift verwachten: voor een enkeltje Turkije, Marokko of Eritrea!

  Like

 4. Dit gebeurt niet alleen in Groningen ook andere plaatsen ervaren een zekere pressie.

  Like

 5. Edwin Lauxen zegt:

  Reinste provocatie, daar zal er wel niet bij blijven.

  Like

 6. Paul55 zegt:

  Dit volk hou je alleen tegen, met zeer zware middelen, maar dan heb je er ook totaal geen last meer van! Deze primaten willen wereldheerschappij. Jammer dat de wereld niet vierkant is, konden we ze er allemaal af flikkeren!

  Like

 7. Thom zegt:

  De Raad van State waar een godsdienstwaanzinnige van de CU aan de touwtjes trekt bij de afdeling bestuursrechtspraak. Het recht van een vrouw is het aanrecht wordt daar gedacht. Zo zullen de rechten van burgers ook wel beoordeeld worden.

  Like

  • louis-portugal zegt:

   Na een documentaire op t.v. waar een zeeuwse SGP vrouw, een homozoon had die niet door haar “kerk” geaccepteerd werd, uiteindelijk na ook een gesperkje met een jongere v.d. Staaj, uit de kerk stapte viel me de overeenkomst van het behandelen van vrouwen door die gristenen en moslims op.
   Daarom misschien ook wel het begrip van diezelfde gristenen van de palestijnen.

   Like

 8. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Saillant detail is dat twee uur na het versturen van dit persbericht door PVV Groningen naar vijf stadse redacties zelfs PVV Groningen werd gevraagd om een donatie te doen.”

  En heeft de PVV dat niet eens gedaan dan?

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 9. ongesgoolde zegt:

  Wat is het verschil tussen een bloedzuiger en islamiet…
  De teek stopt wanneer hij vol zit.

  Like

 10. Jan zegt:

  Vrachtwagen stelen en dwars door die haathut rijden, daarna de boel opblazen met een kunstmestbom. Wij zijn immers in oorlog met die moslims.

  Like

 11. ildiko zegt:

  fik er in.

  Like

 12. Joshua zegt:

  Vele bestuurders hebben het islam virus(krankzinnigheid) opgelopen en verafschuwen nu de Nederlandse autochtone bevolking.
  Bah wat een zooitje smeerlappen huist hier, alles moet wijken voor dat eisende moslim tuig.

  Like

 13. ildiko zegt:

  http://www.dzsihadfigyelo.com/2015/11/22/david_wood/ wij hebben geen islam leugens nodig. luister naar die video

  Like

 14. Ja, dat IS je reinste provocatie, natuurlijk. Trouwens, nog iets:
  Collecteren zonder vergunning is nog altijd verboden; toen mijn oudste zoon en zijn vriend het op hun 13de eens probeerden met behulp van door die vriend meegepikte collectebussen van zijn moeder, werd het wel degelijk een zaak(je) voor het Jeugdrecht.
  Dússsss……Wat denkt de gemeente Groningen híer mee te gaan doen? (Niets, want het zijn moslims en die mogen alles. Toch?)
  Maar goed, laat ze maar op deze manier doorgaan: Wéér een stapje dichter bij de burgeroorlog!

  Like

 15. hendrikush zegt:

  Dit is een zeer bedreigend bericht: mohammedanen die aan de deur komen collecteren voor hun haathut. Ze zullen nauwgezet bijhouden wie wél en wie niet bijdraagt. Ze hebben recht op jizya en wie dat weigert zal dat later bezuren.
  De dhimmy’s in de raad van state en de gemeenteraad weten niet waar ze mee bezig zijn.

  Geliked door 1 persoon

 16. Tom Hendrix. zegt:

  LINKS is hier de aanstichter van. LINKS de grootste 5e colonne der Islam. Links en de islam= VERGIF voor de samenleving!

  Like

 17. Koos zegt:

  Het beste antwoord op de collecte is een donatie aan de PVV.

  Geliked door 1 persoon

 18. Paul55 zegt:

  Hoe je het ook wend of keert, de islam is haat jegens de ander.
  Als je als kind, volwassen man of vrouw, in hun ogen, onislamitisch gedrag vertoont, wordt je hoofd met een groot stuk beton, geplet, oftewel gestenigd(afgeslacht). Islam is geen liefde jegens de ander. De islam is ijs en ijs koud.

  Like

 19. Roy zegt:

  Geen nieuwe moskee daar ! Laten ze lekker naar industrie terreinen gaan.zijn er weinig die er last van hebben en het mooie park selwerd blijft zo als het is. Alle groen word al vernietigd door nieuwbouw!

  Like

  • Helena zegt:

   Zeg kom op nou, geen enkele moskee meer! Stop de islamisering van Nederland en kom in verzet op 7 mei met Pegida in Almere!

