Kerk wordt moskee: Aantal moslims in Hamburg stijgt

Screenshot_36

In plaats van een kruis staat nu de naam van Allah bovenop de toren van de voormalige Kapernaumkerk in Hamburg.

(Vertaling: E.J. Bron)

In de Hanzestad Hamburg wordt op dit moment een voormalige kerk in een moskee veranderd. De islamitische gemeenschappen krijgen niet in de laatste plaats door de asielcrisis steeds meer toeloop en willen nog meer moskeeën oprichten.

Duits - Zuerst

In het Hamburger stadsdeel Horn vinden nog steeds de verbouwingswerkzaamheden plaats, die van de voormalige Kapernaumkerk een moskee maken. Aan de kosten van ruim € 2 miljoen neemt met € 1,1 miljoen ook de staat Koeweit deel, schrijft de “Frankfurter Allgemeine Zeitung”. De moskeevereniging Islamitisch Centrum Al-Nour e.V. zei tegen de krant dat men zich tot Koeweit zou hebben gewend, omdat dit land “een van de meest democratische in de Golfregio” zou zijn. Ook monumentenzorg neemt met € 400.000,- deel aan de renovatie van de binnenkant van de voormalige kerk.

Alleen van de CDU en de kerken was er eventjes kritiek op de overname van de kerk door de islamitische gemeenschap. Inmiddels zou de kritiek verstomd zijn, zegt men.

Daniel Abdin, de bestuursvoorzitter van de moskeevereniging, zei verder dat door de asielcrisis het aantal moslims in Hamburg sterk zou toenemen en dat de moskee voor haar opening met 350 plaatsen nu al te klein zou zijn geworden. Daarom zou men al rondkijken naar andere grondstukken. Op dit moment zijn er 50 moskeeën in de stad.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, Christendom, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

24 reacties op Kerk wordt moskee: Aantal moslims in Hamburg stijgt

  1. Cathja zegt:

    Ik kan niet begrijpen dat het bestuur van een christelijke kerk toestemming heeft gegeven dat de kerk omgebouwd mag worden tot moskee. Het zou beter geweest zijn als de kerk was afgebroken. Niet juist dat Monumentenzorg 4 ton bijgedragen heeft voor de renovatie van de binnenkant van de voormalige kerk. Laat de moslimgemeenschap zelf maar opdraaien voor het benodigde geld. Ze worden al meer dan genoeg in de watten gelegd!
    Beter zou zijn als Duitsland een stop op de bouw van moskeeën zet. Nu zijn er al 50 in de stad Hamburg, en als de moslim-aanwas in dit tempo doorgaat zijn het er over een jaar of wat 100! Nog even en in heel Duitsland is het geluid van de kerkklokken verstomd, en horen we meerdere malen per dag die jankerige oproepen tot het gebed.

    Alsof we in het Midden-Oosten of in Afrika zijn, in plaats van een van oorsprong degelijk westers land!

    Like

    • paulzwueste zegt:

      Slopen van zo’n groot gebouw kost een heel groot bedrag Cathja, en zo idealistisch is de Rooms Katholieke Kerk nu eenmaal niet als het op geld aankomt.,

      Like

  2. Pieter zegt:

    Terwijl de muzzelman vroeger werkte in Europa in de jaren zestig, consumeren zij nu al tientallen jaren een uitkering. Ondertussen overgroeit hun populatie de autochtone die nog wel werken.
    Hun macht neemt daardoor onevenredig toe tov de werkende bevolking. Waarom laat de oorspronkelijke werkende bevolking zich zo naar de kloten helpen ?

    Like

    • Cathja zegt:

      Beste Pieter,

      er komt een tijd dat de werkenden niet meer bestaan, en dan zullen de muzelmannen toch echt zelf aan de slag moeten, willen ze niet van honger en ellende aan hun einde komen!
      Ooit is ons degelijke ras uitgestorven.
      En dan…..?
      Kijk eens naar Saoedi-Arabië. De oliebronnen drogen daar een keer op, en wat dan? Die lui kunnen niks. Zitten de hele dag op hun luie achterste, en laten mensen uit andere landen het werk doen.
      Als dit hier ook zo is, dan is het een kwestie van tijd dat ze ‘met verlangen’ terugkijken naar de tijd dat die ijverige Hollanders het hen heel gemakkelijk maakten…..! 😦

      Like

    • Thom zegt:

      Omdat ze altijd PvdA gestemd hebben. IN Duitsland SPD en/of CDU/CSU.

      Like

    • Sjaak zegt:

      Pieter !
      Het grootste probleem is de lamlendige links/groen/rooie werkschuwe
      smeerlappenbende, die daze moslimkultuur ook nog onverminderd
      verwelkomt !

