“7000 vrouwen ontvoerd door terroristen in Nigeria”

Screenshot_20

(Door: Sophie Moerman)

De ontvoering van de studentes zorgde voor veel onrust in Nigeria. Er worden mogelijk 7000 meisjes en vrouwen gevangen gehouden in Nigeria door islamitische terroristen. Dat beweert Fatma Samoura, coördinator humanitaire zaken van de Verenigde Naties.

De vrouwen en meisjes worden ontvoerd om vervolgens uitgehuwelijkt of als seksslaaf  gebruikt te worden. Ook worden ze ingezet voor wapentransporten en zelfs zelfmoordaanslagen. De schatting van de VN is opvallend hoog, aangezien Amnesty International eerder nog sprak van 2000 ontvoerde slachtoffers.

Lees verder>>>
(h/t  “Balkanske priče”)
Metro

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Allah, Barbarisme, Boko Haram, christenhaat, Christenvervolging, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, koran, Krankzinnigheid, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, Nigeria, Rotzakken, Terrorisme, Verenigde Naties, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op “7000 vrouwen ontvoerd door terroristen in Nigeria”

 1. elisah zegt:

  Er zouden eens duizenden moslimmeisjes ontvoerd en verkracht moeten worden, de hele wereld zou op zijn achterste poten staan. Wie doet er nu iets aan, wie helpt die kinderen?
  Trouwens worden de meisjes ook nog gedwongen zich te bekeren tot de islam, volgens mij telt zo’n bekering helemaal niet als het afgedwongen wordt. Wat in je hoofd en hart zit laat zich niet dwingen, je kan hooguit doen alsof om te overleven.

  Like

 2. tjonge zegt:

  hoe triest deze verhalen ook zijn, ik zal wel cynisch zijn.
  maar waarom krijg ik direct het gevoel met dit verhaal dat het misbruikt wordt voor draagvlak voor de “vluchtelingen” tsunami in europa/nederland door de vn?
  .
  de vn is allang onze vriend niet meer….

  Like

  • tjonge zegt:

   wat ik eigenlijk probeerde te zeggen, het europese volk wordt mentaal klaar gestoomd voor de volgende lading (nigeriaanse) vluchtelingen…..

   Like

 3. hendrikush zegt:

  Slavernij is een goddelijk recht van mohammedanen. Allah weet het beter en die vrouwen komen anders toch wel in de hel.

  Like

 4. anna zegt:

  deze week gaan de Nigerianen op visite bij de Queen, maar over dit thema zal wel niet gesproken worden ….

  Like

 5. fransdewit zegt:

  Het duurt niet lang voordat zal blijken dat ze een band hebben gekregen met hun ontvoerders / belagers en ze boos worden op hun bevrijders, dat zie je vaker

  Like

 6. Jade zegt:

  Binnenkort ook bij ons in het theater…
  En reken maar niet op Den Haag, want
  dat zijn allemaal kontlikkers van Satan.

  Like

  • Iets dergelijks is ook in Engeland aan de hand. Moslims (Pakistanen) ontvoeren honderden schoolmeisjes uit/van de scholen voor massaal misbruik. De politie en overheid kijken de andere kant .Aangifte doen is onmogelijk.Nu Londen ook een pakistaan als burgemeester heeft,gaan die gasten nu helemaal los

   Like

 7. Elena zegt:

  Deze gezellige club met de religie van de vrede, moet wel Boko Haram zijn.
  Dit is al jaren gaande en de wereld zwijgt.
  Heeft niets met islam te maken hoor.

  Like

 8. guusvelraeds zegt:

  Waarom staat niet meteen in de kop van het artikel dat het hier om islamitische terroristen gaat? Waarom moet je eerst het artikel lezen om daar achter te komen? Ook hadden ze aanvullend in het artikel kunnen schrijven dat het ontvoeren van vrouwen en meisjes 1400 jaar binnen de islam en sharia een vast omschreven regel en wet is in naam van Allah. Een wet die dient om niet islamitische staten te ontwrichten zodat ze kwetsbaar worden voor islamisering. Wordt tijd dat de mensen de ware aard en werkwijze van de islam te weten komen. Alleen adequate informatie over de islam en haar tactieken kan ons nog beschermen.

  Like

 9. Nigeria en een radicaal-islamitische beweging; 10 tegen 1 dat het Boko Haram ís!
  Maar ja, de policor is intussen zo ver, dat ze dát niet eens meer durven uitspreken, want dat dat ‘niets met de islam te maken zou hebben, is intussen niet geloofwaardig meer: Het houdt ééns op!
  Of je moet er weer eens een praatprogramma tegenaan gooien, waarin enige “experts” lacherig beweren, dat de ontvoerders, die aan het woord komen, “alleen maar dronken zijn” of zo; dat het -ook weer- “niets met de islam te maken heeft.”
  Maar ik zou het ze niet aanraden: Die smoes heeft inmiddels zó ’n baard!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 10. Jean zegt:

  En die barbaarse smeerlappen wordt “vrije toegang” aangeboden door de EU misdaadinstelling?
  Hoelang nog????????????????????
  Moet het ook eerst hier gaan plaatsvinden???
  ALLES maar dan ook ALLES wat verpest is door islam moet verdreven worden uit onze westerse samenleving, barbarij hoort hier nooit thuis en kinderverkrachters hebben hier geen enkele levenskans.

  Like

 11. Pieter zegt:

  Onbegrijpelijk dat het Boko Haram schorem nog niet is opgeruimd. Het zal wel een politiek en economisch motief zijn (bijv. in stand houden corruptie) dat erachter steekt, want als je echt wil dan lukt het.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s