   Like

 20. tjonge zegt:

  wie deze provocatie niet door heeft moet terug naar school !
  als je een bouwvergunning aanvraagt heb je echt wel de financiën allang op orde.
  die collecte is puur bedoeld om “rechts/islamofoob” uit te lokken.
  gewoon zitten wachten tot er paar “islamofobe” door het lint gaan, stiekem opnemen met de smartphone door handlangerkopvod en viraal gaan.
  naar aanleiding van het “schandalige” geweld tegen de vrome lieve moslims gaat het heel links zelfhatende blank kutvolk zich inzetten voor de “zielige” moslims om zeker van te zijn dat die haathut er komt.
  .
  oftewel, kort gezegd, vileine spelletjes spelen om nog meer draagvlak te creëren voor de islamisering….

  Like

 21. Joshua zegt:

  Pak alle regerende idioten op en sodemieter hen met die zielige smeerlappen in de zandbak verweg hier vandaan ,dan kunnen zij samen zielig doen, hebben wij rust.

  Like

 22. Paul55 zegt:

  Deze primaten zoeken voortdurend de confrontatie op, dat is hun “leven”.
  Iedere keer gaan ze een stapje verder. De wereld is bang voor de islam, en dat weten ze!
  Het is tijd om deze woestijnratten, terug de zandbak in jagen. Het is zij of wij, als we zo doorgaan,
  kun je er gif op in nemen, dat WIJ dan aan de beurt zijn.
  We moeten ons met hand en tand verzetten, om deze invasie te doen stoppen!
  Hier hebben ze ook weer plannen om 500 van die primaten op één hoop te stoppen, op een plek
  die daar totaal ongeschikt voor is. Maar ja, het is Business he’.

  Like

  • tjonge zegt:

   oorzaak en gevolg…..i
   islam/moslims zijn het werkelijke (primaire) probleem niet, maar het gevolg.
   het werkelijke (primaire) probleem is het tuig die de islam mogelijk maakt in nederland/het westen.
   de werkelijke daders zijn dus den haag (minus pvv), brussel, navo(usa) en al het linkse nageboorte in nederland.

   Like

 23. Thomasson zegt:

  Het enige wat mensen kunnen doen – en het is bij de wet niet verboden – is een open vijandige houding nemen. Laat ze overduidelijk merken dat wij ze haten en wij willen ze niet naast ons gat van de deur. De mensen hebben ze te lang geduld en te lang kruiperige houding getoond. moslim vertaalt dit gedag in angst Bij moslims en honden is het gevaarlijke angst te tonen: dan bijten ze.

  Like

 24. Antivenin zegt:

  Je kunt wel tegen de moslims tekeer gaan, maar die doen alleen wat Allah en Mohammed ze hebben opgedragen. Het probleem is dat onze politici deze islamofascisten aan alle kanten faciliteren, EN DAAR ABSOLUUT GEEN NADELIGE GEVOLGEN VAN ONDERVINDEN. Wordt het niet eens tijd dat we onze politici het leven zo zuur gaan maken dat ze zich wel twee keer bedenken voor ze tegen de wil van het volk ingaan? Dit dhimmigedrag van de overheid zal pas stoppen als ze banger zijn voor ons autochtonen dan voor de moslimhordes!!.

  Like

  • Paul55 zegt:

   We hebben hen al zo lang de vrije hand gegeven, dit stop je niet meer, tenzij je op de barricaden gaat, en dan nog maakt je nog weinig kans. Overal is deze linkse kliek binnen gedrongen en heeft het de touwtjes in handen. Nederlanders, u bent zelf verantwoordelijk voor deze teringzooi, U blijft op uw luie reet zitten, en kankeren van achter uw pc, want ja, daar verlies je niks mee. Zelfs je stem uitbrengen bij het associatieverdrag, blijft de meerderheid op zijn luie reet zitten, en moet de minderheid het weer opknappen voor de massa. Het zal hier nooit meer wat worden!!!!

   Like

  • Dat is geheel waar.We moeten eens ophouden te denken dat alles met overleg/praten e,t.c. de manier is .In sommige omstandigheden werkt dat niet en dient er radicaal ingegrepen te worden.Dit station is al heel lang gepasseerd

   Like

 25. Antivenin zegt:

  Hier een voorbeeld van wat onze “volksvertegenwoordigers” te horen zouden moeten krijgen zodra ze de euvele moed hebben hun lelijke smoelen op straat te vertonen! https://www.youtube.com/watch?v=qZiWFDDw5Yw

  Volksverraders zijn het, stuk voor stuk!!

  Like

  • Paul55 zegt:

   Waarom laten WIJ niet als EERSTEN onze smoelen zien, we hoeven toch niet te wachten op die landverraders, dat ze buiten komen, want dan moeten we nog een klein jaar wachten op die elitaire schoften. Elite, is een net woord voor schurken!

   Like

 26. Lili zegt:

  Pure provocatie!!! niet accepteren!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s