      Like

    • louis-portugal zegt:

      Omdat de meeste duitsers, net als nederlanders en veel andere europeanen overigens, nog niet beseffen wat er aan de hand is.
      Om dan nog een keer de politiek, die met dikke salarissen in ivoren torentjes zit, te veranderen is de volgende immense opgave.

      Like

    • koddebeier zegt:

      Dat werken viel ook wel mee, meestal waren ze al ruim voor hun 60 ste afgekeurd !!
      Ziek, Zwak of Misselijk.
      De sociale fondsen hebben leeg geplunderd !

      Like

  3. Thom zegt:

    Man man man Hamburg dat is toch de stad waarover ze zingen “reeperbahn bei Nacht”. Er staan 50 mosketen. Dan zijn er meer mosketen dan temeiers op Sankt-Pauli, want zoveel zullen er daar niet meer zijn, vrees ik? Hoewel ik weet het niet, ik was in geen 40 jaar meer in Duitsland.
    Wat ik toen zag was nogal punktlich en goed georganiseerd. Nou schijnt het de vergaarbak van de rotzooi van de wereld te zijn of in elk geval te worden.

    Geliked door 1 persoon

    • Jan Wandelaar zegt:

      ++++ “newspeak”+++++

      http://www.trouw.nl/tr/nl/4324/Nieuws/article/detail/4294616/2016/05/04/De-stigmatisering-groeit-net-als-in-de-jaren-dertig.dhtml

      +++ TROUW !!! ++++++

      Ik veroordeel het mOhammedanisme met de meest verschrikkelijke beschuldiging, die een beschuldiger ooit in z’n mond heeft genomen: Het is de grootste corruptie, die je je kunt voorstellen; het is de ultieme corruptie en de slechtst denkbare corruptie. Het mOhammedanisme
      heeft niets onbezoedeld gelaten met z’n verloederende werking. Alles wat van waarde was, heeft het in waardeloosheid doen verkeren; iedere waarheid in een leugen veranderd; iedere vorm van integriteit in iets laag bij de gronds. Het leeft bij de gratie van ellende. Het creeert ellende om zelf te overleven. De zonde bijvoorbeeld is door het mOhammedanisme uitgevonden en verbeterd: Deze “gelijkheid-van-iedere-ziel-voor-god” is de grootste leugen aller tijden en is het slechtste, dat de mensheid ooit is overkomen.

      Om alles wat menselijk is, tegen te spreken.
      Om het zichzelf geestelijk bevuilen tot een kunst te verheffen.
      Om het liegen tot iedere prijs.
      Om z’n aversie en verachting van alle goede en verheven eerlijke instincten.
      Om z’n parasitisme als enige praktisering van het mOhammedanisme; met z’n bloedeloze heilige idealen, al het bloed, alle liefde, alle levenshoop opzuigend.
      Om het hiernamaals als wil tot het ontkennen van ieder realiteitsgevoel
      De halve maan als symbool voor de meest onderaardse samenzwering, die ooit heeft plaatsgevonden, tegen alles wat gezond is …. tegen alles wat mooi is …. tegen iedere vorm van geestelijk welzijn ….tegen iedere vorm van intellect …. tegen iedere vorm van mildheid …. tegen het leven zelf !
      Deze eeuwige beschuldiging zal ik op alle muren schrijven, waar er maar muren te vinden zijn.
      Ik beschik over letters, die blinden kunnen lezen en over woorden, die doven kunnen horen.
      Ik noem het mOhammedanisme de enige grote vloek, de enige grote vernedering, de enige grote wraakzucht, waarvoor geen enkel middel gemeen genoeg, geheim genoeg, onderaards genoeg en klein genoeg is. Ik noem het de enige grootste onsterfelijke vloek van de mensheid.
      En de mOhammedaan berekent de tijd nog wel vanaf de dag, dat deze ellende begon; vanaf de eerste dag van het mOhammedanisme !
      Waarom niet vanaf z’n laatste ?
      Vanaf vandaag ?

      ++++++++

      http://www.atheistischebeweging.nl/index.php/component/content/article/48

      ++++++++

      Like

    • Jan Wandelaar zegt:

      Like

  4. Jade zegt:

    50 haathutten alleen al in Hamburg???
    De vuurstormen van `43 zullen hierbij verbleken…
    Gvd, wat zijn we inmiddels diep gezonken.

    Like

  5. jbert#1 zegt:

    strooien met geld naar die moskeeën terwijl mensen hier naar de voedselbank gaan?….bejaarden die een pyama dag hebben, onze ziektekosten, geweld , aanrandingen , en de werkloosheidcijfers die pan uit reizen dankzij deze regering , beroven ook nog eens van onze vrijheid onder het mom van : voor uw veiligheid. alle alarmbellen moeten nu toch afgaan of zie ik het verkeerd!!!!!!!! en zogezegd ook op de dag van dodenherdenking presteert die Timmermans het verdrag met Turkije door te laten gaan. welja man nog 70 miljoen erbij. en dan volgt de Oekeine eerdaags nog. ik meen 52 miljoen moet kunnen toch. natuurlijk heeft de niet gekozen timmermans geen €u referendum aangevraagd. HIJ BESLIST. ook wel vreemd is dat de benzineprijs blijft stijgen bij de lage olieprijzen. manipulatie?? trouwens ook wel vreemd dat de sharia nog niet ingevoerd is op het binnenhof., van daaruit ontstaat alle ellende toch? hebben we straks een gesluierde kamervoorzitster en een door elite gestuurde politici zoals de bilderberg lakeien pechtold,klaver, rutte buma, en nog wel een paar als trekpoppetjes.. tel uit je winst.. ik vraag me werkelijk af of die politici nou echt zo dom zijn of dat ze echt zo blind zijn. ik bedoel… luister eens naar klaver…een paar minuten is meer dan genoeg als je het al volhoud. en je snapt het wel. laat ik me wel uitmaken voor racist want ik stem gewoon weer voor de PVV. is nog de enige reeele partij die overblijft. ongelooflijk wat een stelletje onbenul ons land regeert nou ja regeert… verkwanselt. tja als je niks maar dan ook niks kunt … kan je nog minister worden. ik ga solliciteren. wellicht tot vanuit brussel .

    Geliked door 1 persoon

  6. Marcel zegt:

    Idd kritiek, echter onze Slinkse vrienden zijn het probleem!
    Daar komen ze op af als stront vliegen.
    Ik schijt op slinks denkende mensen…

    Geliked door 1 persoon

  7. erik zegt:

    Het is niet tegen te houden, aboutaleb mocht spreken op de dodenherdenking, een islamiet maakt grote kans op het burgemeesterschap van londen, etc, etc. Het westen is blind voor het gevaar.
    Moskeeën rijzen als paddestoelen uit de grond, kerkgebouwen worden omgeturnd tot moskeeën. Wat of wie zit hier achter? Zou het er iets mee te maken hebben met dat we in het westen God, de Schepper van hemel en aarde, weggestuurd hebben en liever onze eigen gang gaan?

    Like

  8. alidas1 zegt:

    En dan een president in Engeland .
    Waar hebben die Engelsen dan voor gevochten.
    Geven ook zo maar hun land over.

    Like

  9. Jean zegt:

    Moest dergelijke smeerlapperij in mijn gemeente staan ik haalde die vuiligheid er persoonlijk vanaf.
    De kraaihengst stopte ik zijn eigen stront in zijn strot.
    Nooit zal ik die smeerlapperij tolereren, accepteren noch respecteren. Die smeerlapperij moet verboden en verbannen worden, mensen laten we ons massaal verzetten tegen die barbarij en nu starten met die huichelaars a la timmerfrans politiek uit te schakelen “op alle vlakken” en dat zonder oprotpremie en pensioenrechten want het enige wat die lafaards verdienen is de strop.

    Like

  10. koddebeier zegt:

    We worden onder de voet gelopen door de islam, mede dankzij de oplichtersbende in Brussel en in Den Haag. Rutte de poedel van Merkel !!

    Like

  11. alidas1 zegt:

    Ik heb het verkeert gelezen het was een burgemeester .
    Ook al erg genoeg.
    Hier hebben we er al zo een.

    Like

  12. Aantal moslims in Nederland stijgt…

    Like

  13. J. C. Th. Köhler zegt:

    “Aantal moslims in Hamburg stijgt”

    What else is new? Het zou nieuwswaardiger zijn als het aantal moslims in Hamburg daalde.

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Like

  14. Anneke zegt:

    De islamisering LIJKT te slagen, maar de Europeanen mt de joods-/christelijke wortelen ontwaken in vlotter tempo uit hun HYPNOSE. Men komt tot besef dat het politieke bedrog decennia actief is geweest en hun leven ging bepalen. “Op een steeds ON-hebbelijker wijze”. Meer rechten voor de vreemden, MINDER en minder voor de autochtone Europeaan. Nu vrijwel NIETS meer van deze rechten, voor de geboren Europeaan. “Wel meer en meer PLICHTEN / – LASTEN…”. Het EINDPUNT is zo goed als bereikt.

    Like

Plaats een reactie